-
- Konu Sahibi delinefsim
- #10.061
Hayırlı olsun canm inslh bizimde olurBenim eşimde 2016 ocak ayinda ameliyat oldu ve ekim ayinda hamile kaldim.Cok bitkisel urün kullandik ama hicbir faydasini gormedik. insallah isteyen herkese Allah nasip etsin.
Merhaba kizlar....yarın yumlar im toplanacak ..lütfen dua edin..inşallah bu defa sağlıklı embrio olur ve ngs ye gonderelim
inşallah ..Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallahİnş arkadaşım rabbim hayırlı ile bebiş versin hepimize
Merhaba ..hiç artış olmadı mi..yoksa az mu yükseliyorbenimde 8 ay olacak eşim ameliyat olalı kızlar çok bir düzelme yok ama rabbim nasib eder inşallah..
canım sayıda artış var yani 7 milyondu 16 milyon a yükselmiş ama ileri hareketlilik yine 0 ve morfoloji yine %2, gerçi doktor bize 1 yıldan önce olması zor demişti eşiminki 3. dereceden varikoselmiş. ama yinede ne bilim işte üzülüyorum bu ay tekrar bi verebilirse test bakıcaz.Merhaba ..hiç artış olmadı mi..yoksa az mu yükseliyor
Üzülme canm yinede artış olmus..bizim sprem sayısı hız ve morfoloji gittikçe sayı 6 milyondan 2 milyona dustu...sizde yine artış olmuş yiyeceklere falan da dikkat etsin esin..ilaç falan kullanıyor mu esincanım sayıda artış var yani 7 milyondu 16 milyon a yükselmiş ama ileri hareketlilik yine 0 ve morfoloji yine %2, gerçi doktor bize 1 yıldan önce olması zor demişti eşiminki 3. dereceden varikoselmiş. ama yinede ne bilim işte üzülüyorum bu ay tekrar bi verebilirse test bakıcaz.
Üzüldüm canım sayıniz çok düşmüş.. rabbim şifa versin hepimize, neofortil kullanıyoruz canım ama tekrar proxceed plus a geçmeyi düşünüyoruz. Bakalım..Üzülme canm yinede artış olmus..bizim sprem sayısı hız ve morfoloji gittikçe sayı 6 milyondan 2 milyona dustu...sizde yine artış olmuş yiyeceklere falan da dikkat etsin esin..ilaç falan kullanıyor mu esin
Hayırlı olsun..amin Rabbim hepimiz için hayırlı si versin..biz şimdi tüp bebek yapıyoruz bakalım inşallah pozitif sonuç alirizÜzüldüm canım sayıniz çok düşmüş.. rabbim şifa versin hepimize, neofortil kullanıyoruz canım ama tekrar proxceed plus a geçmeyi düşünüyoruz. Bakalım..
Amın canm..benim eşim Gaziantep'te oldu özel has.ameliyat olanlar nerede oldunuz ve sonuç yüzde kaç başarılı , Rabbim herkese nasip etsin hayırlı evlatlar
İnşallah tutar kuzu kavuşursun bebişine aminnHayırlı olsun..amin Rabbim hepimiz için hayırlı si versin..biz şimdi tüp bebek yapıyoruz bakalım inşallah pozitif sonuç aliriz
Mersin ünv. Hastanesi'nde olduk çok memnun kaldık canım para vermedim ve hastane özel hastane gibiydi. Doktorlardan ilgiliydi başarılı bir ameliyattıameliyat olanlar nerede oldunuz ve sonuç yüzde kaç başarılı , Rabbim herkese nasip etsin hayırlı evlatlar
Canım zaten çoğu hastane ile ilgili olmuyormus konuştum doktorla varikosel ameliyatlarının yüzde 50si başarılı olur yüzde ellisi işe yaramaz dedi bana..Amın canm..benim eşim Gaziantep'te oldu özel has.
Başarılı bir ameliyat dendi ama değerlerimiz gittikçe dustu..
Amin..insallah...İnşallah tutar kuzu kavuşursun bebişine aminn
Canım zaten çoğu hastane ile ilgili olmuyormus konuştum doktorla varikosel ameliyatlarının yüzde 50si başarılı olur yüzde ellisi işe yaramaz dedi bana..
Ne yapalım onu da söylemiyorlar ki bazı doktorlar biz çırpınıyoruzEwet ilk yaptigimiz da doktor söyledi %100 ise yaramaz dedi ameliyatlar...