- 25 Ocak 2011
- 540
- 471
- Konu Sahibi anneYILDIZ
Insallah Allah hayirli bir kapi acacak size,durumunuza cok uzüldüm cunku arada sıkışmış kalmışsınız,gidemiyorsunuz ama kalamıyorsunuz da..Hakkknızda hayırlısı olsunöğle arasında geldi ben yemeğe gitmemiştim zaten bi toplantı odasına girmiş ağlıyordum
yine gözümün yaşını silmek yerine egosunu tatmin etti gitti
akşam eşyalarını topla çıkarken bizi ara eve öyle geleceğiz dedim
bana talimat veremezsin dedi
ben sığıntı gibi yaşamayacağım o evde, yuvana sahip çıkmıyorsan gideceksin dedim
tamam dedi ve gitti...
içim içime sığmıyor göz yaşlarımı tutamıyorum...
rahatlayamıyorum...
isyan ediyorum ona... ne bekledim ben senden? paran pulun vardı, ayda 1 yemeği mi çok gördün diye isyan ediyorum... ayda 1 regli olunca başımı okşamayı mı çok gördün? işten yorgun dönünce sofra kuramayışıma, hadi dışarıdan yiyelim deyişime mi tahammül edemedin? çayını kahveni mi eksik ettim? yüzünü sevince cildin sertleşmiş diye kremler alışımı mı sevemedin? hastalanıp istifra ettiğinde tiksinmeden temizleyişim mi çok geldi sana? yorgunum demedim her fırsatta eşini dostunu ağırladım bu mu battı? ne istedim ben senden sevgiden başka ne????
lanet olsun sana....
lanet....
duramıyorum...
söz verip de bana bunu yapmasını hazmedemiyorum...
artık oğlum için daha güçlü olmalıyım biliyorum... Allahım sen bana güç kuvvet ver.... sabır ver... ayaklarımın üstünde durma cesareti ver...