Vazgeçebilmek

Evet işte tam da bundan emin.
Onu sevdiğimi,ondan hiç vazgeçemeyeceğimi düşünüyor. Ama yanılıyor.
Yanıldığını göster o zaman pismanliklarin Everestin zirvesine ulaşmadan önce. Yoksa hayat kalbini eze eze öğretiyor yanlış yaptığını daha çok gençsin 21 yaşıma dönüş şansım olsa saniye düşünmem
[/QUOTE]
Şuan iyi kötü birşeyler başarmış durumdayım.
Ama eminim ki onunla olduğum müddetçe başarılarım gerileyecek,yükselemeyeceğim. Çünkü beni dibe çekiyor.
Peki nasıl yapabilirim yani nasıl bırakabilirim? Birden mi kestirip atsam yoksa yavaş yavaş mı bıraksam? Hangisi daha çok acıtır?

Evet diyemiyorum.
Benim sizden istediğim nasıl vazgeçebilirim/ne yapabilirim. Birden kesip atmalı mıyım yoksa yavaş yavaş mı bırakmalıyım.
Antidepresan mi bu yavaş yavaş bırakılacak ki O faydalı birşey.Eline bakmış kıymık gibi düşün bi anda kurtulmak istersin di mi!!!!!

Antidepresan mi bu yavaş yavaş bırakılacak ki O faydalı birşey.Eline bakmış kıymık gibi düşün bi anda kurtulmak istersin di mi!!!!!
Evet öyle.
En iyisi birden iletişimi kesmek kararlı olup bir daha geri dönmemek,cevap vermemek. Bugün bırakabilirsem kendimi tebrik edeceğim ya

Birakirsan yalniz kalirim boslugu dolduramam korkusundan muhtemelen. Yoksa suan hayatinda baska biri olsaydi coktan bunu birakmistin.
Sigarayi biraknak gibi dusun. Azaltarak degil birden biraknak gerekiyor. Yapilacak baska birsey yok.

Çünkü mutsuzsun, içine sinmiyor.
Biriyle beraber yalnız olmak daha zormuş ya.
Çünkü içinde düzgün olmadığına dair bir his oluyor, çabalıyorsun düzelmiyor.
En azından kendi başınayken onun sorumluluğu yok.

60 yaşındaki dedeler bile parka, yürüyüşe falan çıkıyorlar yani.
Bizimki de öyleydi ben totomun üstünde oturmayı seviyorum diyordu.
Adamın hobisi yok, hayatı boyunca olmamış yani.
Aklım almıyor, film izlemek bile hobidir ayol.
Adamın hayali yok, bir amacı, tutkusu yok, sevdiği renk bile yok.
İnsan karşısında bir karakter göremeyince ben biriyle miyim hissine kapılıyor.

Çok terbiyesiz ya o ne biçim laf öyle, sen mal mısın da defolusun almazlar tribine girmiş.
Seni cepte görüyor bu düdük bence.
Gidemez bu nasılsa diye bellemiş kafasında.

Valla bir ayrılık konuşması olmadı bile.
Şöyle ki ben nasılsa her zamanki gibi bir şeyleri yoluna koymaya, konuşmaya çabalıyorum.
Bu da düşünmem lazım dedi
İyi düşün gelince konuşalım dedim
Tamam dedi
Geldi sonra ee hadi konuşalım dedim
Biraz daha düşünmem lazım dedi
Ya sen kimle neyin kafasını buluyon, ne düşünücen devlet meselesi mi 10 gün olmuş zaten???
Ben artık patladım orada
Açık açık söyledim ben artık üzülmekten, acı çekmekten korkuyorum, böyle böyle söyledim pata küte
Bu şaşırdı tabi
Ayrılırken tam "haftaya sana haber veririm, konuşuruz" dedi
İyi dedim
Ama içime de doğru bu yine kaçar sorumluluktan diye
Ee dedim hani haber veriyordun
Ben perşembe dönücem ama döndüğümde de konuşmamız iyi fikir değil dedi
Bak bak
Önceden pazarlık yapıyor ya o nasıl bi kaçınma tepkisidir
Bak gelirim perşembe ama konuşmayız heaaa
Ee napalım o zaman dedim
O mesajı günlerce açmadı
Ben de fotolarını, mesajlarını sildim
Öyle kaldı
Sandı ki yine "ya canımsın sen tatlışımsın gel problemleri yine hasır altı edelim ama görüşelim"
Bırak yav
Adamla bi sorunu bile konuşamıyoruz

21 yaşındaki sevgilimi terk etmesem İtalyaya yerleşemezdim
Ayakbağı resmen
Adamı bıraktım 1 sene sonra İtalyada yeni bir hayat kurdum

Evet öyle.
İlişkide 2 kişinin ortak vermesi gereken sevgiyi saygıyı tek başıma ben veriyorum.
Ve bana ağır geliyor bu.
Artık sıkıldım tek başıma birşeyler yapmaktan.
Benim hobilerim onun hobilerim.
Bir adamın hiçbir konuda fikri olmaz mı
Film izlesek sinemaya gitsek diyorum
Filmi sen seç diyor,yemek yiyelim diyorum yemeği sen seç diyor. Yahu senin bu hayatta hiç sevdiğin sevmediğin yok mu? Hiçbir fikir sunmuyor bana,çıldırıyorum haliyle.
Benimki de seninkiyle aynı kafadan.
Sorunları paspas altına süpürüyor sonra canım balım tatlım diyor. Sorun nerede? Paspas altında. Sorunları konuşmaktan sıkılıyor,kaçıyor. Bemi de cepte görüyor zevzek. Hayatımın hatası resmen. O olduğu sürece yükselemeyeceğimden eminim.

Birakirsan yalniz kalirim boslugu dolduramam korkusundan muhtemelen. Yoksa suan hayatinda baska biri olsaydi coktan bunu birakmistin.
Sigarayi biraknak gibi dusun. Azaltarak degil birden biraknak gerekiyor. Yapilacak baska birsey yok.
Evet hepsi bundan.
O giderse yalnız kalırım hissi,üzülürüm hissi.
Ama daha mutlu olacağıma eminim.

Evet.
Onun yüzünden istanbul'da özel bir üniversitede okuyorum.
Hele dondurduğum okul türkiyede ve dünyada isim yapmış bir okulken bu okulu okumayı hazmedemiyorum.
Anan baban ne diyor bu duruma? Bir erkek için hayatından bu kadar taviz vermek nasıl bir akıl tutulması? Hem de şu dediğinize göre epey zeki bir insan olmanız gerekirken

Anan baban ne diyor bu duruma? Bir erkek için hayatından bu kadar taviz vermek nasıl bir akıl tutulması? Hem de şu dediğinize göre epey zeki bir insan olmanız gerekirken
Bağımlılık,kaybetme korku vardı önceden.
Ne olursa olsun o benim geleceğim,onu seviyorum derdim. Ama bitti o aşkım,aklım başıma geldi.

Ağır çünkü.
Sorumluluklar %50 paylaşılmalı bana kalırsa.
Ben şeye de inanmıyorum, bir taraf diğerinin peşinde koşacak şeklinde de olmaz.
O zaman da erkekler, "aa bu ödül bunu elde edeyim" kafasıyla bakıyor.
"Ödülü alınca" da yine aynı mal hallerine dönüyorlar.
Karşıda olgun biri lazım, sevmek ne demek bunu yapacak, çocuk çocuk oyunlarla uğraştırmayacak biri lazım.
O yüzden en güzeli eşitlik, %50

Mesela hiçbir şey planlamıyor değil mi?
Ona göre otursanız öyle boş boş sıkıntı yok
Valla şimdi sevgilisin, bununla evlensen napacaksın tüm gün evde
Burada kaç kadın konu açıyor
Eşimi evden çıkaramıyorum bunaldım diye

Çünkü boş, onlara göre hayat öyle gelmiş geçiyor.
Senin bi' fikrin var, istediğin, istemediğin kriterin var
Onlara göre, hee bu kız iyi hoş, başlamışız da gitsin böyle bu yea tarzında
Farkındaysan adamlarda bir tutku yok
Senden irrite olmuyor, ofansif şeyler yapmıyor ama eyidir yeaaa tarzındalar

Bu da en azından bana ters
Tuttuğunu koparan bir kızsın yani kariyerden bahsetmişsin ona nazaran yazıyorum
Ben de kariyer anlamında böyleyim
Masterımın ikinci yılı, 2 araştırmada, birinin bir kısmını ben yazdım, diğerinin veri toplama ve analizlerini yaptım. İkisine de yazar olarak girdim, İnşallah sene sonuna iki makalem olacak çok ünlü bir profla :')
Hatta çalışmalarımızdan biri Avrupa Vision Konferansına kabul edildi :')
Kendi tezimi bastırabilsem üç olur, masterı bitirmeden 2 makalede herkes yer alamaz yani :)
Kendimle gurur duyuyorum, bunu işte o hep çabalamam, bazen gecelerce uykusuz kalmama borçluyum. Daha bir kez bir görevin deadlineı geçirmemişimdir yani.
Böyle hayata karşı tutkulu, başarılı, hedef koyan, dominant yapıya da bu adamlar gitmiyor işte
Bana da dişli biri lazım
Atıl koçum desin öyle biri lazım ya
Sonra beraber hedefler koyalım, onları gerçekleştirelim falan hayat arkadaşı yani
Yoksa hayat arkadaşlığı aa cınım, tıtlım, şekerim deyip geçmek mi
Çok boş

Ayrıca sen bu adamın ağzına niye iki tane çarpmadın sana böyle bi laf ettiğinde

Çarpmaktan daha iyi birşey yaptım. Güzelce verdim veriştirdim cevabını,bir daha öyle aptalca bir yorum yapma cesaretinde bile bulunamadı.
Bende senin gibiyim işte,küçük yaşlarda yaşımdan büyük işler yaptım,herkesin harcı değil ülkede prestij yapan bir üniversite kazanmak,herkesin harcı değil ünlü bir iş adamının beğenisini kazanmak.
Ama biliyorum ki o olunca bunlar olmayacak,onunla devam ettiğim sürece kendimi geliştirme ihtiyacım körelecek,belki de o beni bastırıp izin vermeyecek.
Bu yüzden vazgeçmek istiyorum,senin gibi güzsl yerlere gelmem için bu şart.
Ayakbağı olan insanlar bunlar,seninki de benimki de.
Hiçbir işe yaramazlar,onlar için hayat 3+1 ev alıp sabahtan akşama kadar çalışıp akşam eve gelince göbek kaşıma eşliğiyle eşlerinin bıçak ucuyla meyve vermesi. Onlar için engüzel aktivite bu.
Bende istiyorum ki hayat arkadaşım olacak insan benim gibi olsun. Heyecanlı,yerinde duramayan. Geve 3-5 demeden gezmeye giden,yeni yerler görmeyi seven,ülke ülke gezme merakı olan biri olsun istiyorum. Kısacası bense artık ayakbağı istemiyorum. Herşeyi ben düşünmek,sorumlulukların hepsini ben sırtlanmak istemiyorum. Bana yardım edilmesini,sevmeyi sevilmeyi istiyorum. Keşk bulabilsek böyle adamları yahu.

İnanın üşeniyorum yazmaya...Birden kesip atacaksınız.Ve telefonlarına cevap vermeyeceksiniz.Aldığınız kararın arkasında duracaksınız.
Ben anladım sizi.. :)
En iyisi öyle yapmak,birden kestirip atmak yavaş yabaş bırakmaktan daha az acıtır eminim.

Vazgeçilmez insan yoktur. Harcamayın kendinizi gelip geçici kişiler için...
Dimi.
Alışkanlıkların artık bırakılması lazım.

Öyle zaten.
Ben doktoradan falan vazgeçmek, normal bir işe girmek üzereydim, son anda ayıktım bereket kağıt mağıt imzalamadan yoksa benim gelecek yıl doktora yalan olacaktı
Allahım 2 sene bu ülkeye bağlı kalırdım
Sonra depresyonun alası, dövünmeler falan

Cidden sen bu kadar hayatını dolu dolu yaşarken bu adam napıyor yani o zaman
Senin yanında ezilmek de istemiyor belli ki senin okumana falan laf ediyor
İnsan daha sevdiği yükselsin ister
Ben isterim yani
O yükselsin ben ona hayran olayım daha çok falan

Bana baştan arkadaşlarım "Velvette emin misin ya pek senin tarzın değil gibi ama sen bilirsin" dediler
Haklılarmış
Madem ne istediğini biliyorsun, madem bu adam ne istediğini bilmeyen gelişigüzel yaşayan biri, madem o kriterlere uymuyor daha düşünecek bir şey yok

@-Unexpected-
Benim lise mezunu bir flörtüm vardı işte
Bana şey diyordu
"Aa yine hapse mi gidiyorsun"
"Üniversitede hiçbir şey öğretilmiyor zaten"

Falan
Çok gitmiş görmüş de çünkü ahjsjskjh

Bu teselliye de hayranım
Senin üniversitende öğretmiyorlar diye herkesinkinde öğretmiyorlar mı sanıyorsun kardeş???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…