• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ve sonunda dönüm noktasına geldim galiba .....

Yapabileceğiniz en iyi şey esinizle restlesmek değil anlaşmak... Anne baba secilemiyor ne yazik ki onların kusurlarini ese yüklerseniz daha çok uzulursunuz..

Evet kandirilmissinz evet kinlenmissiniz ve bu is inada binmiş kimse geri atmak istemiyor bu restlesmeden de mağlup cikarsaniz bir daha mutlu olmaniz zor gözüküyor..

Bu yüzden esinizi alin karsiniza atanmaniza az zaman kala konusun uzun zaman vermeyin ki aklini karistrmasnlar... bu olaylari içinde cozemedigini kendinize başbaşa bir hayat kurmaniz gerektiğini anlatin... Seninle başka bir sehire gelmesini ve bir ev alip kendisinin tüm maasini ev borcuna vermesini kalanlar ve sizin paranizlada gül gibi gecinip gideceginzi söyleyin...

İnanin hem başka şehire esinle gule oynaya giderseniz hem bir is sahibi hemde bir ev sahibi olursanız kayınvalide de kayınpederinde kudurur ... Siz mutlu onlar kendi halinde...

Ev bizim bizim demeyin evet sizin demişler ama onlar emek edip almis sonuçta kandirmslar ama Allah a havale edin borç harç ise huzur içinde uyuyor olmanin yaninda çok küçük şeyler bence...

###Yaptıkların sana daha iyi bir yaşam sundu mu?###

dünden beri konuyu açmaya başladım eşime canım ama hiç tamam gelirim demiyor ayrıca tapuyu geri almak için uğraşacam da demiyor :40: ben zaten hepsi onların olsun ev istemiyorum benim atandığım şehre gel diye sundum o ise gidince çok mu mutlu olacaksın, ben sensiz yaşayamam tarzında boş sözlerle karşılık veriyor icraat yok...sanoyor ki hem tapu ailesinde kalcak hem de ben onun şehrini yazacam...

Ağzım açık okudum sanki tv türk filmi lzliyorum zerre kadar adalet ve vicdan duygusu evlat sevgisi yok eşinin ailesinde verilen mal nediye geri alınıyor

sırf oğulları ölürse falan ev bana kalır diye korktukları için canım....kazaya kadar ev eşimin üzerindeydi hatta biz evlenmeden alınmış eşimin üzerine yapılmış beni istediklerinde de oğlumuzun evi var şeklinde sunulmuş bir ev .....kazaya kadar bana karşı kızım kızım diye saygılı sevgi dolu bir kv ve kp ...kazadan sonra kaza günü küfürler hakaretler, kazadan 1 hafta sonra falan da tapuda isim değişikliği...amaç benim düşündüğümden başka bir şey olabilir mi sence ???

Canim cok sey yasamissin az cok kocani da taninissindir,son cumlelerin icin tekrar soyluyorum seni sakinlestirmek icin alsa bile yine o tapu geri gider ! Ve ailesine o kadar bagli olan adam karisina da baglaniyor zamanla ama karisini kaybetme korkusu yasayana kadar bunun farkina varmiyor bitek:) sakin taviz verme bana kalirsa..ama senin yerinde olsam evi alin basiniza calin der cikar giderdim ailemin yanina.kocanda tipis tipis gelir arkandan.cocugun var mi bilmiyorum ama cocuk olunca calusmak iyice zorlasiyor yaninda annenin olmasi var bide bakicilarla ugrasmak! istesende istemesen de ailesiyle goruseceksin o zaman ve bu atama olayini niye lehime cevirmemisim diye dizlerini doversin..ev desen zaten tapu esinin ustunde gerekiese satar gittigin yerde yenisini alirsin..Allah yardimcin olsun..

aynen öyle dedim canım evi alsınlar doysunlar istemiyorum benim atandığım şehre gel dedim ama yanaşmıyor...bahaneler üretiyor...ben de onun şehrini o ev bize geri dönmezse yazmayacam...canım ev evlenmeden önce eşime alınmış tapuda eşimin adı vardı ve beni istemeye gelindiğinde oğlumuzun evi var diye sunuldu..kazaya kadar da eşimin üzerindeydi..ama kazadan sonra tapuyu eşimden aldılar şimdi annesinin üzerinde tapu ..eşim satamaz yani...ha oğullarını istiyorlarsa onlarla aynı şehirde ,,,evimizi geri verecekler geri verdiklerinde eşimin adına dönecektir tapu ....ben de hemen şerh koyduracam ki benden habersiz tekrar geri vermesin diye sonrasında da hemen sattırıp kredi ile tamamlayıp başka ev alacam...ama benle başka şehre gelirse onların olsun canları cehenneme...

sırf oğulları ölürse falan ev bana kalır diye korktukları için canım....kazaya kadar ev eşimin üzerindeydi hatta biz evlenmeden alınmış eşimin üzerine yapılmış beni istediklerinde de oğlumuzun evi var şeklinde sunulmuş bir ev .....kazaya kadar bana karşı kızım kızım diye saygılı sevgi dolu bir kv ve kp ...kazadan sonra kaza günü küfürler hakaretler, kazadan 1 hafta sonra falan da tapuda isim değişikliği...amaç benim düşündüğümden başka bir şey olabilir mi sence ???

Onlar zaten allah muhafaza eşine birşey olsaydı onlar o evi senden tehditle zorla alırlardı...
İnsan çocuğunun kazasına giderken ev bark düşünür olmuş ne menfaat dünyası yaa..
Hiçç güvenmemek lazım ne kendi, ailene ne de eşinin ailesine...para maddiyat hepsini ezip geçiyor..
Göstermelik ev verdik demişler yüzlerini gördün en azından
Şu ses kaydı olayını iyi akıl etmişsin
Atan ve oğullarını al git, haa hiç bir zaman maddi beklenti içinde olmalarına da izin verme , eşin ailesine para göndermesinn
Madem öyle herkesin kazancı kendine....
Eşin senle gelmey kabul eder umarum

Bence bu bir fırsat sana eşinde seni seviyorsa gelecek yanına bu kaza olmasaydı eşinin ailesini tanıyamıyacaktın her kötü şeyden bundanda ilahi bir uyarı olmuş sana bunu değerlendir , kötü insanların yanında olmayın
dünden beri konuyu açmaya başladım eşime canım ama hiç tamam gelirim demiyor ayrıca tapuyu geri almak için uğraşacam da demiyor :40: ben zaten hepsi onların olsun ev istemiyorum benim atandığım şehre gel diye sundum o ise gidince çok mu mutlu olacaksın, ben sensiz yaşayamam tarzında boş sözlerle karşılık veriyor icraat yok...sanoyor ki hem tapu ailesinde kalcak hem de ben onun şehrini yazacam...

Onlar zaten allah muhafaza eşine birşey olsaydı onlar o evi senden tehditle zorla alırlardı...
İnsan çocuğunun kazasına giderken ev bark düşünür olmuş ne menfaat dünyası yaa..
Hiçç güvenmemek lazım ne kendi, ailene ne de eşinin ailesine...para maddiyat hepsini ezip geçiyor..
Göstermelik ev verdik demişler yüzlerini gördün en azından
Şu ses kaydı olayını iyi akıl etmişsin
Atan ve oğullarını al git, haa hiç bir zaman maddi beklenti içinde olmalarına da izin verme , eşin ailesine para göndermesinn
Madem öyle herkesin kazancı kendine....
Eşin senle gelmey kabul eder umarum
malesef eşimin ailesi için her şey maddiyatmış evet ...onlar oğullarını bile sevmiyorlar ki tapu peşine düşebildiler...şimdi yapttıklarının bedelini ödeyecekler...ya evi geri verip oğullarını o şehirde tutacaklar ya da ev onların olacak oğullarını başka şehre alacam...tabi eşim kabul ederse ...etmezse de kendi bilir

Bence bu bir fırsat sana eşinde seni seviyorsa gelecek yanına bu kaza olmasaydı eşinin ailesini tanıyamıyacaktın her kötü şeyden bundanda ilahi bir uyarı olmuş sana bunu değerlendir , kötü insanların yanında olmayın

Rabbimin bir lütfu bana ...kaza oldu eşim ucuz atlattı ama ailesi tüm pisliğiyle ortalığa saçıldı..inş. canım inş çok iyi değerlendirip 3 sene boyunca çektiğim sıkıntıların yıpranmış sinirlerimin hesabını soracamm

Sen de kendi agzinla soyluyorsun iste onlarin istedigi seni ordan uzaklastirmak. Neden oyuna geliyorsun ki onlara istediklerini cok kolay bir sekilde vermis olacaksin. Otur cikma evden bence. Tapuyu almis da olsalar esinle bi problemin olmazsa omur boyu o evde yasayabilirsin.

Ben biraz sizide geçimsiz buldum konu sahibi kusura bakma.. Yani bahsettiğin olayda eşinizin öldigünü düşünerek gidiyorsunuz ..Aynı şekilde aileside. Bahsettiğin Araba içinde öfte de olur herşey olur duyguların dibine vurulmuştur. Hemen kaza yerine varır varmaz kayıpederinizi şikayet etmek nedir ya çocuk gibi. Ben olsam eşinizin yerinde sınir olmuştum. Bide kaydedici koyup kayınvalideyi dinlemeler falan. Sizdede var biraz hatalar kusura bakmayın..
Tapu da tapu. Öbür tarafın tapusu değil ya bu meret ne demeye bukadar takıntı yapmışısınz. Sizmi önce ölürsünüz, eşinizmi ,kayın peder mi belli mi bu dünyada ,o tapu kime kalır kime yarar belli olmaz. Takılmayın bu dünyanın yalancı nimetlerine bukadar. öbür tarafa ancak iyiliğinizi götürürsünüz tapunuzu değil malesef

Ben biraz sizide geçimsiz buldum konu sahibi kusura bakma.. Yani bahsettiğin olayda eşinizin öldigünü düşünerek gidiyorsunuz ..Aynı şekilde aileside. Bahsettiğin Araba içinde öfte de olur herşey olur duyguların dibine vurulmuştur. Hemen kaza yerine varır varmaz kayıpederinizi şikayet etmek nedir ya çocuk gibi. Ben olsam eşinizin yerinde sınir olmuştum. Bide kaydedici koyup kayınvalideyi dinlemeler falan. Sizdede var biraz hatalar kusura bakmayın..
Tapu da tapu. Öbür tarafın tapusu değil ya bu meret ne demeye bukadar takıntı yapmışısınz. Sizmi önce ölürsünüz, eşinizmi ,kayın peder mi belli mi bu dünyada ,o tapu kime kalır kime yarar belli olmaz. Takılmayın bu dünyanın yalancı nimetlerine bukadar. öbür tarafa ancak iyiliğinizi götürürsünüz tapunuzu değil malesef

bence dönün konumu tekrar okuyun, ya da okuduğunuzu anlamaya çalışın....eşimin yaşadığına inamayan ben değil kp idi zira ben eşimle konuştum telde....arabanın içinde duygular dibe vurmuş olabilir hangi hakla bana küfredip babanın evine gideceksin diyebilir ???? kaza yerine vardığımızda eşime bir şey demedim eşim başka bir hastaneye sevk edildi orda servise çıkarılınca eşim bana nerdeyse ölüyordum aşkım seni yalnız bırakacaktım deemesi üzerine hem de kimlern eline bırakacaktın dedim ve ısrar edince anlattım kaldık ki ısrar etmeseydi de anlatırdım ....ses kaydetme olayı da kv hanımın neler çevireceğini bildiğim için koydum ve dinledim...nitekim haklı çıktım eşime kendi kocasının yaptıklarından tek kelime anlatmazken beni ve ailemi kötülemiş ve altınlarımın nerde olduğunun peşine düşmüş bunları öğrnmiş oldum şükrediyorum ses kaydettiğim için...kimin önce öldüğü beni ilgiendirmez...ben bizim olanın sırf benden kaçırılmak için alınanın bize dönmesini istiyorum....ben öbür tarafa bu noktada epey iyilik götürcem vicdanen çok rahatım....

Sen de kendi agzinla soyluyorsun iste onlarin istedigi seni ordan uzaklastirmak. Neden oyuna geliyorsun ki onlara istediklerini cok kolay bir sekilde vermis olacaksin. Otur cikma evden bence. Tapuyu almis da olsalar esinle bi problemin olmazsa omur boyu o evde yasayabilirsin.

canım o zaman bir nimet sunmuş olacam ödüllendirmiş olacam kıymetli kv ve kp i...durum şu olacak : ev aldık diyerek maddi konularda kenara çekildiler , borçlarımızda onlar değil benim ailem destek oldu hiç karışma karışmadılar,kredi çekilecekse eşim ablalarına söylemedi ben abime söyledim abim çekti bize,evde tadilet diyorum ya tadilat derken tekrar söylüyorum kırık dökükleri yapmak değil mesela doğal gaz pimapen cam balkonlar banyomun yenilenmesi vs yani bu tarz işlerde eşim sürekli benim babam anlamaz senin baban gelsin derdi benim ailem gelirdi babam işcilerle çalışır annem benimle temizlik yapardı ...neden ? çünkü ev bizimdi güya yoksa ev onların olduğunu bilseydim doğal gazsız pimapensiz de otururdum orda kendim para biriktirir kendimize ev alırdık ayrıca annemi babamı da çalıştırmamış olurdum...onlar bu tadilat işlerinde yardım için bile ayak basmazdı...kaza oldu hemen tapu eşimin üzerinden kv hanımın üzerine alındı ki aman bana kalır falan oğlumuz ölünce defolsun gitsin...şimdi gün benim günüm..eğer senin dedğin gibi yaparsam onların canına minnet oğulları onlara külfet olmadan evlendi,oğullarına verdikleri ev yapılan tadilatlarla değeri artarak geri döndü , şimdi gelinleri de o şehre atanırsa oğulları ömür boyu onlarla aynı şehirde yaşayacak..valla miss....ama ben onlara yaptıklarının cezasını çektirmek istiyorum...sırf bana yaptıklarından dolayı o şehre atanmadığımı bilsinler istiyorum....ben başka şehirde kira vererek de yaşayabilirim.o önemli değil ..ama o evin tapusu bize geri dönmeden o şehre yerleşmem..

Senin eşinle asıl sorunun..evin tapusunu vermekle evliliğinizi seni bitirmiş haberi yok..gecelim bu babadan korkuyor ayağını..o zaman günün birinde babası boşan derse seni de boşayacak bu adam...sen unut o tapu gelmez.Ben senin yerinde olsam şunu yapardım; tayini başka şehre isterdim eşime de geliyorsan gel yoksa boşanırız derdim başka çözümü yok bence

Ha bir de o evden çıkarken herşeyi kırıp dökerek bırakırdım o evi onlara

Geçimsiz olsa kpin biyeri yer mi küfretmeye? Elin üstünde taşır
Eşi annesiyle konuşup anlatmıosa tavır yapılsa merak edip kaydedenilir çıkta mantıklı

Tuzu kuru olan emek vermeyen anlayamaz

Senin eşinle asıl sorunun..evin tapusunu vermekle evliliğinizi seni bitirmiş haberi yok..gecelim bu babadan korkuyor ayağını..o zaman günün birinde babası boşan derse seni de boşayacak bu adam...sen unut o tapu gelmez.Ben senin yerinde olsam şunu yapardım; tayini başka şehre isterdim eşime de geliyorsan gel yoksa boşanırız derdim başka çözümü yok bence

canım annesi zaten taa hastanede yattığımız zamanda boşatacam onu derken eşimi görmek için gelen bir komşum duymuş onu....boşatacam onu zaten çocuk da yapmadı diyormuş kp e...tabi ben bunu bu yıl duydum ve güldüm geçtim :40: haaa eşimden bunu istediler mi ya da isterler mi bilmiyorum ama eşim onların tehditleriyle beni boşayacaksa onun da canı cehennme tek kelime etmem yani ... ben tapuyu unuturum ama eşim de ailesi ile aynı şehirde yaşamayı unutacak....pek yaklaşmıyor ne tapuyu alırım diyor ne de senle gelirim diyor...anladığım kadarıyla dugu sömürüsü tarzı konuşmalarla benim o şehre atanmamı sağlayıp tapuyu da ailesinden istemeyecek...böyle olacağını düşünüyor ama ilk defa çok farklı bir ada ile karşılacak haberi yok ...çünkü o benim onun için, ilişkimiz ve sonrasında da evliliğimiz için ne kadar fedakarlıklar yaptığımı biliyor bunu da yapacağımı düşünüyor..

Geçimsiz olsa kpin biyeri yer mi küfretmeye? Elin üstünde taşır
Eşi annesiyle konuşup anlatmıosa tavır yapılsa merak edip kaydedenilir çıkta mantıklı

Tuzu kuru olan emek vermeyen anlayamaz

canım bu tarz yorumlar yapanların eğer evliyse kp ve kv ne nasıl davrandığını çok merak ediyorum...zira epey bir eli maşalı olduklarını düşünüyorum ki ezilenleri anlamakta zorlanıyorlar....

Ha bir de o evden çıkarken herşeyi kırıp dökerek bırakırdım o evi onlara

değişik bir görüş canım hiç düşünmemiştim :40: çok mantıklı onlar biim paramızla yapıldı , onların borçlarının sıkıntılarını ben çektim sonuçta dimi :47: aklımın bir köşesinde :52:

canım bu tarz yorumlar yapanların eğer evliyse kp ve kv ne nasıl davrandığını çok merak ediyorum...zira epey bir eli maşalı olduklarını düşünüyorum ki ezilenleri anlamakta zorlanıyorlar....

Bence ya kız kuruları ya da dediğin gibi elleri maşalı sıradan dövüyorlar kv kpi:1: :2: :21:

Back
X