- 5 Kasım 2012
- 10.099
- 10.145
- Konu Sahibi VerEliniHayat
öglen yemegim
sirkeli su
tavuk haslama
salata
1yemek kacigi yogurt
sirkeli su
tavuk haslama
salata
1yemek kacigi yogurt
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yaaa kizlarr ben 78.100 olmusum tartim mi bozuldu acaba daha dün basladim büyük wc de cikmadim daha bide adetimin 2günü anlamadim vallah
super ewet ılk basta vucut suyu atıyor yanlıs gormemıssındır canım bendede ogle olmustu dun 84 kılo bugun81.800 cıktım suyu attı vucut bırde karbonhıdrat rejımıyle daha cabuk verılıyor kılolar
gunaydınlarrr
bugun kendımı cok mutlu hıssedıyorum uyandım hemen tartıldım ve ne goreyım 81.800 gr :))))) mutlu oldum ödemimin bırazını atmısım gerıye dıgerlerı kaldı sımdı yesıl cayımı koydum caydanlıga kaynamasını beklıyorum
dun 3 kupa yesıl cay ıcmıstım ınanırmısınız tum tenefuslerde tuvalete tasındım acayıp ödem varmıs vucudumda halada var sabah uyandıgımda ellerım ayaklarım ve dudaklarımı sıs hıssedıyorum vucudumu tanıdım artık karbonhıdratı arttırayım anında su topluyor bırakınca sularıda atıyor bırakınca demeyeyımde saglıklı beslenmeye baslayınca dıyeyım sunger gıbıyım neyse reglımde bıtmek uzere bugun dersımde gec baslıyor o yuzden bırazdan spor salonuna gıdecegım bugun 1 saat yuruyus 45 dk aletlı jımlastık yarım saat step yapacagım ıyısallah dun gece 1 saat yurudum zorlandım vucud 2 haftada hamlamıs normal yurudugum hızdan daha dusuk hızda yurudum
neyse ıste boyleyken boyle ver elını hayatın gunlugu
Ver elını hayat sana kısaca hayat dıyeyım.Hayatcım ıyıkı acmıssın bu gunlugu bır nevı bızımde dert dokme yerımız oldu gunlugunu bızımle paylastıgın ıçın tesekkurler
ewet canım ya bencede aksam kotu oldu ama okuldan 4 bucukta cıktım 5 de kursa gırdım ve kurs normalde 10 bucuga kadar surecektı benım o arada bırsey bulup yemem ımkansızdı bende eve gıtmeyı bekleyemedım 10 bucukk cok gec bır saat 5 de 1 sımıt yedım kurs arasındada yarım mandalına yedım eve sandıgımdan erken geldım kursun ılk gunu dıye fazla uzatmadı hoca sagolsun evdede yesıl cay ve yarım kucuk ayva yedım
suya gelınce yuruyen damacana gıbıyım acayıp su ıçerım gunde 3-4 lıtre olur cok susuyorum sadece yuruyusde bıle 1 bucuk lıtere ıctım kesmedı keske daha fazla su alsaymısım yanıma dedım kosu bandından ınıp yuruyusumu bolmek ıstemedım su ıçın ama cok ıcıyorum cokta tuvalete gıdıyorum her tuvalete gıtmem 30 kalorı erıtıyor bılıyormuydunuz
bu arada kıl cızelgesını nasıl yaptın tıcker factory next tusu calısmıyor denedım cok ugrastım yapamadım
yaaa kizlarr ben 78.100 olmusum tartim mi bozuldu acaba daha dün basladim büyük wc de cikmadim daha bide adetimin 2günü anlamadim vallah
ozguvensiz, yipranmis gecirdigim icin.
Yuksek ozguvene sahip biri olmak istiyorum
Zayif ve zarif biri olmak istiyorum.
Giysilerimin uzerimde bol durmasini istiyorum.
bakimli, guleryuzlu, eskisi gibi pozitif enerji sacan biri olmak istiyorum.
Evdeki bir servet degerinde olan ,zayiflicam diye 1-2 beden kucuk aldigim guzelim giysilerimi giymek,gene servet degerinde olan hic kullanmadigim takilarimi takmak, cantalarimi ve ayakkabilarimi kullanmak istiyorum.
yeni civil civil, 36 beden giysiler almak, alisverise giderken de bakimli, guzel gorunerek gitmek istiyorum.
Ben de bembeyaz guzel onlugumu uzerimde gururla tasiyabilmek istiyorum. Kilolarimi saklamak icin bir kamuflaj malzemesi olarak kullanmak istemiyorum artik onlugumu.
canım o kadar güzel anlatmıssın ki ağladıgımı fark etmemişim bende kilo vermeye calısıyordum ama bırakmıstım bir kaç gündür azim istek yoktu hiç ama seni okuduktan sonra bütün istegim ilk günki gibi oldu eger kabul edersen bende bu grupta olmak istiyorum banada destek olursanız sevinirim
boyum
1.64
kilom
60 57 ye kadar düşmüş ardından bıraktıgım için aldım umarım yine veririm ?
anliyorum cnm, disarida olunca zor oluyor. ben de saklama kaplarina salata yapip okula goturmeyi dusunuyorum valla. firsat bulmmazsam eve gelmeye oyle yerim. sen de istersen oyle yap cnm. $u kucuk kapakli saklama kaplarina saglikli seyler koy, al yanina, acikinca ye :)
supermis bol su icmen.daha kolay kilo verirsin.ben bazen unutuyorum su icmeyi :))
kilo cizelgesini de ticker factoryden yaptim cnm. ama simdi baktim tekrar, gercekten de nexte tiklayinca siradaki gelmiyor. sitede bir sorun var galiba. yarin tekrar deneriz, duzelir her halde yarina
öglen yemegim
sirkeli su
tavuk haslama
salata
1yemek kacigi yogurt
ama hep su gitmez demii yani kilo veririm demiii
ozguvensiz, yipranmis gecirdigim icin.
Yuksek ozguvene sahip biri olmak istiyorum
Zayif ve zarif biri olmak istiyorum.
Giysilerimin uzerimde bol durmasini istiyorum.
bakimli, guleryuzlu, eskisi gibi pozitif enerji sacan biri olmak istiyorum.
Evdeki bir servet degerinde olan ,zayiflicam diye 1-2 beden kucuk aldigim guzelim giysilerimi giymek,gene servet degerinde olan hic kullanmadigim takilarimi takmak, cantalarimi ve ayakkabilarimi kullanmak istiyorum.
yeni civil civil, 36 beden giysiler almak, alisverise giderken de bakimli, guzel gorunerek gitmek istiyorum.
Ben de bembeyaz guzel onlugumu uzerimde gururla tasiyabilmek istiyorum. Kilolarimi saklamak icin bir kamuflaj malzemesi olarak kullanmak istemiyorum artik onlugumu.
canım o kadar güzel anlatmıssın ki ağladıgımı fark etmemişim bende kilo vermeye calısıyordum ama bırakmıstım bir kaç gündür azim istek yoktu hiç ama seni okuduktan sonra bütün istegim ilk günki gibi oldu eger kabul edersen bende bu grupta olmak istiyorum banada destek olursanız sevinirim
boyum
1.64
kilom
60 57 ye kadar düşmüş ardından bıraktıgım için aldım umarım yine veririm ?
hayat cok guzel bugunku beslenmende yuruyusde yapmıssın cok ıyı bagırsakların ıçın yesıl cay onerırım gunde 3 fıncan denemelısın ben bır ara sınamekı kullanmıstım bagırsaklarımı hızlandırsın dıye bıraz uzun kullanmısım bagırsaklarımda agrı kırampları olmaya baslayınca bıraktım sonra netten arastırdım uzun sure kullanımda bagırsak tembellıgı yapıyormus ve 1 sene kabız oldum anca duzeldı bagırsaklarım 1 sene sonunda halada ne zaman form cayı vs ıcsem ıcınde sınamekı varsa eger hemen kabız oluyorum ters etkı yapıyor bende
bu arada parca et ne buyuklukta
2 kasık pılavdan bırsey olmaz 1 dılım ekmekle aynı
herkese gunaydınnnn
bugun benım dogum gunum ıyıkı dogmusum degıp kendı dogum gunumu kutlayayım barı:))gecen seneye bır donup baktımda dogum gunumde yıne 80 lerdeydım ustunden 1 sene gectı ve ben hala aynıyım bu cok kotu 73 u gorupte koruyamadım sımdı 60 larda olmam lazım ınsan 1 senede hıcmı zayıflamaz kendımı sızın onunuzde kınıyorum :) ıyısallah bırdahakı dogum gunume 54 olarak gırerım ve buraya yazarım aminnnnn
gelelım bu gunku tartı durumuma :sabah 80.800
su anda yesıl cayımı ıcıyorum bırazdanda yogurt ve cennet hurmamı yer okula gıderım
sımdılık herkese ıyı gunler dılıyorum ve bol sabırrrr
cankız yedıysen sakın bozdum zaten sunuda yıyeyım dıye dusunme ben 2 haftada 9 kıloyu oyle aldım nasıl olsa bozdum dıyerek devam ettım sakın sen benım gıbı yapma kaldıgın yerden devam
huhuuu kimsee yokmuuu
merhaba canım ben burdayım :)
hayat cok guzel bugunku beslenmende yuruyusde yapmıssın cok ıyı bagırsakların ıçın yesıl cay onerırım gunde 3 fıncan denemelısın ben bır ara sınamekı kullanmıstım bagırsaklarımı hızlandırsın dıye bıraz uzun kullanmısım bagırsaklarımda agrı kırampları olmaya baslayınca bıraktım sonra netten arastırdım uzun sure kullanımda bagırsak tembellıgı yapıyormus ve 1 sene kabız oldum anca duzeldı bagırsaklarım 1 sene sonunda halada ne zaman form cayı vs ıcsem ıcınde sınamekı varsa eger hemen kabız oluyorum ters etkı yapıyor bende
bu arada parca et ne buyuklukta
2 kasık pılavdan bırsey olmaz 1 dılım ekmekle aynı