• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ve sonunda dönüm noktasına geldim galiba .....

Ya onlar öyle yaptı bunlar böyle yaptı siz de bunları yaşadınız eee, sonuç? Mızmızlanmaktan başka hicbirsey yaptığın yok, ev de ev tapu da tapu. Oturabildiğin kadar otur ya da cık git kiraya. Hayatı kendine de eşine de zindan ediyorsun diyoruz biz sana

teşekkürler ...

boşanacağım falan da yok bunu da belirteyim..evi onlara bırakacam , başka şehir olacak ailesiyle aynı şehirde oturmayacaz

Elbette boşanma ama böyle devam edersen huzursuzluğunuz eve yansıyacak. Sen gerçekten kocanın başka bir şehre gideceğine inanıyor musun?

Elbette boşanma ama böyle devam edersen huzursuzluğunuz eve yansıyacak. Sen gerçekten kocanın başka bir şehre gideceğine inanıyor musun?

nasip ? gelip gelmeyeceğini kendi bilir ben bir şey diyemem yorum yapamam gelir gelemez diye ...ben de işte diyorum ki eğer gelemiyorsa bizim olan evi nasıl verdiyse geri alacak ki ailesiyle aynı şehirde oturabilsin

nasip ? gelip gelmeyeceğini kendi bilir ben bir şey diyemem yorum yapamam gelir gelemez diye ...ben de işte diyorum ki eğer gelemiyorsa bizim olan evi nasıl verdiyse geri alacak ki ailesiyle aynı şehirde oturabilsin

İkisini de kabul etmeyip bu evin tapusu babamda istiyorsan gelir oturursun istemiyorsan da boşanırız derse nolacak?

Ya eşinle çok mutlu olup düşman sevindirmeyeceksin.yada ailesiyle iletişimini düzeltecek yine evliliine bakacaksın
olmadı tak sepeti koluna dicen arkadaş kp nasıl öle küfür edebiliyor ya sen onların gelinisin haddelerini bildirmsi gerkirdi eşinin

İkisini de kabul etmeyip bu evin tapusu babamda istiyorsan gelir oturursun istemiyorsan da boşanırız derse nolacak?

gitmiycem canım... ben onca sene borç harç ödeyip elde avucumda bir şey kalmamışken hem evi geri alamayıp hem de buraya geleceksin demesini asla kabul etmem....ne istiyorsa yapabilir..hele ki ailemin yanına atanırsam benim şartlarımı yerine getirecek ki onun ailesinin şehrine ok diycem ....yoksa hem bana yapılanlar hem de oğullarının onların yanında olması karları olur benim bünyem de bunu kaldırmaz

gitmiycem canım... ben onca sene borç harç ödeyip elde avucumda bir şey kalmamışken hem evi geri alamayıp hem de buraya geleceksin demesini asla kabul etmem....ne istiyorsa yapabilir..hele ki ailemin yanına atanırsam benim şartlarımı yerine getirecek ki onun ailesinin şehrine ok diycem ....yoksa hem bana yapılanlar hem de oğullarının onların yanında olması karları olur benim bünyem de bunu kaldırmaz

Hakkınızda hayırlısı olsun ozaman inş istediğiniz gibi olur her şey

Ya eşinle çok mutlu olup düşman sevindirmeyeceksin.yada ailesiyle iletişimini düzeltecek yine evliliine bakacaksın
olmadı tak sepeti koluna dicen arkadaş kp nasıl öle küfür edebiliyor ya sen onların gelinisin haddelerini bildirmsi gerkirdi eşinin

onun canı cehenneme zaten evliliğimizi kökten sarstılar biraz biraz toparladık ama benim içimdeki kini nefreti bilemezsinz....asla barışmam hoş onların da biz sana yapmamamız gerekn şeyleri yaptık tarzında yaklaşımları da olmadı hiç...o zamandan beri hiç görüşmedik karşılaşmadık...ama eşim herkes pişman yaptığından diye bazen laf arasında söylüyor ama ben inanmıyorum bunları yapan pis zihniyet utanmaz kişilik yaptıklarından ar etmez pişman olmaz

Hakkınızda hayırlısı olsun ozaman inş istediğiniz gibi olur her şey

siz olsaydınız ne yapardınız ? ben bunu çok merak ediyorum onun için açtım konuyu.yani başka şehre gider ev mesleesini açmaz mıydınız ? yoksa ev meselesini hallet atamamı ona göre o şehre istiycem mi derdiniz ? ya da başka ne derdiniz ne yapardınız ? ben bu noktada görüş istediğim için yazdım..bu arada amin inş

onun canı cehenneme zaten evliliğimizi kökten sarstılar biraz biraz toparladık ama benim içimdeki kini nefreti bilemezsinz....asla barışmam hoş onların da biz sana yapmamamız gerekn şeyleri yaptık tarzında yaklaşımları da olmadı hiç...o zamandan beri hiç görüşmedik karşılaşmadık...ama eşim herkes pişman yaptığından diye bazen laf arasında söylüyor ama ben inanmıyorum bunları yapan pis zihniyet utanmaz kişilik yaptıklarından ar etmez pişman olmaz

cidden durum vahim
kp senden özür dilesin o zmaan
madem pişman madem yanlış yaptığını sölüyor affettirsin kendini
ama eşinede pes pek bi karekterliymiş
karısısın sen yahu

Bu arada tapusuna da lanet gelsin bırak onların olsun
çık git başka şehire huzurun olsun arkadaş
bu şekilde napim arabayı evi
bas git derim ben

cidden durum vahim
kp senden özür dilesin o zmaan
madem pişman madem yanlış yaptığını sölüyor affettirsin kendini
ama eşinede pes pek bi karekterliymiş
karısısın sen yahu

canım eşim babasına ağzını açamaz, öyle yetiştirilmiş. ben babamla bir konu hakkında tartıştığım da bile sen nasıl babanla böyle konuşabiliyorsun biz ağzımızı açamayız derdi....ona babası küfretse o susar ....onlara göre terbiyeymiş bu ....babaya birşey söylenmezmiş. ben de babam bana hakszılık yapıyorsa ya da babamla aynı görüşte değilsem söylerim babama... bu karakterdeyim ama ona göre terbiyesizlik bu. babası benden özür dileyecek olsa canım kazada bana onca yaptıklarını düşünür bir de tapu meselelrini ortaya çıkarmazdı..o alışmış ona karşılık verilememesine.... ben ona küfrettiğinde bana bağıramazsın diye bağırdım ve bana küfürden sonra her söylediği şeyde susmadım karşılığını verdim..bunu kaldıramadı sen neymişsin be dedi bana ben de sen bana küfrettin dediğimde iyi ettim dedi adam ...şimdi bu ahlak yoksunu adam özür mü diler ki istemem de aten çünkü ben bana küfreden adama baba demem yüzüne bakmam....

Siz kendinizi biliyorsunuz yuvamın huzuru için allahım diyen inanın Allah size daha güzel bir ev hatta daha fazlasını verir ha bundan sonrası içinde mesafe koyun giderseniz yılda bir gitmezseniz başka yere tatile gidin amaçları eşinizle aranızı acmak yapamadıklarını mutlu oldugunuzu gördükçe hasetten çatlar onlar ve bana göre en büyük intikam

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

siz olsaydınız ne yapardınız ? ben bunu çok merak ediyorum onun için açtım konuyu.yani başka şehre gider ev mesleesini açmaz mıydınız ? yoksa ev meselesini hallet atamamı ona göre o şehre istiycem mi derdiniz ? ya da başka ne derdiniz ne yapardınız ? ben bu noktada görüş istediğim için yazdım..bu arada amin inş

Eşiniz böyle olmasa kendi eşim olsa mesela ama aynı olaylar ve aynı kayınpeder kayınvalide olsa eviçin üstelerdim alabilirse alır üstüne sonra sattırır başka şehregiderdim yada başkaev alırdım o evde daha fazla oturmazdım herhalde. Alamazsa da lanet olsun der eşimle ayrıbi şehre giderdik. Demem o ki tamam kayınpeder kayınvalide sorunluama eşiniz asıl problemin kaynağı bence. Öyle bir eş için daha fazla fedakarlık yapar mıydım, hiç sanmıyorum...

Babasından afedersiniz it gibi korkup da karısına küfredilmesine ses çıkarmayan biri çok da fedakarlığı haketmiyor bencr

Bu arada tapusuna da lanet gelsin bırak onların olsun
çık git başka şehire huzurun olsun arkadaş
bu şekilde napim arabayı evi
bas git derim ben

ben bu tarz fikirleri merak ediyorum onun için açtım konuyu zaten...ya da beni düşemediğim farklı görüşler gelebilir diye düşündüm. çünkü açılan bazı konularda bazı üyeler öyle fikirler belirtiyor ki ya da öneriler sunuyor ki bazıları için keşke diyorum o olay yaşanmadan önce kk ya üye olsaymışım.teşekkür ederim ...

huzurun olacaksa uzaklaşşş ..
kocasıyla iyi olupta başkaları için ayrılanları anlamıyorum ..
kardeşim uzaklaşş , git nerde mutluysan oraya göçç ..

Eşiniz böyle olmasa kendi eşim olsa mesela ama aynı olaylar ve aynı kayınpeder kayınvalide olsa eviçin üstelerdim alabilirse alır üstüne sonra sattırır başka şehregiderdim yada başkaev alırdım o evde daha fazla oturmazdım herhalde. Alamazsa da lanet olsun der eşimle ayrıbi şehre giderdik. Demem o ki tamam kayınpeder kayınvalide sorunluama eşiniz asıl problemin kaynağı bence. Öyle bir eş için daha fazla fedakarlık yapar mıydım, hiç sanmıyorum...

Babasından afedersiniz it gibi korkup da karısına küfredilmesine ses çıkarmayan biri çok da fedakarlığı haketmiyor bencr

eşimi seviyorum canım ben onu 6 sene bekledim , eşim de bana her zmaan söyler ben tekrar dünyaya gelsem tekrar seninle evlenirdim diye ben de tabi buldun benim gibi enayiyi tekrar evlenirsin normal derim ona da çok üzülür.. karakterinden yani babasından korkması noktasında nefret ediyorum...ve evet işte ben de bu noktada açtım bu konuları ki bazıları tutturmuşsun bir tapu diye maddiyat delisi olarak algılıyorlar beni..ben diyorum ben yapabileceğim fedakarlıkları fazlasıyla yaptım ve karşılığını bu şekilde aldım ama bu yaştan sonra hem evi onlara bırakıp hem de ailesinin olduğu şehirde sıfırdan başlamam hayata....onun için alsın evi olduğu şehre atamamı istiyim yoksa o şehirde oturmayacam diyorum.acaba eşime ev meselesini hiç açmayıp kendisinin jetonunun düşmesini mi beklemeliyim.zira onun şehrini yazmazsam eş tayini istemezsem sorunu anlar diye düşünüyorum çünkü bana tamam geri alacam evi diyordu sürekli

huzurun olacaksa uzaklaşşş ..
kocasıyla iyi olupta başkaları için ayrılanları anlamıyorum ..
kardeşim uzaklaşş , git nerde mutluysan oraya göçç ..

ben ayrılmayı düşünmüyorum canım ben bizden alınanı almak için uğraşmayı istiyorum...öyle yapacam büyük ihtimal gelirse gelir benle gelmezse yaşasın annesi ve babasıyla ....

ben ayrılmayı düşünmüyorum canım ben bizden alınanı almak için uğraşmayı istiyorum...öyle yapacam büyük ihtimal gelirse gelir benle gelmezse yaşasın annesi ve babasıyla ....

yok senin için demedim .. :ssz:
hakkınızda hayırlısı olsun.. :3:

eşimi seviyorum canım ben onu 6 sene bekledim , eşim de bana her zmaan söyler ben tekrar dünyaya gelsem tekrar seninle evlenirdim diye ben de tabi buldun benim gibi enayiyi tekrar evlenirsin normal derim ona da çok üzülür.. karakterinden yani babasından korkması noktasında nefret ediyorum...ve evet işte ben de bu noktada açtım bu konuları ki bazıları tutturmuşsun bir tapu diye maddiyat delisi olarak algılıyorlar beni..ben diyorum ben yapabileceğim fedakarlıkları fazlasıyla yaptım ve karşılığını bu şekilde aldım ama bu yaştan sonra hem evi onlara bırakıp hem de ailesinin olduğu şehirde sıfırdan başlamam hayata....onun için alsın evi olduğu şehre atamamı istiyim yoksa o şehirde oturmayacam diyorum.acaba eşime ev meselesini hiç açmayıp kendisinin jetonunun düşmesini mi beklemeliyim.zira onun şehrini yazmazsam eş tayini istemezsem sorunu anlar diye düşünüyorum çünkü bana tamam geri alacam evi diyordu sürekli

Anlamaz bence açık açık söyleyin ben burayı yazmıcam evi alırsan gelirim alamazsan sen gelirsin ikisi deolmazsa harkes kendi yoluna diye

Back