-
- Konu Sahibi VerEliniHayat
kızlar ben kaç gündür saldım ya 1 hfta sonrada yılbası ustelik topluyorum yarından itibaren kendimi ve yılbasına kadar 56 yı görmek istiyorum artııkk
MErhaba verelinihayat;
Yazını bir solukta okudum resmen benim yaşadıklarımı, hislerimi herşeyi yazmışsın.
4 kilo verip,5 kilo geri alan ben bugün pazartesi ve ben gene başladım
Artık umudumm gitti, akşamları canavara dönüşüp öküz gibi yiyorum yatınca ağlamaya başlıyorum. Resmen bi kısır döngü,
Aklımda hep yemekler, aburcuburlar, ne yapsamda yesemler.
Ben hiç zayıf olamıyacağım sanırım o kadar üzgünüm ki geçmiyo bu illet şey geçmiyo
Sizi takip edicem, Umarım bu sefer hepimiz başarılı oluruz.
ALLAH yardımcımız olsun kızlar..
Keşke bende radikal kararlar alıp başlayabilsem diyete
Benim de kilo sorunum var kendime göre. kilo vermek istiyorumm
boyum 162
kilom 61
yaşım 18
hedefim 53
Bu size fazla gelmeyebilir ama artık ben de yaşıtlarım gibi incecik olmak istiyorum. Kendimi bildim bileli hep iri bi kız oldum. biraz kemikliyim de galibaaKullandığım bazı ilaçlar yüzünden 3 haftada 3 kilo aldım. bu fazlalıkların hepsinin gitmesini istiyorumm..
Neler oldu çok merak ettim :)cok iyi anliyorum cnm. hepimiz ayni sorunlari yasadigimiz icin birlikte motive olmamiz daha iyi olur. yasimiz da genc daha rahat veririz. yeter ki isteyelim. yediklerimize dikkat ederek ve hareketi artirarak bunu yapmaliyiz. ac kalarak degil. sakin sen de benim yaptigim hatalari yapip da ac kalarak zayiflamaya calisma cnm. cunki ben kilolarimin cogunu oyle aldim, 2 kilo veriyordum ac kalarak 4 kilo aliyordum. Vaktin varsa spor yap duzenli haftada 3-4 defa. biraz da yediklerine dikkat ettin mi gider kilocuklar, zaten hedefine cok da uzak degilsin cnm