• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ve sonunda dönüm noktasına geldim galiba .....

Bence ya kız kuruları ya da dediğin gibi elleri maşalı sıradan dövüyorlar kv kpi:1: :2: :21:

sesli güldüm canım :52: :52: :52: :52:
yemin ediyorum eğer çirkef bir gelin olsaydım geçimsiz olsaydım onlara vakti zamanında az da olsa bir zarar verseydim kötü söz söyleseydim en azından 3 yıldır kendi kendimi yemez sinirlerimi bu kadar yıpratmazdım..yaptıklarımı düşünüp ohh iyi etmişim derdim içimi ferahlatırdım...ama ben her düşündüğümde ne kadar aptalmışım şöyle bir olay olmuştu ben neden böyle böyle demedim annesi şöyle demişti ben neden karşılığını vermedim diye dövünüp duruyorum...kimse ezik bir karakter olduğumu düşünmesin ben kimse için kötü düşünmem kimse için içten pazarlıklı olmam kimseye zarar vermem , onun için o zamnlarda kötü olduklarını düşünüp söylenenlerin yapılanların altında art niyet arama ihtiyacı hissetmiyordum taaaa ki kazaya kadar....amaaaaaa bana yanlış yapılırsa hiç affetmem kinimmm her şeyden büüyüktür illaki intikamımı alırım.....

sesli güldüm canım :52: :52: :52: :52:
yemin ediyorum eğer çirkef bir gelin olsaydım geçimsiz olsaydım onlara vakti zamanında az da olsa bir zarar verseydim kötü söz söyleseydim en azından 3 yıldır kendi kendimi yemez sinirlerimi bu kadar yıpratmazdım..yaptıklarımı düşünüp ohh iyi etmişim derdim içimi ferahlatırdım...ama ben her düşündüğümde ne kadar aptalmışım şöyle bir olay olmuştu ben neden böyle böyle demedim annesi şöyle demişti ben neden karşılığını vermedim diye dövünüp duruyorum...kimse ezik bir karakter olduğumu düşünmesin ben kimse için kötü düşünmem kimse için içten pazarlıklı olmam kimseye zarar vermem , onun için o zamnlarda kötü olduklarını düşünüp söylenenlerin yapılanların altında art niyet arama ihtiyacı hissetmiyordum taaaa ki kazaya kadar....amaaaaaa bana yanlış yapılırsa hiç affetmem kinimmm her şeyden büüyüktür illaki intikamımı alırım.....

Kayınvalideler bu hayatta 2 işe yarıyorlar
1 kocalarımıZı doğuruyorlar
2 saf temiz gelinlerinin akıllanmasına şeytanlaşmasını sağlamak
Yaşasın kvlerrr:36:

canım o zaman bir nimet sunmuş olacam ödüllendirmiş olacam kıymetli kv ve kp i...durum şu olacak : ev aldık diyerek maddi konularda kenara çekildiler , borçlarımızda onlar değil benim ailem destek oldu hiç karışma karışmadılar,kredi çekilecekse eşim ablalarına söylemedi ben abime söyledim abim çekti bize,evde tadilet diyorum ya tadilat derken tekrar söylüyorum kırık dökükleri yapmak değil mesela doğal gaz pimapen cam balkonlar banyomun yenilenmesi vs yani bu tarz işlerde eşim sürekli benim babam anlamaz senin baban gelsin derdi benim ailem gelirdi babam işcilerle çalışır annem benimle temizlik yapardı ...neden ? çünkü ev bizimdi güya yoksa ev onların olduğunu bilseydim doğal gazsız pimapensiz de otururdum orda kendim para biriktirir kendimize ev alırdık ayrıca annemi babamı da çalıştırmamış olurdum...onlar bu tadilat işlerinde yardım için bile ayak basmazdı...kaza oldu hemen tapu eşimin üzerinden kv hanımın üzerine alındı ki aman bana kalır falan oğlumuz ölünce defolsun gitsin...şimdi gün benim günüm..eğer senin dedğin gibi yaparsam onların canına minnet oğulları onlara külfet olmadan evlendi,oğullarına verdikleri ev yapılan tadilatlarla değeri artarak geri döndü , şimdi gelinleri de o şehre atanırsa oğulları ömür boyu onlarla aynı şehirde yaşayacak..valla miss....ama ben onlara yaptıklarının cezasını çektirmek istiyorum...sırf bana yaptıklarından dolayı o şehre atanmadığımı bilsinler istiyorum....ben başka şehirde kira vererek de yaşayabilirim.o önemli değil ..ama o evin tapusu bize geri dönmeden o şehre yerleşmem..[/Q UOTE]

Hayir bence de tapuyu geri almalisiniz ama evden cikma diyorum alamazsaniz bile gitme o kadar yaptiklarin onlara kalmasin en azindan inadina otur. Ama alabilirseniz ne ala insallah eşin düşünür kabul eder..

Kayınvalideler bu hayatta 2 işe yarıyorlar
1 kocalarımıZı doğuruyorlar
2 saf temiz gelinlerinin akıllanmasına şeytanlaşmasını sağlamak
Yaşasın kvlerrr:36:

aynen canım ya valla ben eşime ses kaydedicisi koyduğumu söylediğimde artık anneni de sildim demiştim...çünkü eşinin terbiyesizliklerini anlatmamış ki yanımda oturan her şeye şahit olan en yakın kişi oydu arabada dibimde oturuyordu...ama babasının yaptıklarını anlatırsam o da eşine destek verirse oğlumu kaybedebilirim diye düşündü ki konuşmalarda sürekli beni kötüledi eşime ..babana karşı hiç susmadı oğlum vs diye ...babasının bana kurduğu cümleleri söylemiyor ben susmamışım ve daha bir sürü şey bunları söylüyor...heralde bekledi ki kocası bana küfredince tabi babacım diyecektim...aileme kadar konuşmuş yani...altınlarımın nerde olduğunu soruyor eşime sen salak mısın diyor eşime o altınlar nerde ben sana kaç kere sordum onları diyor...ben bunları dinleyince annen de bitti benim için dedim eşime...eşim de annesine söylemişti bizi dinlemiş anne diye :40: annesi de o şeytan demiş benim için.. ben de demiştim ki eşime : şeytan olan annen onu bildiğim için , kendimi korumak gardımı almak için koydum ses kaydedicisini ve yanılmadığımı anladım. :40:

Hayir bence de tapuyu geri almalisiniz ama evden cikma diyorum alamazsaniz bile gitme o kadar yaptiklarin onlara kalmasin en azindan inadina otur. Ama alabilirseniz ne ala insallah eşin düşünür kabul eder..[/QUOTE]

canım o iş şu açıdan çok riskli...şimdi tapu annesinin üzerinde evet biz hala orda oturuyoruz kira ödemiyoruz bu artı...ama şimdi eğer o tapu bana dönmezse sırf kira vermiycem diye o şehri yazıp oraya atanıp o evde oturmam..çünkü ben eğer o şehri yazarsam ve oraya atanırsam hayatta o tapu bana dönmez ve onlar oğullarıyla bir ömür yaşarlar aynı şehirde yani yaptıkları her şey kar kalır yanlarında...ben eşime 2 seçenek sundum :
1...tapuyu geri al senin şehrini yazayım
2.tapu falan istemiyorum benimle atandığım şehre gel
o benim salaklıklarıma alışkın olduğu için sen atan ben alacam tapuyu alamazsam kiraya çıkacaz diyor :40: ben de diyorum ki kiraya çıkacaksak her il benim senin şehrinde durmama gerek yok...ikimizin ailesinin ortasında oluruz ben de aileme yaklaşmış olurum...o hemen işi bahane eiyor ben nasıl iş bulacam diye... e o zaman bizim olanı geri al diyorum çık ailenin karşısına de ki ne yaptığuınızı beğendiniz mi eşim burayı yazmayacak şimdi ev sizin olsun ben eşimle gidecem de diyorum ona da cevap vermiyor...bekliyor ki heralde tapu ailemde kalsın ada bu şehri yazsın....sonra ne olacak biliyor musun ? çocuğum olduğunda evime de gidip gelmeye başlayacaklar onlar açısından sorun kalmayacak ben hepten çıldıracam...eşime bir gün dedi ki çocuğumuz olunca gelirler ne yapacaksın...benim yüzüme utanmadan nasıl bakacaklar dediğimde eşimin cevabı : benim ailem utanmaz gelir oldu ... ben ölürsem sorun yok canım ama Allah göstermesin eşim ölse çoluğum çocuğum da olsa onlar beni postalar o evde saniye oturtmaz...ben neden benim , çocukarımın geleceğini garantiye almadan eşimi ödüllendireyim...

Back
X