- 1 Ağustos 2015
- 203
- 380
- 43
-
- Konu Sahibi anneYILDIZ
Sinemaya filan gitseydiniz bari.
Sen teklif etsen uymazmiydi?
Esinden beklentilerin cok fazla ama adamdaki malzeme bu kadar.
Komple beynini degistirmen lazim gibi istedigin kaliba girmesi icin.
Aslen esler olarak hep birbirimizin hem iyi taraflarini hem kotu huylarini cekiyoruz.
Bir de esinden seni dinlemek lazim.
Sence ne derdi esin ona sorsak seni?
kendi kendime yetebilsem de ondan beklemesem ne güzel olacak di miSinemaya filan gitseydiniz bari.
Sen teklif etsen uymazmiydi?
Esinden beklentilerin cok fazla ama adamdaki malzeme bu kadar.
Komple beynini degistirmen lazim gibi istedigin kaliba girmesi icin.
Aslen esler olarak hep birbirimizin hem iyi taraflarini hem kotu huylarini cekiyoruz.
Bir de esinden seni dinlemek lazim.
Sence ne derdi esin ona sorsak seni?
çok fevri der hemen öfkeleniyor, söylenmeye başlıyor, üstüme geliyor der yeterince titiz değil der bir de başka bir şey demez sanırım en azındna bugüne dek aramızı bulmaya çalışan biriki arkadaşa diyecek bir şey bulamadı...
kendi kendime yetebilsem de ondan beklemesem ne güzel olacak di mi bense cıvıl cıvıl olarak flörtleşelim aşkımızı yaşayalım istiyorum... ben teklif ettim ama çıkmak istemiyorum deyip yattı...
Ne guzel biraz ozelestiri yapabilmissin.işten izin aldım gittim eşimi de aldım öğle arasında saat konuştuk gözlerim acıyor ağlamaktan kızgınlıkla başladım duygusallıkla bitirdim birkaç hafta birbirimize kızmadan küsmeden biraz yutkunarak sakin yaşayalım diye yalvardı çok dolduğunu yetersiz hissettiğini benim çok üstüne gittiğimi basit şeyleri bile akıl edinemeyecek kadar soğuduğunu söyledi çok gücüme gitti soğudum dediğinde ama ben de az sırt çevirmedim ona eski maillerimizi yazışmalarımızı okuyorum şimdi nasıl aşıkmışız birbirimize nasıl şımarık mailler atarmış bana yaşlı gibiyiz şimdi sabredeyim diyorum edemiyorum kendime muhakkak bir meşguliyet bulmam onunla uğraşmamam lazım şirketin fotoğraf kulübü var belki oraya katılırım...
zeymuran evet çok hırçınlaşıyorum hem deNe guzel biraz ozelestiri yapabilmissin.
Buradan senin de gecinmesi zor biri oldugunu dusundum darilma da:))
Esinin cok uzerine gidiyor istedigin davranislari sergilemedikce de hircinlasiyorsun
sen aski ilgiyi heyecani ozluyorsun.
bilemiyorum bununla nasil baseder nasil bir orta yol bulursunuz esinle.
esinde bu yonde pek gayret yok gibi.
bence de bir muddet esini rahat biraksan tabi kendini de .degisik faaliyetler iyi gelecektir.
herseyi her jesti her surprizi esinden bekleme
eşinizin kapasitesi bu
benim eşimde böyleydi
ben başa çıkamadım
bu durumlarda ya kabullenmelisiniz ya da gitmelisiniz
çünkü eşiniz hala siz icat çıkarıyormuşsunuz gibi davranıyor
benim kv kabullenmemiş gitmemiş ama şu an herşeyimi kıskanan fesat bir insan haline gelmiş
ondan bende korkuyorum yıllarca mutsuzluğu başkasının kızından çıkarmaya kalkarsam diye
evet ayrıldık resmı boşanma olmadı sadecebaşa çıkamadım derken, ayrıldın mı benimdilemmam?
bir oğlum için defter tutuyorum
daha karnımdayken başlamıştım
yaşadıklarımı yazmıyorum ama yaşadıklarımdan yaptığım çıkarımları yazıyorum
bugün sana tavsiyem sevdiğin kıza hemen koş bir demet çiçek al yazıyorum mesela
aman evladım, asla beni ve eşini karşılaştırma, terazinin kefelerine koyma
ben annenim, göçüp gideceğim, siz birlikte yaşlanacaksınız
eşinle benim aramdaki dengeyi koruyacak olan sensin, biz birbirimizi kırarsak uyaracak olan sensin yazıyorum...
bu yaşında bile o kadar centilmen ki, ileride de kadın ruhundan anlayacağına inanıyorum
umarım birbirlerinin kıymetini bilecekleri değer verecekleri her türlü zorluğu birlikte atlatacakları bir yuva kurabilir
benimki de babasını çok eleştirir ama onun yolunda ilerliyorevet ayrıldık resmı boşanma olmadı sadece
yani benim eşim kp in birebir aynısı
zaten kv başta eşim beni seviyor diye ne fesatlıklarla ayırmaya çalışmıştı
öyle bir kadın olmak istemiyorum diye düşünüp ayrıldım bende
benimki de babasını çok eleştirir ama onun yolunda ilerliyor
oğlum da babası gibi olmasın diye ayrılmayı düşünmüştüm ben de
bugün biraz yorgun ve demotive hissediyorum
sevgi ve ilgi için dilenmek ne zormuş
Hatırlayamadım çocuk var mıydı?ben son cumlenız gıbı olan durumum yüzünden geri çekildim
daha fazla devam ettiremedim
sizin içinde hayırlısını dilerim
günaydın arkadaşlar
eşime bu evlilikle ilgili planın düşüncen neyse içinden geçen neyse bana onu de artık dedim
ya ayrılalım ya da benden bir şey beklemeden ev arkadaşı gibi yaşayalım dedi
sevgisi falan yok bu adamın...
hiç iyi hissetmiyorum...
ayrılalım o zaman dedim...
ben sevdiğim insanla bir evde arkadaş gibi yaşayamam beklentiye girerim dedim...
hiçbirşey demedi
öylesine bıktım ki...
neden bu kdr zor mutlu etmek neden????
günaydın arkadaşlar
eşime bu evlilikle ilgili planın düşüncen neyse içinden geçen neyse bana onu de artık dedim
ya ayrılalım ya da benden bir şey beklemeden ev arkadaşı gibi yaşayalım dedi
sevgisi falan yok bu adamın...
hiç iyi hissetmiyorum...
ayrılalım o zaman dedim...
ben sevdiğim insanla bir evde arkadaş gibi yaşayamam beklentiye girerim dedim...
hiçbirşey demedi
öylesine bıktım ki...
neden bu kdr zor mutlu etmek neden????
aynen öyle
bariz bir şekilde beni istemiyor
gözüme soka soka değersizsin diyor
uzatma artık, bırak, yalnız da yapabilirsin vazgeç....
öğle arasında geldi ben yemeğe gitmemiştim zaten bi toplantı odasına girmiş ağlıyordumayrılalım bile demiş artık uzatmamalısın oluru yok artık