-
- Konu Sahibi delinefsim
- #10.161
ben bu ay cok dikkat edicem sanki diğer aylarda etmemiş gibiarkadaş doğru söylüyor valla, ne ayak kaldırmalar, ne uzanmalar kar etmedi yani. rahatlık başka yolu yok. o da çok kontrol edilebilir birşey değil
Bnde arastırıyorum acıl amelıyatta basarı saglamışlar lütfen varıkosel içün iyi doktor önerısı yapınMrb kızlar benim eşimde de varikosel var. En son doktora gittiğimizde ameliyat önerdi. İst anadolu yakasında önerebileceğiniz ürolog kimlerdir?
Istanbulu bilmiyorumda konusunda uzman androloglar mikrocerrahi ile basari sagliyorlar.genelde bu yontemle yapiliyor artik doktor olarak malesef bi fikrim yok.benim sorduklarim bu yontemlerdi evet uyguluyrz diyince olduk bizBnde arastırıyorum acıl amelıyatta basarı saglamışlar lütfen varıkosel içün iyi doktor önerısı yapın
Tesekkur ederız varıkosel için ameliyat olmuşlara nasıl ulasırız acabaIstanbulu bilmiyorumda konusunda uzman androloglar mikrocerrahi ile basari sagliyorlar.genelde bu yontemle yapiliyor artik doktor olarak malesef bi fikrim yok.benim sorduklarim bu yontemlerdi evet uyguluyrz diyince olduk biz
Istanbul icin doktor takviminden androlog urologlara ulasip oradan yorumlara bakabilirsiniz bence.burada olanlar gec gorebilir veya siteye girmeyenler hic goremezTesekkur ederız varıkosel için ameliyat olmuşlara nasıl ulasırız acaba
Bazen topikler oluyor bunun içinIstanbul icin doktor takviminden androlog urologlara ulasip oradan yorumlara bakabilirsiniz bence.burada olanlar gec gorebilir veya siteye girmeyenler hic goremez
canım evet doktor doğru söylemiş sayınız çok iyi, hızı yüksetmek içinde beslenmesine dikkat etsin biraz sigara içiyorsa azaltsın fındık badem falan yesin, bu şartlarda bile hamile kalabilirsin.Merhaba benimde eşimin varikoseli çıktı. Doktor ameliyata şuan gerek yok demiş. Bir kaç ay sonra olmazsa tekrar görüşelim demiş. eşimin sperm sayısı 108 milyon hızı %10. Doktor ameliyatı sperm sayısı 17 milyon falan olana yapıyoruz senin sayın gayet iyi, Şuan hızını yükselttiğinde sorun kalmaz demiş Ne yapacağız bilmiyorum açıkcası teşekkürler.
meraba at kestanesi cayını nasıl kullandınızAmeliyat olunmadigi surece degerler kotulesiyor diye biliyorum . Lökosit spermlerin yapisini bozuyormus hem . Bnliz benzer degerlerdeyken gebe kaldm ama kimyssal gebelikti sonlandi hemen. Olsun derim veya zaman varsa bu atkestanesi tabletlerden veya caydan deneyebilirsinz. Bize ikinci kez ameliyat diyorlardi ama biz istemedk cayi yaptm 1 ay sonra duzeldi bence at kestanesi cayinin etkisiydi .
Bn tabletını aldım balen markaselam kızlar benim eş
meraba at kestanesi cayını nasıl kullandınız
Merhaba bn internet sitesinden aldim tarifi . Kestanenin kendisini satin alip dışını soyup ic beyaz kismini toz haline getirip 4 gun sicak suya 1 cay kasigi koyarak demletip icirdm.selam kızlar benim eş
meraba at kestanesi cayını nasıl kullandınız
Bn tabletını aldım balen marka
Merhaba bn internet sitesinden aldim tarifi . Kestanenin kendisini satin alip dışını soyup ic beyaz kismini toz haline getirip 4 gun sicak suya 1 cay kasigi koyarak demletip icirdm.
çok teşekkür ederimArastırdığım doktorlar ali nejat eğilmez, emre bakırcıoğlu, burcin tunç (yeni bilgi edindim) levent türk ama istanbulun ne tarafında olduklarını bılmıyorum bi arastırın isterseniz
Canim aynen ya bende bicare dolanip duruyordum buralarda.cok sukur Rabbim sifamizida mujdemizide verdi gecen hafta.benim henuz cok yeni 5haftalik.siz kac haftaliksinizeski yazdıklarımı görünce içim sızladı yaa. arkadaşlar herşey kafada bitiyor . ben tamam artık napayım Allah benim ürememi istemiyor demek ki dedim :) ve bi baktım o ay hamile kalmışım. çok zor kafaya takmamak ama düşünmemeye çalışın