Vazgeçtim evliliğimden...

sanki beni anlatmışsınız..
2 buçuk yıllık evliliğim tek taraflı özveri,çaba ve sevgi verdiğim ve hiçbir karşılık alamadığım için bitti..
Şimdiki aklım olsa ve evliliğim devam ediyor olsaydı çekerdim kendimi..Biraz ona da sorumluluk verirdim.
Market poşetlerini kendim taşımazdım mesela.yardıma çağırırdım..Ödeme takibini ona verirdim..
Benim çocuğum yoktu..Ayrıldık..4 sene geçti..ikinci evliliğimi yaptım ve 10 aylık bir kızım var.
Şimdi size bu söylediklerimin hepsini yapıyorum. Tecbüre acı ama iyi bir şeymiş.
Sizin bebeğiniz var lütfen biraz çekin kendinizi.Oğlunuz için bir süre de öyle deneyin.
İnanın kıymetli oluveriyorsunuz ve o sizin üstünüze düşmeye başlıyor..

Başka bişry dene uzun süre tepkisiz kalmak gibi
susuyorum ama nereye kadar evde musluklar akıtıyor 1 sene oldu...çocuk sevilmek istiyor öğrendiklerini göstermek istiyor...haaa hasta olsak götürür getirir ilgilenir yani o anlamda ama neye yarar ki...adam ölmüş ağlayanı yok hareket edicem diye korkuyor...belimden rahatsızım dedi bi ton masraf özel hastaneler haftada 3 gün 1 saat gidiş 1 saat geliş benzin yaktın ayrı tedaviye ödedin ayrı ilacı iğnesi ayrı evde zaten kıpırdamaz...oturduğunu gören olmamıştır şimdiye kadar....sonuç çocuğun rızkından giden 1500tl ve günlerdir 2 saat çalışıp izin alıp eve gelen işini kaybedecekmiş umrunda olmadan eve gelen sorumsuz bir varlık....çocuk uyurken oyun oynar çocuk uyanır uyanmaz uykusu gelir yatar ...hep böyle oldu bu....resmen çocuktan kaçıyor ....ayrıca doktoru bu bel hareketsizlikten böyle dedi....egzersiz verdi güçlenmesi lazım dedi kavga ede ede iki kere yaptırabildim...iğreniyorum artık....bende kendime bu kaynar sıcakta bi su almam dışardan öyle kısarım dikkat ederim dolmuşum kusura bakmayın...

Kızlar kusura bakmayın çoklu yanıt yapmış ya Yıldızanne cevapla yaptım da olmadı malesef
Ablam evli hala malesef canm ama ablam çalışmıyor iki çocuk var oyüzden katlanıyor mecburen..İçki kumar şiddet aldatılma var üstüne üslük..Ama adam baştan beri böyleydi ablam hamileyken odun çıkartırdı 4.kata adamın umrunda olmazdı şimdi de çocuğuna yaşıtıyor.Varsa yoksa kendisi vicdan merhamet acıma yok..Öyle hırslıyım ki adamın ağzını burnunu kırasım var

Çalışan, her işi halleden, güçlü kadın sendromu Üzülme tek değilsin, ben dahil şu yazdıklarında kendini bulan o kadar çok kadın var ki...kendi çok yakın arkadaş çevremdede ortak sorunu bu herkesin...ya sabır deyip deveyi güdüyoruz....ama nereye kadar gider deve belirsiz...bir yazmaya başlasam sabah olur...Rabbim hakkında hayırlısını versin...

ben sevgimi dolu dolu hissettiririm nelfn, o da der bunu. Ama tabi gösterme şekillerimiz epey farklı. Hatta o hiç göstermiyor söylemiyor yazmıyor çizmiyor denebilir nasıl anlayacak peki bu Yıldız?

Benden bir tane daha demişsin ya çok mantıklı geldi :):) canım uzun uzun yazmışsın önce çok teşekkür ederim. Iki kere okudum detaylıca
Topu ona atma konusunda hemfikirim de, sevdiğine inanmadığım bir adama topu atmak biraz koyuyor...

evet tam olarak o sendromdayım... Ben oğlum olmasa ı deveyi asla gütmezdim femalexx.. Şöyle bir bakıyorum da hayatıma hiç faydası yok...

Kızlar bugün pek yazamadım özür diliyorum
Oğlum ev iş derken tek Başıma yetişmekte zorlanıyorum ama Boşanma provası gibi bir yandan da cesaretleniyorum

Evet zor mu zor ama imkansız mı hiç de değil!!

Bugün bankada ağladım... O kadar çok Ağladım ki döndüğümde gözlerimden anlayıp hemen Yanıma geldi birkaç arkadaş... Iyi değilim deyip geçiştirdim ama samimi Olduğum bir arkadaşıma Dayanamayıp durumu anlattım (bugüne dek kimseye anlatmamıştım denebilir)

Bana birçoğunuzun yazdığı gibi benzer Şeyler yaşadığını Anlattı... fedakar kadınlar ne kdr çok üzülüyor hayatta onu görüyorum...

Sonra başka birimden yine muhabbetim olan bir müdür geldi. Seni uzun zamandır mutsuz görüyorum burası için önemlisin kendine gelmen için izin gerekiyorsa şefinle konuşabilirim dedi. Daha önce eşimden ayrılmak istediğim bir donemde istifa vermiştim ve o kabul ettirememişti. Iyiyim biraz rahatsızım falan geveledim. Adam demez mi sen uzun süredir rahatsızsın neşen keyfin kalmadı farketmiyorum sanma diye... Sonra küçük yaşta ailesini kaybettiğini hayatta Herşeyin insanlar için olduğunu soruna odaklanmamamı falan önerdi...

Bir Sürü arkadaşımın koca adamların bile üzüntümü görmesi zaman ayırması ona olan öfkemi iyice büyüttü... Hiç huyum değildir bin yılın Bi başı içerim (hem inancıma ayrikırı hem de beni fena çarpar) ama bugün Bi gğzel içtim ve Ağladım :

Canım benim amcamın emekli olduktan sonra 2 öocuğu oldu hem de senelerce tedavi görüp olmayıp artık bıraktıktan sonra
Rabbim sizi o kadar bekletmeyip tez vakitte kavuşturur inşallah
Arada sevgi varsa kafanızı negatiflikiklerden uzak tutacak deşarj olacağınız Şeyler yapın bol bol
Sinemaya gidin yürüyüş yapın spora yazılın yüzme mesela su candır...
Doğumum esnasında hep dua ettim bu duyguyu rabbinden Hakkı'yla isteyen herkesebyaşatması için
Amin...

canım ya allah razı olsun evet rabbim isteyen herkese nasip etsin inan bana çok uğraştık 5 yıllık evliyiz 3 yılım hastanede geçti her gün test tahil ilaç aşılama derken hem maddi hem manevi yorulduk eskiden gezerdik eğlenirdik ama şuan maddi ve manevi çok yıprandık işi bıraktım her gün hastanelerdeyim Allahtan sorun bulundu ameliyat oldum da bir umut oldu bize eminim o bebek bizim mutluluğumuza mutluluk katacak onun yumuk yumuk elleri ayakları gülüşü ağlayışı her şeyi bizi hayata ve birbirimize bağlayacak

Çok üzüldüm , benim eşimde vurdum duymaz ilgilenmez annesini ailesini onlar aramasa aramaz sormaz "bu biraz onun ailesinden kaynaklı da olabilir"..
Evliliğimin ilk zamanlarında hatta nişanlıyken en büyük korkum şu an yaşadıklarınızdı , ilk dönemler öyleydi ama oturup konuştum güzel bi şekilde neler hissettiğimi anlattım yavaş yavaş düzeldi çok şükür .
Sizde burada ifade ettiğiniz şekilde eşinizle oturun konuşun . Senden vazgeçmekten , artık sevmemekten korkuyorum diyin..

bence anlayan zaten anliyo, anlamayana ne yapsan boş.. taktikle ilgili degil yani.. Allah kiymet bilenle karsilastrsin..

Biraz kendimi gördüm anlattiklarinizda, her ne kadar artik hatirlamak istemesemde, hatirlatti yazdiklariniz bana ne zor bir evlilik gecirdigimi. Ve bitirmekle nekadar iyi yaptigimi.
Sunu bilinki, sizi coook iyi anliyorum, sevgi istemeniz kadar dogal bir sey yok. Insan umudunu kaybedince solup gidiyor.
Benim x-öküzüm, nerdeyse cuma aksamindan tutunda, pazartesi sabahina kadar koltukta yatardi.
Hayati hemen hemen yatay gecirirdi. Ve okadar depresiftiki, bütün enerjimi alirdi onun bu halleri. Hafta sonu bitmek bilmezdi. Ben hep yanliz basima koca yatakta aglardim gizlice.
Ne bir el ele tutusup gezerdik, ben bazen tutardim sokakta o caktirmadan cekerdi. Ne bir sinemaya yada yemege cikmisligimiz var.
Ben hadi annenleri ziyaret edelim demesem, o bile aklina gelmeZdi.
Seksi kiyafetler giysem kizardi ne bu hal diye.
Bir yere gidecek olsak ve ben üzerimdeki kiyafet nasil diye sorsam "bana ne" derdi.
Onun beni sevmedigini düsündügümü, ve bu yüzden ayrilmak istedigimi aglayarak ona söyledigimde, bön bön bakti bana, ve ertesi gün kuzeninin dügününde cifte telli oynadi, küs oldugumuz halde. Bir saka yapsam küserdi haftalarca, ve benle ayni yatagi bile paylasmazdi, tv acik olmasa uyuyamiyormus!
Ne iyi ettimde terk ettim o erkek müsvettesini bee, oh sükürler olsun.
Bu onun biten ikinci evliligi, cocuk mocuk yok, bakalim simdiden sonra ne yapacak.. Isin komik tarafi, bosanmamakta okadar direttiki sasar kalirsin, sanki bir kadina ihtiyaci varmis gibi. Annesinin evine, ait oldugu yere döndü artik.. Yine..

Son düzenleyen: Moderatör:
@YILDIZanne meraba konuyu bastan sona okudum

Eşiniz tam anlamıyla gamsız, vurdumduymaz ve sonuna kadar ilgisiz anladıgım kadarıyla

Ben de basak burcuyum esim de koc burcu 6 yıl bittikten sonra evlendik 3 aydır evliyiz ve ben 22yim o 24

Sevgili dönemimizde sizinle benzer seyler yasadım sevgilim o kadar ilgisiz o kadar gamsız bir insandı ki onu sevdiğimden ve onun beni sevdigine inandıgımdan yıllarca sabrettim. Kucuk yasta florte baslamıstık sınavlarıyla dersanesiyle ders calısmasiyla netleriyle kendiminkilerden daha çok ilgilenirdim sınava gitmesi icin uyandırırdım suruklerdim vs vs lise ve üniv hayatımız böyle geçti.

Sadece okul değil her alanında boyleydim tıpkı bir anne gibi. Yemesi, ićmesi, uyuması, uyanmasi, doğum günü kutlaması, yıldönümlerimiz, 14 şubat, buluşma ayarlama vs vs Oysa o bir kere bile bana sınavın nasil geçti diye sormazdı, kendi sinav tarihlerini bilmezdi ben bilirdim, benim kacinci sinifta oldugumu bile bilmezdi, bir kez olsun buluşalım demez hadi şurda şu varmış burda bu varmış gidelim vs demezdi ya ne çektim bu adamdan hayret ederdim bi adam hic mi merak etmez bi insan bu kdr mi ilgisiz olur yaw diye cildirirdim resmen cildirtirdi beni

Bn de derdim kardesinin doğum günü ara, annen hastaneye gitmiş ara vs vs..

Bu örnekler çok ben uzun yazmamak icin bir kac tanesini yazdım

Sonra ne mi oldu ben annelik yapmayı bıraktım umursamayi biraktim cunku artık kadar cok yorulmustum ki anlatamam artik sevdigimden de emin degildim yillarin beraberligi anilarimiz hatiralarimiz cok diye akısına bırakmaya karar verdim

Misal sınavlarına uyandırmadım takip de etmedim sormadim ilgilenmedim (sonuc uyanamadigi icin cogu sinavina gitmedi calismadigi icin gecemedi vs vs okulu uzatti ama ben huzurluydum artik ilgilenmiyodum aklima bile gelmiyodu umrumda degildi koskoca adam bana ne ki dunyanin sonu dgl ya??)

Boyle boyle kendimi geri cektim iyice ve beklentimi sifira dusurdum artik adamdan hic bir umudum yoktu cunku

Biz basaklar mukemmelliyetciyiz iyi ev hanimlari iyi anne ve hayati iyi planlayan insanlariz benim eşim de tam tersi plansiz programsiz ani yasayan yasayan bi insandi her zaman

Bir yerden sonra Birbirimizi oldugu gibi kabullenmeye karar verdik ama esimde (sevgili oldugumuz zamanlar) ilgisizligimi bikkinligimi artik sevemedigimi tahammulum olmadigini farketmeye baslamisti

Boyle boyle eşim kendine geldi

Ben annelik yapmayi biraktigimdan beri bir de şöyle yapıyorum misal yanina gidiyorum bana saril diyorum beni op diyorum hadi benle ilgilen diyorum yildonumumuze az kaldi bana hediye almayi unutma kutlamayi unutma bir yere yaz diyorum fln cok garip aslinda di mi resmen kendimi kandiriyorum :)

misal kavanoz goturuyorum ta yanina acamadim acar misin diyorum acinca da sanki dunyayi kurtarmis gibi supersin askim diyorum sisiriyorum onu yani dolaba yetisemedim ordaki şyi indirir misin diyorum (esim bir dedigimi ilk dedigimde yapmaz 10 kere de soylemem lazim) neyse uzanio verince harikasin supersin diyorum

Misal icten ice bir sey beklemiyorum direk soyluyorum ya adamlar anlamiyosa anlamiyo yani soyleyecen direk bazi erkeklerin kafasi boyle isliyo gercekten ince dusunemiyolar direk soyluyorum beni kirdin diyorum kirildigimi anlasin diye beklemiyorum ya da benle ilgilen hastayim diyorum bana ilac al diyorum nazlaniyorum vs vs

Ona guclu gorunmuyorum evde yemek yaparken elimi yaksam arayip ona nazlaniyorum elimi yaktim diyorum tepkisiz kalirsa askim bi gecmis olsun de yaa odunsun hee diyorum kiyamam de opim de gecsin de diyorum yani anlatabiliyor muyum ki

Beklentiyi dusurmek ve konusmak gercekten ise yariyor bi de hayati cok ciddiye almayacaksin ya

Biz.esimle birbirimizi cozduk cok sukur artik mutluyuz evliligimiz guzel gidiyor

Bunu siz de basaramaz misiniz?

Cok cektim ben bu adamdan ya ama simdi gercekten iyiyiz masallah karsiliklj degistik halen daha ozel gunleri hatirlamiyor ama unuttugunu farkedince ertesi gun ozur cicegi aliyo mesela buyuk degisiklik degil mi:)

Son düzenleme:
Bu erkekler gerçekten aptal!

Bir insan eşi tarafından bu kadar sevilirken, sırf sevildiği için yaşattığı her olumsuzluğa rağmen hiçbir şeyi sorun etmeyen bir eş bulmuşken neden bu kadar bencil , vurdumduymaz ve ahmak olur ki....

Boşverin... Siz hayatından gidince anlayacak ama onun için artık iş işten geçmiş olacak...

Rica ederim.çok üzüldüm.insan sinir hastası olur. bizimkide yapar ama sonra burnundan getirir insanın sorsam işi yoğun iki işi aynı anda yapamaz.tv izlerken beni duymaz.huy meselesi galiba.ben kendi işimi kendim yapmayı severim zaten.eve sinirli gelir bana çatar.susmamı ister eski model kadın kadınlığını bilip susacakmış.bende başkasıyla evlenseydin o zaman derim.kendimi ezdirmeye hiç niyetim yok.kavgadan bıktım yoruldum.bıraktım artık neye önem veriyorsa onunla ilgilensin.ondan beklentim kalmadı.uzak duruyorum.apayrıyız.bebeğimi beni huzursuz etmesinde başka bişey istemem.size tavsiyem kendinize iyi bakın siz mutlu olursanız bebeğinizde mutlu olur.çalışıyorsanız kendinize bakın gezin tozun brbeğinizle vakit geçirin bıçak kemiğe dayanmadıysa.

Bizden çok var evet.ama asla bunun tersi olmak istemezdim iyiki güçlüyüm iyiki her işin üstesinden gelebiliyorum iyiki bağımlı değilim.sadece yanlış tercih...

Sevginden dolayı dedim ona hissettiremedin mi aceba beklentilerini.çok yorucu çokk.insanlarla uğraşmak yorucu aynı evde birde. huzur diliyorum herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…