Vazgeçtim evliliğimden...

Şu maddi kısmınıda amada gözümüzü soktun , oysaki anlaşmak huzur her zaman bu maddi durumlara bağlı değil

evet ben de bunu çok duyuyorum etrafımdan. Birkaç kez denedim de. Ona Bıraktığım herşey yarım yamalak oldu...[/QUOTE]

O senin kadar ayrıntılı düşünemez ve senin standartlarında bir sonuca ulaşmak için biraz gaz, biraz da zamana ihtiyaç var. Tabi sabır da lazım. Yok olmamış diyip elinden almama şartı var. Bugüne kadar harika iş bitiren bir kadınla yaşamış kolay değil. Tabi o kadının onun yaptığı işi beğenmesi de kolay olmaz. Herşeye rağmen kötü bir evliliğin olmadığını düşünüyorumhayatım. Bir gün eşimle ilgili bir durumdan bahsedip sıkılmışlığımı dile getirdiğimde yorum yapanlardan biri bana " bence harika bir evliliğin var ama sen bunu göremiyorsun" dedi. O yorum beni silkeledi silkeledi silkeledi!! yaşadığım durumu ve geneli analiz edip doğruyu görmeme engel olmuş perdeyi kaldırdı ortadan. Yoğun ve yorucu bir dönemden yeni çıktın belki. Ruhun ve bedenin yorgun. Bunların sonucu olarak sorunlara odakladın kendini ve aşılmaz gibi geldiler birden! Düşündükçe kanıtlar sundu beynin, " evet! Zaten bu evlilik gitmez" dedin. Yapma. Evliliğin güzel. O adamın konuşmaya ihtiyacı var. Başarılı kadınla değil ama. Oğlunun annesiyle, karısıyla. O kadın ne istiyor açıkça duymaya ihtiyacı var

Peki yatakta nasıl mutlu mu
Ayrıca değiştirmek için bir şeyler yaptın mi
Beklentilerinden haberdar mi

Ama buna rağmen ona sorumsuz bile diyemezsiniz, çünkü kıyamazsınız.

Sizinki sevgi değil, olsa olsa saplantı olur.

Fedakar bir annesiniz,eşsiniz.. Ama vefalı bir eşiniz yok...Kıymetiniz bilinmiyor..
Bir erkeğin yapabileceği herşeyi üstlenmişsiniz..Hatta onun sorumluluklarını bile.
Siz ev arkadaşı değil,eşsiniz..
Sevginin olmadığı yerde durarak,mutlu aile tablosu çizmeye çalışırsanız..o tabloda gülümsemeyen taraf siz olursunuz..
Sevgi yerini alışkanlığa bırakmış....Çocuk var arada.bırakın diyemem,çok zor karar vermek
hakkınızda hayırlısı..

Nasıl Tercüman oldunuz düşüncelerime
Eşime güceniyor kırılıyorum ama bakıyorum ki babası onun konsantre hali
Sonra anneme yani kayınvalideme bakıyorum, tüm heveslerin geçti be Evladım deyişine, ben se mi öyle olacağım ? Kendi evladıma da mı aynısını yapacağım??
Ay bunu okurken tvde bi dizide yasarin kor bicak sarkisi var di o sarki esliginde okudum cok duygulandim. Allah hakkinda em hayirlisini nasip etsin
Allah Razı olsun, çok severim o şarkıyı. Ne güzel sevgiler var Di mi Şarkıları dinleyince onları yazanları takdir ediyorum...

Şu maddi kısmınıda amada gözümüzü soktun , oysaki anlaşmak huzur her zaman bu maddi durumlara bağlı değil
öyle bir amacım yoktu, kusura bakmayın
Hani sürekli fazlasını isteyen eşya araba tatil bilezik vs özetle madde isteyen insanlar vardır ya, durumun farklı olduğunu anlatmak için dile getirmiştim
Yani, ben hadi tatile gidelim dediğimde ne gerek var Boşa masraf diyeceği bir Sıkıntımız yok. Evliliği bu aşamaya gelen insan son bir şans için tatili Değerlendirdi bence

evet ben de bunu çok duyuyorum etrafımdan. Birkaç kez denedim de. Ona Bıraktığım herşey yarım yamalak oldu...

O senin kadar ayrıntılı düşünemez ve senin standartlarında bir sonuca ulaşmak için biraz gaz, biraz da zamana ihtiyaç var. Tabi sabır da lazım. Yok olmamış diyip elinden almama şartı var. Bugüne kadar harika iş bitiren bir kadınla yaşamış kolay değil. Tabi o kadının onun yaptığı işi beğenmesi de kolay olmaz. Herşeye rağmen kötü bir evliliğin olmadığını düşünüyorumhayatım. Bir gün eşimle ilgili bir durumdan bahsedip sıkılmışlığımı dile getirdiğimde yorum yapanlardan biri bana " bence harika bir evliliğin var ama sen bunu göremiyorsun" dedi. O yorum beni silkeledi silkeledi silkeledi!! yaşadığım durumu ve geneli analiz edip doğruyu görmeme engel olmuş perdeyi kaldırdı ortadan. Yoğun ve yorucu bir dönemden yeni çıktın belki. Ruhun ve bedenin yorgun. Bunların sonucu olarak sorunlara odakladın kendini ve aşılmaz gibi geldiler birden! Düşündükçe kanıtlar sundu beynin, " evet! Zaten bu evlilik gitmez" dedin. Yapma. Evliliğin güzel. O adamın konuşmaya ihtiyacı var. Başarılı kadınla değil ama. Oğlunun annesiyle, karısıyla. O kadın ne istiyor açıkça duymaya ihtiyacı var[/QUOTE]
Evet şu an herşey aşılamaz görünüyor Gözüme
Sorun duygu eksikliği olunca ne yapabilirim ki onun duygusunu reflekslerini değiştirmek için??
Düşündükçe kanatlar sundu beynin derken ne kadar da Haklısın, hep negatiflikler hep ğüBtüler geliyor aklıma... Odağımı değiştirmek içingittim aslında tatile, ona ders olsun burnu sürtsünden çok...
genel olarak hevessizdir yorumum buna da cevap olabilir
Ben çok Neşeli her konuda iştahlı biriyimdir. I da neredeyse tam tersi. Basmakalıp yaşamaya alışmış durumda...
Beklentilerimden tabi ki haberdar. Birçok kez farklı şekillerde konuştum. Ama ona çok Saçma geliyor . Neyimiz eksik de şimdi sorun çıkarıyorsun?? Genelde böyle bitiyor...

Acil konusunda mesela, kendin aldın Anahtarı gittin bana götür dedin de götürmedim mi, tepkisi bu
Halbuki tüm gün odada ağrı çekerken gelip sormaz mı insan? Ben kötüyüm sen ilgilenir msn çocukla dediğimde yapılacak birsey var mı diye düşünmez mi?
Ben karşımdakinden ilgi dilenmem ki. Neden evlendik madem acıyı tatlıyı bir yasamayacağız?

Ama buna rağmen ona sorumsuz bile diyemezsiniz, çünkü kıyamazsınız.

Sizinki sevgi değil, olsa olsa saplantı olur.
bu da mümkün, sonuçta bir dış göZ olarak değerlendiriyorsunuz. Ben zaten eskisi gib sevgi hissetmiyorum. Ama evladımın babası olduğu içşn sorumsuz diye etiketlemek istemedim

Gün geçmiyorki mal bir erkekle ilgili bir konu açılmasın niye böyle bunlar ya. Yalnız arkadaşlar size iyi bir haberim var. Yeni doğan çocuklarda erkek cinsi çoğunlukta 3 tane erkek doğuyorsa 1 tane kız doğuyor bu da demek oluyorki 1 kıza 3 erkek düşecek
Biz göremedik bari kızlarımız yaşasın

çok ve tek taraflı emek vermişsiniz
bence eşinize sizsizliği bir yaşatın belki anlar kıymetinizi
Evet maalesef, anlatacağı varsa da benim yüÜmden anlamadı
O nedenle çevremde hep tavsiye ediyorum, tek başınıza tüm yakın altına girmeyin, evlilik beraberlik sanatı. Ben sevince herşeyi önüne sermek istedim ama birlikte kesinlikle daha zevkli olacaktı..

inanın ben de ona acı çektirmekten çok yuvamız kurtulur mu düşüncesiyle tatile gidip bizsiz bıraktım
Önceki ay da komple yurtdışı daydım oğlumla
Saha ne kadar bizsiz kalması Lazım , çok yoruldum

Ne tatlısın Rapisa :) neden böyle cidden bu modeller?:)
Kızım da yok ki vay oğlumun haline :)

Genelleme yapamam gerçi, eşimden önce dünysyı önüne seren biri vardı. Hastalansa. Saat kurar ilacımı takip ederdi. Her ay dönümünde hediyeler kutlamalar Şiirler klipler... Dün evi gezdin eşimin özenle emek vererek hediye ettiği hiçbirşey ol neredeyse. Iki bilemedin üç. Kalanı kolye Yüzük standart gönül alma hediyeleri...

Ben Oğluma bir günlük tutuyorum gerçi. Babasını kötülemeden, hayata dair , Kadınlara dair... Eşini mutlu etmekten ona zarar değild fayda gelir, bunun bilincinde olsun istiyorum...

Sevgisini gosteremiyor diye birsey yok avutma bu ..

Erkek bazen evlenmek icin asik olup ,sevmeyi beklemez evi cekip cevirecek ,ona cocuk verip annelik edecek kadin kafidir her evlenen erkek aşkla ,tutkuyla evleniyor diye bisey yok ..
Genelde kadin daha duygusaldir
Sirf cocuk icin bile evleniyorlar kimisi bu durumu fazla yansitir esine kimi yansitmaz esim emek veriyor evi cekip ceviriyor der guler yuzlu olur vs.. uzmez yani bunun gibi cok hikaye duydum yaşanilan .. ve o kadinlarada acıyorum kucumseme manasinda degil ama o erkekler o kadinlar gibi dusunmuyor malesef hersey ortada oldugu halde gormek istemiyor .. onune herseyi sersende adam sana aşik degilse olmaazz olmaaaz...

Canım kınuyu baştan sona okamadım bu sayfayı okudum ve düşündümki sizin sorununuz çok fazla doğru şeyler yapıtorsunuz. Onunla çok ilgileniyorsunuz. Çok detaycı gibi geldiniz belkide yanılıyorum fakat erkekler kendilerini uğraştıran kadınlara daha çok önem veriyorlar nadıl desem oyun gibi düşünün. Siz onu sevdiğinizi ayrılmayı düşğnmeyeceğinizi her türlü fedakarlığı yapacağınızı ona hissettiriyor yaşatıyorsunuz. Bu kadar uyumlu olmayıp sorun çıkarın. Var okan sorunları çözmek için siz kafa yormayın bırakın birazda o düşünsün.

Bir konu daha var beni çok üzen

Ben mecburen sezaryen Yaptım. Saatler Süren normal doğum gerçekleşmedi. Ben hep mutlu ve neşeliydim Oğluma kavuşacağım diye ama beden haliyle yoruldu. Ilk an onu görebilmek için epidural aldım ve ayıktım. Doğum oldu Evladım Dünyaya geldi ben emzirmek dışında gözümü açamaz oldum

Ilk 2 gün neredeyse hiç uyanık değildim. Emzirirken sızardım

Ilk hafta 14 kilom gitti, sonra 4 daha. Doğumdan önceki kiloma aşırı hızlı Düşüş iyice halsiz Bıraktı beni

Eşin oğlumuzlahep çok ilgiliydi, Benleyse süper ilgisiz. Koca gün nasıl geçiyor annemlerle anlaşabiliyor musun hadi gel dışarı çıkarayım kahve içip Dönelim... Hiçbirşey yok... Çok mu zor bunları düşünmek??

O Bakımsız lohusa dönemi geçti toparlandım 9. Ayda işe döndüm herkes nasıl annesin sen eskisinden daha fit görünüyorsun dedikçe şok oluyordum çünkü eşimden tek bir güzel kelime duymuyordum onun benle ilgili tek yorumu göbeğini nasıl eriteceksin acaba...

Hala da duymuyorum. İşimde terfi aldığım için eskisi gibi kot Tişört gezdiğin günler geride kaldı artık daha şık daha bakımlı oluyorum ama ona sorsanız dün ne giydim bilmez. Aynı şirket farklı şubelerdeyiz ortak birçok arkadaşımız var sık sık çıkıyoruz ve onun yanında da kadını erkeği bana çocuk sana yaradı der yine çok güzel görünüyorsun der eşim toplasanız 3 kere belki...

Kadın olarak ben kendim için kendime bakıyorum şüphesiz ama eşimden hiçbir iltifat duymazken neden başkalarından duymak zorundayım ki?? Bu konuda bile Kayıtsız... Sözde erkeklerin zaafıdır kadınlar ama..

Peki aramızda Eşinden ayrılıp çocuğu için medenice görüşebilen ve çocuğun psikolojik olarak olumsuz etkilenmediği Örnekler var mı?

Ben eşime hep bunu diyorum.
Iki iyi insan olarak evli kalamasak bile arkadaş olarak hep birbirimizle görüşelim. Şükür ki dayak aldatma içki vb sebeplerle nefret dolu ayrılmayacağız...

Dilerim ayrılsak bile oğlumuz için örnek bir anne baba olabiliriz ve onun gelecekte kuracağı yuvada bizim negatif izlerimiz olmaz

Anne olunca ne zor. Onun için iyi olan Herşeyden önemli ama bilmek imkansız...

Böyle erkeklere uyuz oluyorum. Kusura bakmayın ben 30 yaşımdayım bazen evlenmek istiyorum ama böyle odun bir kocam olsun da istemezdim. İnançlı birimisiniz Allah ın isimlerinden "ya Vedud" okuyun.anlamı: Sevmeye sevikmeye en çok layık olan. Çiftlerin arasındaki sevginin artmasında etkili

Çünkü siz güçlüsünüz ona ihtiyacınız yok diye düşünebilir.bazı erkekler güçlü kadınları istemez fazla.başka sorun olsa siz anlardınız.sizi aslında çok beğeniyor olabilir.başarılısınız imrenilecek haldesiniz kimseye ihtiyacınız yok.ne mutlu size o düşünsün.biraz peşinde koşmasanız anlarsınız bakalım aynı devam edecekmi

ayrıca bakın size yakın arkadaşımın bu aralar başındaki bir sıkıntıdan bahsedeyim. çocukluk arkadaşım 3 yaşımdan beri görüşüyoruz.evlendi 1 oğlu var halen görüşürüz. evlendiği zaman çok ağlamıştım düğününde. kocası kötü bir insan değil ama nedense evlenirken hiç içime sinmemişti. kocasının sevgisini hissedemediğinden şikayet ediyordu .haklı da bunu kocasına da söylüyor arada bazı ufak değişiklikler olsa da arkadaşım his olarak sevildiğini hissetmiyor. bu his anlatılmaz hissedilir biz kadınlar hissederiz. neyse arkadaşımın oğlu 2 ay önce ilik kanseri oldu. hastalığı zor bir hastlık ve yaşadıkları şehirdeki hastanede yeterli donanım olmadığından ankara ya naklettiler. hastalıkta oğlunun hastaneden dışarı çıkması yasak hastane içinde de sadece annesiyle temasta olacak. yani hastane odasında annesiyle beraber iyileşmeye çalışıyorlar .Allah bizleri böyle sınamasın ne kadar zor birşey. bu arada tabi hastanede yalnız oğluna güç vermey çalışıyor. geçen gün tel.de konuşuyorduk bana yine kocasından bahsetti. kocası da tabi üzgün ağlayıp ağlayıp duruyor. kocası ona demişki" sana söylediklerim için o kadar pişmanım o kadar üzgünümki.ben böyle bir adamım sevgimi gösteremiyorum ama senin hakkını asla ödeyemem" gibi şeyler. ağlamış telefonda.yazık yani böyle mi kıymet anlaşılmalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…