- 5 Temmuz 2013
- 3.946
- 1.333
-
- Konu Sahibi delinefsim
- #10.101
Rabbim yardımcın olsun camım sağ salım kucağı a almayı nasip etsinİNŞÂALLAH olacak canım bu iş gerçekten sabır gerektiriyor. Ben3. Denemede pozitif almıştım 11. Haftada kaybettim kürtaj oldum. Eylül adetimle tekrar donmuş embriyom ile tekrar pozitif aldık ama yüreğimiz ağzımızda dr hep temkinli kalp atışı duyamadık henüz aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorumİnşâAllah bu sefer sağlıkla alırız kucağımıza
Amin canım İnşâAllah çok sağolRabbim yardımcın olsun camım sağ salım kucağı a almayı nasip etsin
Aradan 4sene geçmiş ama ameliyattan sonra gebe kaldınız mı?Valla benim eşimde 1. derece varikosel vardı. hız ve morfoloji sorunumuz olduğunu söylemiştik doktora. Doktorda varikosel morfoloji ve hız sorunu yapar ameliyat olun demişti. Eşimde kötü tatları olan kürleri yiyip içmektense ameliyat olup kurtulayım dedi. Eylül de ameliyat oldu.
ben meliyattan 3 buçuk sene sonra hamile kaldım canım çok şükür..Aradan 4sene geçmiş ama ameliyattan sonra gebe kaldınız mı?
Allah sağlık sıhhat versin inşallah bebişinizeben meliyattan 3 buçuk sene sonra hamile kaldım canım çok şükür..
2 tane çocuğum var. Ama sorun eşimin değerleriyle ilgili değilmiş. Yani morfolojik yine yüzde 1 idi. Ameliyattan sonra çok değişen birşey yoktu.Aradan 4sene geçmiş ama ameliyattan sonra gebe kaldınız mı?
Anladım ameliyatsız gebe kaldınız yani2 tane çocuğum var. Ama sorun eşimin değerleriyle ilgili değilmiş. Yani morfolojik yine yüzde 1 idi. Ameliyattan sonra çok değişen birşey yoktu.
ALLAH RAZI OLSUN CANIM, isteyen herkese nasib etsin inşallahAllah sağlık sıhhat versin inşallah bebişinize
Amin inşallahALLAH RAZI OLSUN CANIM, isteyen herkese nasib etsin inşallah
Ameliyat oldu eşim fakat değerlerde bir değişim olmadı. Hafif dereceydi varikosel. Aynı değerlerle hamile kaldım.Anladım ameliyatsız gebe kaldınız yani
Benim eşimin ki 3.derece maalesef peki ameliyattan kaç ay sonra hamile kaldınız?Ameliyat oldu eşim fakat değerlerde bir değişim olmadı. Hafif dereceydi varikosel. Aynı değerlerle hamile kaldım.
Canım benimkide 3.dereceydi 1yıldan önce olmaz dedi doktorlar. Değerler çok yavaş arttı zaten. O yüzden 3buçuk sene sürdü hamile kalmam. Ameliyatı olun geciktirmeyin kısmet belki daha evvel gebelik olur. Uzun bir süreç sizi bekliyor.Benim eşimin ki 3.derece maalesef peki ameliyattan kaç ay sonra hamile kaldınız?
Endişeliyim Allah yardımcımız olsun inşallah. .Canım benimkide 3.dereceydi 1yıldan önce olmaz dedi doktorlar. Değerler çok yavaş arttı zaten. O yüzden 3buçuk sene sürdü hamile kalmam. Ameliyatı olun geciktirmeyin kısmet belki daha evvel gebelik olur. Uzun bir süreç sizi bekliyor.
amin canım benim duacınızım.. biz tüp bile yaptık, aşılama çatlatma herşeyi denedik. Sonra dedim ki neden bu kadar bekleyip kendimi yormuşum üzmüşüm o süreci kabullenmek de zor oluyor. direk tüp yapın biraz denedikten sonra olmazsa ve durumunuz müsaitse kuzu. ben tüpleri yaptım transfer olmadan beklemem gerekiyordu 4-5 ay hamile olduğumu öğrendim. çok şükür, rabbim aratmasın canım aminn..Endişeliyim Allah yardımcımız olsun inşallah. .
Allah evladınızı ve evlatlarımızı vatana ve millete hayırlı anne baba rızası alanlardan eylesin durum müsait gerekirse oda olur ama benim yaşım 22 yaparlarmı bilmiyorumamin canım benim duacınızım.. biz tüp bile yaptık, aşılama çatlatma herşeyi denedik. Sonra dedim ki neden bu kadar bekleyip kendimi yormuşum üzmüşüm o süreci kabullenmek de zor oluyor. direk tüp yapın biraz denedikten sonra olmazsa ve durumunuz müsaitse kuzu. ben tüpleri yaptım transfer olmadan beklemem gerekiyordu 4-5 ay hamile olduğumu öğrendim. çok şükür, rabbim aratmasın canım aminn..
bende 24 yaşındaydım canım o zaman dediğim gibi 1 sene dene misal, çooook bekleme demek istiyorum, yine de sana kalmış tabiki. güzel dileklerin için çok teşekkür ederim :)Allah evladınızı ve evlatlarımızı vatana ve millete hayırlı anne baba rızası alanlardan eylesin durum müsait gerekirse oda olur ama benim yaşım 22 yaparlarmı bilmiyorum
Rica ederim aynen çok beklemek istemiyoruz çünkü bekledikçe daha çok strese giriyorumbende 24 yaşındaydım canım o zaman dediğim gibi 1 sene dene misal, çooook bekleme demek istiyorum, yine de sana kalmış tabiki. güzel dileklerin için çok teşekkür ederim :)
Canim merhaba burada mısın acaba bayağı zaman olmuş gerçi. Bu bahsettigin macun ve at kestanesi nedir detaylı yazarmisinArkadaşlar buradaki bir çok konuları okudm o sayede birçok şeyi öğrendim.. hikayemizi anlatacam şimdi eşim 11 ay önce varikosel ameliyatı oldu 5 ay sonra sonuçlar düzelme oldu ve gebelik oldu ama kurtaj la sonuçlandi (bende de kan pıhtılaşmasi varmış.) Daha sonra kurtajdan. 2 ay sonra tahlil verdk çok üzücüydü ameliyat öncesi değerlere geri dönmüştü doktor ameliyat olacak tekrar ameliyatı başarısız geçmiş dedi ama biz istemedk .. neyse geri başladı keçi boynuzu kürü yaptk 3 hafta kadr eşim bir kilo kadr keçi boynuzu pekmezi yedi bu arada at kestanesi ni duydum aldım ve icini toz haline getirip sabahları bir bardak kaynak suya 1 çay kaşığı atarak 5 gün icirdm zorla. Daha sonra bıraktı ve onu icmiyo diye bu kez bir macun hazırladm içinde keçi boynuzu pekmezi dut pekmezi zencefil çakşır vs vardı onuda zorla bir hafta yedirebildim 3 ay oldu en son teste dun test verdk ve sonuclar inanilmazdi sperm sayısı total 480ml ileri hızlı %35 morfoloji%5 çıktı herşey gayet normal dedi doktor bile şaşırdi yani. Bizm sayıda sıkıntı yoktu canlılık ve ileri harekette vardı ileri hizli %5ten %35e çıktı Rabbim nasip etti çok şükür bunları gormeyi ameliyat mı etkisini yeni gostrdi at kestanesi mi vesile oldu o macunmu bilemiyorum Rabbim hepinize nasip etsin inşallah .. Rabbim evlatlarımızı kavuştursun.