-
- Konu Sahibi sevvalpapatya
Ay bende onu duydum diğer aya kullanacağım inşAllahOlumlu düşün tabi. Ben varikosele rağmen ilk ayda kızıma gebe kaldımbeş yaşında kızıma kardeş istiyoruz şimdi siz takviye falan kullanın bide gynoseed jel varmış bu ay ben onu kullanacağım
Ben folik asit kullanıyorumHangi ilacını kullanıyorsunuz
Eşin birşey kullanıyormu hangi folik asit kullanıyorsunBen folik asit kullanıyorum
Ben diafol kullanıyorum eşimde argifertil ikimizde doktoru verdi iyi geliyormuşEşin birşey kullanıyormu hangi folik asit kullanıyorsun
Genelde doktorlar ilaç vermiyor ameliyat sonrası başarını oranını görmek içinSenin eşin hangi hastanede ameliyat oldu doktoru ilaç vermedimi
Bizim doktorumuz verdi ya bilmiyorumGenelde doktorlar ilaç vermiyor ameliyat sonrası başarını oranını görmek için
Biz devlette olduk Bagcılar eğitim araştırmada
Anladım canım bugub yine ovulasyonmu yapacaksınBizim doktorumuz verdi ya bilmiyorum
Evet bakalım bugün nasıl çıkıcakAnladım canım bugub yine ovulasyonmu yapacaksın
Çok merak ettim kaç gibi yapıyorsun ve sıvı tüketmemeye özen gösteriyorsun dimiEvet bakalım bugün nasıl çıkıcak
10.30 gibi yapıyorum aynen sıvı tüketmemeye çalışıyorumÇok merak ettim kaç gibi yapıyorsun ve sıvı tüketmemeye özen gösteriyorsun dimi
Benimde eşim bir hafta önce oldu , daha erken bizde bekliyorz o yüzden gelecek yorumları bende merakla bekliyorumKızlar merhaba yaklaşık 5 aydır çocuk istiyoruz ama henüz nasip olmadı 2 ay önce eşimde sol tarafta varikosel çıktı aslında sperm sayısı iyi ama ileri hareketlisi azdı doktorda ameliyat dedi ve ameliyat sonrası ikinci ayın içindeyiz doktor sorun ortadan kalktı çocuk sahibi olmanızı beklicez eğer aralığa kadar olmazsa sperm testi alıcaz dedi eşi varikosel ameliyatı olan ve sonrası çocuk sahibi olanlarınız varsa yazabilir misiniz bana umut olun inşallah ovulasyon testiyle yumurtlama takibi yapıyorum geçen ay testlerim belirgin çıkardı bu ay hep silik ilerliyor anlıyamadım onuda yorumlarsanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim
İnşallah tez vakitte hamile kalırsın benim ikinci ay sanırım bu ay da tutmadı hayırlısı olsunBenimde eşim bir hafta önce oldu , daha erken bizde bekliyorz o yüzden gelecek yorumları bende merakla bekliyorum
Yumurtlama geçte olabilirTestim silikleşti yaben şimdi bu günden itibaren mi 14 gün sayıcam adetim mi gecikicek
Nasıl yaniYumurtlama geçte olabilir
Yani adete yakında yumurtlama olabiliyorNasıl yani
Böyle olunca adet geçmi olmuş oluyorYani adete yakında yumurtlama olabiliyor
Evet öyle biliyorumBöyle olunca adet geçmi olmuş oluyor
Bakalım inşallah günümde adet olmam ve gebe çıkarım bilmiyorum hala gebeymişim gibi hissediyorum 2 gündür kasığıma batmalar oluyor yoruluyorum hemen ve gögüs ucum acıyorEvet öyle biliyorum