• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vazgeçebilmek

Öyle zaten.
Ben doktoradan falan vazgeçmek, normal bir işe girmek üzereydim, son anda ayıktım bereket kağıt mağıt imzalamadan yoksa benim gelecek yıl doktora yalan olacaktı
Allahım 2 sene bu ülkeye bağlı kalırdım
Sonra depresyonun alası, dövünmeler falan

Cidden sen bu kadar hayatını dolu dolu yaşarken bu adam napıyor yani o zaman
Senin yanında ezilmek de istemiyor belli ki senin okumana falan laf ediyor
İnsan daha sevdiği yükselsin ister
Ben isterim yani
O yükselsin ben ona hayran olayım daha çok falan

Bana baştan arkadaşlarım "Velvette emin misin ya pek senin tarzın değil gibi ama sen bilirsin" dediler
Haklılarmış
Madem ne istediğini biliyorsun, madem bu adam ne istediğini bilmeyen gelişigüzel yaşayan biri, madem o kriterlere uymuyor daha düşünecek bir şey yok
İyiki öyle birşey yapmamışsın.
Yoksa eğitimin tamamiyle çöp olurdu.
Ya işte herşey imzaya kadar,imzaya kadar ayıktın ayıktın yoksa sonu felakwt oluyor.
Biz şanslılardanız,en azından ben seni de şanslı olarak görüyorum. Kurtulmasaydın kim bilir daha ne kadar acı çekecektin.

Ben çalışırken genelde laf ediyor,istemiyor çalışmamı.
Çekemiyor demek istemiyorum ama istemiyor işte yükselmemi.

Bazen aşık olur insan. Çok güzel anılar biriktirir. Bir sürü karşılıklı mutluluklar yaşanır,sözler verilir,gelecek hayal edilir. Çünkü ayakları yerden kesilmiştir,deli gibi aşıktır ona. Hiç bitmeyecek sanar. Hiç sonu gelmeyecek gibi.. Ama bir sorun vardır ortada,çoğu zaman bir tarafın sevgisi daha baskın olur,kendi enerjisiyle,kendi hayatından taviz vererek ilişkisini besler,diğer tarafa nazaran daha çok emek verir ilişkiye. Bir süre sonra bunalacağından,bıkacağından bir haber bir şekilde hayatını karşı tarafa göre şekillendirir.

Bugün kötü bir konuyla gelmedim,hayatta iyi kötü herkesin bir tecrübesi olan bir konuyla geldim size. Bu konuyla ilgili yorumlarınızı sizin güzel ellerinize bırakıyorum,dilerim güzel fikirler çıkar ve yardımcı olabiliriz birbirimize.

İşte o çok seven taraf bu sefer benim arkadaşlar. Öyle yoruldum ki herşeyi düşünen,herşeyi ayarlayan taraf olmaktan. Sevildiğimden eminim,hatta hiç kimse beni bu kadar sevip korumamıştır. İyi biridir,iyi niyetlidir,her zaman iyiliğimi düşünür. Ama olmuyor,birşeyler eksik birşeyler hep yarım. Ben artık çabalamaktan yoruldum,kendimden hayatımdan okulumdan nefret eder oldum. Onun istediği zaman okula gitmemi,onun istediği zaman uyumamı,onun istediği zaman dışarı çıkmamı istiyor. Hayatımı eline almak istiyor. Hali hazırda okuduğumun dışında dondurulmuş bir üniversite kaydım var,başka bir şehirde. İyi bir bölüm ve iyi bir üniversite. Ama gelin görün ki kesinlikle yollamam diyor. Yahu sen kimsin,annem misin babam mısın 21 yaşında kadınım bu hadsizlik ne. Herşeyi ben yapıyorum,herşeyi benden bekliyor. Ben gitmeyeceğim ama o hergün cafelerde arkadaşlarıyla gezecek,vakit geçirecek. Kendi hayatından asla taviz vermiyor.

Velhasıl kelam artık ben sıkıldım,ayrılmak istiyorum. Ama takıntı mı desem,bağlılık mı desem yoksa alışkanlık mı desem ayrı kalamıyorum,kopamıyorum bir türlü. Ama istemiyorum,gerçekten sevseydim vazgeçmenin v'sini ağzıma almazdım bunu biliyorum. Hatta nefret ediyorum,kendisine hemen her gün söylüyorum. "Bu hayatta senden başka kimseden bu kadar nefret etmedim,artık bırak yakamı." diye. Ama yok bırakmıyor. Artık benim bir adım atmam gerekiyor. Tamamen ayrılmam lazım,kendi yolumu çizmem için bunu yapmam gerekiyor. Lütfen bana yardım edin,ben bu insanı hayatımdan nasıl çıkartabilirim? Sizin böyle anılarınız,tecrübeleriniz var mı?
Siz sevmiyorsunuz, e o da sizi sevmiyor. Sadece elinin altında hayatına yön verebildiği ve sözünden çıkmayan birisiniz.
Böyle bir sorumluluk için yaşınız çok genç.

@-Unexpected-
Benim lise mezunu bir flörtüm vardı işte
Bana şey diyordu
"Aa yine hapse mi gidiyorsun"
"Üniversitede hiçbir şey öğretilmiyor zaten"

Falan
Çok gitmiş görmüş de çünkü ahjsjskjh

Bu teselliye de hayranım
Senin üniversitende öğretmiyorlar diye herkesinkinde öğretmiyorlar mı sanıyorsun kardeş???
Sıradan bir üniversiteye giderse tabi ki öğrenemez sjjdjsjs
Hayatı sadece yaşadıkları üni kadar görüyorlar.

Hayatını onun eline verirsen hayatının hatasını yaparsın evlat.
Yol yakınken bırak üç gün üzülür ağlarsın gelip geçer.
Bağlılık var abla,belli ki ondan bırakamıyorum.
Yoksa sevgi mevgi geride kaldı,sevginin zerresini hissetmiyorum.

Siz sevmiyorsunuz, e o da sizi sevmiyor. Sadece elinin altında hayatına yön verebildiği ve sözünden çıkmayan birisiniz.
Böyle bir sorumluluk için yaşınız çok genç.
Evet bunun için bir an önce ayrılıp yoluma devam etmek istiyorum. Yoruldum fazlasıyla.

Evet bunun için bir an önce ayrılıp yoluma devam etmek istiyorum. Yoruldum fazlasıyla.

Yapma böyle çocuğum bağlılık dediğin nedirki.Üzülen sen oluyorsun sonra.

Çok mu hayatınızın içinde? Engelleyin silin numarasını da. Bana ulaşmaya çalışma artık diyin. Hatta açıkça artık seni sevmiyorum diyin.Ama kavga esnasında değil. Sakince konuşup söyleyin. Böyle daha etkili olur. Diğer türlü sinirden söylediğinizi düşünür.
Hatta çok gaza geldim şimdi msj atıp yada arayarak ayrılın 😄

iyiki seviliyorsun.
sevilmiyorsan bu adam neler yapacak sana.
21 yaşında gencecik kadınsın.
daha güzel bir okul, daha güzel bir bölümü elin yontulmamış odunu için eşinin tersi işe itiyorsun.
hani bu odun kapından ayrılmasa, neyse.
öyle de degil.
o hayatından hiçbir fedakarlık etmeden istediği yere gidip gelirken, sen de evde bekle çoçuğum.
kimse vazgeçilmez değil.
3 gun üzülürsün geçer, merak etme.

Çok mu hayatınızın içinde? Engelleyin silin numarasını da. Bana ulaşmaya çalışma artık diyin. Hatta açıkça artık seni sevmiyorum diyin.Ama kavga esnasında değil. Sakince konuşup söyleyin. Böyle daha etkili olur. Diğer türlü sinirden söylediğinizi düşünür.
Hatta çok gaza geldim şimdi msj atıp yada arayarak ayrılın 😄
O gazı az önce ben yaşadım,çağırdım.
Saat 23.30 gibi gelecek. :D ayrılacağım yahu bu sefer,kafama koydum. :D

iyiki seviliyorsun.
sevilmiyorsan bu adam neler yapacak sana.
21 yaşında gencecik kadınsın.
daha güzel bir okul, daha güzel bir bölümü elin yontulmamış odunu için eşinin tersi işe itiyorsun.
hani bu odun kapından ayrılmasa, neyse.
öyle de degil.
o hayatından hiçbir fedakarlık etmeden istediği yere gidip gelirken, sen de evde bekle çoçuğum.
kimse vazgeçilmez değil.
3 gun üzülürsün geçer, merak etme.
Alışkanlıkların dışına çıkmak gerek bazen,haklısınız.
İş işten geçmeden benim nokta koymam,felaketi önler.

Siz eski sevgilisi cezaevinde olan üye değil miydiniz? Karıştırıyor olabilirim kusura bakmayın eğer öyleyse. O konuya göre yeni sevgilinizle herşey gayet yolundaydı iyiydiniz sanki, çok da anlayışlıydı. Gerçi o konu da ikisinin arasında bocaladığınız bir konuydu galiba. Eğer durum bu kadar kötüyse ve aranızdaki tahammülsüzlük arttıysa ayrılın, çok isteyip kaydınızı dondurduğunuz okula gidin. Tatmin olmadığınız bir bölümden mezun olursanız, ömrünüzün geri kalanında ben bu işi niye yapıyorum diye hayıflanıp durursunuz yani.

Alışkanlıkların dışına çıkmak gerek bazen,haklısınız.
İş işten geçmeden benim nokta koymam,felaketi önler.
hiç dramatize etme kendini dinlerken.
şöyle seviyor, böyle kıyamaz, ya başkasını sevemezsem, ya daha çok sevenim olmazsa vs... düşünme bile.
şimdi devam edersen5 yıl sonrasını hayal et. adam her akşam arkadasları ile gezerken sen yalnız kalmış bir şekilde donunu çorabını yıkarsın. yazıl degil mi sana?

O gazı az önce ben yaşadım,çağırdım.
Saat 23.30 gibi gelecek. :KK70: ayrılacağım yahu bu sefer,kafama koydum. :KK70:
Kararlı olduğunuzu gözlerinizden anlasın. Hiç tereddüt etmeden söyleyin gitsin. Daha 21 yaşında onunla uğraşacak haliniz yok ya.
Buarada aklın yolu bir 😄

İyiki öyle birşey yapmamışsın.
Yoksa eğitimin tamamiyle çöp olurdu.
Ya işte herşey imzaya kadar,imzaya kadar ayıktın ayıktın yoksa sonu felakwt oluyor.
Biz şanslılardanız,en azından ben seni de şanslı olarak görüyorum. Kurtulmasaydın kim bilir daha ne kadar acı çekecektin.

Ben çalışırken genelde laf ediyor,istemiyor çalışmamı.
Çekemiyor demek istemiyorum ama istemiyor işte yükselmemi.

Sen de şanslısın ki içinde bir şeyler huzursuz olmuş
Ve bu huzursuzluğu görmezden gelmek yerine buraya bu konuyu açtın
İşte o huzursuzluğu çoğu kadın görmezden geliyor, ilişkiye devam ediyor
Evliliği ultimate amaç olarak gördükleri için de sonunda evlilik denen kutsal mertebeye ulaşılsa dahi adam aynı kalas kalıyor

Kendi levelında bir adam bulursun
Ömür boyu analık mı yapıcız ya
Büyümüş, kendi başına karar alabilen, sorumluluk sahibi adam gelsin

Sana oraya gitme buraya gitme diyerek kontrol altında tutmaya çabalıyor işte
Yoksa biliyor ki sen zaten kendini geliştirmişsin, daha da yükselirsen nasıl böyle manipüle edecek

Sıradan bir üniversiteye giderse tabi ki öğrenemez sjjdjsjs
Hayatı sadece yaşadıkları üni kadar görüyorlar.

Dünya görüşü dar olunca işte insanın :sinirli:

Back