Ve sonum gene baba evi galiba :(

Biliyor musun mutsuzum.
Güldüğüme bakma hissiz mutsuz ve doyumsuzluk. Ama eşim değişti beni tutan da bu. Eskiden annesinin yanında aşkım demeyen adam şu an umrunda değil anensi filan...
Evet eş degisse biraz olsun degisse insan tutunacak dal bulur kendine ve kalir. Ama sanmiyrm bi insan neyse odur
Bende evliyken ruh gibiydim. Oyle uzuliyodumki boyle kalacam diye . Bosaninca eski neseme geri döndm. En azindan beni sevmeyen kocam yok gozumun onunde. Hem kocan olup hem sevilmemek daha agir

Darp raporu al ve bosanma davasi ac

28 yasındaymıssın daha. Bizim hocamız benim bolumumu 28 yasinda kazanmis su an profesor olmak uzere, o da sizin yasinizda hayatını tekrar kurmus. Cok gencsiniz o adamı çekmeyin lütfen

Okurken ortada biraktim okumayi, ben dayanamadim okurken sen nasil yasadin bilmiyorum
Sunu merak ettim
Esinizin ilk evliligimi?

Okurken ortada biraktim okumayi, ben dayanamadim okurken sen nasil yasadin bilmiyorum
Sunu merak ettim
Esinizin ilk evliligimi?
Konu temmuzda acilmis yeni farkettim
Bu arada bosanmissiniz
Cok büyük gecmis olsun bu inkazin altindan ciktiginia icin.
Umarim yeni hayatinizda guzellikler sizinle olur
Ama sadecz bir sey soylemek istiyorum
Davul dengi dengine vurur derler atalarimiz, cok dogru. Bunu kotu algilama bende 2.evliligimi yaptim.
Nekadar ailem bekar birini al desede bekarla evlenmedim. Bir kizim var esiminde kizi var ailem nekadar cocuksuz al desede dinlemedim.
Yani esimle herseyimiz esit. 2. Evlilik cocugumuz olmasi, hatta cocuklarimizin cinsiyetinin yasinin ayni olmasi. Ikimizde 9yil beklemisiz evlilik yapmak icin
Bunlarda Allahin bana sundugu bir lutuf.
Ama bu süreçte ayaklarimin uzerinde durmak icin cooook cabaladim. Evde oturupda koca adayi beklemedim.
Sizede tavsiyem once kendinizi gelistirin kendiniz icin biseler yapin sonra kriterlerinizi belirleyin ve pes etmeyin ve en onemliside bol bol dua

Uni. Sinavina girdim ve kazandimi dün gordum okumayo dusunuyrm zaten. 28yasindaym ve oyle cok yoruldumu hissediyorm ki bazen hic bise basaramazmisim gibi geliyo
Kuzum daha çok gençsin ya. Niye yapiyorsun bunu kendine anlamiyorum. Ayrica baban ailen destek anladigim kadariyla. Iskura bile girsen kar senin için. Hadi çocuğun olsa onun icin katlaniyorsun denilir ama ne icin katlaniyorsun gercekten tamam ailen üzülecek. Bu şekilde üzülmüyorlar mi acaba. Alsin ablasini basina çalsin ayrica birde özür bekliyor birde hediye almışın üstelik. Neden zerre degmeyecek insanlar icin kadinlar hayatini zehir ediyor anlamıyorum. İster babam olsun ister kocam ister çocuğum kadına bu şekilde davranıp- ki hic suçunuz yok bence- birde döven adamlarin elleri kırılsın . Lütfen hayatinizi kurtarin kendinize yeni bir gelecek kurun. İse girin çalışın ha çocuğunuz olsa bunlarin hicbirini söyleyemezdim.

Boşanmanız adına sizin için cok sevindim. İnsan olayların içerisindeyken bazen göremiyor. Sanmayın ki hayat bitti. Hayat asıl şimdi başlıyor.daha yaşınız çok çok genç önünüzde nice güzel seneler var. Önceliğiniz kendiniz olsun bundan sonra. Kendiniz adına çabalayin. Unutmayin ki bir tane daha yok sizden. Bundan sonra çok çok güzel yıllarınız olsun. Herşey gönlünüzce olsun

Kendini bilen bi insan zaten koca yolu beklemez pencerenin kenarinda.
Bende okuyorm once elime meslegimi alacam.
Bizde esittik onunda benimde 2. Evlilik ve cocuklarimz yoktu. Esitsizlik gorseydim bende almazdm.cok bekar cikti.karsima ama beni anlamaz diye evlenmedim. Amaben sunu anladimki anlayip anlamamak karaktere bakiyomus, yasanilanlara degil.

Evet bende cocuk olsa bi nebze derdim. Kiii cok canim yansa cocuguda takmaz insan yeri gelince. Ayrilir cocugumada bakardim .
Ayrildim zaten baya oluyo sukurki kurtuldm. Tamamen bosandik

Eevt dusunuyormda simdi nasil dayanmisim bunca rezillige diyrm. Insan o seyin icinde oldugunda o anki psikolojiyle goremeyebiliyo. Simdi dahada farkindaym. Kendimi baya toparladim umrumda degil o insan zaten. Tek bekledigim ahim ciksin ve kulagima gelsin o insanin ve babasinin

Insallah bundan sonra karsiniza sizi hakeden biri cikar
Sizi cok iyi anliyorum
En icten duam sizin icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…