Vazgeçtim evliliğimden...

ne yapacağımı şaşırdım...
kıyamıyorum bu evliliğe...
boşanan arkadaşlar, sizlerin karar vermesi de bu kada ruzun sürdü mü?
geri dönüşü yok, evladım var, kendimi komple kenara koyup onun için mi yaşamalıyım?

Bunu ancak sen bilebilirsin kadınlığı kenara alıp ben anneyim diyip devam edecek kadar anaç ve domestik misin yoksa ben önce kadınım ben mutlu olacağım ki çocuğum mutlu olacak diyen tutkulu bir kadın mısın, ya da hangisi ağır basıyor

Orası öyle ama evliydi hala etik değil başka bir erkeğin ilgisinden hoşlanmak, bence

Yıldızın ilgiden hoşlanmasını anlıyorum ama adamı frenlemeliydi o konuda sana katılıyorum.Ben evli bir kadınım herşeyden önce çocuğum var yanlış anlaşılabilirim deyip adamdan uzak durmalıydı.Soğuk ve ciddi olmalıydı.

Eşi Yıldızın sevgi ihtiyacını tam karşılasaydı bunların hiçbiri olmayacaktı.Kadın sonuçta güzel olduğunu duymak ister sevildiğini duymak ister şefkat görmek ister..

Genel olarak söylüyorum düşünki eşin ruhsuzun önde gideni evde hiçbir ihtiyacın karşılanmıyor iliklerine kadar ilgiye sevgiye açsın.Neredeyse kadın olduğunu unutmuşsun.Etrafından ufacık güzel bir söz duymak hoşuna gider.Kadınsal ihtiyaç olarak görüyorum.

Yani evliliğinize katkısı sadece iyi bir baba olmasımı?

Orası öyle ama evliydi hala etik değil başka bir erkeğin ilgisinden hoşlanmak, bence

Evli kadın da insan, evlenince insan meleke mertebesine erişmiyor.

Her insan sevgiden ilgidem hoşlanır . Kaldı ki sevgisiz yaşamak mümkün değil insan psikolojisine aykırı. Evde gereken ilgiyi bulsaydı bu kadının gözü dışarıya kaymazdı , burdaki suçlu koca.

evlilik namına hiçbirşey
aynı gelgitler, hatta daha az tahammülle
eskiden neşeli yüzü gülen bir insandım
şimdi kimseyle görüşesim gelmiyor bazen

Ben kimseylede Gorusmuyorumda.ilk msj kendim yazmışim gibi okudum.kelimeler yan yana o kadar beni anlattiki..sayfalarca okuyamadım ama anladigim mutsuz evliliğinde gonlun birine kaymis.

Bi gün bunu bende yasarmiyim diyorum ya da eşim.hala aynı evde yaşamaya calismak.. mecburiyet..iki yıla kalkacak bir mecburiyet..ne yapabileceği z bakalım..

Hiçkimse hiçbir evlilik mükemmel değil.Var diyen varsada o çok seven kişinin öbür kişiyi mutlu etmek istemesindendir.

Su cümle var ya benim hata sebebim..belki senin de öyledir..o kişiyi hep mutlu girmek istedik.e biz mutlumuyduk..hayır..farkindamiydi hayır..

Şimdi düzeldi birşeyler ama bu kez de gönülden gelmiyor ki sevmek..

Bu sorunun cvb bulursan ne olur benimle de paylaş..

Geri donusu var! Siz bu adami basta sevdiniz mi?
Sevdiniz.

Simdi sogumanizin tek nedeni adaminizin size ayni kanallarda geri donus yapmamasi...bu normal bir sey! erkekler ve kadinlar haberlesmek icin efor sarfetmeliler! tum metodlara deger bu!

Mesela adaminizin karakterini dikkatle incelediniz mi?
Nasil bir huyu var?
Nelerden hoslaniyor?
Onu ne gulduruyor?
Sizden rapor bekliyorum.

Sevilmek önemli cinsellik önemli her konuda olmasada kafanın uyuşması önemli.Kadınlığını yaşayamayan kadının iyi bir annelik yapacağınıda zannetmiyorum.Huysuz sinirli mutsuz depresyonda bir kadın olur bunuda bir şekilde evladına yansıtır diye düşünüyorum.

Eşinede yansıtır husursuz bir ev haline gelir.Anlamasın diye çocuğuna ne zamana kadar rol yapacaksın.

Öteki türlü cıvıl cıvıl hayat dolu bir anneyi kim istemez.

İki tarafta tam anlamıyla birşeyler bitmemişse o alev yeniden canlandırılabilir.

Baştan beri iyi gitmeyen evliliklerin sonu hep böyle oluyor. Biz kadınlar her tartışmada kırılıyoruz sonra o kırıkları yapıştırıyoruz sonra tekrar kırılıyoruz en sonunda kalbimiz tuz buz oluyor ve elimizde tamir edilecek bir kalp kalmıyor. Eşin ne yaparsa yapsın artık biten bitmiş oluyor Yani tekrar alevlenmiyor. Bir kere sevmişsin o adamı bir dahaki seversin demekle olmuyor , sevilemiyor işte çünkü sevecek kalp kalmıyor. Zor karar vesselam. Her evliliğin dinamiği devam etme nedeni farklı. Senin hayatın, devam mı, tamam mı sen karar vereceksin. Allah hakkında hayırlısını versin, bir çıkış yolu göstersin inşallah. Bu arada boşanacağım demek kolay ama boşanmak çok zor.

konu ona ilgi gosteren adam degil ilgisiz sevgisiz koca evet yildiz cocugun icin sabredeceksin ve brklentiyi sifirlayacaksin mutlu degilsen su mutluluk haplarindan kullan hayat iste boyle acimasiz

biz kadinlar severiz aslinda imansizi basaririz yeterki bir umut olsun bir isik bir kipirti tek tarafli olmuyor

Baskasiyla gorusmesini ben de dogru bulmadim. Bir an bosluktan boye birsey yasamis olabilir. Cunku ankadigim kadariyla sevgite ac. Yanlis anlasilmasin asla inaylamiyorum. Ama insaniz ve hata yapabiliriz. O da sinra bunun hata oldugunun farkina varmis ve esine anlatmis anladigim kadariyla. Tekrar ediyorum asla inaylamadim.
Ancak yeter ya bir yil oldu sen ayni yerdesin, haka bosanmadin mi bir yil oldu gibi yorumlar yerine daha yapici, daha empatik yorumlar yapilabilirdi. Cunku zor durumda okmasa burdan yardim istemezdi. Belliki inun da kafasi karisik. Zaten kafasi net olsaydi buraya yazmaz direk kararini uygulardi.

bir buçuk senedir aynı döngü içinde dönüp duruyorsunuz
ne evli olarak kalmaya ne boşanmaya nede aynı evin içinde ayrı yaşamaya karar veremiyorsunuz
eşiniz size adım atmıyor adım atsa bile bir ay sonra aynı düzene dönüyorsunuz niye bu kadar zorluyorsunuz

Bu yorumu yapan da benim yahu, 1 sene önce konunun ilk mesajlarından, elbette insan sevgiyi arar ister bekler hele ki cinsi kadınsa, ama bunun normali evli isen eşinden beklemen, eşinden göremiyorsan da boşanıp başkasından beklemendir

Neyse oldu bitti bu konu, konu sahibine görüşlerimi söyledim o cevap verdi bana kırgın olduğunu da sanmıyorum benim üzerimden ilerlemesin lütfen

İster boşanır ister boşanmaz bu konu özelinde ben olsam böyle yapardım diyecek de bişey yok hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…