- 2 Ağustos 2024
- 601
- 181
- Konu Sahibi sevvalpapatya
Ayyy çoook mutlu oldumm inşallah bende gebeyimdir çok istiyorum yaSonucum 586 çıkmış birazdan hastaneye gidicem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyy çoook mutlu oldumm inşallah bende gebeyimdir çok istiyorum yaSonucum 586 çıkmış birazdan hastaneye gidicem
Ayyy inşallah gerçek olur gebesindirOnu bizde gördük ben yeni dogmus bebegimi emziriyordum esimde aynı gün kız cocuk doğurdugumu görmüs
İnşallah sizin de olurAyyy çoook mutlu oldumm inşallah bende gebeyimdir çok istiyorum ya
Çok çoookk sevindim sağlıkla gelsin inşallahSonucum 586 çıkmış birazdan hastaneye gidicem
Aminnn belirtilerin nelerdi acabaİnşallah sizin de olur
BendeeeeeSabırsızlanıyorum yaa
Amin inşallahÇok çoookk sevindim sağlıkla gelsin inşallah
Aslında şu bi belirtiydi diyemem ben catlatma ignesi ile hamile kaldım iğnenin yan etkisi de var ama şöyle göğüslerim çok şişti karnım yine aynı şekilde çok şişkinliğim vardı afedersin ama çok fazla gaz var.. belim çok agiriyordu yine ara ara.. onun dışında lekelenmem oldu adet olcam sandım devamı gelmeyince tamam hamileyim dedimAminnn belirtilerin nelerdi acaba
Ay hayırlı olsun senin adına çoook sevindim inşallah bende hamileyimdir bende pazar günü adet olmam lazım ama inşallah olmamAslında şu bi belirtiydi diyemem ben catlatma ignesi ile hamile kaldım iğnenin yan etkisi de var ama şöyle göğüslerim çok şişti karnım yine aynı şekilde çok şişkinliğim vardı afedersin ama çok fazla gaz var.. belim çok agiriyordu yine ara ara.. onun dışında lekelenmem oldu adet olcam sandım devamı gelmeyince tamam hamileyim dedim
Benimde göğüslerim asırı sis yani öyle böyke değil agrım yok 2 gün ağrım oldu sanki adet olacakmısım gibi bugun gitti ama regl günüm bugun normalde sabahları uyandığımda olmuş olurdum suan yok bakalımAslında şu bi belirtiydi diyemem ben catlatma ignesi ile hamile kaldım iğnenin yan etkisi de var ama şöyle göğüslerim çok şişti karnım yine aynı şekilde çok şişkinliğim vardı afedersin ama çok fazla gaz var.. belim çok agiriyordu yine ara ara.. onun dışında lekelenmem oldu adet olcam sandım devamı gelmeyince tamam hamileyim dedim
Ayyy inşallah olmazsın test yapsana bugün benim gögüs ucu ağrım vardı geçti ama şişlik var aşırı halsizlik var hiçbirşey yapmama ma rağmen çok halsizim dün koku hassasiyetim oldu o kokudan az kalsın kusucaktım o derecede bayadır kasıklarıma batma oluyor adet olucakmışım gibi inşallah bu belirtiler beni yanıltmaz hamileyimdirBenimde göğüslerim asırı sis yani öyle böyke değil agrım yok 2 gün ağrım oldu sanki adet olacakmısım gibi bugun gitti ama regl günüm bugun normalde sabahları uyandığımda olmuş olurdum suan yok bakalım
İnşallah bana da haber verir misinAy hayırlı olsun senin adına çoook sevindim inşallah bende hamileyimdir bende pazar günü adet olmam lazım ama inşallah olmam
İnşallah regl olmazsın sende hamilesindirBenimde göğüslerim asırı sis yani öyle böyke değil agrım yok 2 gün ağrım oldu sanki adet olacakmısım gibi bugun gitti ama regl günüm bugun normalde sabahları uyandığımda olmuş olurdum suan yok bakalım
Veririm tabi inşallah güzel haberler veririmİnşallah bana da haber verir misin
Keseyi gördün mü senİnşallah regl olmazsın sende hamilesindir
Test yaptın mı canimBenimde göğüslerim asırı sis yani öyle böyke değil agrım yok 2 gün ağrım oldu sanki adet olacakmısım gibi bugun gitti ama regl günüm bugun normalde sabahları uyandığımda olmuş olurdum suan yok bakalım
İnşallahVeririm tabi inşallah güzel haberler veririm
Yok benim lekelenmem olduğu için doktor yarın da kan vermemi istedi eğer normal yükseliyorsa sıkıntı olmaz dedi.. keseyi görmek için 1500 lerde olması lazım beta nın 2 hafta ya herhalde görürümKeseyi gördün mü sen
Yok canım daha yapmadım reglim bugun ya geçsin biraz diyorum sence ne zaman yapmalıyımTest yaptın mı canim