- 29 Temmuz 2015
- 1.629
- 965
-
- Konu Sahibi anneYILDIZ
Çok üzüldüm , benim eşimde vurdum duymaz ilgilenmez annesini ailesini onlar aramasa aramaz sormaz "bu biraz onun ailesinden kaynaklı da olabilir"..
Evliliğimin ilk zamanlarında hatta nişanlıyken en büyük korkum şu an yaşadıklarınızdı , ilk dönemler öyleydi ama oturup konuştum güzel bi şekilde neler hissettiğimi anlattım yavaş yavaş düzeldi çok şükür .
Sizde burada ifade ettiğiniz şekilde eşinizle oturun konuşun . Senden vazgeçmekten , artık sevmemekten korkuyorum diyin..
oldum zaten nelfn oldum inan...tv izlerken duymaz demişsin ya o yine iyi bu duyar ama tepki vermez belki duymamıştır diye tekrar edince de DUYDUKKKKKKKKKKKKKKK diye bağırır...benimde beklentim yok ama çocuğum çok hassas tam kavga çıkacak bir durum oluyor...ben susuyorum gidip çocuğu uyutuyorum kiii etkilenmesin diye...sanırım gerginliğimi hissediyor 2 saatte anca uyuyor çocuk tam kalkıyorum diyeceğimi demeye başlıyorum uyanıyor aslında deliksiz uyuyan bi çocuktur....işte bu nedenle biçok şeyi hasıraltı ettiğimden beni ezik sanıyor oysa ki çocuğumu düşünüyorum sadece.....çalışmıyorum ama seneye döneceğim kızım tam gün okula geçince....bıçak kemiği kesti bile ama çocuk büyüdüğünde annenin hiç bir eksiği yoktu tüm maaşı ona veriyordum araba altındaydı tüm imkanlarımı sundum ama anneni mutlu edemedim diye anlatacağını söyledi....bende sabredebildiğim kadar etmeye karar verdim...Rica ederim.çok üzüldüm.insan sinir hastası olur. bizimkide yapar ama sonra burnundan getirir insanın sorsam işi yoğun iki işi aynı anda yapamaz.tv izlerken beni duymaz.huy meselesi galiba.ben kendi işimi kendim yapmayı severim zaten.eve sinirli gelir bana çatar.susmamı ister eski model kadın kadınlığını bilip susacakmış.bende başkasıyla evlenseydin o zaman derim.kendimi ezdirmeye hiç niyetim yok.kavgadan bıktım yoruldum.bıraktım artık neye önem veriyorsa onunla ilgilensin.ondan beklentim kalmadı.uzak duruyorum.apayrıyız.bebeğimi beni huzursuz etmesinde başka bişey istemem.size tavsiyem kendinize iyi bakın siz mutlu olursanız bebeğinizde mutlu olur.çalışıyorsanız kendinize bakın gezin tozun brbeğinizle vakit geçirin bıçak kemiğe dayanmadıysa.
merhaba lavanta, sevginin ölçüsü yoktu bende çok sevdim sevilmen kadar sevmek de güzelmiş herkese nasip olsun dilerim ama dediği gibi Karşılık olmadıkça ve Kıymet görmedikçe sevgi de yıpranıyor ve sanırım bitiyorbence bu kadar cok sevilir.. ama karsilikli olursa.. anlattgna gore eşi duvar resmen..
sunshine hadi ilkinde odunmuş 2. De neden alkışlanmamış ki çocuk düşünmeden ayrılmakla kendine en büyük iyiliği yapmışsın eminnol hayat boyu mecbur bırakmamışsın kendini onaBiraz kendimi gördüm anlattiklarinizda, her ne kadar artik hatirlamak istemesemde, hatirlatti yazdiklariniz bana ne zor bir evlilik gecirdigimi. Ve bitirmekle nekadar iyi yaptigimi.
Sunu bilinki, sizi coook iyi anliyorum, sevgi istemeniz kadar dogal bir sey yok. Insan umudunu kaybedince solup gidiyor.
Benim x-öküzüm, nerdeyse cuma aksamindan tutunda, pazartesi sabahina kadar koltukta yatardi.
Hayati hemen hemen yatay gecirirdi. Ve okadar depresiftiki, bütün enerjimi alirdi onun bu halleri. Hafta sonu bitmek bilmezdi. Ben hep yanliz basima koca yatakta aglardim gizlice.
Ne bir el ele tutusup gezerdik, ben bazen tutardim sokakta o caktirmadan cekerdi. Ne bir sinemaya yada yemege cikmisligimiz var.
Ben hadi annenleri ziyaret edelim demesem, o bile aklina gelmeZdi.
Seksi kiyafetler giysem kizardi ne bu hal diye.
Bir yere gidecek olsak ve ben üzerimdeki kiyafet nasil diye sorsam "bana ne" derdi.
Onun beni sevmedigini düsündügümü, ve bu yüzden ayrilmak istedigimi aglayarak ona söyledigimde, bön bön bakti bana, ve ertesi gün kuzeninin dügününde cifte telli oynadi, küs oldugumuz halde. Bir saka yapsam küserdi haftalarca, ve benle ayni yatagi bile paylasmazdi, tv acik olmasa uyuyamiyormus!
Ne iyi ettimde terk ettim o erkek müsvettesini bee, oh sükürler olsun.
Bu onun biten ikinci evliligi, cocuk mocuk yok, bakalim simdiden sonra ne yapacak.. Isin komik tarafi, bosanmamakta okadar direttiki sasar kalirsin, sanki bir kadina ihtiyaci varmis gibi. Annesinin evine, ait oldugu yere döndü artik.. Yine..
aynen öyle canım ben de bildiğin ANNElik yapıyorum ona@YILDIZanne meraba konuyu bastan sona okudum
Eşiniz tam anlamıyla gamsız, vurdumduymaz ve sonuna kadar ilgisiz anladıgım kadarıyla
Ben de basak burcuyum esim de koc burcu 6 yıl bittikten sonra evlendik 3 aydır evliyiz ve ben 22yim o 24
Sevgili dönemimizde sizinle benzer seyler yasadım sevgilim o kadar ilgisiz o kadar gamsız bir insandı ki onu sevdiğimden ve onun beni sevdigine inandıgımdan yıllarca sabrettim. Kucuk yasta florte baslamıstık sınavlarıyla dersanesiyle ders calısmasiyla netleriyle kendiminkilerden daha çok ilgilenirdim sınava gitmesi icin uyandırırdım suruklerdim vs vs lise ve üniv hayatımız böyle geçti.
Sadece okul değil her alanında boyleydim tıpkı bir anne gibi. Yemesi, ićmesi, uyuması, uyanmasi, doğum günü kutlaması, yıldönümlerimiz, 14 şubat, buluşma ayarlama vs vs Oysa o bir kere bile bana sınavın nasil geçti diye sormazdı, kendi sinav tarihlerini bilmezdi ben bilirdim, benim kacinci sinifta oldugumu bile bilmezdi, bir kez olsun buluşalım demez hadi şurda şu varmış burda bu varmış gidelim vs demezdi ya ne çektim bu adamdan hayret ederdim bi adam hic mi merak etmez bi insan bu kdr mi ilgisiz olur yaw diye cildirirdim resmen cildirtirdi beni
Bn de derdim kardesinin doğum günü ara, annen hastaneye gitmiş ara vs vs..
Bu örnekler çok ben uzun yazmamak icin bir kac tanesini yazdım
Sonra ne mi oldu ben annelik yapmayı bıraktım umursamayi biraktim cunku artık kadar cok yorulmustum ki anlatamam artik sevdigimden de emin degildim yillarin beraberligi anilarimiz hatiralarimiz cok diye akısına bırakmaya karar verdim
Misal sınavlarına uyandırmadım takip de etmedim sormadim ilgilenmedim (sonuc uyanamadigi icin cogu sinavina gitmedi calismadigi icin gecemedi vs vs okulu uzatti ama ben huzurluydum artik ilgilenmiyodum aklima bile gelmiyodu umrumda degildi koskoca adam bana ne ki dunyanin sonu dgl ya??)
Boyle boyle kendimi geri cektim iyice ve beklentimi sifira dusurdum artik adamdan hic bir umudum yoktu cunku
Biz basaklar mukemmelliyetciyiz iyi ev hanimlari iyi anne ve hayati iyi planlayan insanlariz benim eşim de tam tersi plansiz programsiz ani yasayan yasayan bi insandi her zaman
Bir yerden sonra Birbirimizi oldugu gibi kabullenmeye karar verdik ama esimde (sevgili oldugumuz zamanlar) ilgisizligimi bikkinligimi artik sevemedigimi tahammulum olmadigini farketmeye baslamisti
Boyle boyle eşim kendine geldi
Ben annelik yapmayi biraktigimdan beri bir de şöyle yapıyorum misal yanina gidiyorum bana saril diyorum beni op diyorum hadi benle ilgilen diyorum yildonumumuze az kaldi bana hediye almayi unutma kutlamayi unutma bir yere yaz diyorum fln cok garip aslinda di mi resmen kendimi kandiriyorum :)
misal kavanoz goturuyorum ta yanina acamadim acar misin diyorum acinca da sanki dunyayi kurtarmis gibi supersin askim diyorum sisiriyorum onu yani dolaba yetisemedim ordaki şyi indirir misin diyorum (esim bir dedigimi ilk dedigimde yapmaz 10 kere de soylemem lazim) neyse uzanio verince harikasin supersin diyorum
Misal icten ice bir sey beklemiyorum direk soyluyorum ya adamlar anlamiyosa anlamiyo yani soyleyecen direk bazi erkeklerin kafasi boyle isliyo gercekten ince dusunemiyolar direk soyluyorum beni kirdin diyorum kirildigimi anlasin diye beklemiyorum ya da benle ilgilen hastayim diyorum bana ilac al diyorum nazlaniyorum vs vs
Ona guclu gorunmuyorum evde yemek yaparken elimi yaksam arayip ona nazlaniyorum elimi yaktim diyorum tepkisiz kalirsa askim bi gecmis olsun de yaa odunsun hee diyorum kiyamam de opim de gecsin de diyorum yani anlatabiliyor muyum ki
Beklentiyi dusurmek ve konusmak gercekten ise yariyor bi de hayati cok ciddiye almayacaksin ya
Biz.esimle birbirimizi cozduk cok sukur artik mutluyuz evliligimiz guzel gidiyor
Bunu siz de basaramaz misiniz?
Cok cektim ben bu adamdan ya ama simdi gercekten iyiyiz masallah karsiliklj degistik halen daha ozel gunleri hatirlamiyor ama unuttugunu farkedince ertesi gun ozur cicegi aliyo mesela buyuk degisiklik degil mi:)
Aynen öyleBu erkekler gerçekten aptal!
Bir insan eşi tarafından bu kadar sevilirken, sırf sevildiği için yaşattığı her olumsuzluğa rağmen hiçbir şeyi sorun etmeyen bir eş bulmuşken neden bu kadar bencil , vurdumduymaz ve ahmak olur ki....
Boşverin... Siz hayatından gidince anlayacak ama onun için artık iş işten geçmiş olacak...
ben de Muhtaç gibi davranmaktansa kendim Yaparım canım... Ve odağımı Oğluma işime çevirdim beni mutlu eden ve emeğinin karşılığını aldığım bir onlar varRica ederim.çok üzüldüm.insan sinir hastası olur. bizimkide yapar ama sonra burnundan getirir insanın sorsam işi yoğun iki işi aynı anda yapamaz.tv izlerken beni duymaz.huy meselesi galiba.ben kendi işimi kendim yapmayı severim zaten.eve sinirli gelir bana çatar.susmamı ister eski model kadın kadınlığını bilip susacakmış.bende başkasıyla evlenseydin o zaman derim.kendimi ezdirmeye hiç niyetim yok.kavgadan bıktım yoruldum.bıraktım artık neye önem veriyorsa onunla ilgilensin.ondan beklentim kalmadı.uzak duruyorum.apayrıyız.bebeğimi beni huzursuz etmesinde başka bişey istemem.size tavsiyem kendinize iyi bakın siz mutlu olursanız bebeğinizde mutlu olur.çalışıyorsanız kendinize bakın gezin tozun brbeğinizle vakit geçirin bıçak kemiğe dayanmadıysa.
"Yanlış tercih"Bizden çok var evet.ama asla bunun tersi olmak istemezdim iyiki güçlüyüm iyiki her işin üstesinden gelebiliyorum iyiki bağımlı değilim.sadece yanlış tercih...
inanamıyorum ya tehdite bak... Bir Ömür geçecek birlikte bu kadar negatif olmak arayı buz Dağına çevirmek niye?oldum zaten nelfn oldum inan...tv izlerken duymaz demişsin ya o yine iyi bu duyar ama tepki vermez belki duymamıştır diye tekrar edince de DUYDUKKKKKKKKKKKKKKK diye bağırır...benimde beklentim yok ama çocuğum çok hassas tam kavga çıkacak bir durum oluyor...ben susuyorum gidip çocuğu uyutuyorum kiii etkilenmesin diye...sanırım gerginliğimi hissediyor 2 saatte anca uyuyor çocuk tam kalkıyorum diyeceğimi demeye başlıyorum uyanıyor aslında deliksiz uyuyan bi çocuktur....işte bu nedenle biçok şeyi hasıraltı ettiğimden beni ezik sanıyor oysa ki çocuğumu düşünüyorum sadece.....çalışmıyorum ama seneye döneceğim kızım tam gün okula geçince....bıçak kemiği kesti bile ama çocuk büyüdüğünde annenin hiç bir eksiği yoktu tüm maaşı ona veriyordum araba altındaydı tüm imkanlarımı sundum ama anneni mutlu edemedim diye anlatacağını söyledi....bende sabredebildiğim kadar etmeye karar verdim...
Anlatacağı şeye bak iyiki başka bişey yok.yazık bebeğe ya.gerçekten benimkide hissediyor gerginliği gerçi çok germiyorum kendimi bir kere oldu o da uyuyamadı.nasıl üzüldüm.hep gülümsüyorum ona.annemlerdeydim zaten gülücüğe doydu kuzum. ama biliyorum birgün şahit olacak çünkü bizimki sinirlendimi gözü görmez ama yinede korurum kuzumu.neyseki bilinçli anneleriz birde düşünsene kavganın ortasında büyüyenleri ne psikoloji kalır ne bişey.yaşayıp görücez bakalım.şimdilik böyle.iş hayatına dön kafan rahatlasın bari.bir yol bul arkadaşım canını sıkma.oldum zaten nelfn oldum inan...tv izlerken duymaz demişsin ya o yine iyi bu duyar ama tepki vermez belki duymamıştır diye tekrar edince de DUYDUKKKKKKKKKKKKKKK diye bağırır...benimde beklentim yok ama çocuğum çok hassas tam kavga çıkacak bir durum oluyor...ben susuyorum gidip çocuğu uyutuyorum kiii etkilenmesin diye...sanırım gerginliğimi hissediyor 2 saatte anca uyuyor çocuk tam kalkıyorum diyeceğimi demeye başlıyorum uyanıyor aslında deliksiz uyuyan bi çocuktur....işte bu nedenle biçok şeyi hasıraltı ettiğimden beni ezik sanıyor oysa ki çocuğumu düşünüyorum sadece.....çalışmıyorum ama seneye döneceğim kızım tam gün okula geçince....bıçak kemiği kesti bile ama çocuk büyüdüğünde annenin hiç bir eksiği yoktu tüm maaşı ona veriyordum araba altındaydı tüm imkanlarımı sundum ama anneni mutlu edemedim diye anlatacağını söyledi....bende sabredebildiğim kadar etmeye karar verdim...
Kimine göre dert, kimine göre arayıp da bulamadığı şükür sebebi
Ama özünde içimi paramparça eden, 2 yıldır hergün yeniden dağlayan bir hüzün kaynağı
5.Yılı çoğu çiftin balayı hayali bir şehirde doldurulan, meyvesi 2 Yaşında sağlıklı ve akıllı bıdık bir evlat olan, kadınla erkeğin bir türlü mutlu olamadığı bir evlilik.
Balayı en gözde otellerden birinde kös kös oturarak geçirilen, 9 ay içinde karar verilmiş, özünde iyi iş hayatında başarılı insanın başarısızlık abidesi bir evlilik.
Çok severek evlendim ben. Bu iş olmaz diyen herkesi karşıma aldım. Onun bakışı, sesinin tonu, ellerinin kokusu, çocuk sevgisi, kendine güveninden başım dönerek evlendim. O beni ikna etmek için hiçbirşey yapmak zorunda kalmadı, ben zaten onun bir bakışıyla uçuş uçuş ona doğru mıknatıs gibi çekiliyordum.
Söz nişan düğün dönemlerinde hiçbirşeyi problem etmedim. Sonuçta sevdiğim adamla kavuşuyorduk. Gelinlik denemeye onun dediği yere gitmedim diye darılıp bir daha hiçbir provamı içime sindirmediği, hatta ödemesini bile sormayıp peşinatı bana ödettiği halde umurumda değildi. Olurdu böyle Şeyler düğün üstü. Bunlar da acı tatlı anılar olurdu.
Meğer tek uçuşan benmişim. Tek gözü kapalı seven, sevgi için sebep aramayan, olduğu gibi bütünüyle seven. Onu kaşıgözü, endamı, yakışıklılığı için sevmedim, bunun yaşlılığı vardı. hastalık ve kaza vererek hepsini elimizden almak Allah'ın takdiriydi. Evi arabası var diye sevmedim, zaten benim de vardı. Tüm sebeplerden bağımsız sadece sevdim. sadece seven insan sevdiği üzülünce nasıl yüzünü güldürmek için çabalar, sevdiği hastayken nasıl gözüne uyku girmez, sevdiği başarısız olmuşsa kendi başarısından nasıl vazgeçmeye hazırdır iyi bilirim. Onda bunların zerresi olmadı.
Deseler ki böbreğini ver, o an verirdim. Gözümün kolumun birini isteseler, hiç düşünmez verirdim.
Halbuki ben her hastalığımda yalnızdım. Her üzüntümü kendi kendimi teselliyle aştım.
Işyerinde sıkıntı yaşasam nasılsa eve gidince unuturum diyebileceğim bir güler yüz, ilgi, alaka sohbet hiç olmadı. O kendi arkadaşlarına ve ailesine bile ilgi gösterme arayıp sormaz ki. Bana nasıl yapsın?
Sevse sırasını savıyor ya da görev yerine getiriyor gibi duygusuz yaşayabilir miydi?
Şükür, zenginlik içinde yüzmüyoruz ama evimiz arabamız kiracımız var. Sağlığımız güzel bir işimiz Nur gibi evladımız yakınımızda ailelerimiz var.
Bunların hiçbirine sahip olmayan birsürü evli ve mutlu çift varken, bize yetmeyen ne?
Sevgisizlik.
Eşimin ona olan ilgi ve sevgimden memnun olmaması inkansızdı. Kim hayatındaki her büyük küçük detayı düşünen ve hayatını kolaylaştıran birini istemez ki? Benle bu yüzden evlendiğini düşünüyorum. Ilk zamanlarda aşkla be sevgiyle başım dönmüşken farketmek mümkün değildi. Aynı evde sevdiğimle idim, daha ne isterdim? Herşeyi önüne serdim. Herşeye ben koşturdum ben planladım. Tatil ev alımı araba alımı resmi daire işleri arkadaş buluşmaları aile ziyaretleri onun terfi Kutlamaları onun doğumgünü Kutlamaları Yıldönümü kutlamalarımız.. Ben de birçok kutlanılası şey yaşadım ama hiçbiri kutlanmadı. Sonuncusu da yıldönümümüz oldu, yine hatırlamadığı ve ben kutlayınca hatırladığı. sevgisizlik ve ilgisizlikten artık yoruldum, soldum, neşemi hüzünle takas ettim, kendimi Oğluma adamış bir haldeyim...
Özetle ondan Vazgeçtim.
Peki oğlum, annesi sevgisizlikten karada kalmış balıklar gibi çırpınıyor diye anne babasından ayrı yaşamayı mı hakediyordu?
Ya da genel olarak kendi ailesi de dahil kimseye ilgi sevgi gösteremeyen babasına benzeyeceğine yüzlerin nadiren güldüğü bu evden çıkması mıydı onun için iyi olan?
Bilmiyorum. Onun "iyi ki yapmışsın anne" diyeceği seçeneği sadece onun için bulmaya çalışıyorum...
Belki çoğunuz okuyunca "bu mu yani bu kadının derdi millet neler yaşıyor" diyecek. Ama inanın sevgisizlik en acıtan dertlerden biri bence.
Isterdim ki evimiz arabamız olmasın ya da ben kariyer sahibi değil de evimin hanımı olayım ama kapımızı kapatınca içinde neşe olsun birbirinin gözünün içine bakan 2 insan olsun.
En çok da oğlum için isterdim bunu...
Ilerde kendi eşini babasının annesini sevdiği gibi sevsin diye...
Böyle işte... Ne yapacağını bilmeyen hüzünlü bir Yıldız...
Burcucum benim hayatta sahip olduğım en güzel nimet EvladımBunu okurken gözlerim doldu inanın sanki beni anlamışsınız.... Bizim bebeğimiz yik daha ama eşimin ilgisizliği aynı sizin eşiniz gibi
ben de galiba o yolda ilerliyorum nelfn ama hiç aklına geliyor mu daha genci şükür başarılıyız biz de gerçekten sevilmeyi yaşamayacak mıyız? Ben bundan çok korkuyorum. Tamam diyelim ki Evladım için kırdım dizimi sıktım dişimi oturdum ama ya yeniden sevme ve mutlu olma şansımızı kaybediyorsak?Bu arada yıldızın sayesinde ilgisiz yaşayan kadınlar bu başlıkta toplandık.halime güleyimmi ağlayayımmı şaşırdım.ben bir aşama öndeyim galiba artık istemiyorum ilgi.gölge etmesin yeter.ilgi dilencisi olduk bu ne ya.
Kızlar merhabaaaa
Bugün işten çıktım bir saat kendime zaman ayırdım Oğluma geç kavuşunca tam konsantre onunla oyun oynadım sonra ev işi çamaşır Bulaşık derken bu saat oldu
Kendimi boşanmış bir kadın gibi yaşamaya alıştırıyorum sanırım
İşten çıkınca açtım Sevdiğim listeyi son surat araba sürdüm bağıra bağıra söyleyerek hatta sesin Kısık şu an :):)
Bütün gün hiç konuşmadık eşimle akşam Görüntülü aradığında da sadece Oğlumu gösterdim. Fransa bitmiş almanyaya geçiyormuş beyefendi geç bakalım gez dolaş Gününü gün et bir kere sorma nasıl gidiyor diye... Ama iyi gidiyor iste, maalesef sensiz de olsak iyi gidiyor bey...
merhaba lavanta, sevginin ölçüsü yoktu bende çok sevdim sevilmen kadar sevmek de güzelmiş herkese nasip olsun dilerim ama dediği gibi Karşılık olmadıkça ve Kıymet görmedikçe sevgi de yıpranıyor ve sanırım bitiyor
Duvar demişsin ya ben içimden hep bunu derim duvara konuşunca Yankı falan yapar en azından onda Yankı bile yok boş boş karşısına bakar :)
sunshine hadi ilkinde odunmuş 2. De neden alkışlanmamış ki çocuk düşünmeden ayrılmakla kendine en büyük iyiliği yapmışsın eminnol hayat boyu mecbur bırakmamışsın kendini ona
aynen öyle canım ben de bildiğin ANNElik yapıyorum ona
Bak gecenlerde kaza yapmış karşı araba pert olmuş tutanak rapor kasko vs derken gece döndü eve ertesi gün bir baktım elimi tutuyor aylardır hastalık üzüntü stres demeden yüzüne bakmayan adam
Çok yabancı hissettim kendimi ama yine de geri çekmedim
Bana dedi ki "kazadan sonra anladım ki sen cidden ihtiyacımmışsın sana ihtiyacım var" güler misin Ağlar mısın ben de bekliyorum ki hayatta herşey olabilir sevgimizin değerini bilelim falan diyecek ama ben bildiğiniz ihtiyaçını gören biriyim onun için
Naz niyaz kısmına gelince benim için o aşma Çoktan geçti canım
İçine sinmese denk yolu da denedim bu saatten sonra zorla güEllik olmayacak
Aynen öyle
Benden sonra hayatına biri girince anlayacak ailesini el üstünde tutan kendine Paşa'lar gibi davranan biri olduğunu ve onu ne kadar yıprattığını
ben de Muhtaç gibi davranmaktansa kendim Yaparım canım... Ve odağımı Oğluma işime çevirdim beni mutlu eden ve emeğinin karşılığını aldığım bir onlar var
"Yanlış tercih"
İşte tam olarak bu
Beni durduran da bu
Kendi yanlış tercihimi Oğluma mı ödetmiş olurum ayrılırsam?
Hep bunu düşünüyorum
inanamıyorum ya tehdite bak... Bir Ömür geçecek birlikte bu kadar negatif olmak arayı buz Dağına çevirmek niye?
Benim eşim de benzer... Herşeyimiz varken oğlumu babasından ayırınca ilerde sen anlatırsın ona diyor...
Peki böyle huzursuz Büyüyüp huzursuz bireyler olmaları mı iyi yoksa anne baba ayrı evet bazen sıkıntılı ama güçlü ve daha dengeli bireyler olmaları mı?? Bence kötü bir yuva Örneği göreceklerine görmesin daha iyi...
Ooofff off
Evladın sever seni bak nasip olmuş ne mutlu.ben bebişimle takılıyprum kıymet biliyor hiç olmazsa.ya çok mu acımasızım.yoo onun yaptıklarının hatta yapmadıklarını yanında hiç sayılır.benimde gece gece kafa durdu.atıp tutuyorum işte.ama senin kadar takmadığım kesinBurcucum benim hayatta sahip olduğım en güzel nimet Evladım
Ama onu bu yuvada büyütmek de bir o kasar üzüntüm
Aman diyeyim, Evliliğin oturmadan sakın öocuk yapma
Dünya'ya gelenin seçme hakkı yok ama getirenin var
ben de galiba o yolda ilerliyorum nelfn ama hiç aklına geliyor mu daha genci şükür başarılıyız biz de gerçekten sevilmeyi yaşamayacak mıyız? Ben bundan çok korkuyorum. Tamam diyelim ki Evladım için kırdım dizimi sıktım dişimi oturdum ama ya yeniden sevme ve mutlu olma şansımızı kaybediyorsak?
Bu akşam uçtum yine kafamda deli düşünceler
Şimdi sabah okudum daha iyi anladım anlatmak istediğini.tabiki. ilgi isterim gençte olsa yaşlıda olsa her bayan ister hatta her insan ister ama sorun şu ki herkes ilgi istiyor kimse fedakarlık yapmıyor ilgilenmiyor. hala çok seviyorum ama ondan bana hayır yok gibi.Yoruldum ben dinlenmedeyim.böyle daha iyiyi.Burcucum benim hayatta sahip olduğım en güzel nimet Evladım
Ama onu bu yuvada büyütmek de bir o kasar üzüntüm
Aman diyeyim, Evliliğin oturmadan sakın öocuk yapma
Dünya'ya gelenin seçme hakkı yok ama getirenin var
ben de galiba o yolda ilerliyorum nelfn ama hiç aklına geliyor mu daha genci şükür başarılıyız biz de gerçekten sevilmeyi yaşamayacak mıyız? Ben bundan çok korkuyorum. Tamam diyelim ki Evladım için kırdım dizimi sıktım dişimi oturdum ama ya yeniden sevme ve mutlu olma şansımızı kaybediyorsak?
Bu akşam uçtum yine kafamda deli düşünceler
yanlış tercih yapmakla sadece onu değl kendimizi de üzüyoruz.öyle olmasını istemem ama ayrılınca yine onun babası .yok ayrılık falan demiyelim nihayetinde elini tutmuş sana ihtiyacı olduğunu söylemiş çok iyi.şiddet yok aldatma yok.zamanla kıymetini bilebilir.
başından beri endişem kararsızlığım bu zatenSen baya baya kararini vermissin kendini alistirmaya calisiyorsun ya hakkinizda hayirlisi olsun ben yine de biraz agirdan alsaniz bosanma isini diyorum cocugunuz siddet/aldatma iceren bir ailede yasamiyor elbet her cocuk annesiyle babasini birbirine asik sevgi dolu gormek ister ama en azindan siddet uygalayan bi baba bi anne gormuyor ya da aldatmalar yyzunden 2. Kadinlarla muhatap olmuyor ne bileyim bu durumu aşamaz mısınız
ben sadece sevilmeyi de yaşadım vikidedi, sevmek gerçekten çok güzel bir duygu ama içinde olduğumuz denir Yüzünden mi bilmem paylaşmak fedakarlık emek çok zor bulunan kavramlar daha çok karamsarlık ve bencillik hakimya çok klişe bir laf olacak ama yaşlı teyze lafı var senin sevdiğinle değil seni sevenle evlen diye aklıma bu geldi konuyu okuyunca
sevmenin de karşı taraf da aynı şiddetle seni sevince güzel oluyor sanırım
allah kolaylık versin size
Abartma istersen evli bekar dul herkes insan.seni bilen biliyordur zaten.iyi olurdu kafan dağılırdı.bizde kuzumla takılıypruz hep mutlu görünmek zorundayım.ama yorgunum ama mutsuzum ama düşünceliyim.Şirketteki o müdür dediğim arkadaş aradı. Cuma Çıkışta kötü görünüyordun istersen oğlunu da al bizimkile oynarlar vakit geçer diye. Onun da bir kızı var eşini falan tanıyorum ama yalnız görüşmekten çekindim...
Eşimle aram iyi olsa yapacağım şeyleri bozuk diye ve belki potansiyel dul olacağım diye şimdiden yapamıyorum.... Kendi kendimi kısıtlıyorum sanırım...ooooooffffff