Vazgeçtim evliliğimden...

Insallah Allah hayirli bir kapi acacak size,durumunuza cok uzüldüm cunku arada sıkışmış kalmışsınız,gidemiyorsunuz ama kalamıyorsunuz da..Hakkknızda hayırlısı olsun

Bu evliliği sonlandırdıktan sonra ihtiyacınız ve hakkınız olan duygusal tatmini size verecek birçok erkekle karşılaşacaksınız inanıyorum, siz de inanın. Yeter ki kurtulun şu adamdan.

Şimdi ağlıyorsun üzülüyorsun ama en iyisi bu.Adamın varlığıyla yokluğu bir.Zaten tekmişsin bir şey değişmeyecek sadece beklentin olmayacağı için daha mutlu olacağına inanıyorum.

Yıldız ne yapıyorsun nasılsın? Seni merak ediyorum.

Gittimi kocan yoksa hiçbirşey olmamış gibimi davranıyor.Eve yayıldımı yine.

Emeklerine acıyorsun ,onun için harcadığın zamana harcıyorsun, sevdiğine pişmansın... Belkide yukarıda söylediklerini hiç yapmamalıydın.Nedense kocasının üstüne titreyenler değilde naz kapris yapanlar kıymetli oluyor bu hayatta.Maalesef erkekler nankör. Kimseye haddinden fazla kıymet vermeyeceksin yoksa şımarıyorlar.

Şimdi için demiyorum genel olarak canın yemek yapmak istemedimi yapma,o yapsın ya da dışarıdan söyle misafirmi gelsinmi istiyor istemiyorum de uzat ayaklarını dinlen...Bunun gibi öbür türlü kendini paralansanda kıymet bilen yok.

Demişsin ya hani ilk sayfada yazıyor. Ona muhtaç gözükmek istemediğimden acile bile kendim gittim diye.İyi günde kötü günde birbirine destek olmadıktan sonra evliliğin bi manası yok.O sana merhamet etmiyorsa sen herşeyi tek başına üstleniyorsan o yanında olsa ne olmasa ne...

Maddi manevi yıpratmış seni.Umarım hayatından biran önce çıkar sende huzura kavuşursun.

Sen sadece sevmişsin..
Yaşananı istemem böyle, ölmüş bir toprağı filizlendirmeye çalışıyorsun, yazık değil mi sana.
Hiç kendin için bişi yaptın mı? Sanmıyorum, bölünmekten birleşemiyorsun. Yapma, üzme kendini..

Insallah Allah hayirli bir kapi acacak size,durumunuza cok uzüldüm cunku arada sıkışmış kalmışsınız,gidemiyorsunuz ama kalamıyorsunuz da..Hakkknızda hayırlısı olsun
teşekkür ederim baharcuk
çocuğum olmasa hiç sıkışmaz çoktan bırakır giderdim...
Bu evliliği sonlandırdıktan sonra ihtiyacınız ve hakkınız olan duygusal tatmini size verecek birçok erkekle karşılaşacaksınız inanıyorum, siz de inanın. Yeter ki kurtulun şu adamdan.
teşekkürler minerva
o kadar yıprandım ki zerre kadar neşem enerjim motivasyonum kalmadı
Şimdi ağlıyorsun üzülüyorsun ama en iyisi bu.Adamın varlığıyla yokluğu bir.Zaten tekmişsin bir şey değişmeyecek sadece beklentin olmayacağı için daha mutlu olacağına inanıyorum.
dğeişen tek şey oğlumun tüm sorumluluğu artık bende olacak
artık gerçekten güçlü olmam lazım
gitmedi tabi ki
eve gelince telefonları bırakalım biraz ortayolu bulmaya çalışalım dedi
sonra da yine tv karşısına geçti
üstüme gelme akışına bırak acele etme vs vs
ya yarına çıkacağımın garantisi var mı nasıl acele etmem?

ben yalnızlıktan korkuyorum sanırım...
iyi kötü ailedir kocadır yapayalnız nasıl başedeceğim diye bir endişe var içimde gizliden gizliye

Çok yüzsüzmüş gerçekten.Hem soğudum senden ,elimden gelen bu, ev arkadaşı olalım ,olmuyorsa ayrılalım diyor birde utanmadan köşe yastığı gibi yayılıyor

Sen sepetlemedikçe gitmez tabi.Eşyalarını doldur valizini at kapıya .Bir çilingir çağır kapıyıda değiştir anahtarlar sende olsun.

Onun işine geliyor. Bulmuş böyle bir kadını çocuğu ,hazır evi var daha ne istesin .Gitse binbir türlü dert ,yeni ev kuracak , yemeği önünde herşeyi hazır,hem bunu böyle kim kabul edecek

Neden korkuyorsun anlamadım ?Belirsizlikten mi korkuyorsun.

Hayatına ilk giren erkek değil ki bir nişan falan atmışsın hani desem tecrübem yok anlarım.Erkeklerin köküne kıran girmedi.Yalnız kalmazsın.

Hem zaten onun sana çocuk dışında ne katkısı oldu ki.Bunca zaman herşeyi tek başına yapmışsın güçsüz aciz bir insan değildin .

Sevgi desen sevgi yok ,merhamet desen merhamet yok ,maddiyat desen kendi kendine yetiyorsun ,sohbet gezme tozma desen oda senin iteklemenle geriye bir cinsellik kalıyor

Öküze bak hele. Siz evin düzenini sağlayın o da geviş getire getire yayılsın derdi bu bence.

Hanımefendi gençsiniz, eminim güzelsinizdir de bu öküzden iyisi mutlaka karşınıza çıkar.

Boşanmaktan korkmayın. Geleceğin belirsizliği ürkütüyor olabilir ama en azından böyle her gün gözyaşı dökmekten iyidir. Korkularınızla baş etmeyi öğrenmelisiniz. Korkulacak da bir şey yok. Böyle de çocuğun çoğu sorumluluğu siz de, değil mi?
Boşanmak artık normal karşılanıyor. Kıymet bilmeyen biri için inatla durmak kıymet bildirmiyor. Kendinize zuülm etmeyi bırakmalısınız.
O kararı verebildiğinizde gerisi çorap söküğü gibi geliyor. Hayat insana yeni pencereler açıyor. Bir kapı kapandığında inanın başka kapılar açılıyor.

o da o dertlerle uğraşmak istemediği üşendiği için gitmiyor bence
valizini toplayıp göndersem ömür boyu çocuğa annen hiçbirşey yokken beni evden attı der

evet cnm, belirsizlik... şimdi de tek başıma yükün çoğunu taşıyorum ama en azından oğluyla ilgileniyor ama öbür türlü çoğu değil tamamı benim üzerimde olacak... yapamaz mıyım elbet yaparım ama cesaretsizlik işte... bir de oğlum çok üzülür mü, yıpranır mı, kişiliği negatif etkilenir mi, beni suçlar mı endişeleri...

Öküze bak hele. Siz evin düzenini sağlayın o da geviş getire getire yayılsın derdi bu bence.

Hanımefendi gençsiniz, eminim güzelsinizdir de bu öküzden iyisi mutlaka karşınıza çıkar.
benim sağladığım düzeni de beğenmiyor ki
ama iyi kötü düzen düzendir dağıtmaya yeniden düzen kurmaya çekiniyor
ben güzel olduğumu düşünüyorum, bakımlıyımdır da, çevremden de bunu dile getirenler sıkça oluyor, kimse 4 yaşında bir oğlum olduğuna inanamıyor, hani etrafımda çoktur aldığımı giydiğimi sürdüğümü soran ama o bana haftada 1 kere bile bu sabah ne güzel görünüyorsun demez, ayda ya da 3-4 ayda 1....

o kadar sabırsızım ki mutluluk için "sonanda", o yeni kapılar açılana kdr nasıl bekleyeceğim diye düşünüp duruyorum... ben eşimle evlenirken ne kdr gözü karaysam şimdi de o kdr çaresiz hissediyorum...

özelden bir arkadaş yazmıştı
kumarı yok alkolü yok kadına düşkünlüğü yok şu kısacık dünyada nesini çekemiyorsun da oğlunu babasız bırakıyorsun diye
beni en çok bu tepkiler kırıyor, kendime güvenimi sarsıyor, inançlı bir kadın olarak "acaba yanlış mı yapıyorum sabredip sebat edip sürdürmeli miyim" diye...

sonra nefis devreye giriyor tabi.... taştan değilim ki, etten kemiktenim duygularım var....

dün öğleden sonra biraz fenalaştım... mide bulantısı ve istifra artınca arkadaşlar şirketin anlaşmalı hastanesine götürdüler... orada acilde beklerken vaktiyle sizlerle paylaştığım biri avrdı ya, onu gördüm...
o da beni gördü hemen geldi... geçmiş olsun diledi... aradan yarım saat geçmedi elinde koca bir bardak taze sıkılmış meyve suyuyla... yalan diyemem, heyecanlandım.... bir o kadar da üzüldüm tabii.... kıyaslamak istemiyorum ama eşimden bekliyorum ben bunları....

Allahım aklıma mukayyet ol... ben eşimi seviyorum, severek evlendim...

Ona hizmet etme kesinlikle. Çocuğuna ve kendine göre yemek hazırla topla hemen.Çamaşırını ütüsünü kesinlikle yapma bırak ne hali varsa görsün.Sevgi ilgi falan dilenipte poposunu dahada kaldırma.Yok farzet.

Kendini vazgeçilmez görüyor birazda ondan bu yüzsüzlüğü.

Haksızda sayılmaz vazgeçemiyorsun.

Çocuk çocuk diye kendine zulmediyorsun bu olanları psikologla görüştün mü? Eşinin söylediklerini duysa ne der acaba.

Bu olanlardan sonra bir dakika aynı evde olmamalısınız aslında

Kadın hakkında kötü konuşmamak için susma hakkımı kullanıyorum

Ne hale geldiğini görüyormusun yazık gerçekten o koca müsveddesiyle geçirdiğin zamana

Geçmiş olsun nasıl şimdi iyimisin geçtimi bulantıların?

boşanan bir kardeşim var 15 yaşında oğlu var.öyle zor gunler yaşıyoruz ki çocuk yuzunden.lütfen gidin lustral felan kullanın ve çocugunuza odaklanın.kocanızı takıntı haline getirmişsiniz.

boşanan bir kardeşim var 15 yaşında oğlu var.öyle zor gunler yaşıyoruz ki çocuk yuzunden.lütfen gidin lustral felan kullanın ve çocugunuza odaklanın.kocanızı takıntı haline getirmişsiniz.

Çok katılıyorum. Hayatımızdaki mutsuzluklarla yüzleşip baş etmek yerine lustral felan kullanıp kendimizi uyuşturmak daha sağlıklı.

Lustral felan şeker değil mutsuz olunca içelim, sihirli değnek değil karşıdakini düzeltsin, cerrah hiç değil kangreni kessin.
Mutsuzsanız, çözüm de belliyse ya çözümü uygularsınız ya da mutsuz olmaya devam edersiniz. Uyuşturucu rahatlatıcı ilaç sadece acıyı azaltır, duruma çare olamaz ama. Bu arada ilaç ismi yazmak yasak .

Neden kocamı sewiyorum diye zorluyorsun kendini.
Bence sewmiyorsun.
Bence sen daha iyilerini hakediyorsun.
O özelden size yazan kadın da belli ki cahil.
Aynı ewin içinde ilgisiz sevgisiz yaşayabiliyorsa o şahıs, ozaman onda gurur yok demektir benim gözümde...

Son düzenleme:
Bu konu ilk açıldığı günlerde yazmıştım,
hatta beni burada tanıyan bir arkadaşım konuyu benim yazdığımı sanmıştı,
o kadar benzer yanlarımız var ki,
tek fark ben çocuksuzum,
yaklaşık 6 ay öncede ayrıldım, çocuk olmasa da hala kalıntıları geçmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…