sizin oralarda evlilikler nasıl oluyor acaba ? ben hala ya aile evlendirir ya da çiftler kendi yapar diye görüyorum ki eğer ben kabul etmeseydim herkesin ailesi üzerine düşeni yapacaktı tabi böylelikle de ben hayata borçlu başlamayacaktım.altınları da yapmış daha ne istiyorsun demişsiniz benim ailem de onların taktığı kadar altın taktı erkek tarafı olarak bir üstünlükleri olmadı yani...konularım hep maddiyat demişsiniz benim hayatımdaki tek sorun bunlar sorunlarımnla ilgili konu açıyorum normal hayatımdan kesitler sunamam ya burda...ses kaydı meselesi de kv imin hastanedeki pisliklerine şahit olmamdan kaynaklıydı... siz ürpertici olarak görebilirsiniz ama ben iyiki yapmışım diye şükrediyorum...onun yüzünü de öylece görmüş oldum...eKendi evinde oturacak biri nasil bir mantikla ben tadilat yaptim gibi bir seyi iyilikmis gibi one surebilir ki? demişsiniz bence benim konumu iyi idrak edin zira ev benden gitti yani benim olmayan eve yaptırmışım onca tadilatı..demekki bana onlara borç yaptırmadan oğullarını evlendirene kadar senin denmiş sonrasında benden kaçırmak için geri alındı...yani bana baştan senin değil kira vermeden oturuyorsun denseydi tadilat neden yaptırayım ki ? biriktirir kendi evimi satın alırdım...
Tapu sizden alınmış ama kayın aile size çıkın dememiş.
Doğru mu anlamışım?
Size bu evi vermeyecek olsalardı evlendiğiniz zaman vermezler ve çatır
çatır kira verip kirayı yerlerdi.
Tapu, sizden sonra, alındıysa sizin etkiniz olabilir mi?
Kimse durduk yere tapuyu geri ver demez sanırım.
Tadilatı ben de kiracı olduğum halde yaptım.
Ve 5 sene de oturmuşsunuz.
O yaptırdığınız tadilatlar miadını doldurmuştur zaten.
Sizde adetler nasıl demişsiniz.
Bizde erkek tarafının üstünlüğü diye bir şey yok.
Bilhassa maddiyatta erkek tarafının üstün olması gerektiğini düşünüp de mesele gidip-gelmeye, bayrama seyrana gelince
kız tarafının üstünlüğünü kabul eden bir çifte standart yok.
Size bunları eşinin ailesinden hiçbir maddi destek görmemiş, manevi destek bile görmemiş
her şeyinde eşi ve özellikle kendi ailesinin emeği bol olan biri olarak yazıyorum.
Kimse borçsuz evlenmiyor.
Bunları düşünüp kinlenmeyin boş yere.
Bu arada görümce falan da değilim.
Erkek kardeşim de yok zaten.
Ama eğer hep bana hep bana diyorsak orada bir dur bakalım, demek lazım geldiğini düşünenlerdenim.
Düzeltme: savunduğum şey k.pederinizin ağzının bozukluğu değil.
O konuda hemfikiriz.