• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ve beklenen son evlenmis

Bi erkek nasıl geliyorsa öyle de gidiyor. Yanlış anlamadıysam eski sevgilisinden ayrıldıktan hemen sonra sizle bi ilişkiye başlamış. E normal olarak sizle bitirdikten hemen sonra da öbürüne gitmiş. Denklemin öbür tarafına geçmişsiniz yapacak birşey yok. Yaranıza tuz basmak için demiyorum olur böyle şeyler beni tercih ettiği kadın filan gibi düşüncelerle kendinizi ajite etmeyin
O gerçek bir karaktersiz canım. Benim kendine yediremedigim nokta bu sadece

Allah mesut etsin

O seninle evlenmeyi isteseydi, seninle evlenirdi

Kararına saygı duymak gerek. Fazla arabesk takılıyorsun.

10 kasim da yani bana geldiğinin 1.5 ay sonrasin da nisanlanmisti. Simdi de evlenmiş. Beklenen son du.Daha 4 ay bile olmamıştı ki, benim içim yangın yeri suan da ama geçecek biliyorum☝
Bi arkadaşımın 10yıllık bi küs bi barışık ilişkisi, yine bi ara verme sırasında ,adam gitti evlendi:KK43:
Arkadaşımda çok yıkıldı ama hayat bu sabrıda veriyor
Zamana ihtiyacınız var gücünüzü yitirmeyin
Allah yardımcınız olsun
Hakkınızda hayırlı olan buymuş
Böyle düşünün :KK19:

Bi arkadaşımın 10yıllık bi küs bi barışık ilişkisi, yine bi ara verme sırasında ,adam gitti evlendi:KK43:
Arkadaşımda çok yıkıldı ama hayat bu sabrıda veriyor
Zamana ihtiyacınız var gücünüzü yitirmeyin
Allah yardımcınız olsun
Hakkınızda hayırlı olan buymuş
Böyle düşünün :KK19:
O daha kotuymus canım. RABBIM arkadasina sabır versin tabi bana da

10 kasim da yani bana geldiğinin 1.5 ay sonrasin da nisanlanmisti. Simdi de evlenmiş. Beklenen son du.Daha 4 ay bile olmamıştı ki, benim içim yangın yeri suan da ama geçecek biliyorum☝

Bu gidişe benimkide başkasıyla evlenecek bu yükün altından nasıl kalkarım bilmiyorum onu baskasının yanında hayal etmek o kadar zor ki

Yakın zamanda arar sizi aman dikkat edin.. Zor bi durum çok çok zor ama geçer gider neler geçmiyor ki.. Allah daha güzelllerini hazırlamıştır sizin için inşallah :KK16:

Back