- 29 Mart 2018
- 13.209
- 46.516
- 548
- 26
- Konu Sahibi -Thanatos-
-
Ayy hiç umrumda değil desemOh olsun, ayrıca ergence falan değil bitiriş şeklin
Çünkü adamın 3 yıllık tavırları ergence
Bir de buna iyi niyet mi göstereceksin
İnsan bir totosuna takar da ayrılık konuşmasına gelir ya
Ben olsam sindiremem bunu yapmasını valla
Ayy hiç umrumda değil desem
Gelmeyerek karakterini belli etti zaten
Hiç uğraşılmaz böylesiyle
Kurtulduk
Telefonlarını açmamanız çok iyi. Kudursun. Peki yüzyüze gelince ne olacak. Aynı kararlılığı gösterebileceksiniz değil mi?
Bitti abla,dün gelmedi bende heryerden engelleyip sildim numarasını.Naptın evlat bittimi durumlar nasıl
Evet göstereceğim diye düşünüyorum :) kafamı meşgul ediyorum sürekli,aklıma bile gelmiyorTelefonlarını açmamanız çok iyi. Kudursun. Peki yüzyüze gelince ne olacak. Aynı kararlılığı gösterebileceksiniz değil mi?
Bitti abla,dün gelmedi bende heryerden engelleyip sildim numarasını.
Ulaşmaya çalışıyor ama açmıyorum kesinlikle :)
Bencede göster yoksa terlik gelecekEvet göstereceğim diye düşünüyorum :) kafamı meşgul ediyorum sürekli,aklıma bile gelmiyor
Beklentimiz o yöndeNasıl gidiyor kuzuş?
Hala dayanıyorsun değil mi?
Beklentimiz o yönde
Bakalım gerekirse oklavamı alır yardıma gelirimDestek olmaya geldim hem mendilim hem oklavamla
Duruma göre bakacağız @-Unexpected- hangisini seçecek
İnşallah o adama yenilmemiştir
Bakalım gerekirse oklavamı alır yardıma gelirim
Oklavanı aıp gelmene gerek yok kuzumBeklentimiz o yönde
Evet üniversite mezunu bile değilim,çalıştığım yerdeki patronum bana güveniyor. Müdürümsü dedim zaten,müdür değilim. Zaman zaman beni şehir dışındaki toplantılara götürüyor,farklı lokasyonlardaki işyerine götürüyor,bazen şirkete götürüyor. Yani hemen hemen her işi öğretiyor,geleceğim parlak.
Okulumdan vazgeçtim demedim,lütfen düzgün okuyun. Şehir dışındaki okuluma gitmeme izin vermedi dedim,şuan üniversite okuyorum zaten bulunduğum şehirde. Diğer okulumu da dondurdum.
Ailem birşey söylemiyor,annem çok fazla bilgi sahibi değil,daha doğrusu aramızda geçen herşeyi bilmiyorlar. 21 yaşında.
Kafese kapatmadı,zaten bende bundan sıkıldım bana karışmasından,benim üzerimde baskı kurmasından sıkıldım ve bunaldım. Ayrılmak istiyorum,nasıl yapabileceğimi soruyorum.
Bıraktım ablacım,konuyu açtığım gün ayrıldım kendisinden. :)Bak ablacım yaşın küçük sevgi olunca göze perde iner hele senin yaşında daha beter pembe panjurlu ev hayali misali bende çok sevdim iyiki olmadı dedim sana ileride kararlarına saygı duyacak seni her yönden güçlü görmek isteyecek biri olacak elbet aşk her zaman oluyor kimseyi sevmem gibi görebilirsin şuan normal sende sevmişsin ama uslubu ile ayrıl başına bela alma bu tipler tehdit etmeye kadar götürür işi seni bulmuş bırakır mı zaafını kullanıyor yol yakınken rica ediyorum bir ablan olarak bende 27 yaşındayım vazgeç.
Bıraktım ablacım,konuyu açtığım gün ayrıldım kendisinden. :)
Böyle bir hayata sahip olmadığınız için inanmamanız gayet normal. Allah herkese şans versin diyeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?