Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Rica ederim aynen çok beklemek istemiyoruz çünkü bekledikçe daha çok strese giriyorum
stress zaten büyük bir etken canım, bu konuda sabırlı olmak akışına bırakmak da insana zor geliyor. deneyin canım olmadı diğer yollara başvurun

stress zaten büyük bir etken canım, bu konuda sabırlı olmak akışına bırakmak da insana zor geliyor. deneyin canım olmadı diğer yollara başvurun
Allah bu durumda olan herkese yardım etsin kolay değil ama eşimin yanında da güçlü olmam lazım. İnşallah ameliyat Bi sonuç verir

Canim merhaba burada mısın acaba bayağı zaman olmuş gerçi. Bu bahsettigin macun ve at kestanesi nedir detaylı yazarmisin
https://www.varikosel.gen.tr/varikosel-bitkisel-tedavi.html ben bu siteden bakmistm cay icin zaten anlattigim gibi de uyguladm . Macunu da bn kendim hazirladm internette okumustm suan net hatırlaamıyorum ama icerisinde keci boynuzu tozu keci boynuzu pekmezi dut pekmezi caksir tozu zencefil findik fistik ceviz kirmizi gingsensg tozu bunlar vardi macun haline getirdim yedi onu duzeldi cok sukur suan birbucuk yasinda bir kızımvar ikinci kezhamileyim darisi size olsun umarim fayda gorursunuz. (Bu arada at kestanesinin cayi varmis hazir aktarlarda bulunuyormus bir arastirin derim )

At kestanesini ben balenın aldım eşim tablet olarak günde bir kez kullanıyor cayını duymamıstım bı arastırayım, macunun hazırlanışı varmı sızde nekadar ölcülerde

Eğricayırdan arısutu polen bal propolis karısımı siparıs verdım bıde polen buda cok faydalıymıs hm bızlere hm eslere

Arkadaşlar bu benim eşimin sonucu sizce nasıl yorumlarmisinizdoktor ameliyattan başka carenizyok dedi varikosel 3 seviye.

Eklentiler

• 20190209_131656.jpg
    131,7 KB · Görüntüleme: 88
At kestanesini ben balenın aldım eşim tablet olarak günde bir kez kullanıyor cayını duymamıstım bı arastırayım, macunun hazırlanışı varmı sızde nekadar ölcülerde
Cok pardon ya cayi degildi kapsul hap gbiydi duymustm bnde kullanmadik . Olculeri suan net hatirlamiyorm ama pekmezler bir su bardagiydi findik ceviz vs goz karari koydum. Diğerleri ile ilgili hatirladigim caksir otunu ve kirmizi gingseng tozunu az koymustum 1 yemek kasigi kadar falndi

Arkadaşlar bu benim eşimin sonucu sizce nasıl yorumlarmisinizdoktor ameliyattan başka carenizyok dedi varikosel 3 seviye.
Ameliyat olunmadigi surece degerler kotulesiyor diye biliyorum . Lökosit spermlerin yapisini bozuyormus hem . Bnliz benzer degerlerdeyken gebe kaldm ama kimyssal gebelikti sonlandi hemen. Olsun derim veya zaman varsa bu atkestanesi tabletlerden veya caydan deneyebilirsinz. Bize ikinci kez ameliyat diyorlardi ama biz istemedk cayi yaptm 1 ay sonra duzeldi bence at kestanesi cayinin etkisiydi .

Çok tşkederim bende sızın karısımınızı deneyeyım tşkederimm , atkestanesını denıyoruz içğnde aescin varmış çok etkılıymiş inşAllah ıyı gelır bıze

Kızlar varıkosel ameliyatının farklı bi şekli varmış ameliyat olmadan embolizasyon bılgısı olan varmı eşimde 1 grade varıkosel var ve hareket 0 ((((

Kızlar varıkosel ameliyatının farklı bi şekli varmış ameliyat olmadan embolizasyon bılgısı olan varmı eşimde 1 grade varıkosel var ve hareket 0 ((((
Canım bizimde 0dı ameliyat olduk ve kendi kendine az az düzeldi. Ilaç kullandık baya ama onların faydası oldu mu bilmiyorum. Proxceed , emodex falan fındık fıstık yedi bol bol.

Canım bizimde 0dı ameliyat olduk ve kendi kendine az az düzeldi. Ilaç kullandık baya ama onların faydası oldu mu bilmiyorum. Proxceed , emodex falan fındık fıstık yedi bol bol.
Bızde yıyoruz ılk ay guzel bu ay kotu hayırlısı Rabbım herkese şifa versın ve bizlerede bebiş inşAllah

Bugun varıkosel içün ultrasyon cektırdık varıkosel yok olmuş gozukuyor sarımsaklı yogurt at kestanesı kullandık bukadar erken etkı edermı anlamadım
Ameliyattan sonra mı yoksa kendiliğinden mi yok olmuş canım anlamadım. Varikosel varsa Kolay Kolay yok olmaz ya yanlış teşhis koymuslar ya da ameliyat olduysanız varikosel iyileşti.

Ameliyattan sonra mı yoksa kendiliğinden mi yok olmuş canım anlamadım. Varikosel varsa Kolay Kolay yok olmaz ya yanlış teşhis koymuslar ya da ameliyat olduysanız varikosel iyileşti.
Ameliyat olmadan 1grade demişlerdı ameliyata gerek yom demişlerdı ilk zaman ultrasyonda cıktı şimdı cıkmadı bnde dusunuyorum yanlısmı baktılar bıdaha cektırcem

Ameliyat olmadan 1grade demişlerdı ameliyata gerek yom demişlerdı ilk zaman ultrasyonda cıktı şimdı cıkmadı bnde dusunuyorum yanlısmı baktılar bıdaha cektırcem
Bence de önlem olarak bidaha çektirin canım inşallah yanlış bakilmistir,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…