- 28 Temmuz 2017
- 104
- 61
- Konu Sahibi delinefsim
- #10.081
Kızlar merhaba,Öncelikle rabbim dileyen,isteyen hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın.Bizim hikayemiz şöyle,üç yıldır evliyiz,mayıs ayından beri çocuk denemelerine başlamıştık ki haziran ayında ben (iki ay gibi kısa sürede olmayacağını bile bile) neden olmuyor diye eşimi kontrole götürdüm.(Kendim zaten mayıs ayından önce kontrollerimi yaptırmıştım.)neyse,haziran ayında verdiği semen analizinde sonuç aşağıda ki gibi çıktı ve doktor tek taraflı varikosel olduğunu söyledi.Temmuz ayında tek taraflı varikosel ameliyatı oldu ve o zaman dan bu zamanada proxeed tozunu sabah akşam içiyor.
Ameliyat öncesi test sonuçları aşağıda,doktor üç ay sonra yeniden test istedi,buda ekimin son zamanlarında yeni testi yaptırabileceğiz demek.Ameliyattan çok fazla geçmemesine rağmen biz denemeye devam ediyourz ve tabiki bir hamilelik yok.
Sizce ameliyat öncesi değerleri nasıl kızlar,desteğinizi benimle de paylaşsanız
Konsantrasyon (mil/ml) : 25 mil/ml (>15 mil/ml)
Motilite
% A (hızlıhareketli) :20 (A+B>%32 veya A+B+C>%40)
% B (yavaşhareketli) :20
% C (yerindehareketli) :12
% D (hareketsiz) :48
Vitalite (%) :
YıkamaYöntemi : Swim-up
YıkamaSonrası
% A (hızlıhareketli) :50
% B (yavaşhareketli) :50
% C (yerindehareketli) :0
% D (hareketsiz) :0
YıkamaSonrasıKonsantrasyon(mil/ml): 5 mil/ml
Morfolojiside %1
Ameliyat öncesi test sonuçları aşağıda,doktor üç ay sonra yeniden test istedi,buda ekimin son zamanlarında yeni testi yaptırabileceğiz demek.Ameliyattan çok fazla geçmemesine rağmen biz denemeye devam ediyourz ve tabiki bir hamilelik yok.
Sizce ameliyat öncesi değerleri nasıl kızlar,desteğinizi benimle de paylaşsanız
Konsantrasyon (mil/ml) : 25 mil/ml (>15 mil/ml)
Motilite
% A (hızlıhareketli) :20 (A+B>%32 veya A+B+C>%40)
% B (yavaşhareketli) :20
% C (yerindehareketli) :12
% D (hareketsiz) :48
Vitalite (%) :
YıkamaYöntemi : Swim-up
YıkamaSonrası
% A (hızlıhareketli) :50
% B (yavaşhareketli) :50
% C (yerindehareketli) :0
% D (hareketsiz) :0
YıkamaSonrasıKonsantrasyon(mil/ml): 5 mil/ml
Morfolojiside %1