- 1 Ağustos 2015
- 203
- 380
- 43
-
- Konu Sahibi anneYILDIZ
ne yapacağımı şaşırdım...
kıyamıyorum bu evliliğe...
boşanan arkadaşlar, sizlerin karar vermesi de bu kada ruzun sürdü mü?
geri dönüşü yok, evladım var, kendimi komple kenara koyup onun için mi yaşamalıyım?
Orası öyle ama evliydi hala etik değil başka bir erkeğin ilgisinden hoşlanmak, bence
Yani evliliğinize katkısı sadece iyi bir baba olmasımı?iyi yönleri var olmaz mı ama hep benim dışımda... iyi bir baba, iyi bir çalışan ama iyi bir eş değil...
eş olmakla alakadı da çok düşündüm bunu... kimisinin ağzı laf yapar, kimi jest ilgi alaka insanıdır, kimisi hediyelere boğar, kimisi afedersin yatakta iyidir, kimisi romantiktir.... benim eşimde hiçbiri yok be canım....
QUOTE]
Orası öyle ama evliydi hala etik değil başka bir erkeğin ilgisinden hoşlanmak, bence
evlilik namına hiçbirşey
aynı gelgitler, hatta daha az tahammülle
eskiden neşeli yüzü gülen bir insandım
şimdi kimseyle görüşesim gelmiyor bazen
Yıldız hala bitirmemek gibi bir niyetin var.Öyle ise adamın iyi yönlerine odaklan.Bu adamın hiçmi iyi huyu yok.Seni rahatsız eden huyları neler.Sevdiğin huyları neler?
Biz kendimizde dahil mükemmel değiliz.Mükemmel ilişki yok.Birbirini idare etme hoşgörme var.Bazen düşünüyorum erkek olsaydım ben kendimi çekmezdim.Çok iyi yönlerimde var berbat huylarımda .İkinizde karşılıklı hatalar yaptınız herşeye rağmen vazgeçmediniz pes etmediniz
Konuyu açmak hoş değil ama söylemek zorundayım eşin o adamdan bilgisi olduğu halde seni bırakıp gitmemiş.Neden acaba.Başka biriyle yemeğe gittin diyede boşayabilirdi seni.Başka bir erkek bir saniye bile durmazdı yanında bunları da düşün.
Hiçkimse hiçbir evlilik mükemmel değil.Var diyen varsada o çok seven kişinin öbür kişiyi mutlu etmek istemesindendir.
Sen acaba ona karşı yeterince adım attınmı
geri dönüşü yok, evladım var, kendimi komple kenara koyup onun için mi yaşamalıyım?
Bunu ancak sen bilebilirsin kadınlığı kenara alıp ben anneyim diyip devam edecek kadar anaç ve domestik misin yoksa ben önce kadınım ben mutlu olacağım ki çocuğum mutlu olacak diyen tutkulu bir kadın mısın, ya da hangisi ağır basıyor
biz kadinlar severiz aslinda imansizi basaririz yeterki bir umut olsun bir isik bir kipirti tek tarafli olmuyorBaştan beri iyi gitmeyen evliliklerin sonu hep böyle oluyor. Biz kadınlar her tartışmada kırılıyoruz sonra o kırıkları yapıştırıyoruz sonra tekrar kırılıyoruz en sonunda kalbimiz tuz buz oluyor ve elimizde tamir edilecek bir kalp kalmıyor. Eşin ne yaparsa yapsın artık biten bitmiş oluyor Yani tekrar alevlenmiyor. Bir kere sevmişsin o adamı bir dahaki seversin demekle olmuyor , sevilemiyor işte çünkü sevecek kalp kalmıyor. Zor karar vesselam. Her evliliğin dinamiği devam etme nedeni farklı. Senin hayatın, devam mı, tamam mı sen karar vereceksin. Allah hakkında hayırlısını versin, bir çıkış yolu göstersin inşallah. Bu arada boşanacağım demek kolay ama boşanmak çok zor.
Baskasiyla gorusmesini ben de dogru bulmadim. Bir an bosluktan boye birsey yasamis olabilir. Cunku ankadigim kadariyla sevgite ac. Yanlis anlasilmasin asla inaylamiyorum. Ama insaniz ve hata yapabiliriz. O da sinra bunun hata oldugunun farkina varmis ve esine anlatmis anladigim kadariyla. Tekrar ediyorum asla inaylamadim.Kimse boşan dedi diye kişi boşanmaz öyle olsa 1 sene devam etmezdi, buraya açılan her konuda amaç yorum almak değil mi? Kimse bekleyemez herkesin aynı pencereden bakmasını, ha bana kalsa ben böyle bir konuyu buraya açmam bile,çok kişisel, burda yazacağım 3 5 10 paragraf yaziyla kim iliskimi tamamen anlayabilir? Ama konu velev ki açıldı her telden gelir yorum
İlişkiye zaman vermek kafa dinlemek ayrı başkasıyla flörtleşmeye varan ilişki yaşamak farklı
Agzina saglik cherry.Evli kadın da insan, evlenince insan meleke mertebesine erişmiyor.
Her insan sevgiden ilgidem hoşlanır . Kaldı ki sevgisiz yaşamak mümkün değil insan psikolojisine aykırı. Evde gereken ilgiyi bulsaydı bu kadının gözü dışarıya kaymazdı , burdaki suçlu koca.
Agzina saglik cherry.Evli kadın da insan, evlenince insan meleke mertebesine erişmiyor.
Her insan sevgiden ilgidem hoşlanır . Kaldı ki sevgisiz yaşamak mümkün değil insan psikolojisine aykırı. Evde gereken ilgiyi bulsaydı bu kadının gözü dışarıya kaymazdı , burdaki suçlu koca.
ama devam ediyor konu sahibi yazıyor2015 Ağustos konusu
Aptallık deme, dibine kadar sevmissin, en azından ay şunu da yapsaydım diyeceğin birsey yok, çocuğun ilerde sorarsa aynen böyle anlatırsın, bitki bile sevgiyle büyüyo su istiyo yerini yadırgıyo gölgesini güneşini ayarlamanı bekliyo