- 11 Kasım 2017
- 268
- 162
- 18
- 38
- Konu Sahibi Esma temur
Malesef canım yaBu saatten sonra sana unutmak düser.....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Malesef canım yaBu saatten sonra sana unutmak düser.....
O gerçek bir karaktersiz canım. Benim kendine yediremedigim nokta bu sadeceBi erkek nasıl geliyorsa öyle de gidiyor. Yanlış anlamadıysam eski sevgilisinden ayrıldıktan hemen sonra sizle bi ilişkiye başlamış. E normal olarak sizle bitirdikten hemen sonra da öbürüne gitmiş. Denklemin öbür tarafına geçmişsiniz yapacak birşey yok. Yaranıza tuz basmak için demiyorum olur böyle şeyler beni tercih ettiği kadın filan gibi düşüncelerle kendinizi ajite etmeyin
Hepimiz sefil herifleri sevdik rezil kepaze olduk sonra akıllandık boşverO gerçek bir karaktersiz canım. Benim kendine yediremedigim nokta bu sadece
Umarim bizim degerimizi anlarlar umarım anlamadan olmezlerHepimiz sefil herifleri sevdik rezil kepaze olduk sonra akıllandık boşver
Kafaya takılacak bir mevzu değil, değmezmiş deyip önüne bakacaksın başka yol yok.
Bi arkadaşımın 10yıllık bi küs bi barışık ilişkisi, yine bi ara verme sırasında ,adam gitti evlendi10 kasim da yani bana geldiğinin 1.5 ay sonrasin da nisanlanmisti. Simdi de evlenmiş. Beklenen son du.Daha 4 ay bile olmamıştı ki, benim içim yangın yeri suan da ama geçecek biliyorum☝
Bence de canımYani böylesi bi insanlan evlenen zavallı kızcağız üzülsün sen değil bi sadaka ver bacım
Hangi yorumumuGöremedim ama yorumunuzu
O seni arar muhtemelen mantikli hareket et
O daha kotuymus canım. RABBIM arkadasina sabır versin tabi bana daBi arkadaşımın 10yıllık bi küs bi barışık ilişkisi, yine bi ara verme sırasında ,adam gitti evlendi
Arkadaşımda çok yıkıldı ama hayat bu sabrıda veriyor
Zamana ihtiyacınız var gücünüzü yitirmeyin
Allah yardımcınız olsun
Hakkınızda hayırlı olan buymuş
Böyle düşünün
Çünkü kadınlar kötü adamları severler maalesef bu hep böyle olmuştur hep de öyle olacaktirbu adamlar pat diye nasıl eş bulupta evleniyolar anlamıyorum daha ayrılalı 4 ay olmamış
üzülme herkes dengi dengine..
Beterin beteri varO daha kotuymus canım. RABBIM arkadasina sabır versin tabi bana da
10 kasim da yani bana geldiğinin 1.5 ay sonrasin da nisanlanmisti. Simdi de evlenmiş. Beklenen son du.Daha 4 ay bile olmamıştı ki, benim içim yangın yeri suan da ama geçecek biliyorum☝
Bu gidişe benimkide başkasıyla evlenecek bu yükün altından nasıl kalkarım bilmiyorum onu baskasının yanında hayal etmek o kadar zor ki[/QUOTE
Neden canım anlatmak istersen dinleriz