Yapabileceğiniz en iyi şey esinizle restlesmek değil anlaşmak... Anne baba secilemiyor ne yazik ki onların kusurlarini ese yüklerseniz daha çok uzulursunuz..
Evet kandirilmissinz evet kinlenmissiniz ve bu is inada binmiş kimse geri atmak istemiyor bu restlesmeden de mağlup cikarsaniz bir daha mutlu olmaniz zor gözüküyor..
Bu yüzden esinizi alin karsiniza atanmaniza az zaman kala konusun uzun zaman vermeyin ki aklini karistrmasnlar... bu olaylari içinde cozemedigini kendinize başbaşa bir hayat kurmaniz gerektiğini anlatin... Seninle başka bir sehire gelmesini ve bir ev alip kendisinin tüm maasini ev borcuna vermesini kalanlar ve sizin paranizlada gül gibi gecinip gideceginzi söyleyin...
İnanin hem başka şehire esinle gule oynaya giderseniz hem bir is sahibi hemde bir ev sahibi olursanız kayınvalide de kayınpederinde kudurur ... Siz mutlu onlar kendi halinde...
Ev bizim bizim demeyin evet sizin demişler ama onlar emek edip almis sonuçta kandirmslar ama Allah a havale edin borç harç ise huzur içinde uyuyor olmanin yaninda çok küçük şeyler bence...
###Yaptıkların sana daha iyi bir yaşam sundu mu?###
dünden beri konuyu açmaya başladım eşime canım ama hiç tamam gelirim demiyor ayrıca tapuyu geri almak için uğraşacam da demiyor ben zaten hepsi onların olsun ev istemiyorum benim atandığım şehre gel diye sundum o ise gidince çok mu mutlu olacaksın, ben sensiz yaşayamam tarzında boş sözlerle karşılık veriyor icraat yok...sanoyor ki hem tapu ailesinde kalcak hem de ben onun şehrini yazacam...