Vazgeçtim evliliğimden...

Sevgisiz mi yoksa sevgisini gösrermeyen cinsten mi acaba?
Onunla bir gün geçirseniz zaten genel olarak çok sevgi dolu ve Hayatla barışık bir insan olmadığını anlarsınız. Aslında bir gün fazla bile, birkaç saat yeter. Insan sevgiliyken ya da Flört ederken daha ikili ilişkiye odaklı oluyor. Bana karşı o zamanlar da çok verici ya da sevgi dolu değildi gerçi. Çevremden çok uyarı almıştım bu çocuk çok kibirli, garsona nasıl davrandı olacak iş mi, Babasına öyle der mi hiç insan vb şekillerde...
Ama kendisi sevdiğini be gösteremediğini söyledi 2. Aile terapistinde. Iyi de sevmek ne ki? Şair gibi yazamazsın ya da sözlerle gösteremezsin ya da jest süpriz sana göre değildir ama hastalığında üzüntüsünde nasıl yanında olmazsın ki sevdiğinin?

Adamin haberi var mı bu hislerinden.
Bunca zaman verip verip bekledin, bulamayınca içine attın da sessizce mi vazgeçtin? Yoksa tepkinin koyup, sensiz bıraktın, onu cezalandirdin, bir çaba görmedin de mi vazgeçtin?

Bu önemli bir ayrıntı.

Bu Öküzlerin çoğu açtığı yaranın farkına da varmaz. Yaraladın diye feryat etmen gerekir..

Maalesef..

Hani benim bekarlığım diye sorasim geldi.. :KK14:

Yıldızcan bence kurtarma adına köpek çekmelisin.

Önce konuş, ben ilgi sevgi istiyorum ya bana hakettiğim değeri gösterirsin ya da bu evlilik biter. Peşimden koşcaksın, evliliğin için çabalicaksın sevildiğimi hissettirceksin diyin.

Alın eşyalarınızı çocuğunuzu gidin. Boş evle kalınca aklı başına gelir.

Benim eşim de ailesine arkadaşlarına asla sevgi ilgi sıcaklık göstermeyen cinsten hep biraz mesafe. Bize karşı öyle değil tabi ama sürekli ağzından ballar damlamaz, iltifat etmez, şu yönün çok iyi, ay bunu çok güzel yapıyorsun, senin en çok şununu seviyorum.. Vs gibi cümleler kurmaz ama sever, bilirim. Acaba seninki de mi öyle? Biraz da canım bu cümleyi yabancı bir filmde dahi duymuştum "erkekler bazı şeyleri beceremeyen, onlardan yardım isteyen, kendileri için birşeyler yapabilecekleri kadın isterler". Ve KESİNLİKLE!! Çok haklı bir tespit olduğunu 100 kere belki gördüm yaşadıklarım ve şahit olduklarımda. Sen mükemmel bir kadınsın! Ama kocan için birşey bırakmamış gibisin. Ona kalan; çalışmak ve yaşamak.. Hayatım erkekler koşturmaktan ve iş halletmekten hoşlanıyorlar. Yorgun argın " aşkımmm harikasın yaa ben yapamazdım biliyo musun? Nasıl hallettin herşeyi !" Diyen bir kadın için dünyayı koşarak turlayıp gelebilirler:) ki bence de doğrusu bu! Kadın bazı şeyleri bırakacak kocasına

Adam oğlumdan ayrı kalamam diye boşanmayı istemiyo normalde Hayır ben seni seviyorum falan demez mi insan
çok garip Di mi. Şu halde bile diyemiyor...

Canım benim sende kendimi gördüm. Çok iyi anlıyorum seni. Tek fark ben evlenmeden uyandım. Sen ise çok geç fark etmişsin sevilmediğini. Araya aşk girince insanın gözü kör oluyor ne yazık ki. Çok geç fark ediliyor bazı şeyler. Allah yardımcın olsun canım...
evet. bu evlilikte olan tek güzel şey evladım. gerçi hamileyken döktüğüm gözyaşının da Hesabı yok... Neden farketmedim ki? Sözde aklı başında okumuş insan derler, tam aptalmışım...

Dün bende seninkini kaldırmıştım hatırlarsan :KK53:,sonra indirdim ama:KK70:

sarı çiceğim ne varmış yorumumda edebibir dilde yazdım ben onu sen başka taraflara çekiyon:KK53:
Hı hı evet yılın yorumu bile seçilir toto'lu yorumun :KK70:

Konu sahibi kusura bakma lönk diye daldım konuya. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah:KK19:

Onunla bir gün geçirseniz zaten genel olarak çok sevgi dolu ve Hayatla barışık bir insan olmadığını anlarsınız. Aslında bir gün fazla bile, birkaç saat yeter. Insan sevgiliyken ya da Flört ederken daha ikili ilişkiye odaklı oluyor. Bana karşı o zamanlar da çok verici ya da sevgi dolu değildi gerçi. Çevremden çok uyarı almıştım bu çocuk çok kibirli, garsona nasıl davrandı olacak iş mi, Babasına öyle der mi hiç insan vb şekillerde...
Ama kendisi sevdiğini be gösteremediğini söyledi 2. Aile terapistinde. Iyi de sevmek ne ki? Şair gibi yazamazsın ya da sözlerle gösteremezsin ya da jest süpriz sana göre değildir ama hastalığında üzüntüsünde nasıl yanında olmazsın ki sevdiğinin?

Tatlım sevdiğin öyle güzel beceriyor ki herşeyi, öyle güzel düşünüyor ki senin için bile, sen düşünmeyi bile unutmuşsun!! Böyle düşün! Adam ne yapması gerektiğini bilmiyor! Vallahi oluyor bu. Kayınvalidem geldiği zaman yemek yapmak, sofra kurmak, açlık tokluk gelmiyor aklıma vallahi! Niye? O üstleniyor hepsini!! Oğlanın çorbasını bile yapmayı unutuyorum! Yapan düşünen var çünkü. Senin adamın unutmuş bunları bitanem! Ben inanmıyorum sevgisizlikten olduğuna.

Hı hı evet yılın yorumu bile seçilir toto'lu yorumun :KK70:

Konu sahibi kusura bakma lönk diye daldım konuya. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah:KK19:
Yok çok tatlısınız tebessüm oldunuz akşam akşam

Tatlım sevdiğin öyle güzel beceriyor ki herşeyi, öyle güzel düşünüyor ki senin için bile, sen düşünmeyi bile unutmuşsun!! Böyle düşün! Adam ne yapması gerektiğini bilmiyor! Vallahi oluyor bu. Kayınvalidem geldiği zaman yemek yapmak, sofra kurmak, açlık tokluk gelmiyor aklıma vallahi! Niye? O üstleniyor hepsini!! Oğlanın çorbasını bile yapmayı unutuyorum! Yapan düşünen var çünkü. Senin adamın unutmuş bunları bitanem! Ben inanmıyorum sevgisizlikten olduğuna.
evet Katılıyorum ve Dediğiniz gibi Olmasını gerçekten Ümit ediyorum
Sonra aklıma mosmor bacakla acile gidişim geliyor... Çok üzgünüm canım, gerçekten çok...
aslında boş bir evimiz var ve oraya gitmeyi düşündüm ama aileme uzak olacağım için en azından oğlumun alıştığı ortam ve sevdiklerinden uzak olmaması adına vazgeçtim. 10 gündür yazlıktayım oğlumla. Neredeyse hiç görüşmedik, oğlumun resim ve videolarını yolladım sadece. Bizsiz geçen 10 günün ardından bu sabah eve döndüm. Çocukla 9 saat araba kullanmışım, yolculuk nasıl geçti diye bile sormadı. Hatta oğlum yüzme öğrendi diye bozuldu, onunla tatilimi elimden aldın diye yine bana söylendi
Halbuki aylardır bir tatil ayarlayalım diye yalvarmadığım kaldı. Hiçbriyeri beğenmedi. Beğendiklerimize Pahalı dedi. Kazancımız olmasa anlarım ama şükür... En son ben çok yorucu bir yıl geçirdim tatil yapmam Lazım deyip kendim ayarlayıp gittim.

o eleştri merkezi gibidir. Beğenmez ve sürekli eleştirir.

Benim eşim de ailesine arkadaşlarına asla sevgi ilgi sıcaklık göstermeyen cinsten hep biraz mesafe. Bize karşı öyle değil tabi ama sürekli ağzından ballar damlamaz, iltifat etmez, şu yönün çok iyi, ay bunu çok güzel yapıyorsun, senin en çok şununu seviyorum.. Vs gibi cümleler kurmaz ama sever, bilirim. Acaba seninki de mi öyle? Biraz da canım bu cümleyi yabancı bir filmde dahi duymuştum "erkekler bazı şeyleri beceremeyen, onlardan yardım isteyen, kendileri için birşeyler yapabilecekleri kadın isterler". Ve KESİNLİKLE!! Çok haklı bir tespit olduğunu 100 kere belki gördüm yaşadıklarım ve şahit olduklarımda. Sen mükemmel bir kadınsın! Ama kocan için birşey bırakmamış gibisin. Ona kalan; çalışmak ve yaşamak.. Hayatım erkekler koşturmaktan ve iş halletmekten hoşlanıyorlar. Yorgun argın " aşkımmm harikasın yaa ben yapamazdım biliyo musun? Nasıl hallettin herşeyi !" Diyen bir kadın için dünyayı koşarak turlayıp gelebilirler:) ki bence de doğrusu bu! Kadın bazı şeyleri bırakacak kocasına
evet ben de bunu çok duyuyorum etrafımdan. Birkaç kez denedim de. Ona Bıraktığım herşey yarım yamalak oldu...

Evet fazlaca.
Hani evin içine kamera taksak sanki ben yokum gibi yaşıyor sanırsınız
Sorumsuz demek istemem, ona bunu derken bile kıyamam ama maalesef öyle
Ben hasta olmayı sırf eşime muhtaç olmamak için istemem.
Çok kareler yalnız gittim hastanelere. Insan acile kendi kendini götürür mü? Şükür sağlıklıyız ama zaman zaman oluyor Sıkıntılar. Ben herşeyimle kendim ilgilenirim. Sormaz bile nasıl oldun halledebildin mi diye. Hep düşünürüm yaşlılığımda kim bilir nasıl olacak diye...

Oğlumun kreşi mesela. Bilmez ne zaman ne oluyor ne ödeniyor. Oğlunu sever oynar yıkar uyutur o ayrı. Hatta diyebilirim ki iyi yaptığı tek şey oğluyla ilgilenmekten gocunmaması...
İlginc

Evet fazlaca.
Hani evin içine kamera taksak sanki ben yokum gibi yaşıyor sanırsınız
Sorumsuz demek istemem, ona bunu derken bile kıyamam ama maalesef öyle
Ben hasta olmayı sırf eşime muhtaç olmamak için istemem.
Çok kareler yalnız gittim hastanelere. Insan acile kendi kendini götürür mü? Şükür sağlıklıyız ama zaman zaman oluyor Sıkıntılar. Ben herşeyimle kendim ilgilenirim. Sormaz bile nasıl oldun halledebildin mi diye. Hep düşünürüm yaşlılığımda kim bilir nasıl olacak diye...

Oğlumun kreşi mesela. Bilmez ne zaman ne oluyor ne ödeniyor. Oğlunu sever oynar yıkar uyutur o ayrı. Hatta diyebilirim ki iyi yaptığı tek şey oğluyla ilgilenmekten gocunmaması...
insallah degisir cnm zorlu bi surecten gecyorsun sasrdm. acikcasi

Sanmıyorum ki bu adam önceden farklı olsun aşksız evlenmemeli bazı erkekler.burunları surtule surtule yalvara yalvara evlenmeli ki kocaniz bu cinsten.ayrıca bu tipleri akıllı kadınlar istemez bir alıcı bulamazlar sonra ilk alıcısıyla evlenirler sevmeseler bile sizde onu sezdim maalesef

Yıldızcan bence kurtarma adına köpek çekmelisin.

Önce konuş, ben ilgi sevgi istiyorum ya bana hakettiğim değeri gösterirsin ya da bu evlilik biter. Peşimden koşcaksın, evliliğin için çabalicaksın sevildiğimi hissettirceksin diyin.

Iyide insan zor ile sevilemez ya? Konu sahibi tek basina acile gitmis, düsün, yani siradan insan bile yolda fenalik gecireni yardim etmek ister ve söz konusu es bu. Ne acile götürmüs, ne halini sormus. Konu burda sadece sevgisizlik bile degil. Insan sevmedigi insana bile hastaliginda nasil oldun? diye sorar. Esi resmen merhametsizin teki.

Kanimca bu evliligin oluru yok. Herkes mutlu olmayi hak ediyor. Üstelik burda kücük cocuk söz konusu. Bu evlilik ona ilk örnek oluyor. O baba erkeklerin nasil davrandigina örnek oluyor. Böyle mi örnek verilmeli kücük cocuga? Bak esin babasina benziyormus. Kim bilir esinin annesi babasi ayrilmis olsaydi, o'da farkli olurdu.

Anlasilan hep boyleymis esiniz, gelinlik olayindan belliymis. Size çok guveniyor her konuda belliki. Acile bile kendinizin gidip halledeceginizden emin. Bence biraz oluruna bırakın bazı seyleri, sorumluluk verin, bazı seyleri yarım yamalak da olsa yapmasina musade edin. Sadece yapmaya calistigi için bile mutlu oldugunuzu belli edin. Bi de böyle deneyin derim.

Ay bunu okurken tvde bi dizide yasarin kor bicak sarkisi var di o sarki esliginde okudum cok duygulandim. Allah hakkinda em hayirlisini nasip etsin

Sanmıyorum ki bu adam önceden farklı olsun aşksız evlenmemeli bazı erkekler.burunları surtule surtule yalvara yalvara evlenmeli ki kocaniz bu cinsten.ayrıca bu tipleri akıllı kadınlar istemez bir alıcı bulamazlar sonra ilk alıcısıyla evlenirler sevmeseler bile sizde onu sezdim maalesef
Evet önceden de böyleydi aslında şimdi hatırlıyor be farkediyorum
Ille burnunu sürttürmeye çalışmazdım ama herşeyi önüne sermek yerine onun yapabileceklerini de görmek isterdim
Eşim benim ilk sevgilim değil, birkez nişanlıdan ayrılmış, sonra arada bir Flört etmiş, sonra eşimle tanışmıştım. Bana en az Kıymet Gösteren oydu. Öncekiler önüme dünyaları sermeye çalışırdı...
Akıllı kadınlar istemez yorumunuza alıngan olsam takılırdım:) Haklısınız ama, kimseyle bir iliskisi olmamış, ilk alıcısı ben olmuşum doğru düzgün tanımadan, bir nevi aptallık benimki de:KK43:
Peki ne yapacak bu aptal anne :KK43:

Son düzenleyen: Moderatör:
X