- 11 Kasım 2017
- 268
- 162
- 18
- 38
- Konu Sahibi Esma temur
Böyle bir acı aynen kaniksaniyor. Cok ama çok zor RABBIM içimden alsin onu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Seni aldatmış zaten öncesinde de..Evlilik planları yaptığım ailemle ailesi ile tanıştığım adam beni tercih ettiği kadinla evlendi. Nisanlanmadan 1.5 ay evvel bana tekrar adım atmisti. ben biraz ters düşmüştüm.sonrasında o kadinla tekrar barismis ve en son evlendi ışte...
Iyi de adam dengesizmis. 10 dk sonra baska kadina gider, ondan sana gelir. 3.bi kadin da vardie beklerim ben .. evliyken de yapabilir bu dengesizlikleri. Bence kurtulmussun erkek bile denmez ona.Biz ayrılmıştık 1ay boyunca ayrı kaldik. Sonra bu kadinla ilişkiye başlamış.Biz tekrar baristik bana evlenme teklifi ettiği dakikanın 10 dakikasin da o kadina gitti. Ben aylarca kendime gelemedim
.ayrilmamizin üzerinden 1.5 ay geçmişti ki aradı mesajlar geçti yoluna çıktı kardesimi aradı ben bu kez biraz ters çıktım.ise bir daha beni ne aradı ne sordu.önce nisanlanmis sonra da evlenmiş iste
Evlilik planları yaptığım ailemle ailesi ile tanıştığım adam beni tercih ettiği kadinla evlendi. Nisanlanmadan 1.5 ay evvel bana tekrar adım atmisti. ben biraz ters düşmüştüm.sonrasında o kadinla tekrar barismis ve en son evlendi ışte...
Ayrılalı 4 ay bile olmamıştı. Hep evlilik adamı olmuştu ve hep bir yuvası olmasını istemişti. Işte oldu ve evlendi
bana evlenme teklifi ettiği dakikanın 10 dakikasin da o kadina gitti.
üzerinden 1.5 ay geçmişti ki aradı mesajlar geçti yoluna çıktı kardesimi aradı
Pişman oldu mu peki canim4 ay içinde evlenmişse demek ki sırf evlenmek için evlenmiş.Sizin durumunuza benzer bi durum yaşadım.Merak etmeyin kimsenin ahı kimse de kalmıyor.Şuan acınız biraz fazla ama illa ki geçecek.Sonrasında da emin olun iyi ki olmamış diyeceksiniz...
Teşekkür ederim canım. Umarim çok ama çok pişman olur ve asla yüzü gulmezHayir o evlilik adami falan degil. Bu profildeki biri ani kararlar verip sonrasinda pisman olur. Ayrica aldatma potansiyeli cok yuksek. Sen unutacaksin da evlendigi kisi buraya konu acacak gibi duruyor. Verilmis sadakan varmis.