Ve sonum gene baba evi galiba :(

Hayat daha yeni başladı, geçmedi ki yaş, yeniden üniversite sınavına hazırlanın, sıkı sıkı hazırlanın...
Sizin gibi tabiri caizse hayatın keleğini yiyenler daha başarılı oluyorlar...

Aşağıdaki videoyu muhakkak izleyin...
Azimli Ali'nin hikayesini araştırın...
Birgün dönüp bana "sizi dinledim ve şu anda şu konumdayım" yazın lütfen...

Ahhh insAllahhhhh okadar motive oldumki yazinizdan . Mutlaka yazacam
Bu arada uni kazandim bosanmadan bi kac hafta once ogrenmistm. Suan derslerime calisiyrm evett hayatin en aci yuzunu gordugum icin azim var ama kocaman yorgunlukda yakami birakmiyo. Zorlaniyrm insAllah basaririm.
Boyle okuyupda kpss engeline takilanlar yada kpssyi gecip sozlu mulakata takilanlari duydukca hevesim gitsede insAllah bitirecem okulumu

Siz isteyin, yeterki gerçekten isteyin...

Hiç bir engele takılmasınız...

"İstemekten vazgeçmek kaderinin bir yerlerinde yazılı olanı geri vermektir" der Muhammed Bozdağ (İstemenin Esrarı kitabını okumanızı tavsiye ederim)

Birde az önceki videodaki Mümin Sekman'ın "Herşey Seninle Başlar" kitabını da muhakkak okuyum

Kac yasindasiniz siz okadar guzel ve bilincli konusuyonuzki inanin yuzumu gulumsettiniz. InsAllah dediginiz gibi olur pes etmicem

Dahaaa coook gençsin. Gir bı ise çalış. Kimseye muhtaç değilsin üzülme ama çok şükür ki çocuğun yok. Bu adamdan çocuk falan yapma zaten. Hatta boşa bu adamı. İğrenç biri. Çalışırken açıktan okuyabilirsin. Kendine güven milletin lafına bakma. Ailen bir zaman üzülür ama bu evrende asla onsuz yapamam dediğin insanlar bile ölunce acısını bi zamandan sonra alıp gidiyor.

Boşanarak en iyisini yapmışsın, öyle adamlarla ömür geçmez. Sevindim senin adına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…