- 1 Ağustos 2015
- 203
- 380
- 43
-
- Konu Sahibi anneYILDIZ
Onunla bir gün geçirseniz zaten genel olarak çok sevgi dolu ve Hayatla barışık bir insan olmadığını anlarsınız. Aslında bir gün fazla bile, birkaç saat yeter. Insan sevgiliyken ya da Flört ederken daha ikili ilişkiye odaklı oluyor. Bana karşı o zamanlar da çok verici ya da sevgi dolu değildi gerçi. Çevremden çok uyarı almıştım bu çocuk çok kibirli, garsona nasıl davrandı olacak iş mi, Babasına öyle der mi hiç insan vb şekillerde...Sevgisiz mi yoksa sevgisini gösrermeyen cinsten mi acaba?
çok garip Di mi. Şu halde bile diyemiyor...Adam oğlumdan ayrı kalamam diye boşanmayı istemiyo normalde Hayır ben seni seviyorum falan demez mi insan
evet. bu evlilikte olan tek güzel şey evladım. gerçi hamileyken döktüğüm gözyaşının da Hesabı yok... Neden farketmedim ki? Sözde aklı başında okumuş insan derler, tam aptalmışım...Canım benim sende kendimi gördüm. Çok iyi anlıyorum seni. Tek fark ben evlenmeden uyandım. Sen ise çok geç fark etmişsin sevilmediğini. Araya aşk girince insanın gözü kör oluyor ne yazık ki. Çok geç fark ediliyor bazı şeyler. Allah yardımcın olsun canım...
Kız roman tadinda hayatini yazmis hele şu yoruma baksen ne yaptın yaa kimsenin totosunu o kadar kaldırmayacaksın sonucu bu olur tabi
Dün bende seninkini kaldırmıştım hatırlarsanKız roman tadinda hayatini yazmis hele şu yoruma bakkahkaha attirdin bana gece gece
Hı hı evet yılın yorumu bile seçilir toto'lu yorumunDün bende seninkini kaldırmıştım hatırlarsan,sonra indirdim ama
sarı çiceğim ne varmış yorumumda edebibir dilde yazdım ben onu sen başka taraflara çekiyon
Onunla bir gün geçirseniz zaten genel olarak çok sevgi dolu ve Hayatla barışık bir insan olmadığını anlarsınız. Aslında bir gün fazla bile, birkaç saat yeter. Insan sevgiliyken ya da Flört ederken daha ikili ilişkiye odaklı oluyor. Bana karşı o zamanlar da çok verici ya da sevgi dolu değildi gerçi. Çevremden çok uyarı almıştım bu çocuk çok kibirli, garsona nasıl davrandı olacak iş mi, Babasına öyle der mi hiç insan vb şekillerde...
Ama kendisi sevdiğini be gösteremediğini söyledi 2. Aile terapistinde. Iyi de sevmek ne ki? Şair gibi yazamazsın ya da sözlerle gösteremezsin ya da jest süpriz sana göre değildir ama hastalığında üzüntüsünde nasıl yanında olmazsın ki sevdiğinin?
Yok çok tatlısınız tebessüm oldunuz akşam akşamHı hı evet yılın yorumu bile seçilir toto'lu yorumun
Konu sahibi kusura bakma lönk diye daldım konuya. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
evet Katılıyorum ve Dediğiniz gibi Olmasını gerçekten Ümit ediyorumTatlım sevdiğin öyle güzel beceriyor ki herşeyi, öyle güzel düşünüyor ki senin için bile, sen düşünmeyi bile unutmuşsun!! Böyle düşün! Adam ne yapması gerektiğini bilmiyor! Vallahi oluyor bu. Kayınvalidem geldiği zaman yemek yapmak, sofra kurmak, açlık tokluk gelmiyor aklıma vallahi! Niye? O üstleniyor hepsini!! Oğlanın çorbasını bile yapmayı unutuyorum! Yapan düşünen var çünkü. Senin adamın unutmuş bunları bitanem! Ben inanmıyorum sevgisizlikten olduğuna.
aslında boş bir evimiz var ve oraya gitmeyi düşündüm ama aileme uzak olacağım için en azından oğlumun alıştığı ortam ve sevdiklerinden uzak olmaması adına vazgeçtim. 10 gündür yazlıktayım oğlumla. Neredeyse hiç görüşmedik, oğlumun resim ve videolarını yolladım sadece. Bizsiz geçen 10 günün ardından bu sabah eve döndüm. Çocukla 9 saat araba kullanmışım, yolculuk nasıl geçti diye bile sormadı. Hatta oğlum yüzme öğrendi diye bozuldu, onunla tatilimi elimden aldın diye yine bana söylendiAlın eşyalarınızı çocuğunuzu gidin. Boş evle kalınca aklı başına gelir.
evet ben de bunu çok duyuyorum etrafımdan. Birkaç kez denedim de. Ona Bıraktığım herşey yarım yamalak oldu...Benim eşim de ailesine arkadaşlarına asla sevgi ilgi sıcaklık göstermeyen cinsten hep biraz mesafe. Bize karşı öyle değil tabi ama sürekli ağzından ballar damlamaz, iltifat etmez, şu yönün çok iyi, ay bunu çok güzel yapıyorsun, senin en çok şununu seviyorum.. Vs gibi cümleler kurmaz ama sever, bilirim. Acaba seninki de mi öyle? Biraz da canım bu cümleyi yabancı bir filmde dahi duymuştum "erkekler bazı şeyleri beceremeyen, onlardan yardım isteyen, kendileri için birşeyler yapabilecekleri kadın isterler". Ve KESİNLİKLE!! Çok haklı bir tespit olduğunu 100 kere belki gördüm yaşadıklarım ve şahit olduklarımda. Sen mükemmel bir kadınsın! Ama kocan için birşey bırakmamış gibisin. Ona kalan; çalışmak ve yaşamak.. Hayatım erkekler koşturmaktan ve iş halletmekten hoşlanıyorlar. Yorgun argın " aşkımmm harikasın yaa ben yapamazdım biliyo musun? Nasıl hallettin herşeyi !" Diyen bir kadın için dünyayı koşarak turlayıp gelebilirler:) ki bence de doğrusu bu! Kadın bazı şeyleri bırakacak kocasına
İlgincEvet fazlaca.
Hani evin içine kamera taksak sanki ben yokum gibi yaşıyor sanırsınız
Sorumsuz demek istemem, ona bunu derken bile kıyamam ama maalesef öyle
Ben hasta olmayı sırf eşime muhtaç olmamak için istemem.
Çok kareler yalnız gittim hastanelere. Insan acile kendi kendini götürür mü? Şükür sağlıklıyız ama zaman zaman oluyor Sıkıntılar. Ben herşeyimle kendim ilgilenirim. Sormaz bile nasıl oldun halledebildin mi diye. Hep düşünürüm yaşlılığımda kim bilir nasıl olacak diye...
Oğlumun kreşi mesela. Bilmez ne zaman ne oluyor ne ödeniyor. Oğlunu sever oynar yıkar uyutur o ayrı. Hatta diyebilirim ki iyi yaptığı tek şey oğluyla ilgilenmekten gocunmaması...
insallah degisir cnm zorlu bi surecten gecyorsun sasrdm. acikcasiEvet fazlaca.
Hani evin içine kamera taksak sanki ben yokum gibi yaşıyor sanırsınız
Sorumsuz demek istemem, ona bunu derken bile kıyamam ama maalesef öyle
Ben hasta olmayı sırf eşime muhtaç olmamak için istemem.
Çok kareler yalnız gittim hastanelere. Insan acile kendi kendini götürür mü? Şükür sağlıklıyız ama zaman zaman oluyor Sıkıntılar. Ben herşeyimle kendim ilgilenirim. Sormaz bile nasıl oldun halledebildin mi diye. Hep düşünürüm yaşlılığımda kim bilir nasıl olacak diye...
Oğlumun kreşi mesela. Bilmez ne zaman ne oluyor ne ödeniyor. Oğlunu sever oynar yıkar uyutur o ayrı. Hatta diyebilirim ki iyi yaptığı tek şey oğluyla ilgilenmekten gocunmaması...
Yıldızcan bence kurtarma adına köpek çekmelisin.
Önce konuş, ben ilgi sevgi istiyorum ya bana hakettiğim değeri gösterirsin ya da bu evlilik biter. Peşimden koşcaksın, evliliğin için çabalicaksın sevildiğimi hissettirceksin diyin.
Alın eşyalarınızı çocuğunuzu gidin. Boş evle kalınca aklı başına gelir.
Evet önceden de böyleydi aslında şimdi hatırlıyor be farkediyorumSanmıyorum ki bu adam önceden farklı olsun aşksız evlenmemeli bazı erkekler.burunları surtule surtule yalvara yalvara evlenmeli ki kocaniz bu cinsten.ayrıca bu tipleri akıllı kadınlar istemez bir alıcı bulamazlar sonra ilk alıcısıyla evlenirler sevmeseler bile sizde onu sezdim maalesef