• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ve sonunda dönüm noktasına geldim galiba .....

ben kimse için fedakarlık yapacam diye yola çıkmadım ..bize ev alınmış diye ben de üzerime düşeni yaptım hm de fazlasıyla çünkü eşimi seviyorum...evi kendi üstlerine yapsalardı ya da ev sizin değil sadece kira vermeden oturacaksınız denseydi ya da kira vereceksiniz bile denseydi görüşüm başka olurdu diretmezdim çünkü baştan bunları bilerek adımımı atardım . ama bana her zmaan babam bana ev aldı başka bir şey yapamaz babam, kendimiz evlenecez dendi....sonrasında ise işler değişti..benim tepkim buna

birde şunu söyliim canım genelde anne babalar oğullarına ev verir ama tapuyu üzerlerine yapmaz yani sözel olarak ev oğlanındır mesela herkes bunu böyle bilir ama tapu babada olır. Benim tüm tanıdıklarım böyle, tapuyu önceden verenlerin çoğu ise pişman oluyor genelde gelinle sorun çıkıyor oğullarını soğutuyor aileye karşı ve görüşmez oluyorlar. Tapuda üzerlerinde olunca resti çekiveriyorlar. Seninde eşinin ailesiyle sorunların varmış demekki onlarda bu yüzden evi geri aldılar senin daha alttan alıp onlara boyun eğmen için

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ben kimse için fedakarlık yapacam diye yola çıkmadım ..bize ev alınmış diye ben de üzerime düşeni yaptım hm de fazlasıyla çünkü eşimi seviyorum...evi kendi üstlerine yapsalardı ya da ev sizin değil sadece kira vermeden oturacaksınız denseydi ya da kira vereceksiniz bile denseydi görüşüm başka olurdu diretmezdim çünkü baştan bunları bilerek adımımı atardım . ama bana her zmaan babam bana ev aldı başka bir şey yapamaz babam, kendimiz evlenecez dendi....sonrasında ise işler değişti..benim tepkim buna

Hala eşimi seviyorum diyorsun..
Demek ki eşin senle aynı duyguları paylaşmıyor.Tapuyu geri verdiğine göre.Kolay mı yahu sana bir ev alınıyor sonra geri alıyorlar evi elinden.
Bence senin bilmediğin aralarında başka bir muhabbet var bu ev konusunda.

Benim anlamadığım nokta ev eşinin üstüne değil mi, sonuçta tapuyu sizden alsalar ne olur ki? Kayıtlarda ev eşinin üstüne ise tapunun onlarda olmasında problem yok. Tapu kaybolabilirdi de bir şekilde. Kayboldu veya çalındı dersin. Gidersin tapu dairesine alırsın tapuyu. Kayıtlardır esas olan.

tapuyu aldılar derken isim değişikliği yaparak kendilerinin üzerine çevirdiler canım

Evinizi aldik diye dugun masrafimdan yirtmislar resmen

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

evet benim isyan ettiğim nokta burası işte ..eğer eşime biz sana ev aldık demeseydiler ben farklı şekilde evlenirdim en azından ailesine düğünle ilgili yük yüklerdim ve evim olmadığını bile bile evlenirdim..ama onlar ev aldık size diyerek elini ayağını çektiler düğün esnasında hiçbir zaman maddi anlamda destek olmadılar ....sıkışınca benim ailem destek oldu..ne zaman ki oğulları kaza yaptı hemen devreye girdiler ve benden mal kaçırmak için eğer oğulları ölürse bana ev kalır diye korktukları için ayaklandılar hemen

birde şunu söyliim canım genelde anne babalar oğullarına ev verir ama tapuyu üzerlerine yapmaz yani sözel olarak ev oğlanındır mesela herkes bunu böyle bilir ama tapu babada olır. Benim tüm tanıdıklarım böyle, tapuyu önceden verenlerin çoğu ise pişman oluyor genelde gelinle sorun çıkıyor oğullarını soğutuyor aileye karşı ve görüşmez oluyorlar. Tapuda üzerlerinde olunca resti çekiveriyorlar. Seninde eşinin ailesiyle sorunların varmış demekki onlarda bu yüzden evi geri aldılar senin daha alttan alıp onlara boyun eğmen için

sözel olarak verseydier ya da eşim bana, bize ev aldı ailem aileme masraf yaptırtamazsın denmesiydi bu konuda evin bize ait olduğu noktasında ısrar etmezdim zaten...benim ailesiyle tek bir sorunum olsaydı ok diycem size ama kendileri yaptı terbiyesizliği sonra da tapu için ayaklandılar.ben her akşam gidiyordum eşimin ailesine her akşammm inanın zaten bunun için salak yerine kondum diye düşünüyorum..sürekli ordaydık eşim sürekli girmek istiyorduuu ben de ok diyip gidiyordum ..yani oğullarını dolduran gelin olsaydım baştan çok şeyler yapabilirdim ki keşke yapsaydım çok pişmanım...bizim sorunumuz yoktu ne olduysa kazada oldu ve ailesinin pis zihniyetini tanımış oldum...ben kimseye boyun eğmedim şu vakitten sonra da kimseye boğun eğmem ...ipler elime geçti bana yapılanların hesabını sormak isitorum o kadar

Hala eşimi seviyorum diyorsun..
Demek ki eşin senle aynı duyguları paylaşmıyor.Tapuyu geri verdiğine göre.Kolay mı yahu sana bir ev alınıyor sonra geri alıyorlar evi elinden.
Bence senin bilmediğin aralarında başka bir muhabbet var bu ev konusunda.

eşimin kişiliğinden karakterinden bahsettim bazı yorumlarda evet bana göre de kolay değil zaten benim ailem eşime böyle bir şey yapmış olsa ben ailemin karşısına çıkar bir bayan olarak hesabını sorardım...eşim ağzını açamıyor babasına ..her akşam arayıp evdeyim demek zorunda haber vermek zorunda aramazsa olay olur...bu derece bağımlı yani...benim bilmediğim bir şeyler olabilir belki bilmiyorum sonuçta eşim de bana haber vermeden verdi tapuyu...çünkü ben eşime söylemiştim kazadan sonra senin aileni tanıdım şimdi sıra tapuya gelmiştir onu isteyeceklerdir senden bize bizim masrafları vermeden tapuyu onlara verirsen bırakırım seni demiştim..onun için bana haber veremedi babasına da hayır vermem diyemedi..benden gizli verdi tapuyu

olan olmuş canım, düğün olayını kapat tapuyuda almışlar artık geri vermezler verseler bile çok büyük kavgalar olur. Hem nefret ettiğin insanların evini neyapacaksın sen o evi alırsan sana daha hiç duymak istemediğin bir sürü laf ederler küfürde ederler. Çalışın evinizi kendiniz alın ailesinede resti çek başka şehre gidin.

ben öyle bakamıyorum işte çünkü o ev nefret ettiğim insanların değil eşimin eviydi evlendik 3 sene boyunca da eşimindi ama kaza oldu olan oldu....evet evi alırsam delirirler ama oğullarını atandığım şehre alırsam daha çok delirirler...ben seçenek sunacam onlar hangisini kabul ederse artık...benim evi vermemekte diretmeleri ve benim de o şehre dönmemem işime gelir

Sana o bel alti kufru eden adamin yani kayinpederinin evinde sirf kira odemiyosun diye oturman garip geldi. Gurur parayla olculmez. Onlar ne sana ev vermek zorundaydi ne de dugun dernek yapmak. Iki insan evlenecegiz diye ortaya dusuyosa her seyini yapabilecek nitelikte olmali zaten. Evi birak git huzurunla yasa atandigin yerde

sözel olarak verseydier ya da eşim bana, bize ev aldı ailem aileme masraf yaptırtamazsın denmesiydi bu konuda evin bize ait olduğu noktasında ısrar etmezdim zaten...benim ailesiyle tek bir sorunum olsaydı ok diycem size ama kendileri yaptı terbiyesizliği sonra da tapu için ayaklandılar.ben her akşam gidiyordum eşimin ailesine her akşammm inanın zaten bunun için salak yerine kondum diye düşünüyorum..sürekli ordaydık eşim sürekli girmek istiyorduuu ben de ok diyip gidiyordum ..yani oğullarını dolduran gelin olsaydım baştan çok şeyler yapabilirdim ki keşke yapsaydım çok pişmanım...bizim sorunumuz yoktu ne olduysa kazada oldu ve ailesinin pis zihniyetini tanımış oldum...ben kimseye boyun eğmedim şu vakitten sonra da kimseye boğun eğmem ...ipler elime geçti bana yapılanların hesabını sormak isitorum o kadar

Sozle sozlesme kurulmaz. Evi ogullarina bagis yapmislar sonra da vazgecip geri almislar. Yaptigin masrafi da 3 yillik kirana say.

Hiç düşünmeden ayrı şehre giderdim.Rabbim kısmetinize yazmışsa o evi döner dolaşır yine sizin olur.Ayrı bir şehirde eşinle başbaşa ohhh mis...Ama tek tereddütüm eşinin ailesi bu sefer yatılı gelir mi sana? Bir de ben okumadım öncesini ama eşin ne iş yapcak? Daha beter zorlanmayasınız?

1 bana o küfrü edicek eşimin babası (hemde babası ) o adamı silerim onu anlattıktan sonra babasına tek laf etmeyen adamı hepten silerim...

2 lanet gelsin tabularına da uzaklaş çalışır alırsınız evinizi ,onların evinede tenezzül etmem

ama eşin adam olsa arkanda durur ama sizin gibi kadınlara çok kızıyorum kusura bakma kendinizin değerini hiçmi bilmiyosunuz kendinizi niye bukadar ucuzlaştırıyosunuz 5 para etmez insanlar için ya ,hala eşimi seviyorum diyosun eksik kalsın onun sevgisi

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar.Eşime benim arkamda duramamasından kaynaklı kırgınlıklarım olsa da eşimi seviyorum ama ailesinden nefret ediyorum.ben bazı konularda anlatmıştım yaşadıklarımı ama tekrar elimden geldiğince yazacam .sizden ricam sanki kendiniz yaşamışsınız gibi hissederek bana farklı düşünceler sunmanız ki gerçekten dönüm noktasına geldim.eşim evliliğimiz sürecinde kaza geçirdi ..haberi geldiğinde yaşadığına inanmadım ama telde konuşunca içim rahatladı ve beni ailesi evden aldı eşimin kaza yaptığı yere doğru yola çıktık.babası hiç inanmadı yaşadığına sürekli kafasını sağa sola sallıyordu...arabada ben babası annesi ve bir akrabasının oğlu vardı ki o adam arabayı süren kişiydi. beni telden abim arıyor hastanden aldığı bilgileri bana ulaştırıyrdu , abimle konuşurken babası ön taraftan beri kafasını arkaya çevirerek bana bir şey sordu ben de telde konuştuğum için kafamı hayır şeklinde salladım zaten cevap da verseydim hayır diyeceğim bir soruydu...gördü kafamı hayır şeklinde salladığımı ama cevap vermedim diye galiba bana ........ koyiyim dedi ve elini kaldırdı vuracak gibi ..ben de bana bağıramazsın dedim teli kapattık...sonra bana bir sürü daha şeyler : babanın evine gideceksin vs vs vs.....anlatsam sayfalar yetmez ...inanın terbiyesizce tek lafım olmadı ama şu an çok pişmanım ben de küfretseydim bile diyorum yani...neyse kaza yerine vardık eşim gerçekten yaşıyordu başka hastaneye gönderildi biz de o hastaneye geçtik...eşim dediki nerdeyse ölecektim aşkım yalnız bırakacaktım seni ...ben de onun üzerine dedim ki hem de kimlerin eline bırakacaktın...ne oldu ne oldu anlat diyince her şeyi anlattım anladımzaten babam yüzüme bakamıyordu hiç dedi..neyse annesini odada yalnız yakaladığı bir an annesine biraz çıkıştı dışardan duydum ... ama oydu...ben eşime babanla görüşmem ama annenle sorunum yok dedim hep.taburcu olacağımız gün annesini bir görseydiniz..inanamazsınız..bana yapılanlara bire bir şahit olmasına rağmen eşime nasıl saydırıyor..sen bize böyle yaparsan senin çocukların da sana böyle yapar , ağlıyor zırlıyor ki bizim ona yaptığımız hiçbir şey yoktu...taburcu olduktan sonra evimize geçmiş olucaz eşim bana hak verir diye aklı gitti timsah gözyaşlarına başladı anlayacağınız.neyse evimize geçtik ben birgün şehir dışına çıkmam gerekiyordu annesini aradık gelsin eşimle kalsın diye ben de sabah evden çıkarken ses kaydedicisini ayarladım yatak odasına koydum 6 saat boyunca kayıt yaptı.dönünce de dinledim.aman Allahım kocasının bana yaptığı hiçbir şeyi anlatmamış hep beni kötülemiş aileme kadar konuşmuş ki benim ailem bize uzak bir şehirde oturuyor toplasanız evime 3-4 kere gelmişlerdir .eşim aramaz sormz yaz tatilleri geçer gitmez aileme...benimle ilgili olmayan yalanlar da uydurmuş..bunları dinleyince annesini de sildim ..3 senedir sadece eşimi görüyorum ailesinden kimseyle görüşmüyorum.daha bitmedi :40: eşim babasından Allahtan korkmadığı kadar korkar onlara haber vermeden adım atamaz her gün hem annesini hem de babasını arar hemen hemen her akşam da uğrar..o ses kaydında eşimin annesine olayı sormması ya da annnesinin anlattıklarına tepki vermemesi beni çok sinirlendirdi sürekli kavga eder olduk...ben eşime her zaman dedim ki babana şunu diyebil : baba sn benim karıma küfrettin...eşimin cevabı ise şu oldu hep : ben onlara bir şey söyleyemem onlar silerler beni ben bunu göze alamam....yani hem onlar suçlu hem de onlar silecekler eşimin kafa böyle çalıştı..bir de annesinin babasının onu silmesinden korktuğu kadar benim onu silmemden korkmadı...çok kavgalarımız oldu ben de eşimi bırakıp ailemin yanına kafa dinlemeye gittim.ben gittiğim gibi eşimin üzerinde olan tapuyu eşimden istemişler eşim de bana sormadan tapuyu onlara vermiş.sonra anladım ki zten bana yapılanların sebebi onca küfür hakaretin sebebinin tapu olduğunu...demekki dedim babası oğlunun öldüğünü tapunun bana kalacağını düşünüp beni def etmek istemiş oralardan..hemen ekleme yapmalıyım: biz eşimle evlenirken eşim bana sürekli babam bana ev aldı aileme masraf yaptırtamazsın dedi..beni amcası istemişti amcası babama oğlumuzun evi var işi var vs tarzı cümleler kurdu..ben de ona sürekli diyordum ki tabiki baban yapacağını yaptı ekstra şunu yapın bunu yapın demem ikimiz yaparız her şeyi..ailesinin yaptığı tek şey altın takmak oldu o da benim ailemin taktığı kadar...biz nişanda alyanslar , düğün salonu , gelinlik , damatlık , kuaför ( bizdn kimse yoktu ama onun ablaları ve yiğenlerine kadar ki ablaları karı koca memur onların da kuaför parasını biz ödedik ), ev eşyaları vs aklınıza ne geliyorsa her şeyi eşimle ikimiz yaptık.senelerce borç ödedik, takılarım düğünde takılan paralar maaşlar herşey gitti.ayrıca evlendikten sonra ev bizim diye o eve tadilat yaptırdık 15-20 bin tl harcadık.sonra o kaza olunca sırf benden mal kaçırmak için tapu eşimden alındı.yani ben yaptıklarımla kaldım...tadilat yapmasaydım ya da düğünde ailesine yükü verseydim kenarda en azından 40-50 bin paramız olurdu...yaşadıklaım bunlar arkadaşlar...şimdi asıl fikir almak istediğim şu : Ben büyük ihtimal ATANIYORUM :40: ve eşim yaşadığımız şehri yazacağımı düşünüyor. ben ise bizim olan tapu bize dönmeden o şehre atanmayı düşünmüyorum.hatta ailesinden uzak kalmak için başka şehri düşünüyorum ama başka şehre gidersek de tapu hepten onların olacak biz en azzından orda oturuyoruz kira vermiyoruz...sizce nasıl bir yol izlemeliyim ? siz bu olayları yaşamış olsaydınız ne yapardınız ? okuyan yorum yapan herkese teşekkürler :40:

bırak cnm yaaa evleri batsın onlar seni rahat bırakmazlar medem böyle bir fırsat geçti eline hiç düşünme bile hemen uzaklaş onlardan eşini de al git bulunduğun şehiri hiç yazma sonrasında yazdım çıkmadı dersin

oğlu kaza yapmış hastaneye gidiyorsunuz kp size tepkili küfür ediyor. öncesinde aranızın iyi olmadığını gösteriyor. yani sizin sorununuz kaza günü başlamamış dolayısıyla daha öncesinde kim haklı kim haksız diyerek düşüncemi söyleyemeyeceğim.

ancak o gün küfür etmesi elbette yanlış.. eşinizin tutumu yanlış..

tapu olayı için de ev tadilatı dışında bir harcama yapmamışsınız. tamam sahiplenmiş yapmışmışsınız birşeyler ama sonuçta kendi isteğinizle yapmışsınız. ama şu önce tapu eşiniz üstüne sonra da üstünden almalarını anlamadım. hoş olmamış.

ancak yapılacak birşey yok. olay bu yerlere gelmişse ve siz bu konuda çok rahatsızsanız ve eşiniz aksine hiçbirşey olmamış gibi rahatsa bence kendi yolunuza gidin.. yani tayininizi istediğiniz yere yazın.. bu durumdan sıkıldığınızı ve bu sıkıntıdan uzak durmak için gitmek istediğinizi söyleyin tabi tayininiz çıkınca.. yalnız eşiniz gelirse oraya ne iş yapacak orada iş bulacak mı.. o da sizin gibi memur mu? yoksa bir de orada ona iş bul durumlarıyla uğraşmayın..

eşiniz mırın kırın eder. ben gidemem ailemi bırakamam diyorsa hiç üstünde durmayın. siz yolunuza bakın.

Son düzenleme:
Sana o bel alti kufru eden adamin yani kayinpederinin evinde sirf kira odemiyosun diye oturman garip geldi. Gurur parayla olculmez. Onlar ne sana ev vermek zorundaydi ne de dugun dernek yapmak. Iki insan evlenecegiz diye ortaya dusuyosa her seyini yapabilecek nitelikte olmali zaten. Evi birak git huzurunla yasa atandigin yerde

bazıları anlamamakta diretiyor siz de onlardan birisiniz.....o ev biz evlenmeden önce eşime alınmışş o ev eşimin üzerinde olan bir evdi ve bana da evlenirken benim evim var babam bana ev aldı ailem düğün masrafı falan yapmayacak onlardan hiçbir şey yapmasını bekleme dendi.ben de evet sana ev alınmış herşeyi biz yaparız dedim ve öyle evlendik....yani ben kendi evimde oturuyorum anlatabildim mi ????? sırf kira ödemiyorum diye değil kendi evimde vakti zamanında eşime alınmış ve bana da böyle sunulmuş evde oturuyorum onlar pis fesat düşüncelerle almış olsalar bile o ev bizim evimiz....

Sozle sozlesme kurulmaz. Evi ogullarina bagis yapmislar sonra da vazgecip geri almislar. Yaptigin masrafi da 3 yillik kirana say.

saçmalamışsınız bence...bana o ev sizin dendi ..bana başta o ev sizin değil o evde sadece kira vermeden oturacaksınız denseydi ben de ona göre adımımı atardım

Hiç düşünmeden ayrı şehre giderdim.Rabbim kısmetinize yazmışsa o evi döner dolaşır yine sizin olur.Ayrı bir şehirde eşinle başbaşa ohhh mis...Ama tek tereddütüm eşinin ailesi bu sefer yatılı gelir mi sana? Bir de ben okumadım öncesini ama eşin ne iş yapcak? Daha beter zorlanmayasınız?

eşimin işi nktasında zorlanmayız , bn de öyle yapmayı planlıyorum başka şehirde yeni bir hayat inş...ailesini epey senedir görmiyorum evime girip çıkamazlar

1 bana o küfrü edicek eşimin babası (hemde babası ) o adamı silerim onu anlattıktan sonra babasına tek laf etmeyen adamı hepten silerim...

2 lanet gelsin tabularına da uzaklaş çalışır alırsınız evinizi ,onların evinede tenezzül etmem

ama eşin adam olsa arkanda durur ama sizin gibi kadınlara çok kızıyorum kusura bakma kendinizin değerini hiçmi bilmiyosunuz kendinizi niye bukadar ucuzlaştırıyosunuz 5 para etmez insanlar için ya ,hala eşimi seviyorum diyosun eksik kalsın onun sevgisi

o adamı sildim zaten esamesi okunmuyor..eşim konusun da ise eğer eşimin babasından ne kadar korktuğunu bilmeseydim arkamda durmamasına daha büyük tepkiler verip onu da silerdim ama korkusunun ne derece olduğunu çok iyi biliyordum kaza öncesinde de...ayrıca benim eşimle bir sorunum yok ailesi yüzündn yaşadık ne yaşadıysak...eğer ailesinin o pis fesat düşünceleri olmasaydı bu işler buralara gelmeyecekti

bırak cnm yaaa evleri batsın onlar seni rahat bırakmazlar medem böyle bir fırsat geçti eline hiç düşünme bile hemen uzaklaş onlardan eşini de al git bulunduğun şehiri hiç yazma sonrasında yazdım çıkmadı dersin

ben direkt söyleyecem canım tercihlerimde senin şehrin olmayacak diye .... tepki maksatlı bunu yaptığımı bilmesini istiyorum

oğlu kaza yapmış hastaneye gidiyorsunuz kp size tepkili küfür ediyor. öncesinde aranızın iyi olmadığını gösteriyor. yani sizin sorununuz kaza günü başlamamış dolayısıyla daha öncesinde kim haklı kim haksız diyerek düşüncemi söyleyemeyeceğim.

ancak o gün küfür etmesi elbette yanlış.. eşinizin tutumu yanlış..

tapu olayı için de ev tadilatı dışında bir harcama yapmamışsınız. tamam sahiplenmiş yapmışmışsınız birşeyler ama sonuçta kendi isteğinizle yapmışsınız. ama şu önce tapu eşiniz üstüne sonra da üstünden almalarını anlamadım. hoş olmamış.

ancak yapılacak birşey yok. olay bu yerlere gelmişse ve siz bu konuda çok rahatsızsanız ve eşiniz aksine hiçbirşey olmamış gibi rahatsa bence kendi yolunuza gidin.. yani tayininizi istediğiniz yere yazın.. bu durumdan sıkıldığınızı ve bu sıkıntıdan uzak durmak için gitmek istediğinizi söyleyin tabi tayininiz çıkınca.. yalnız eşiniz gelirse oraya ne iş yapacak orada iş bulacak mı.. o da sizin gibi memur mu? yoksa bir de orada ona iş bul durumlarıyla uğraşmayın..

eşiniz mırın kırın eder. ben gidemem ailemi bırakamam diyorsa hiç üstünde durmayın. siz yolunuza bakın.

bana ne kadar inanıırsınız bilmiyorum ama size yemin ediyorum tek bir sorunumuz yoktu kızım kızım ağızlarından düşmezdim...inanın o küfürlerin tek sebebi oğulları öldüyse ev bana kalır diye korkmalarıydı...onun için apar topar evi eşimden aldılar..bunun için ben de inat oldu ..demek ki diyorum oğulları ölünce beni kapı dışarı edecklermiş ki kaza olmasaydı ben gerçek yüzlerini bilmeyecektim...inanın kötü olsaydı aramız çok normal karşılardım ama hiçbir sorunumuz yokken bana bunların yaşatılması beni çok yıpratıyor ve ben yıprandığım kadar yıpratacam inş....ki o da başka şehre atanmak olacak

Sana nasıl küfredebilir o ayı ?
Ve eşin nasıl hesap sormaz ? Bu erkekleri anlamıorum bize gelince Aslan ailesine gelince kedi yavrusu oluolar
Bu kocadan sana hayır gelmezz
Tapuyuda biyerlerine soksunlar rahatlarlar
Başka şehre git eşin düzelecekse oda gelsin inanmıyorsan bırak kalsın ayı babasıyla
Hay agzina saglik en guzel cevabi vermissin.

Back
X