-
- Konu Sahibi sevvalpapatya
Gögüs hassasiyetim var normalmiHayırlısı olsun inşallahh
Ayy hamilelik belirtilerinden inşallah hamilesindirGögüs hassasiyetim var normalmi
İnşallah canımAyy hamilelik belirtilerinden inşallah hamilesindir
Benim sol kasık batmalarım oluyorİnşallah canım
Ay hadi bakalım neler oluyor bize hahaBenim sol kasık batmalarım oluyor
İnşallah psikolojik değildirAy hadi bakalım neler oluyor bize haha
Kız bugun benden bi akıntı geldi böyle krem renk ama afedersin sümük gibi yani ıslak değil slaym gibi ele alınabiliyor değişikti ilk defa öyle gördümİnşallah psikolojik değildir
Ayyy çok heyecanlandım hamile olabilirsinKız bugun benden bi akıntı geldi böyle krem renk ama afedersin sümük gibi yani ıslak değil slaym gibi ele alınabiliyor değişikti ilk defa öyle gördüm
Of bilmiyorum test mi yapsam sabah ama 10 gün var adetimeAyyy çok heyecanlandım hamile olabilirsin
Daha çok var ama yap bence ne olur ne olmaz belki çıkarOf bilmiyorum test mi yapsam sabah ama 10 gün var adetime
Çıkmaz daha y yapmıyımDaha çok var ama yap bence ne olur ne olmaz belki çıkar
Sen bilirsin bende hiç belirti yok sadece sol kasığıma ağrı giriyor arada o kadar akıntım var ama normalÇıkmaz daha y yapmıyım
Valla bende diyorum bazen psikolojik olarak mı yaşıyorum acabaSen bilirsin bende hiç belirti yok sadece sol kasığıma ağrı giriyor arada o kadar akıntım var ama normal
İnşallah psikolojik değildir inşallah gebesindirValla bende diyorum bazen psikolojik olarak mı yaşıyorum acaba