- 29 Mart 2018
- 13.209
- 46.516
- 548
- 26
- Konu Sahibi -Thanatos-
-
Evet.Tüm iletişimizi kesin ve ayrılın mutlaka, üniversite okumanızı istemeyen, hayatınızin her alanında hüküm sahibi olup , kendi hayatından zerre taviz vermeyen bir insanın sizi sevdiğini asla düşünmüyorum.
Sizi sevmiyor, kendine yönlendirecegi , her istediğini yaptıracağı birini arıyor, buna izin vermeyin.
Ya inşallah canım.Kaçan kovalanır bunu çok iyi öğrendim. Alışkanlık gibi seninki canım alışkanlıkdan vaz geçmek de çok zor zoru başara bilmen dileklerimle..
Hesaplarımı kapatmıştım zaten ama telefonsuz durabilir miyim bilmiyorum.Aramayın,görüşmeyin gerekirse telefonsuz kalın.
Ayaklarım zaten yere basıyor benim.İnsan gerçekten severse ayrılmaz mantığını çözemedim bu hayatta
Hayır kardeşim gerçekten sevsem de ayrılırım ayrıldım da.seversin adam seni üzer ilgisizdir vs vs gayette ayrılınır.
Adam bencil kendini düşünüyor.senin kendini geliştirmeni istemiyor çünkü öyle olursa senin ayakların yere sağlam basıcak .onun elinde oyuncak olmayacaksın.otur otur kalk kalk yapamayacak.
Senin hayatını böyle kısıtlarken kendisinin özgürce davranması zaten ne kadar bencil olduğunu gösteriyor.bana göre sevilmek sadece kıskanılmak sahiplenilmek değil.sevgi anlayışım bu kadar sığ değil benim..
Ben zaten sevmiyorum,nefret ediyorum.Öncelikle sevildiğimi biliyorum tesellisini kenara bırakın zira hayatınızı yönlendirmek isteyen sizi zora sokan biri sizi sevmiyordur.
Sonra zaten şu an sizin de sevmediğinizi kabullenin. Sevgiyle nefret bir arada olmaz.
İnşallah canım benim insallahYa inşallah canım.
Bunu gönülden istiyorum.
Umarım.. Umarım. Çok teşekkür ederim.İlerde iyi ki diyeceksiniz... Iyı kı bitmiş öyle biri çıkacak kı karsınıza kalıba sokmadan sadece siz olduğunuz için sevecek o zaman gercek sevginin ne oldugunu anlayacaksınız zira bu sevgi değil..
Umarim bir an önce kurtulursunuz bu yükten sevgiler
İşte nasıl yapıcam,acısına nasıl katlanıcamKangren olan organ kesip atılır başka yolu yok
Her şeyi düşünen, her şeyi ayarlayan taraf deyince aklımaVelvette geldi. Yanlış hatırlamıyorumdur umarım.
İşte nasıl yapıcam,acısına nasıl katlanıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?