- 15 Nisan 2018
- 952
- 1.176
- 35
-
- Konu Sahibi Kekkirintisi
Hakkinizda hayirlisi olsun insallah.hayatınız hep güzelliklerle dolsunEvet bende cocuk olsa bi nebze derdim. Kiii cok canim yansa cocuguda takmaz insan yeri gelince. Ayrilir cocugumada bakardim .
Ayrildim zaten baya oluyo sukurki kurtuldm. Tamamen bosandik
Cokk cokk tsk ederim❤Insallah bundan sonra karsiniza sizi hakeden biri cikar
Sizi cok iyi anliyorum
En icten duam sizin icin
Cok tsk ederim insAllah❤Hakkinizda hayirlisi olsun insallah.hayatınız hep güzelliklerle dolsun
Kesinlikle öyleKendini bilen bi insan zaten koca yolu beklemez pencerenin kenarinda.
Bende okuyorm once elime meslegimi alacam.
Bizde esittik onunda benimde 2. Evlilik ve cocuklarimz yoktu. Esitsizlik gorseydim bende almazdm.cok bekar cikti.karsima ama beni anlamaz diye evlenmedim. Amaben sunu anladimki anlayip anlamamak karaktere bakiyomus, yasanilanlara degil.
Bende 28 yaşındayım ikinci evliliğim bitti üç ayda banada bu hayatta hiçbir şey başaramamıım gibi geliyor.. ama olmuyor işte olmuyor baştan böyleyse eninde sonunda bu iş bitecek kendini uzdugun yıprattıginla kalırsın ömür geçiyor cöküyoruz bu sefer yaşlısın diyecek beğenmeyecek.. daha evliliğin başında hanım köylü tabiriyle senin üzerine titreyen seni düşünen seven biri yok ki sanki on senelik evli gibi bıkmış biktirmisUni. Sinavina girdim ve kazandimi dün gordum okumayo dusunuyrm zaten. 28yasindaym ve oyle cok yoruldumu hissediyorm ki bazen hic bise basaramazmisim gibi geliyo
Hiç öyle düşünmeyin zaten denklik illa evlenmiş boşanmış olmakla yada yaş farkıyla olmuyor. Bazen boşqnmış adam seni boşanmış olmanla yaralamaya çalışırken, bekar adam İlk evliliğinmiş gibi hissettirebiliyor. İnsanların dışına yapışan tanımlamalara takılmadan içine odaklanırsak bizi mutlu edecek adamı daha kolay bulurux bence. Ben yastık değişir kader değişmez lafını da, davul bile dnegi dengine lafını da iyi niyetli bulmuyorum. Olumlu konuşun, konuşturun olumlu olsun İnşallahKendini bilen bi insan zaten koca yolu beklemez pencerenin kenarinda.
Bende okuyorm once elime meslegimi alacam.
Bizde esittik onunda benimde 2. Evlilik ve cocuklarimz yoktu. Esitsizlik gorseydim bende almazdm.cok bekar cikti.karsima ama beni anlamaz diye evlenmedim. Amaben sunu anladimki anlayip anlamamak karaktere bakiyomus, yasanilanlara degil.
Olumlu dusunursen olumlu olur soylemine inanirim ama kolay olmuyo boyle agir seyler yasayanlar icin maalesef.Hiç öyle düşünmeyin zaten denklik illa evlenmiş boşanmış olmakla yada yaş farkıyla olmuyor. Bazen boşqnmış adam seni boşanmış olmanla yaralamaya çalışırken, bekar adam İlk evliliğinmiş gibi hissettirebiliyor. İnsanların dışına yapışan tanımlamalara takılmadan içine odaklanırsak bizi mutlu edecek adamı daha kolay bulurux bence. Ben yastık değişir kader değişmez lafını da, davul bile dnegi dengine lafını da iyi niyetli bulmuyorum. Olumlu konuşun, konuşturun olumlu olsun İnşallah
Amin insAllah. Ama bitti zaten 5 ay olcak nerdeyseİşiniz çok zormuş Rabbim yardımcınız olsun inşaAllah
Evet bastan belli oluyo bitecegi aslinda.Bende 28 yaşındayım ikinci evliliğim bitti üç ayda banada bu hayatta hiçbir şey başaramamıım gibi geliyor.. ama olmuyor işte olmuyor baştan böyleyse eninde sonunda bu iş bitecek kendini uzdugun yıprattıginla kalırsın ömür geçiyor cöküyoruz bu sefer yaşlısın diyecek beğenmeyecek.. daha evliliğin başında hanım köylü tabiriyle senin üzerine titreyen seni düşünen seven biri yok ki sanki on senelik evli gibi bıkmış biktirmis
Cokdan bitti bileÇalışmak , hayat kurmak İçin illa okumaya gerek yok. Okumadan da çok güzel yerlerebfrlinir. Bu adamla hayat sürülmez ilerde çok pişman olursun . Aileni üzmek düşüncesini boşver . Kendine il ayarla hayat planını yap evini tut çık git p evden eğer takın varsa maaş alana kasar seni idare eder
Kurtulmuşsun geçmiş olsunAmin insAllah. Ama bitti zaten 5 ay olcak nerdeyse
Yaşamış bir insan olarak yazıyorum..Olumlu dusunursen olumlu olur soylemine inanirim ama kolay olmuyo boyle agir seyler yasayanlar icin maalesef.
İş imkanı olan Bi bölüme gözünüzü kestirmeniz lazım. İşsiz kalma garantili çok bölüm var onları tercih etmek zaman kaybı olur ancak.Cokdan bitti bile
Okumadan pek biyerlere nasil gelinir bilmiyrm okuyanlar bile zorla gelirken
Cok okuyup atanamayan ozeldede is bulamayan insanlar var
Kesinlikle mantıklıÇok üzüldüm konunuza
Illa universite mezunu olmak gerekmiyor, şuan universite mezunu olmanın çok da bir artısı yok zaten, onlar için de işsizlik almış başını gidiyor.
Yaşınız gençmiş, ben sizin yaşınızda olsam üniversite okumak yerine, gece gündüz kpss ye hazırlandım.
Allah yardımcınız olsun.
Ilahiyat okuyorm suan. Baya zor bolum bakalim hayirlisiİş imkanı olan Bi bölüme gözünüzü kestirmeniz lazım. İşsiz kalma garantili çok bölüm var onları tercih etmek zaman kaybı olur ancak.
Lise duzeyinde girmek istemiyrm kpss ye oyuzden onlisans yapiyrm suan. Evet haklisiniz suan okuyanlar bile issiz, işe de bakiyrm ama yok oyuzden derslere kendimi verip okulumu bitirmeyi dusunuyrm suan olarak.Çok üzüldüm konunuza
Illa universite mezunu olmak gerekmiyor, şuan universite mezunu olmanın çok da bir artısı yok zaten, onlar için de işsizlik almış başını gidiyor.
Yaşınız gençmiş, ben sizin yaşınızda olsam üniversite okumak yerine, gece gündüz kpss ye hazırlandım.
Allah yardımcınız olsun.
Aşkım lise düzeyinde girersen şansın daha çok olmaz mı? Memuriyet olsun yeter ki, önlisans tamamlayınca kurumuna diplomayı verir dereceni yükseltirsin.Lise duzeyinde girmek istemiyrm kpss ye oyuzden onlisans yapiyrm suan. Evet haklisiniz suan okuyanlar bile issiz, işe de bakiyrm ama yok oyuzden derslere kendimi verip okulumu bitirmeyi dusunuyrm suan olarak.
okulumu 4 e tamamlamayi dusunuyodm ama Bi tarafdanda yasim geciyo oyuzden onlisans kpss sine gircem Allah izin verirse