-
- Konu Sahibi sevvalpapatya
İnşallah pozitiftir çatlatma iğnesi ne oluyor aşılama mı denedinizCanım benim eşim de 2 ay önce sol varikosel ameliyatı oldu bende 27 eylül de çatlatma iğnesi vurdum bugün 16 günüm test yaptım silik çizgi çıktı salı günü kan vericem umarım benim pozitifse seninde olur
Bencede ver bende sabırsızlandımmP
Salı günü veririm kan daha sabredemiyorum
İnşallah bende hamile kalırım rabbime sıgınıyoruz Allahtan ümit kesilmezEşimde ocakta ameliyat oldu sayısı ileri hızı düşüktü 3 ay sonra test verdik sayı 2 kat artmış ama hızı düşüktü en az 6 ay iyileşme süresi varmış kadın doğum doktorumuz ikimize de özel takviyeler verdi kullandık değerleri yırttı düzelir dedi biz bu süreçte hacamata başladık doktorumda sülük ekstra önerdi ve ikimizde yaptık en son adet tarihim mayıstaydı hamd olsun hamile kaldım Rabbimin bir mucizesiydi benim sağ tüpüm alınmıştı ve pcos vardı eşim tır şoförü olması Avrupa’ya çalışması zorlu süreçlerdi çabaladık Rabbimin imkanı dahilinde hamd olsun ol dedi oldu yollar dikenli gözükebilir her zaman umutlu olalım nasibimiz için elimizden geleni yapıp Allah güvenelim zaman geçmiyordur çabalamanıza rağmen olmuyordur siz genede bir ümitle yolunuza devam edin. Sağlıklı beslenmeyi uykunuza hayatınızdaki sağlıksız olan bir çok şeyi değiştirin alternatif tıp ve dualarla destekleyin sürecinizi
Rüyamda gördüm bugün silik çizgi çıkıyordu eşimde bugün görmüş rüyasında hamile olduğumu söylüyormuşum inşallah gerçek olurBencede ver bende sabırsızlandımm
İnşallah kanda da değerin güzel çıkar bende sabırla bekliyorumCanım benim eşim de 2 ay önce sol varikosel ameliyatı oldu bende 27 eylül de çatlatma iğnesi vurdum bugün 16 günüm test yaptım silik çizgi çıktı salı günü kan vericem umarım benim pozitifse seninde olur
Benim 2 gün kaldı regleİnşallah kanda da değerin güzel çıkar bende sabırla bekliyorum
İnşallah adet olmazsın 2 gün kaldıysa test yapsana varsa çıkarBenim 2 gün kaldı regle
Ay yok yapmıcam hep hüsranla sonuçlanıyorİnşallah adet olmazsın 2 gün kaldıysa test yapsana varsa çıkar
Yumurtaliklarım büyüyüp kendiliğinden catlamiyordu onun için iğne ile çatlattıkİnşallah pozitiftir çatlatma iğnesi ne oluyor aşılama mı denediniz
Onu bizde gördük ben yeni dogmus bebegimi emziriyordum esimde aynı gün kız cocuk doğurdugumu görmüsRüyamda gördüm bugün silik çizgi çıkıyordu eşimde bugün görmüş rüyasında hamile olduğumu söylüyormuşum inşallah gerçek olur
Anladım inşallah hayırla sağlıkla gelir bebişlerimizzYumurtaliklarım büyüyüp kendiliğinden catlamiyordu onun için iğne ile çatlattık
AminAnladım inşallah hayırla sağlıkla gelir bebişlerimizz
Ayy hadi bakalım inşallahAminbugün kan vermeye gitcem
Kan verdim öğleden sonra sonuç için gidicemAyy hadi bakalım inşallahgüzel sonuclarını bekliyorumm
Hadi bakalım cok heyecanlandımKan verdim öğleden sonra sonuç için gidicem
Naptın kan verdinmiİnşallah adet olmazsın 2 gün kaldıysa test yapsana varsa çıkar
Sonucum 586 çıkmış birazdan hastaneye gidicemHadi bakalım cok heyecanlandım
Aynen bende o yüzden yapmıyıcamAy yok yapmıcam hep hüsranla sonuçlanıyor
Yok vermedim benNaptın kan verdinmi