- 29 Mart 2018
- 13.209
- 46.516
- 548
- 26
- Konu Sahibi -Thanatos-
-
Adam beni haklı çıkarmalara doy mu yorTüh adam ayrılık konuşmasına yetişemedi. Neyse kısmet değilmiş
Ne kadar doğru bir karar vermiş olduğunuzu bir kere daha görmüş oldunuz
Evet bende kendimi unuttum,artık kendim için yaşamak istiyorum. :)Geçmişe dönüp şöyle bi baktığımda uğradığım ihanet o kişiye hayatımı endekslemiş olmamın , kendimi unutmuş olmamın verdiği hayal kırıklığının yanında solda sıfır kalıyo.
Geçmişimdeki en büyük pişmanlığım kendim için yaşamamam...
Evet.
Onun yüzünden istanbul'da özel bir üniversitede okuyorum.
Hele dondurduğum okul türkiyede ve dünyada isim yapmış bir okulken bu okulu okumayı hazmedemiyorum.
Ay bir hazımsızlık yapmayın yahu.Nesini hazmedemiyorsunuz? Kapasiteniz onu dinleyecek kadarmış, çok da lazım değil belli ki okul filan.
Üzüldüm ya.. Peki şuan okumuyor musun? Keşke devam etsen.. Yapma böyle.Hele hele eğitim hayatım en büyük uktemdir o işinde gücündeyken aptal ben okulumu bıraktım.Sakın diyorum anne baba için bile eğitimini erteleme.
Ah canım benim inan bana bazen bencil olmak gerekiyor . Her zaman kendinden veremezsin biraz almak gerekir . Alamiyorsan sal gitsinBazen aşık olur insan. Çok güzel anılar biriktirir. Bir sürü karşılıklı mutluluklar yaşanır,sözler verilir,gelecek hayal edilir. Çünkü ayakları yerden kesilmiştir,deli gibi aşıktır ona. Hiç bitmeyecek sanar. Hiç sonu gelmeyecek gibi.. Ama bir sorun vardır ortada,çoğu zaman bir tarafın sevgisi daha baskın olur,kendi enerjisiyle,kendi hayatından taviz vererek ilişkisini besler,diğer tarafa nazaran daha çok emek verir ilişkiye. Bir süre sonra bunalacağından,bıkacağından bir haber bir şekilde hayatını karşı tarafa göre şekillendirir.
Bugün kötü bir konuyla gelmedim,hayatta iyi kötü herkesin bir tecrübesi olan bir konuyla geldim size. Bu konuyla ilgili yorumlarınızı sizin güzel ellerinize bırakıyorum,dilerim güzel fikirler çıkar ve yardımcı olabiliriz birbirimize.
İşte o çok seven taraf bu sefer benim arkadaşlar. Öyle yoruldum ki herşeyi düşünen,herşeyi ayarlayan taraf olmaktan. Sevildiğimden eminim,hatta hiç kimse beni bu kadar sevip korumamıştır. İyi biridir,iyi niyetlidir,her zaman iyiliğimi düşünür. Ama olmuyor,birşeyler eksik birşeyler hep yarım. Ben artık çabalamaktan yoruldum,kendimden hayatımdan okulumdan nefret eder oldum. Onun istediği zaman okula gitmemi,onun istediği zaman uyumamı,onun istediği zaman dışarı çıkmamı istiyor. Hayatımı eline almak istiyor. Hali hazırda okuduğumun dışında dondurulmuş bir üniversite kaydım var,başka bir şehirde. İyi bir bölüm ve iyi bir üniversite. Ama gelin görün ki kesinlikle yollamam diyor. Yahu sen kimsin,annem misin babam mısın 21 yaşında kadınım bu hadsizlik ne. Herşeyi ben yapıyorum,herşeyi benden bekliyor. Ben gitmeyeceğim ama o hergün cafelerde arkadaşlarıyla gezecek,vakit geçirecek. Kendi hayatından asla taviz vermiyor.
Velhasıl kelam artık ben sıkıldım,ayrılmak istiyorum. Ama takıntı mı desem,bağlılık mı desem yoksa alışkanlık mı desem ayrı kalamıyorum,kopamıyorum bir türlü. Ama istemiyorum,gerçekten sevseydim vazgeçmenin v'sini ağzıma almazdım bunu biliyorum. Hatta nefret ediyorum,kendisine hemen her gün söylüyorum. "Bu hayatta senden başka kimseden bu kadar nefret etmedim,artık bırak yakamı." diye. Ama yok bırakmıyor. Artık benim bir adım atmam gerekiyor. Tamamen ayrılmam lazım,kendi yolumu çizmem için bunu yapmam gerekiyor. Lütfen bana yardım edin,ben bu insanı hayatımdan nasıl çıkartabilirim? Sizin böyle anılarınız,tecrübeleriniz var mı?
Bu bsg düşündüğüm bsg den miValla bir şey diyeyim mi
O bitince nolur korkusunun yaşattığı, bitinceden 100 kat fazla
Bana 1 ay önce sorsan
Vıyyy naparım ben nasıl katlanırım falan arabesklerindeydim
Sonra bitti
Daha ağlamadım valla 1 ay oldu ağlamadım
Çünkü ağlayacak bir şey bulamıyorum dönüp bakınca
Neye ağlıcam mesela yani
Ağarmış totosunun üstünde oturmasına ve hiçbir şeyde sorumluluk almamasına mı?
İlgisizliğine mi?
Her Allahın günü çektiğim karın ağrısına mı?
Hani güzel bir şey olur da özlersin, ağlarsın vah da vah dersin
Ama %90ı kasım kasım kasıldığım, rahat olmadığım bir şey
Kafam çok rahat
İyi ki yetti demişim
Hee bu arada benimki de şey diyordu "Çünkü ben öyle istiyorum ve kuralları ben koyarım"
Ya bsg..........
Saldım gittiAh canım benim inan bana bazen bencil olmak gerekiyor . Her zaman kendinden veremezsin biraz almak gerekir . Alamiyorsan sal gitsin
Üzüldüm ya.. Peki şuan okumuyor musun? Keşke devam etsen.. Yapma böyle.
Bu bsg düşündüğüm bsg den mi
Ay bir hazımsızlık yapmayın yahu.
Ne bu çekememezlik?
Kapasitem okulu kazanacak kadar genişse eminim o okulu dereceyle bitirecek kadar geniştir.
Dinledim o an öyle gerekiyordu,şehir dışında okumaya gitmedim buradaki okulumda kaldım.
Bu yıl gideceğim işte.
Bende biliyorum hatalı olduğumu da,sizin bu hadsizliğiniz ne olacak onu bilmiyorum.
Kadının düşmanı yine kadındır ben buradan bunu çıkarıyorum. Bu kadar kıskanç ve fesat olmayın rica ediyorum,bünyeye zarar. Çalışın siz de kazanırsınız diyeceğim ama bu kafa yapısıyla zor.
Tökezlemeyeceğim sanıyorum,kafamı da sürekli meşgul tutarsam atlatmam çok çabuk olur.
Gerçektej şak diye bastım engeli,adama önemli dediğim halde gelmediyse ne işim olur daha.
Çok teşekkür ederim yardımların için kuzzuum,iyiki varsın. :)
Süpermiş banlanmamak için güzel bir kisaltma mutlaka kullanicam teşekkürlerAynen bi... s.g. olan
Yani sen kimsin de kime kural koyuyorsun derler adama
Evet ya,ne bu kıskançlık anlamadım.Aa burada es kaza başarılıyım, güzelim falan dersen yandın
Ne var yani insan kendini güzel hissediyorsa, görüyorsa ne mutlu:)
Ayrıca başarılılığın kanıtı da kapı gibi girmişsin işte okula
Ya beni de alın o timeÖyle olmasa uzardı da uzardı bu konu zaten
Birden koparman senin için iyi oldu
Sonumuz da benzedi seninle hahah
Neyse artıkın bekarız, fındıklar da kırarız
Rica ederim ne zaman destek lazım olursa buradayız
Ps. KK ayırma/boşandırma timine katıldım
Ders okul iş bayağı yoğunum aslındaBen geldimmmm :)
1yillik esaretimi 1 haftadır bitirme çabalarındayim.
Her yerden engelledim. Diyete başladım dikkatimi oraya veriyorum. Bol bol oje sürüp siliyorum. Yüzüme gözüme maske yapıyorum. Dolabimi elden gecirdim. Hatta bahar temizliği... Kısaca dikkatini başka şeye yonelt. Mutlaka ozliceksin bu çok normal ama elin telefona gidip arıcak gibi olursan gidemedigin okulunu hatırla
Ahaha oha onun bir değişiğini bende yaşadım ya,çok kötü bir durum.Ediyorum ama nasıl ediyorum27 yaşındayım daha bu sene diploma alcam.
Toparlanmam hiç kolay olmadı.Senin yaşındayken yaşadığım şeyin etkisinden yıllarca kurtulamadım.(aldatıldığımı ayrıldıktan bi kaç ay sonra evlendiğinde öğrendim hani geri döner diye beklersin ya.Dönüşü muhteşemdi
Pişmanlığım işte bu yüzden herkes kendi mutluluğunu düşünür sen de kendini düşün diye o yüzden dedim.
Yaf bende gelenlerin hepsi gideni mumla aratıyor bundan sonraki enseme chip yerleştirip üçüncü göz yerine kamera yerlestircek diye çok korkuyorum:/
Çok mu kıskançlar? Ya da korumacı tavırları mı var?Yaf bende gelenlerin hepsi gideni mumla aratıyor bundan sonraki enseme chip yerleştirip üçüncü göz yerine kamera yerlestircek diye çok korkuyorum:/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?