- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.659
- 798
- Konu Sahibi -Thanatos-
-
Hayatınızı tamamen onun yaşamına göre yaşıyorsunuz. Sizin de bir hayatınız olduğunu unutmayın. Sen de bir bireysin. Senin de kendine ait özel bir yaşantın var. Ya bu durumu düzeltin. Yada ipleri tamamen kopartın. Bu şekilde yaşanmaz.Bazen aşık olur insan. Çok güzel anılar biriktirir. Bir sürü karşılıklı mutluluklar yaşanır,sözler verilir,gelecek hayal edilir. Çünkü ayakları yerden kesilmiştir,deli gibi aşıktır ona. Hiç bitmeyecek sanar. Hiç sonu gelmeyecek gibi.. Ama bir sorun vardır ortada,çoğu zaman bir tarafın sevgisi daha baskın olur,kendi enerjisiyle,kendi hayatından taviz vererek ilişkisini besler,diğer tarafa nazaran daha çok emek verir ilişkiye. Bir süre sonra bunalacağından,bıkacağından bir haber bir şekilde hayatını karşı tarafa göre şekillendirir.
Bugün kötü bir konuyla gelmedim,hayatta iyi kötü herkesin bir tecrübesi olan bir konuyla geldim size. Bu konuyla ilgili yorumlarınızı sizin güzel ellerinize bırakıyorum,dilerim güzel fikirler çıkar ve yardımcı olabiliriz birbirimize.
İşte o çok seven taraf bu sefer benim arkadaşlar. Öyle yoruldum ki herşeyi düşünen,herşeyi ayarlayan taraf olmaktan. Sevildiğimden eminim,hatta hiç kimse beni bu kadar sevip korumamıştır. İyi biridir,iyi niyetlidir,her zaman iyiliğimi düşünür. Ama olmuyor,birşeyler eksik birşeyler hep yarım. Ben artık çabalamaktan yoruldum,kendimden hayatımdan okulumdan nefret eder oldum. Onun istediği zaman okula gitmemi,onun istediği zaman uyumamı,onun istediği zaman dışarı çıkmamı istiyor. Hayatımı eline almak istiyor. Hali hazırda okuduğumun dışında dondurulmuş bir üniversite kaydım var,başka bir şehirde. İyi bir bölüm ve iyi bir üniversite. Ama gelin görün ki kesinlikle yollamam diyor. Yahu sen kimsin,annem misin babam mısın 21 yaşında kadınım bu hadsizlik ne. Herşeyi ben yapıyorum,herşeyi benden bekliyor. Ben gitmeyeceğim ama o hergün cafelerde arkadaşlarıyla gezecek,vakit geçirecek. Kendi hayatından asla taviz vermiyor.
Velhasıl kelam artık ben sıkıldım,ayrılmak istiyorum. Ama takıntı mı desem,bağlılık mı desem yoksa alışkanlık mı desem ayrı kalamıyorum,kopamıyorum bir türlü. Ama istemiyorum,gerçekten sevseydim vazgeçmenin v'sini ağzıma almazdım bunu biliyorum. Hatta nefret ediyorum,kendisine hemen her gün söylüyorum. "Bu hayatta senden başka kimseden bu kadar nefret etmedim,artık bırak yakamı." diye. Ama yok bırakmıyor. Artık benim bir adım atmam gerekiyor. Tamamen ayrılmam lazım,kendi yolumu çizmem için bunu yapmam gerekiyor. Lütfen bana yardım edin,ben bu insanı hayatımdan nasıl çıkartabilirim? Sizin böyle anılarınız,tecrübeleriniz var mı?
Merhaba,evet oyum ben.Siz eski sevgilisi cezaevinde olan üye değil miydiniz? Karıştırıyor olabilirim kusura bakmayın eğer öyleyse. O konuya göre yeni sevgilinizle herşey gayet yolundaydı iyiydiniz sanki, çok da anlayışlıydı. Gerçi o konu da ikisinin arasında bocaladığınız bir konuydu galiba. Eğer durum bu kadar kötüyse ve aranızdaki tahammülsüzlük arttıysa ayrılın, çok isteyip kaydınızı dondurduğunuz okula gidin. Tatmin olmadığınız bir bölümden mezun olursanız, ömrünüzün geri kalanında ben bu işi niye yapıyorum diye hayıflanıp durursunuz yani.
Merakla bekliyoruz
İnan en doğru kararı vereceksin
Hadi bakalım verdim gazı gitti ayrıl bu gıcıktan sana güveniyoruzyoksa terlik gelecek.
hiç dramatize etme kendini dinlerken.
şöyle seviyor, böyle kıyamaz, ya başkasını sevemezsem, ya daha çok sevenim olmazsa vs... düşünme bile.
şimdi devam edersen5 yıl sonrasını hayal et. adam her akşam arkadasları ile gezerken sen yalnız kalmış bir şekilde donunu çorabını yıkarsın. yazıl degil mi sana?
Adama önemli birşey konuşacağız gelir misim dedim,söz verdiği halde gelmedi.Kararlı olduğunuzu gözlerinizden anlasın. Hiç tereddüt etmeden söyleyin gitsin. Daha 21 yaşında onunla uğraşacak haliniz yok ya.
Buarada aklın yolu bir
Uzun zamandır kafamdaydı ayrılmakSen de şanslısın ki içinde bir şeyler huzursuz olmuş
Ve bu huzursuzluğu görmezden gelmek yerine buraya bu konuyu açtın
İşte o huzursuzluğu çoğu kadın görmezden geliyor, ilişkiye devam ediyor
Evliliği ultimate amaç olarak gördükleri için de sonunda evlilik denen kutsal mertebeye ulaşılsa dahi adam aynı kalas kalıyor
Kendi levelında bir adam bulursun
Ömür boyu analık mı yapıcız ya
Büyümüş, kendi başına karar alabilen, sorumluluk sahibi adam gelsin
Sana oraya gitme buraya gitme diyerek kontrol altında tutmaya çabalıyor işte
Yoksa biliyor ki sen zaten kendini geliştirmişsin, daha da yükselirsen nasıl böyle manipüle edecek
Dünya görüşü dar olunca işte insanın
İşte zamana bıraktığım için 3 yıl sürdü bu ilişki.Bazen insan severkende ayrılır, ayrılmak zorunda bırakılır. Cok zor bi ilişki ayrıl ayrılma diyemem. Zaten sabrının taştıgı noktada ee yeter be diyeceksin kendin. Biraz daha zamana bırak bakalım. Hemen bi karar alıp uygularsan ayrılmaktan pişman olup geri dönme ihtimalin var bu seferde eline ipleri daha çok vermiş olursun.
Uzun zamandır kafamdaydı ayrılmak
Bir ayrıl bir barış umursanmamal beni deli ediyordu.
Son noktayı bugün koyacaktım,gelmedi.
Yine beni ekti.
Mesaj dahi atasım gelmiyor atmayacağım.
Bize adam mı yok be.
Buluruz kültürlü,iş karakter hobi sahibi adamlar.
En azından değer görürüz,toz bezi minvalinde adamlara hint kumaşı muamelesi yapmayız.
Ileri versiyonu cocuk hasta havale geçirecek sen hallet gelemem ben ölüyorum sen halledersin arkadaşlarla buluşacağım mi oluyor bu eken beyefendiAdama önemli birşey konuşacağız gelir misim dedim,söz verdiği halde gelmedi.
Ayrılık mesajı bile fazla olacak sanırım,sabrımın son damlasının damladığı hissediyorum içimde.
Sabırlı insanmışım,çabalamıştım çok.Al işte aynı
Adam önemli konuyu konuşmaya bile tenezzül etmiyor
Yemin ediyorum nasıl sabrettin bu kadar uzun süre ya
Ben 3 ayda tükendim
Bence "sen bi doğurup gel,ben bir kahveye gidiyorum işim var" olacaktıIleri versiyonu cocuk hasta havale geçirecek sen hallet gelemem ben ölüyorum sen halledersin arkadaşlarla buluşacağım mi oluyor bu eken beyefendi
Değmeyen insanlara vermeyin değer sonra kendilerini bisey zannediyorlar. Senin üzerine basıp yükselmesine izin verme lütfen. Kendinden daha az sorunlu biriyle eğlenmeliymiş zaten insanBence "sen bi doğurup gel,ben bir kahveye gidiyorum işim var" olacaktı
Değmeyen insanlara vermeyin değer sonra kendilerini bisey zannediyorlar. Senin üzerine basıp yükselmesine izin verme lütfen. Kendinden daha az sorunlu biriyle evlenmeliymiş zaten insan
Sabırlı insanmışım,çabalamıştım çok.
Helal olsun bana,bu sabrı okul ve iş hayatında da gösterebilirim umarım.
Kuş gibi hafiflediğimi hissediyorum,engelledim. :)
Adama önemli birşey konuşacağız gelir misim dedim,söz verdiği halde gelmedi.
Ayrılık mesajı bile fazla olacak sanırım,sabrımın son damlasının damladığı hissediyorum içimde.
İnsan içindeki bir umudu öldüremiyor işte,bir umut düzelir demiştim abla.ne kadar da önemseyen seven bir adam ❤
boşver be kuzum, en iyisini yapmışsın.
ilişki sürecine yapamadıklarını yapmaya başladıkça hafifleyeceksin
hiç anlamadım zaten senin kadar durumun farkında olan biri, nasıl devam etmiş?
zararın neresinden dönsen kardır.
canın sıkılır, yılların alışkanlığı ile elin telefona giderse buralara gel
Tökezlemeyeceğim sanıyorum,kafamı da sürekli meşgul tutarsam atlatmam çok çabuk olur.Ay cidden 3 yıl olsa ben boğaz boğaza gelirdim
Böyle oturan kaya kımıldatamıyorsun da
İnsan sinir hastası olur
Omg o kadar büyük bir şey beklemiyordum
Ciddi bastın mı engeli
Ama insan ayrılmaya bile gelmez mi ya
Valla çok ayıp
Kendine 2 hafta ver maximum, çok rahatlayacaksın, takılırsan buradayız
Aynen öyle.Değmeyen insanlara vermeyin değer sonra kendilerini bisey zannediyorlar. Senin üzerine basıp yükselmesine izin verme lütfen. Kendinden daha az sorunlu biriyle eğlenmeliymiş zaten insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?