Vazgeçebilmek

Ay gelişmeleri okudum 23.30 da kopuyormuş dananın kuyruğu

Mendili çekirdeği hazırladık bekliyoruz seni

Hayatınızı tamamen onun yaşamına göre yaşıyorsunuz. Sizin de bir hayatınız olduğunu unutmayın. Sen de bir bireysin. Senin de kendine ait özel bir yaşantın var. Ya bu durumu düzeltin. Yada ipleri tamamen kopartın. Bu şekilde yaşanmaz.

Bazen insan severkende ayrılır, ayrılmak zorunda bırakılır. Cok zor bi ilişki ayrıl ayrılma diyemem. Zaten sabrının taştıgı noktada ee yeter be diyeceksin kendin. Biraz daha zamana bırak bakalım. Hemen bi karar alıp uygularsan ayrılmaktan pişman olup geri dönme ihtimalin var bu seferde eline ipleri daha çok vermiş olursun.

Merhaba,evet oyum ben.
Ayrılmak için beyefendiyi bekliyoruz ama gelmedi.

Merakla bekliyoruz
İnan en doğru kararı vereceksin

Hadi bakalım verdim gazı gitti ayrıl bu gıcıktan sana güveniyoruz yoksa terlik gelecek.
Kararlı olduğunuzu gözlerinizden anlasın. Hiç tereddüt etmeden söyleyin gitsin. Daha 21 yaşında onunla uğraşacak haliniz yok ya.
Buarada aklın yolu bir
Adama önemli birşey konuşacağız gelir misim dedim,söz verdiği halde gelmedi.
Ayrılık mesajı bile fazla olacak sanırım,sabrımın son damlasının damladığı hissediyorum içimde.

Uzun zamandır kafamdaydı ayrılmak
Bir ayrıl bir barış umursanmamal beni deli ediyordu.
Son noktayı bugün koyacaktım,gelmedi.
Yine beni ekti.
Mesaj dahi atasım gelmiyor atmayacağım.
Bize adam mı yok be.
Buluruz kültürlü,iş karakter hobi sahibi adamlar.
En azından değer görürüz,toz bezi minvalinde adamlara hint kumaşı muamelesi yapmayız.

İşte zamana bıraktığım için 3 yıl sürdü bu ilişki.
Adama fazla değer verdim,totosu everest'e dayandı. Yeter bence bu kadar. Ayrılık uzun zamandır aklımdaydı,aniden alınmış bir karar değil aslında.

Al işte aynı
Adam önemli konuyu konuşmaya bile tenezzül etmiyor
Yemin ediyorum nasıl sabrettin bu kadar uzun süre ya
Ben 3 ayda tükendim

Ayrılık mesajı bile fazla olacak sanırım,sabrımın son damlasının damladığı hissediyorum içimde.
Ileri versiyonu cocuk hasta havale geçirecek sen hallet gelemem ben ölüyorum sen halledersin arkadaşlarla buluşacağım mi oluyor bu eken beyefendi

Al işte aynı
Adam önemli konuyu konuşmaya bile tenezzül etmiyor
Yemin ediyorum nasıl sabrettin bu kadar uzun süre ya
Ben 3 ayda tükendim
Sabırlı insanmışım,çabalamıştım çok.
Helal olsun bana,bu sabrı okul ve iş hayatında da gösterebilirim umarım.
Kuş gibi hafiflediğimi hissediyorum,engelledim. :)

Sabırlı insanmışım,çabalamıştım çok.
Helal olsun bana,bu sabrı okul ve iş hayatında da gösterebilirim umarım.
Kuş gibi hafiflediğimi hissediyorum,engelledim. :)

Ay cidden 3 yıl olsa ben boğaz boğaza gelirdim
Böyle oturan kaya kımıldatamıyorsun da
İnsan sinir hastası olur

Omg o kadar büyük bir şey beklemiyordum
Ciddi bastın mı engeli

Ama insan ayrılmaya bile gelmez mi ya
Valla çok ayıp

Kendine 2 hafta ver maximum, çok rahatlayacaksın, takılırsan buradayız

ne kadar da önemseyen seven bir adam
boşver be kuzum, en iyisini yapmışsın.
ilişki sürecine yapamadıklarını yapmaya başladıkça hafifleyeceksin
hiç anlamadım zaten senin kadar durumun farkında olan biri, nasıl devam etmiş?
zararın neresinden dönsen kardır.
canın sıkılır, yılların alışkanlığı ile elin telefona giderse buralara gel

İnsan içindeki bir umudu öldüremiyor işte,bir umut düzelir demiştim abla.
Ama artık bana ayakbağı olmaya başlamıştı,ciddi anlamda onun yüzünden hayatım aksıyordu.
Çözüm yolu da sunamadığı için gittikçe soğuyordum. Ve sonunda bitti işte,inşallah dönüşü olmaz bir daha. Çok teşekkür ederim yardımların için,iyiki varsın. ♥

Tökezlemeyeceğim sanıyorum,kafamı da sürekli meşgul tutarsam atlatmam çok çabuk olur.
Gerçektej şak diye bastım engeli,adama önemli dediğim halde gelmediyse ne işim olur daha.
Çok teşekkür ederim yardımların için kuzzuum,iyiki varsın. :)

Değmeyen insanlara vermeyin değer sonra kendilerini bisey zannediyorlar. Senin üzerine basıp yükselmesine izin verme lütfen. Kendinden daha az sorunlu biriyle eğlenmeliymiş zaten insan
Aynen öyle.
Basamak olmak istemediğim için bitirdim. Umarım ikimizde çok mutlu oluruz.. Ayrı ayrı.

Tüh adam ayrılık konuşmasına yetişemedi. Neyse kısmet değilmiş
Ne kadar doğru bir karar vermiş olduğunuzu bir kere daha görmüş oldunuz

Geçmişe dönüp şöyle bi baktığımda uğradığım ihanet, o kişiye hayatımı endekslemiş olmamın , kendimi unutmuş olmamın verdiği hayal kırıklığının yanında solda sıfır kalıyo.
Geçmişimdeki en büyük pişmanlığım kendim için yaşamamam...Kendime en çok kızdığım nokta bu.
Hiç sevmemiş,hiç değer vermemişim kendime.
Yani kendinizi sevin,kendinizi düşünün,biraz bencillik iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…