Ve sonum gene baba evi galiba :(

Aşkım lise düzeyinde girersen şansın daha çok olmaz mı? Memuriyet olsun yeter ki, önlisans tamamlayınca kurumuna diplomayı verir dereceni yükseltirsin.
Lise duzeyinkine bu sene girmedim hic calismadigim icin. Seneye girebiliyomuym onlisans okuyrm ya ondan soruyorm .hani dedim onlisans biter ona girerim diye
Onlisansla MEB de sozlesmeli ogretmenlik yapanlari okumustm ona basvurmayi dusunuyrm bitince. Kpss biraz zor geliyo. Kafam cok fazla yorgun ama denicem tabiki
Aynen memurluk olsun yeterki suan icin bana soyle bi ozguvenim gelsin istedigim tek bu . Ne parasi fazla olsun ne baska bise giden ozguvenimi getirmek amacim

Kpss bekleme illa tabi, nerde ne imkan var atıl. Atanana kadar boşta kalma. Ev çok sıkıcı ya. Karantina günleri çok zor geçti. En son '' Alın beni burdan! ' diye feryat ediyordum.

Kpss bekleme illa tabi, nerde ne imkan var atıl. Atanana kadar boşta kalma. Ev çok sıkıcı ya. Karantina günleri çok zor geçti. En son '' Alın beni burdan! ' diye feryat ediyordum.
Gercekden oyle su derslerimde olmasa kafayi yicem evde..
Atilmak istiyrm ama ne kurslar acik ne arkadaslarla gezebilecek yerler acik. Hic bise yok anlicaniz. Iş desen oda yok. Hoş isle okulu nasil yuruturum onuda bilmiyrm olsada.
Cunku malum is veren insani iyice yormadan bitirmiyo mesaiyi, saatlerce iş suruyo aksam eve gel yorgun argin derslere hic calisamam.
Bastada dedim ya gercekden yorgun bi beyne sahibim artik.
Okdar pismanimki bu yorgun beyinle cabalayana kadar evlenmeseydimde kolaylikla saglam beyinle okulumu okusaydim

Süper, Insallah gönlünüzce olur.

Hedef kpss olsun kesinlikle, önlisans bitirmediğiniz için lisans düzeyine gireblrsiniz benim bildğm. Atandıktan sonra okumak da mümkün ki para kazanırken daha kolay da tabiiki. Bir yola girmişsiniz ama birkaç sapağınız olsun hangisinden daha fazla faydalanacaksanız o tarafa yönelirsiniz. Kolaylıklar dilerim

Süper, Insallah gönlünüzce olur.
kesinlikle dogru. Cok tsk ederim

Konunuzu okudum aferin valla size cok guclu kadinsiniz..
Cekmemissiniz o adami hicc normal degillerimis ailecek.
Anlasmali mi bosandiniz cekismeli mi?
Altinlarinizi geri alabildiniz mi tazminat filan alabildiniz mi yazdiniz ben hepsini okumamis olabilirim.

Uni. Sinavina girdim ve kazandimi dün gordum okumayo dusunuyrm zaten. 28yasindaym ve oyle cok yoruldumu hissediyorm ki bazen hic bise basaramazmisim gibi geliyo
Biraz hızlı mı yaşadın 28 yaşında 2. Evlilik bence bosandıktan sonra bur nakıs dikiş kursuna giderek harclıgınızı cıkarabilirdiniz sanırım acele verilen kararla evlendiniz

Cok tsk ederim oncelikle. Evet cekilecek gibi degillerdi.
Anlasmali bosandim bileziklerimi aldim bide mihir olarak umre istemistim onun parasini istedim anlasmali bitirdm. Hic ugrasmak istemedim cunku cok yorgunum . Psikolojim bana lazim. Cekismeli senelerce ugrasma beni gercekden cok kotu etkiliceni dusundm ..sonucda herkes kendini bilir

Önlisansla mebte ücretli ögretmenlik yapılır. Sözleşmeli ögretmenlige sadece ögretmenler basvurabılır

Biraz hızlı mı yaşadın 28 yaşında 2. Evlilik bence bosandıktan sonra bur nakıs dikiş kursuna giderek harclıgınızı cıkarabilirdiniz sanırım acele verilen kararla evlendiniz
Yok aslinda aceleyle verilmis karar degil.
1.evlilik evet cahilligime denk geldi ama ikincisini 1bucuk sene konusarak isteyerek evlendim. Bende bazen soyle bakiyrmda su kisacik omrume neler sigdirip kendimden vazgecmisim....
Kurslara gelince cok kursa gittim meslek edinim elime para gecsin diye evlenmeden once ama olmadi. Kurslar bi kac ay suruyo ve hic bise olmuyo sonunda. Benimki olmadi yani

Iyi yapmissin canim cekismeli cok zor yillarca onlar icin sinirlerini bozduguna degmez.

ALLAH yardimcin olsun kolay degil yasadiklarin bosan demek kolay degil dayan degisir hic diyemem bu resmen zulm oluyor artik ama en azindan ailen var benim ailemde yok yani babaannem dedem buyuttu babaaannem vefat etti baska kimsem yok sayilir yani evlandigim adami bende taniyamadim gibi oldu benimde gorumcem lerimle en ufak biseyim de haksizdim kaynpederim arayip soyleniyordu tartismiycak misim ne yaparlarsa hakli onlarmis kizlarina alttan alicakmisim yoksa gonderirlermis buyukbabamin yanina adam zaten yasli 65 hasinda birde buna mi uzulsun diye susuyordum kaynvalidem surekli onlarin babasinin evi deyip duruyordu sanki ben gelmesin demesim esimde eve her geldigimkzde kufurler hakaretler eder onlar ne derlerse alttan alicaksin derdi onlar hep haklilar derdi neden ben essekmiyim neden birsey yapmadim diye karsilik verince dayak yemistim ama benim kimsem yok diye yuz buluyordu biliyordum neyse cocgm olunca biraz duzeldi inseALLaH seninde esin duzelir ya vallahi uzuldum cok zor bir durum

Bosandim ben bu yaziyi yazdikdan kisa bi sure.
Zaten bosanmayi kafaya koymustum. Burdan cesaret istedm sadece.
Duzelecek gibi degildi. Insanin kaynanasi eziyet eder ama kocasi tutar sabredersin beni kimse tutmadi kimse istemedi. Orda kalmaninda anlami yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…