Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kızlar merhaba bnde baya bir süredir sizleri takip ediyorum umut olsun diye ger gün girip okuyorum.bnim eşimde varikosel oldu 3 ayı doldurduk geçen hafta sayım yaptırdı eşim sayı iki katı artıp 51 milyon olmuş ama hareketli yüzdesi 28 bu hale hareketlilik kötü yani çok üzüldüm ama düşünmeyecez artık keçi boynuzu kürüne başladık 3 gün önce bir de aktardan çakşır otu sorduk bize ufak bir kavanoz bir şey verdi içinde Yok yok arttırır dedi bakalım bir ay kullanacaz tekrar yaptıracaz birde pro ile başlayan bir hap almıştık onu da içiyoruz dilerim hepimiz hamile kalırız size umut olsun diye anlatayım eşim ile aynı yerde çalışan arkadaş da oldu omunda hareketlilik kötü idi ve ameliyattan sonraki 4. Ay da hamile kaldı hiç sayım filan da hiç yaptırmamışlar darısı bizlere

Benim eşimde 2016 ocak ayinda ameliyat oldu ve ekim ayinda hamile kaldim.Cok bitkisel urün kullandik ama hicbir faydasini gormedik. insallah isteyen herkese Allah nasip etsin.

benimde 8 ay olacak eşim ameliyat olalı kızlar çok bir düzelme yok ama rabbim nasib eder inşallah..

Merhaba ..hiç artış olmadı mi..yoksa az mu yükseliyor
canım sayıda artış var yani 7 milyondu 16 milyon a yükselmiş ama ileri hareketlilik yine 0 ve morfoloji yine %2, gerçi doktor bize 1 yıldan önce olması zor demişti eşiminki 3. dereceden varikoselmiş. ama yinede ne bilim işte üzülüyorum bu ay tekrar bi verebilirse test bakıcaz.

Üzülme canm yinede artış olmus..bizim sprem sayısı hız ve morfoloji gittikçe sayı 6 milyondan 2 milyona dustu...sizde yine artış olmuş yiyeceklere falan da dikkat etsin esin..ilaç falan kullanıyor mu esin

Üzülme canm yinede artış olmus..bizim sprem sayısı hız ve morfoloji gittikçe sayı 6 milyondan 2 milyona dustu...sizde yine artış olmuş yiyeceklere falan da dikkat etsin esin..ilaç falan kullanıyor mu esin
Üzüldüm canım sayıniz çok düşmüş.. rabbim şifa versin hepimize, neofortil kullanıyoruz canım ama tekrar proxceed plus a geçmeyi düşünüyoruz. Bakalım..

Üzüldüm canım sayıniz çok düşmüş.. rabbim şifa versin hepimize, neofortil kullanıyoruz canım ama tekrar proxceed plus a geçmeyi düşünüyoruz. Bakalım..
Hayırlı olsun..amin Rabbim hepimiz için hayırlı si versin..biz şimdi tüp bebek yapıyoruz bakalım inşallah pozitif sonuç aliriz

ameliyat olanlar nerede oldunuz ve sonuç yüzde kaç başarılı , Rabbim herkese nasip etsin hayırlı evlatlar

ameliyat olanlar nerede oldunuz ve sonuç yüzde kaç başarılı , Rabbim herkese nasip etsin hayırlı evlatlar
Mersin ünv. Hastanesi'nde olduk çok memnun kaldık canım para vermedim ve hastane özel hastane gibiydi. Doktorlardan ilgiliydi başarılı bir ameliyattı

Amın canm..benim eşim Gaziantep'te oldu özel has.
Başarılı bir ameliyat dendi ama değerlerimiz gittikçe dustu..
Canım zaten çoğu hastane ile ilgili olmuyormus konuştum doktorla varikosel ameliyatlarının yüzde 50si başarılı olur yüzde ellisi işe yaramaz dedi bana..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…