Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Rabbim saglıkla kucagınıza almayı nasıp eylesın neler ysptınız kür vitamın

merhaba , ameliyattan sonra emodex kullandı eşim 3ay boyunca kontrole gittiğimizde 13milyondan 8milyona düşmüş olduğunu öğrendik. çok moral bozucu bir durum olsa da doktorumuz çok normal olduğunu söyledi. ilacı değiştirdi 6 ay daha beklemenizi öneririm dedi çünkü biz aşılama mı yapsak diye düşünüyorduk. doktorun dediği gibi de oldu zaten doğal yolla hamile kaldım. ilacların yanında eşime sürekli ceviz ve arı sütü içirmiştim.

Emıdex yerıne hangı ılacı verdı doktor sıze

Ben çok özür dileyerek bi şey sormak istiyorum varikosel belirtileri nedir benim eşim doktora gitmek istemiyor eşimde varikosel var mı yok mu bilmiyorum sertleşme sorunu var bu varikosel en dolayı olabilir mi bi sıkıntı olduğu kesin korunmuyoruz ama hamilelik olmadı

bizim hiç bir belirtimiz yoktu sadece 1 senedir korunmuyorduk olmayınca ikimizde kontrole gitmeye karar verdik. eşim ultrasona girdi orada çıktı. yani sertleşmeyle alakası olduğunu düşünmüyorum.

Sertlesme sıkıntısı yapmazmış belkı cok ılerleyen zamanda testoren artarsa olabılirmiş eşinizin testıslerınde damar seklınde seyler göruyorsanız ama bazen hiç bellı olmuyor eşiniz keske bi ürolojı doktoruna gorulse bıde testıslerde bazılarında ağrı olabılıyormuş yumurtalıkları küçülüyormuş

Neofortıl yanında hiç bırsey kullandınız mı
hayır canım ilaç olarak doktor bir tek bunu vermişti. sadece biz kendimiz ceviz , arı sütü takviyesi yapmıştık. ve varikosel teşhisi konmadan önce ben kendim evde her ay deli gibi birşeyler yapıyordum yok bir ay belime yakı koydum yine adet oldum ,sonra preseedjel diye bişey var ondan aldım yine adet oldum ,ovulasyon testleridir , incir kürüdür havuç kürüdür kafayı yemiş gibiydim adet tarihi geçmeden birsürü gebelik testi yaptım hepsinde oturdum ağladım. . olmayınca olmuyor psikolojim bozulmuştu hiç bir arkadaşımla görüşmüyordum dışarı çıkmıyordum . sonra artık düşünmemeye başladım inadına moralimi hep yüksek tuttum. ve benim adetim 3 gün gecikti hayatımda ilk defa göğüs ağrısı hissettim ama kesinlikle hamile değilim diyorum yine tek çizgidir diyordum test yapmıcaktım sonra 5 gün geçti eşim test almış gelmiş korkarak o testi de yaptım ve çift çizgiyi gördüğümde hıçkırıklara boğuldum. Allah kimseyi böle birşeyle sınamasın. isteyen herkese nasip etsin.. biraz uzun oldu kusura bakma yazasım varmış :)

Amin İnşAllah ,, Rabbim bizlerede nasıp etsın kafayı takmamak gerekıyor ama pekte mümkün olmuyor Rabbım buyuk nasıı eder inşAllah neofortıl ıkı kere öi üç kere mi kullandınız

Amin İnşAllah ,, Rabbim bizlerede nasıp etsın kafayı takmamak gerekıyor ama pekte mümkün olmuyor Rabbım buyuk nasıı eder inşAllah neofortıl ıkı kere öi üç kere mi kullandınız
Günde 1 sefer 2 ay ya da 3ay kullandık hatırlayamadım. Ama şeyi sölemeyi unuttum çaksir otu tohumunu bir araştır istersen onunda etkisi olmuş olabilir yarım çay kaşığı çakşır otu tozu ile balı karıştırıp akşamları eşin yemişti internetten almıştım hataydan geliyordu

Tesekkurederım bızde suyunu kullanıyorduk tozunuda kullanalım

.... sayfasını instagramda takip edip ovulasyon takibi yaptırabilirsiniz çok temele kalan oldu

Son düzenleyen: Moderatör:
Mrb kızlar benim eşimde de varikosel var ameliyat olacak. İst anadolu yakasında hastane doktor tavsiyeniz var mı acaba? Bauramdan sonra olacak bende bu arada biraz doktor araştırması yapayım istedim.

Merhaba benim eşimde şubatta tek taraflı varikosel ameliyatı oldu ameliyattan önce sayı 29 milyon ileri hareketlilik 5 morfoloji 8 di.. durum çok kötü değil ama kötüye gitmemesi adına ameliyat olunmalı demişti doktor. Sorunu öğrenip 5 günde ameliyata karar verdik kimseye haber vermeden.. şu an üçüncü ayında yeni test haziranda verilcek bu süreçte doktor sperra ve jolly isimli arı sütü takviyesi verdi ekstra bizde incir kürü, keçiboynuzu kürü ve özü, badem ceviz bu tip şeyler yapıyoruz yiyoruz. Kafamıza takmıyoruzda desek öyle olmuyor maalesef

Pardon ileri hız %10 olcak yanlış yazmışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…