@YILDIZanne meraba konuyu bastan sona okudum
Eşiniz tam anlamıyla gamsız, vurdumduymaz ve sonuna kadar ilgisiz anladıgım kadarıyla
Ben de basak burcuyum esim de koc burcu 6 yıl bittikten sonra evlendik 3 aydır evliyiz ve ben 22yim o 24
Sevgili dönemimizde sizinle benzer seyler yasadım sevgilim o kadar ilgisiz o kadar gamsız bir insandı ki onu sevdiğimden ve onun beni sevdigine inandıgımdan yıllarca sabrettim. Kucuk yasta florte baslamıstık sınavlarıyla dersanesiyle ders calısmasiyla netleriyle kendiminkilerden daha çok ilgilenirdim sınava gitmesi icin uyandırırdım suruklerdim vs vs lise ve üniv hayatımız böyle geçti.
Sadece okul değil her alanında boyleydim tıpkı bir anne gibi. Yemesi, ićmesi, uyuması, uyanmasi, doğum günü kutlaması, yıldönümlerimiz, 14 şubat, buluşma ayarlama vs vs Oysa o bir kere bile bana sınavın nasil geçti diye sormazdı, kendi sinav tarihlerini bilmezdi ben bilirdim, benim kacinci sinifta oldugumu bile bilmezdi, bir kez olsun buluşalım demez hadi şurda şu varmış burda bu varmış gidelim vs demezdi ya ne çektim bu adamdan hayret ederdim bi adam hic mi merak etmez bi insan bu kdr mi ilgisiz olur yaw diye cildirirdim resmen cildirtirdi beni
Bn de derdim kardesinin doğum günü ara, annen hastaneye gitmiş ara vs vs..
Bu örnekler çok ben uzun yazmamak icin bir kac tanesini yazdım
Sonra ne mi oldu ben annelik yapmayı bıraktım umursamayi biraktim cunku artık kadar cok yorulmustum ki anlatamam artik sevdigimden de emin degildim yillarin beraberligi anilarimiz hatiralarimiz cok diye akısına bırakmaya karar verdim
Misal sınavlarına uyandırmadım takip de etmedim sormadim ilgilenmedim (sonuc uyanamadigi icin cogu sinavina gitmedi calismadigi icin gecemedi vs vs okulu uzatti ama ben huzurluydum artik ilgilenmiyodum aklima bile gelmiyodu umrumda degildi koskoca adam bana ne ki dunyanin sonu dgl ya??)
Boyle boyle kendimi geri cektim iyice ve beklentimi sifira dusurdum artik adamdan hic bir umudum yoktu cunku
Biz basaklar mukemmelliyetciyiz iyi ev hanimlari iyi anne ve hayati iyi planlayan insanlariz benim eşim de tam tersi plansiz programsiz ani yasayan yasayan bi insandi her zaman
Bir yerden sonra Birbirimizi oldugu gibi kabullenmeye karar verdik ama esimde (sevgili oldugumuz zamanlar) ilgisizligimi bikkinligimi artik sevemedigimi tahammulum olmadigini farketmeye baslamisti
Boyle boyle eşim kendine geldi
Ben annelik yapmayi biraktigimdan beri bir de şöyle yapıyorum misal yanina gidiyorum bana saril diyorum beni op diyorum hadi benle ilgilen diyorum yildonumumuze az kaldi bana hediye almayi unutma kutlamayi unutma bir yere yaz diyorum fln cok garip aslinda di mi resmen kendimi kandiriyorum :)
misal kavanoz goturuyorum ta yanina acamadim acar misin diyorum acinca da sanki dunyayi kurtarmis gibi supersin askim diyorum sisiriyorum onu yani dolaba yetisemedim ordaki şyi indirir misin diyorum (esim bir dedigimi ilk dedigimde yapmaz 10 kere de soylemem lazim) neyse uzanio verince harikasin supersin diyorum
Misal icten ice bir sey beklemiyorum direk soyluyorum ya adamlar anlamiyosa anlamiyo yani soyleyecen direk bazi erkeklerin kafasi boyle isliyo gercekten ince dusunemiyolar direk soyluyorum beni kirdin diyorum kirildigimi anlasin diye beklemiyorum ya da benle ilgilen hastayim diyorum bana ilac al diyorum nazlaniyorum vs vs
Ona guclu gorunmuyorum evde yemek yaparken elimi yaksam arayip ona nazlaniyorum elimi yaktim diyorum tepkisiz kalirsa askim bi gecmis olsun de yaa odunsun hee diyorum kiyamam de opim de gecsin de diyorum yani anlatabiliyor muyum ki
Beklentiyi dusurmek ve konusmak gercekten ise yariyor bi de hayati cok ciddiye almayacaksin ya
Biz.esimle birbirimizi cozduk cok sukur artik mutluyuz evliligimiz guzel gidiyor
Bunu siz de basaramaz misiniz?
Cok cektim ben bu adamdan ya ama simdi gercekten iyiyiz masallah karsiliklj degistik halen daha ozel gunleri hatirlamiyor ama unuttugunu farkedince ertesi gun ozur cicegi aliyo mesela buyuk degisiklik degil mi:)