• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vazgeçebilmek

Şans derken şey mi bir konunuz vardı sevgiliniz varken patronunuz size evlenme teklif etmişti, yine sevgiliniz varken patronunuzla gezip tozuyordunuz falan o şans mı? Müdürümsü konum da oradan mı geliyor? @Summer-girl sen anlayamadın şekerim ama şans olacak :KK66:
Evet o şans. :D
Laf sokmaya geldiniz sanırım :D

Yok direkt başınızdan savmışsınız da siz anlatmadıysanız ben anlatayım dedim :)
Neden açıklama gereği hissettin anlayamadım? Herkesin konusuna böyle karışır mısın? Gerekli görseydim,anlatırdım değil mi? Kısacası seni ilgilendirmeyen konulara keşke girmeseydin,bana göre başkalarını eski konularından vurmak garip ve düşündürücü. Bu konunun tam olarak neresi patronumla ilgili ve burada seni ilgilendiren kısım neresi? Alıntılayabilir misin? Bu kadar çok mu takip ediyorsun beni,onu da anlayamadım.
Ama benim yerime anlatmana çok sevindim.
ek bilgi olarak düşeyim; patronumla aramda iş dışında herhangi bir durum yok. :KK70:

Neden açıklama gereği hissettin anlayamadım? Herkesin konusuna böyle karışır mısın? Gerekli görseydim,anlatırdım değil mi? Kısacası seni ilgilendirmeyen konulara keşke girmeseydin,bana göre başkalarını eski konularından vurmak garip ve düşündürücü. Bu kadar çok mu takip ediyorsun beni,onu da anlayamadım.
Ama benim yerime anlatmana çok sevindim.
ek bilgi olarak düşeyim; patronumla aramda iş dışında herhangi bir durum yok. :KK70:

Ya bir de şu şovu yapma gözünü seveyim, benim senin hakkında ne düşündüğümü biraz zorlarsan anlarsın ;) boşuna bana laf uzatıp savunma yapmaya çalışma, olan şeyi söyledim farklı bir şey değil.

Eski konudan vurmak ne yahu arkadaş sana daha okul bitmeden nasıl müdürümsü oldun demiş, açıklamak yerine aklınca onu ezmişsin. E sen onu ezersen ben de gelir bildiğimi anlatırım neden rahatsız oluyorsun ki? Fark ettiysen gidip araştırmadım bile aklımda kalmış geçmişingölgesi bunlar olabiliyor yani hemen “vaovvv herkes beni konuşuyooğğeeeaa” yapmana gerek yok. Çelişkilerini fark edip söylüyorum sadece. Yanlışsa yanlış dersin ama ben de çıkıp sen kendin yazdın bunları derim. Daha fazla cevap vermeyeceğim, kendi haline bakmadan insanları aşağılamaya çalışmışsın ben de buna gerek olmadığını anlatmak için yazdım geçtim boşuna alıntı yapma.

Ya bir de şu şovu yapma gözünü seveyim, benim senin hakkında ne düşündüğümü biraz zorlarsan anlarsın :KK66: boşuna bana laf uzatıp savunma yapmaya çalışma, olan şeyi söyledim farklı bir şey değil.

Eski konudan vurmak ne yahu arkadaş sana daha okul bitmeden nasıl müdürümsü oldun demiş, açıklamak yerine aklınca onu ezmişsin. E sen onu ezersen ben de gelir bildiğimi anlatırım neden rahatsız oluyorsun ki? Fark ettiysen gidip araştırmadım bile aklımda kalmış geçmişingölgesi bunlar olabiliyor yani hemen “vaovvv herkes beni konuşuyooğğeeeaa” yapmana gerek yok. Çelişkilerini fark edip söylüyorum sadece. Yanlışsa yanlış dersin ama ben de çıkıp sen kendin yazdın bunları derim. Daha fazla cevap vermeyeceğim, kendi haline bakmadan insanları aşağılamaya çalışmışsın ben de buna gerek olmadığını anlatmak için yazdım geçtim boşuna alıntı yapma.
İşte bende bu konu seni ne ilgilendirir diyorum.
E geçmiş benim geçmişim,konu benim konum. Dolayısıyla gerekli görseydim ben anlatırdım. Kendisi bana "inanmadım" falan yazınca bende ters gittim. Hani durup dururken ters gitsem neyse ya. Kimseye burada şov yaptığım yok,geçmişim konularım seni ilgilendirmez. Sen bir konu açtığında ben "aaa önceki konunda bla bla olmuştu" diye ortaya dalmıyorsam sende dalamazsın. Senin benim hakkımda ne düşündüğün zerre umrumda değil,benim de senin hakkında ne düşündüğüm gayet ortada. Her konu da aynı şeyi yapıyorsun,alttan alttan laf vurmak çok çocukça bir davranış. Sana tavsiyem senin üzerine vazife olmayan şeylere karışma,konuları ben açtıysam söz sahibi benimdir,konu sahibi bensem neyi açıklayıp neyi açıklamayacağıma ben karar veririm,sen değil. Ben yerimi biliyorsam sende yerini bil. Bu çok güzel birşey.

Back