Vazgeçtim evliliğimden...

aynen canım bende hep bunu düşünüyordum eşim ailesine çok düşkün benim ailemle sorunlarım var hep bizim aramamızı beklerler hiç merak etmezler nasılsız bir sıkıntımız var mı içimde kopan fırtınaları hiç bilmezler belkide eşin de benim gibi artık ailesinden beklediği ilgiyi göremediği için aramak istemiyordur çünkü artık bende aramıyorum ailenin hep destek olması gerekmez mi oysa benim ailemin hiçbir evladıyla ilgisi yok derdini sıkıntıını bilmez çok şükür ki abim ve ablam var her derdimde yanımda olmaya çalışıyorlar eşim iyi biri çok şükür kendimize yetecek kadar gelirimizde var ama hastaneye baya yüklü para harcadık ben işi bıraktım falan eşim napim bende istiyorum hatta bunun için mesai üstüne mesai yapıyorum eğer çocuk olmazsa tüp bebek deneriz diyor konuşuyorum beni anla ne olur kardeşimle olan durum çocuğun olmayışı beni yıktı ama anla ki bütün çabalarım ikimizi mutlu etmek için diyor sadece zamana bırak diyor

oldum zaten nelfn oldum inan...tv izlerken duymaz demişsin ya o yine iyi bu duyar ama tepki vermez belki duymamıştır diye tekrar edince de DUYDUKKKKKKKKKKKKKKK diye bağırır...benimde beklentim yok ama çocuğum çok hassas tam kavga çıkacak bir durum oluyor...ben susuyorum gidip çocuğu uyutuyorum kiii etkilenmesin diye...sanırım gerginliğimi hissediyor 2 saatte anca uyuyor çocuk tam kalkıyorum diyeceğimi demeye başlıyorum uyanıyor aslında deliksiz uyuyan bi çocuktur....işte bu nedenle biçok şeyi hasıraltı ettiğimden beni ezik sanıyor oysa ki çocuğumu düşünüyorum sadece.....çalışmıyorum ama seneye döneceğim kızım tam gün okula geçince....bıçak kemiği kesti bile ama çocuk büyüdüğünde annenin hiç bir eksiği yoktu tüm maaşı ona veriyordum araba altındaydı tüm imkanlarımı sundum ama anneni mutlu edemedim diye anlatacağını söyledi....bende sabredebildiğim kadar etmeye karar verdim...

Kızlar merhabaaaa
Bugün işten çıktım bir saat kendime zaman ayırdım Oğluma geç kavuşunca tam konsantre onunla oyun oynadım sonra ev işi çamaşır Bulaşık derken bu saat oldu
Kendimi boşanmış bir kadın gibi yaşamaya alıştırıyorum sanırım

İşten çıkınca açtım Sevdiğim listeyi son surat araba sürdüm bağıra bağıra söyleyerek hatta sesin Kısık şu an :):)

Bütün gün hiç konuşmadık eşimle akşam Görüntülü aradığında da sadece Oğlumu gösterdim. Fransa bitmiş almanyaya geçiyormuş beyefendi geç bakalım gez dolaş Gününü gün et bir kere sorma nasıl gidiyor diye... Ama iyi gidiyor iste, maalesef sensiz de olsak iyi gidiyor bey...

bence bu kadar cok sevilir.. ama karsilikli olursa.. anlattgna gore eşi duvar resmen..
merhaba lavanta, sevginin ölçüsü yoktu bende çok sevdim sevilmen kadar sevmek de güzelmiş herkese nasip olsun dilerim ama dediği gibi Karşılık olmadıkça ve Kıymet görmedikçe sevgi de yıpranıyor ve sanırım bitiyor

Duvar demişsin ya ben içimden hep bunu derim duvara konuşunca Yankı falan yapar en azından onda Yankı bile yok boş boş karşısına bakar :)

sunshine hadi ilkinde odunmuş 2. De neden alkışlanmamış ki çocuk düşünmeden ayrılmakla kendine en büyük iyiliği yapmışsın eminnol hayat boyu mecbur bırakmamışsın kendini ona

aynen öyle canım ben de bildiğin ANNElik yapıyorum ona
Bak gecenlerde kaza yapmış karşı araba pert olmuş tutanak rapor kasko vs derken gece döndü eve ertesi gün bir baktım elimi tutuyor aylardır hastalık üzüntü stres demeden yüzüne bakmayan adam
Çok yabancı hissettim kendimi ama yine de geri çekmedim
Bana dedi ki "kazadan sonra anladım ki sen cidden ihtiyacımmışsın sana ihtiyacım var" güler misin Ağlar mısın ben de bekliyorum ki hayatta herşey olabilir sevgimizin değerini bilelim falan diyecek ama ben bildiğiniz ihtiyaçını gören biriyim onun için

Naz niyaz kısmına gelince benim için o aşma Çoktan geçti canım
İçine sinmese denk yolu da denedim bu saatten sonra zorla güEllik olmayacak

Aynen öyle
Benden sonra hayatına biri girince anlayacak ailesini el üstünde tutan kendine Paşa'lar gibi davranan biri olduğunu ve onu ne kadar yıprattığını
ben de Muhtaç gibi davranmaktansa kendim Yaparım canım... Ve odağımı Oğluma işime çevirdim beni mutlu eden ve emeğinin karşılığını aldığım bir onlar var

Bizden çok var evet.ama asla bunun tersi olmak istemezdim iyiki güçlüyüm iyiki her işin üstesinden gelebiliyorum iyiki bağımlı değilim.sadece yanlış tercih...
"Yanlış tercih"
İşte tam olarak bu
Beni durduran da bu
Kendi yanlış tercihimi Oğluma mı ödetmiş olurum ayrılırsam?
Hep bunu düşünüyorum

inanamıyorum ya tehdite bak... Bir Ömür geçecek birlikte bu kadar negatif olmak arayı buz Dağına çevirmek niye?
Benim eşim de benzer... Herşeyimiz varken oğlumu babasından ayırınca ilerde sen anlatırsın ona diyor...
Peki böyle huzursuz Büyüyüp huzursuz bireyler olmaları mı iyi yoksa anne baba ayrı evet bazen sıkıntılı ama güçlü ve daha dengeli bireyler olmaları mı?? Bence kötü bir yuva Örneği göreceklerine görmesin daha iyi...

Ooofff off

Eskiden derdim ki hayayta en kotu sey yalniz olmak...
Ama anladim ki hayatta en kotu sey yalniz olmak degil,
Hayatta en kotu sey yaninda biri varken kendini yalniz hissetmek....
Goethe

Konunu okuyunca bu soz aklima geldi... Allah yardimcin olsun.

Anlatacağı şeye bak iyiki başka bişey yok.yazık bebeğe ya.gerçekten benimkide hissediyor gerginliği gerçi çok germiyorum kendimi bir kere oldu o da uyuyamadı.nasıl üzüldüm.hep gülümsüyorum ona.annemlerdeydim zaten gülücüğe doydu kuzum. ama biliyorum birgün şahit olacak çünkü bizimki sinirlendimi gözü görmez ama yinede korurum kuzumu.neyseki bilinçli anneleriz birde düşünsene kavganın ortasında büyüyenleri ne psikoloji kalır ne bişey.yaşayıp görücez bakalım.şimdilik böyle.iş hayatına dön kafan rahatlasın bari.bir yol bul arkadaşım canını sıkma.

Son düzenleme:

Bunu okurken gözlerim doldu inanın sanki beni anlamışsınız.... Bizim bebeğimiz yik daha ama eşimin ilgisizliği aynı sizin eşiniz gibi

yanlış tercih yapmakla sadece onu değl kendimizi de üzüyoruz.öyle olmasını istemem ama ayrılınca yine onun babası .yok ayrılık falan demiyelim nihayetinde elini tutmuş sana ihtiyacı olduğunu söylemiş çok iyi.şiddet yok aldatma yok.zamanla kıymetini bilebilir.

Bu arada yıldızın sayesinde ilgisiz yaşayan kadınlar bu başlıkta toplandık.halime güleyimmi ağlayayımmı şaşırdım.ben bir aşama öndeyim galiba artık istemiyorum ilgi.gölge etmesin yeter.ilgi dilencisi olduk bu ne ya.

Bunu okurken gözlerim doldu inanın sanki beni anlamışsınız.... Bizim bebeğimiz yik daha ama eşimin ilgisizliği aynı sizin eşiniz gibi
Burcucum benim hayatta sahip olduğım en güzel nimet Evladım
Ama onu bu yuvada büyütmek de bir o kasar üzüntüm
Aman diyeyim, Evliliğin oturmadan sakın öocuk yapma
Dünya'ya gelenin seçme hakkı yok ama getirenin var
ben de galiba o yolda ilerliyorum nelfn ama hiç aklına geliyor mu daha genci şükür başarılıyız biz de gerçekten sevilmeyi yaşamayacak mıyız? Ben bundan çok korkuyorum. Tamam diyelim ki Evladım için kırdım dizimi sıktım dişimi oturdum ama ya yeniden sevme ve mutlu olma şansımızı kaybediyorsak?

Bu akşam uçtum yine kafamda deli düşünceler

Sen baya baya kararini vermissin kendini alistirmaya calisiyorsun ya hakkinizda hayirlisi olsun ben yine de biraz agirdan alsaniz bosanma isini diyorum cocugunuz siddet/aldatma iceren bir ailede yasamiyor elbet her cocuk annesiyle babasini birbirine asik sevgi dolu gormek ister ama en azindan siddet uygalayan bi baba bi anne gormuyor ya da aldatmalar yyzunden 2. Kadinlarla muhatap olmuyor ne bileyim bu durumu aşamaz mısınız

Evladın sever seni bak nasip olmuş ne mutlu.ben bebişimle takılıyprum kıymet biliyor hiç olmazsa.ya çok mu acımasızım.yoo onun yaptıklarının hatta yapmadıklarını yanında hiç sayılır.benimde gece gece kafa durdu.atıp tutuyorum işte.ama senin kadar takmadığım kesin

ya çok klişe bir laf olacak ama yaşlı teyze lafı var senin sevdiğinle değil seni sevenle evlen diye aklıma bu geldi konuyu okuyunca
sevmenin de karşı taraf da aynı şiddetle seni sevince güzel oluyor sanırım
allah kolaylık versin size

Şimdi sabah okudum daha iyi anladım anlatmak istediğini.tabiki. ilgi isterim gençte olsa yaşlıda olsa her bayan ister hatta her insan ister ama sorun şu ki herkes ilgi istiyor kimse fedakarlık yapmıyor ilgilenmiyor. hala çok seviyorum ama ondan bana hayır yok gibi.Yoruldum ben dinlenmedeyim.böyle daha iyiyi.

Merhaba kızlar
Gecem gündüzüm karıştı tek başına yaşamak zormuş (ama imkansız değil)
Benim bey tatilini iki gün daha uzattı sağolsun
Bizi arayıp sorduğu zaten yok, ben arasıra Oğlumu yollayınca biriki laf o kadar

Önceki gün kaza Yaptım ve Arabanın burnumu dağıttım. Dün markete girdim oğlum durmadı uykusu vardı aldıklarımın yrısını bırakıp apar topar çıktım. Evde bir Sürü eksik vardı sanalmarketten aldım mecbur. Kazadan sonra stres Yaptım sanırım başım Delice ağrıyor. Oğlum oyun oyun diye tutturdu uyumuyor... En son istemeyerek de olsa TV çiGifilm kanalı açtım ilaç içtim ve uyumamak için saat kurarak (çalsın da Ayık kalayım diye) yanına uzandım

Ben kadın halimle Oğluma gündüzleri annem baktığı halde şehirdışına gidince on kere arar sorar tarif eder Oğlumu telefonda telkin ederim
Döndüğüm gün kendimi ona adarım
Bizimki sağolsun, 2 gün de ben bir soluklanayım bir ay olacak çocukla yalnızım dedim, biraz dinleneyim öyle gidersin diyor:)
E tatilde dinlenmedin mi zaten?!?! Demedim tabi, sustum...

2 yıl olacak işte, hangi zamanla Kıymet bilecek bu adam be canım
Şükür şiddet yok aldatma yok ama biliyor musun benimki Varlığı yokluğu bir etkisiz eleman gibi

başından beri endişem kararsızlığım bu zaten
Ben artık kendimden epey eminim, aşk zaten kalmamıştı sevgi de sıfırı tüketmek üzere. Bu durumu aşsak beni biraz olsun insan yerine koyup insan gibi Kıymet verse inan oturacağım Evladım için

Ona diyorum ki yahu insanlar bakıcılarına ne yapacağını şaşırıyor yeter ki çocuğuma iyi baksın diye
Say ki ben bakıcıyım karın değilim
O kadar bile değerim yok benim kızlar

ben sadece sevilmeyi de yaşadım vikidedi, sevmek gerçekten çok güzel bir duygu ama içinde olduğumuz denir Yüzünden mi bilmem paylaşmak fedakarlık emek çok zor bulunan kavramlar daha çok karamsarlık ve bencillik hakim
Sevmek mi sevilmek mi dersen yuva kurulacaksa hele çocuk yetiştirilecekse ikisi de Olmalı
Aynı dozda gösterilemeyebilir ama saygı kaybolmadıktan ve gözü dışarda olmadıktan sonra sevgi kendini koruyacak ve verimli bir hayat kurulacaktır zaten

Şirketteki o müdür dediğim arkadaş aradı. Cuma Çıkışta kötü görünüyordun istersen oğlunu da al bizimkile oynarlar vakit geçer diye. Onun da bir kızı var eşini falan tanıyorum ama yalnız görüşmekten çekindim...
Eşimle aram iyi olsa yapacağım şeyleri bozuk diye ve belki potansiyel dul olacağım diye şimdiden yapamıyorum.... Kendi kendimi kısıtlıyorum sanırım...ooooooffffff

Abartma istersen evli bekar dul herkes insan.seni bilen biliyordur zaten.iyi olurdu kafan dağılırdı.bizde kuzumla takılıypruz hep mutlu görünmek zorundayım.ama yorgunum ama mutsuzum ama düşünceliyim.

Merhaba kızlar
Eşim dün uzatmalı tatilinden döndü
Son derece negatif, gülmeyen bir yüz ve aşırı yorgun bir bedenle
Hep Öyledir zaten

Kötü gidiyor
Tatil Kafasında birçok şeyi netleştirmiş sanırım
Oğlumuzdan ayrı kalmak istemediğini ama beni de istemediğini söyledİ

"Onu bırak ne yaparsan yap"
Olmayacağını o da biliyor ama içinden geçen duygu tam olarak bu
Klonlama diye birsey olsa eminim Oğlumu şu an klonlayıp ayrılırdık

Ben saf saf bu hafta için üç gün biryere gidelim deşarj olalım yazmıştım
Neşemiz olmadıktan sonra biryere gitmeye gerek yok diye yapıştırmıştı cevabı dün
Iyi de Neşe gökten zembille inmeyecek ki...

Bu arada oğlumun kaydını tamamladım Rabbim utandırmasın
Bir de yöneticimden beni yırtdışında olsak ilk Seminere yazmasını rica ettim
Zaten işyerinde halim o kadar ayyuka çıktı ki...

Hiçbirşeyi beraber yapmıyoruz. Ev herzamankinden daha gergin o Yüzden kaçacak delik arıyorum. 2 evin de fotoğraflarını çektik, satalım diye. Ayrılırsak ön hazırlık...
Avrupa gördü geldi Kafası netleşti belli.
Ne yapayım, kararsızlık en kötü karardan bile kötü bence...

Bir de ben arabayı çok hor kullanmışım tüketimi ikiye katlamışım tek bildiğim müsriflikmiş hızlı gitmesem olmaz mıymış diye laf işittim döndüğü saat

Yahu, çocukla datçaya gidip geldin haftalardır yalnız yaşıyorsun idare ediyorsun demek yok, arabayı hor kullanmışım. Beyefendi on gündür bekar gibi yaşıyor. Ben evladımdan tabi ki şikayetçi değilim ama sonuçta yalnızım. Boşanmış olsam ailem hep destek olur ama şu aşamada onların da evliliğimizin özelini bilip eşime önyargıyla bakmalarındansa mümkün olduğunca az görüştüm.

Ben aileme bile yansıtmamak için her işimi kendim hallerdeyken heryere kendim koştururken ettiği laf bak. Üstelik yolda böbrek Taşı sancım tuttu da ilk bulduğum yerde iğne vurdurup geldim o da biliyor. Ilk işim araba almak olacak, araba kadar değerim yok diye estim gürledim. Hemen bakmaya başladım bile.

Ne garip geliyor Yaşananlar
Ortada fol yok yumurta yok ama sevmek başkaymış geçinmek başka...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…