Vazgeçebilmek

Tüh adam ayrılık konuşmasına yetişemedi. Neyse kısmet değilmiş
Ne kadar doğru bir karar vermiş olduğunuzu bir kere daha görmüş oldunuz
Adam beni haklı çıkarmalara doy mu yor
Bitti gitti diyeyim,şuan iyiyim biraz içim buruk ama zamanla geçecektir.

Evet bende kendimi unuttum,artık kendim için yaşamak istiyorum. :)

Evet.
Onun yüzünden istanbul'da özel bir üniversitede okuyorum.
Hele dondurduğum okul türkiyede ve dünyada isim yapmış bir okulken bu okulu okumayı hazmedemiyorum.

Nesini hazmedemiyorsunuz? Kapasiteniz onu dinleyecek kadarmış, çok da lazım değil belli ki okul filan.

Hele hele eğitim hayatım en büyük uktemdir o işinde gücündeyken aptal ben okulumu bıraktım.Sakın diyorum anne baba için bile eğitimini erteleme.

Nesini hazmedemiyorsunuz? Kapasiteniz onu dinleyecek kadarmış, çok da lazım değil belli ki okul filan.
Ay bir hazımsızlık yapmayın yahu.
Ne bu çekememezlik?
Kapasitem okulu kazanacak kadar genişse eminim o okulu dereceyle bitirecek kadar geniştir.
Dinledim o an öyle gerekiyordu,şehir dışında okumaya gitmedim buradaki okulumda kaldım.
Bu yıl gideceğim işte.
Bende biliyorum hatalı olduğumu da,sizin bu hadsizliğiniz ne olacak onu bilmiyorum.
Kadının düşmanı yine kadındır ben buradan bunu çıkarıyorum. Bu kadar kıskanç ve fesat olmayın rica ediyorum,bünyeye zarar. Çalışın siz de kazanırsınız diyeceğim ama bu kafa yapısıyla zor.

Hele hele eğitim hayatım en büyük uktemdir o işinde gücündeyken aptal ben okulumu bıraktım.Sakın diyorum anne baba için bile eğitimini erteleme.
Üzüldüm ya.. Peki şuan okumuyor musun? Keşke devam etsen.. Yapma böyle.

Ah canım benim inan bana bazen bencil olmak gerekiyor . Her zaman kendinden veremezsin biraz almak gerekir . Alamiyorsan sal gitsin

Bu bsg düşündüğüm bsg den mi

Üzüldüm ya.. Peki şuan okumuyor musun? Keşke devam etsen.. Yapma böyle.

Ediyorum ama nasıl ediyorum 27 yaşındayım daha bu sene diploma alcam.
Toparlanmam hiç kolay olmadı.Senin yaşındayken yaşadığım şeyin etkisinden yıllarca kurtulamadım.(aldatıldığımı ayrıldıktan bi kaç ay sonra evlendiğinde öğrendim hani geri döner diye beklersin ya.Dönüşü muhteşemdi
Pişmanlığım işte bu yüzden herkes kendi mutluluğunu düşünür sen de kendini düşün diye o yüzden dedim.

Aa burada es kaza başarılıyım, güzelim falan dersen yandın

Ne var yani insan kendini güzel hissediyorsa, görüyorsa ne mutlu:)
Ayrıca başarılılığın kanıtı da kapı gibi girmişsin işte okula

Öyle olmasa uzardı da uzardı bu konu zaten
Birden koparman senin için iyi oldu
Sonumuz da benzedi seninle hahah
Neyse artıkın bekarız, fındıklar da kırarız
Rica ederim ne zaman destek lazım olursa buradayız

Ps. KK ayırma/boşandırma timine katıldım

Ben geldimmmm :)
1yillik esaretimi 1 haftadır bitirme çabalarındayim.
Her yerden engelledim. Diyete başladım dikkatimi oraya veriyorum. Bol bol oje sürüp siliyorum. Yüzüme gözüme maske yapıyorum. Dolabimi elden gecirdim. Hatta bahar temizliği... Kısaca dikkatini başka şeye yonelt. Mutlaka ozliceksin bu çok normal ama elin telefona gidip arıcak gibi olursan gidemedigin okulunu hatırla

Evet ya,ne bu kıskançlık anlamadım.
Sanırım hanımefendi okumayıp pişman olanlardan.
Ne bu çekememezlik anlamadım.

Ya beni de alın o time
Gerçekten sonumuz da benzedi,umarım bir sonraki ilişkimizde daha mutlu oluruz ikimiz de.
Hakediyoruz fazlasıyla. :)

Ders okul iş bayağı yoğunum aslında
Onun dışında kafamı sürekli meşgul edersem unuturum gibi geliyor.
Şuana kadar iyi gidiyorum,yazdıklarına cevap dahi vermedim yazdığı her yerden engelledim
İyi gidiyorum bence,başarıcaz başaracaksın eminim buna :)

Ahaha oha onun bir değişiğini bende yaşadım ya,çok kötü bir durum. ama sonu güzel bitmiş ne güzel okula başlamışsım,hiçbirşey için geç değil unutma. :)

Yaf bende gelenlerin hepsi gideni mumla aratıyor bundan sonraki enseme chip yerleştirip üçüncü göz yerine kamera yerlestircek diye çok korkuyorum:/

Yaf bende gelenlerin hepsi gideni mumla aratıyor bundan sonraki enseme chip yerleştirip üçüncü göz yerine kamera yerlestircek diye çok korkuyorum:/
Çok mu kıskançlar? Ya da korumacı tavırları mı var?
Okuyor musun? Tavsiyem düzgün tipli insanlarla takıl az çok tipinden anlaşılıyor nasıl bir karaktere sahip olduğu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…