Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
arkadaş doğru söylüyor valla, ne ayak kaldırmalar, ne uzanmalar kar etmedi yani. rahatlık başka yolu yok. o da çok kontrol edilebilir birşey değil
ben bu ay cok dikkat edicem sanki diğer aylarda etmemiş gibi ayaklarımı kaldırıyordum ama çok durmuyordum hemen banyo ya wc ye falan gidiyodum bu ay biraz daha dikkat edicem belli mi olur :)

Mrb kızlar benim eşimde de varikosel var. En son doktora gittiğimizde ameliyat önerdi. İst anadolu yakasında önerebileceğiniz ürolog kimlerdir?

Bnde arastırıyorum acıl amelıyatta basarı saglamışlar lütfen varıkosel içün iyi doktor önerısı yapın
Istanbulu bilmiyorumda konusunda uzman androloglar mikrocerrahi ile basari sagliyorlar.genelde bu yontemle yapiliyor artik doktor olarak malesef bi fikrim yok.benim sorduklarim bu yontemlerdi evet uyguluyrz diyince olduk biz

Istanbulu bilmiyorumda konusunda uzman androloglar mikrocerrahi ile basari sagliyorlar.genelde bu yontemle yapiliyor artik doktor olarak malesef bi fikrim yok.benim sorduklarim bu yontemlerdi evet uyguluyrz diyince olduk biz
Tesekkur ederız varıkosel için ameliyat olmuşlara nasıl ulasırız acaba

Merhaba benimde eşimin varikoseli çıktı. Doktor ameliyata şuan gerek yok demiş. Bir kaç ay sonra olmazsa tekrar görüşelim demiş. eşimin sperm sayısı 108 milyon hızı %10. Doktor ameliyatı sperm sayısı 17 milyon falan olana yapıyoruz senin sayın gayet iyi, Şuan hızını yükselttiğinde sorun kalmaz demiş Ne yapacağız bilmiyorum açıkcası teşekkürler.

canım evet doktor doğru söylemiş sayınız çok iyi, hızı yüksetmek içinde beslenmesine dikkat etsin biraz sigara içiyorsa azaltsın fındık badem falan yesin, bu şartlarda bile hamile kalabilirsin.

selam kızlar benim eş
meraba at kestanesi cayını nasıl kullandınız

Bn tabletını aldım balen marka

hangisi daha iyi olurki size fayda ettimi

Merhaba bn internet sitesinden aldim tarifi . Kestanenin kendisini satin alip dışını soyup ic beyaz kismini toz haline getirip 4 gun sicak suya 1 cay kasigi koyarak demletip icirdm.

haftada 4 günmü yaptınız onu anlamadım
normal yollamı hamile kaldınız
sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah

merhaba arkadaşlar.. benim de eşimde varikosel problemi var, İstanbul Anadolu yakasında bildiğiniz üroloji doktoru varsa önerebilir misiniz? şimdiden teşekkür ederim..

Arastırdığım doktorlar ali nejat eğilmez, emre bakırcıoğlu, burcin tunç (yeni bilgi edindim) levent türk ama istanbulun ne tarafında olduklarını bılmıyorum bi arastırın isterseniz

eski yazdıklarımı görünce içim sızladı yaa. arkadaşlar herşey kafada bitiyor . ben tamam artık napayım Allah benim ürememi istemiyor demek ki dedim :) ve bi baktım o ay hamile kalmışım. çok zor kafaya takmamak ama düşünmemeye çalışın

Canim aynen ya bende bicare dolanip duruyordum buralarda.cok sukur Rabbim sifamizida mujdemizide verdi gecen hafta.benim henuz cok yeni 5haftalik.siz kac haftaliksiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…