- 9 Mayıs 2013
- 865
- 524
-
- Konu Sahibi delinefsim
- #10.041
sadece kaan aydosun istediği yapıldı dna hasar testi çok yüksek çıkmamıştı ozaman ışte emodex falan demişti içti bir kere dahada gitmedik zaten.ewet cnm olmayınca oomuyor..siz genetik tahliller yaptınız mi..
hakkinizda hayirlsi canm..inşallah hersey gönlüne göre olursadece kaan aydosun istediği yapıldı dna hasar testi çok yüksek çıkmamıştı ozaman ışte emodex falan demişti içti bir kere dahada gitmedik zaten.
İyi akşamlar canm devlette çok onemsemiyorlar bnm eşim bir kere oldu 3.5 ti ameliyatı başarılı yapamamış saniyorsam doktor 9 ay geçti ama ultrasonda 2.5 varikosel var hala belki de tekrarladı doktor ameliyat a gerek yok çünkü 2.5 çok ta ileri değil demiş ameliyat in üzerinden sene geçsin geri gel artarsa yaparz tekrar ameliyat dems devlet hastanesi bu işte sanada diyeceğim şu iyi bir doktora gidin ameliyat olmasa bile adam akıllı tedavi ederMerhaba arkadaşlar
2.7 mm varikosel ne derece acaba bilen var mı ?
Doktora tekrar gittik acaba ilaç kullandı da düzelme oldu mu diye. Ama doktor bir daha bakmaya gerek Yok o ilaçları gıda takviyesi olarak verdim dedi. Şaştık kaldık. Aşılama falan yaptınız mı ye sordu. Yok yapmadık dedik. Sperm tahlili falan tekrar yaptırmadı. Şubatta yapmıştı eşim tüm gereken testleri. 2.7 mm önemsiz mi yani anlamadım ?
Cevabın için sağol canım.İyi akşamlar canm devlette çok onemsemiyorlar bnm eşim bir kere oldu 3.5 ti ameliyatı başarılı yapamamış saniyorsam doktor 9 ay geçti ama ultrasonda 2.5 varikosel var hala belki de tekrarladı doktor ameliyat a gerek yok çünkü 2.5 çok ta ileri değil demiş ameliyat in üzerinden sene geçsin geri gel artarsa yaparz tekrar ameliyat dems devlet hastanesi bu işte sanada diyeceğim şu iyi bir doktora gidin ameliyat olmasa bile adam akıllı tedavi eder
Aynen canm çok zor sanki parayla konuşuyor lar ugrasiyoruz işte Allah hepimize yardm etsin..Cevabın için sağol canım.
Ben vallahi anlamadım gitti şu hastane işinden... hep dua ediyorum allahım kimseyi doktorlara muhtaç etme diye..
İnan halen sebebimizi bile bilmiyorum adam akıllı konuşmuyorlar. Şu sebeple çocuğunuz olmuyor bile demediler. Sinirden stresten adete de giremedim bir türlü.
Canm varikosel in derece sine gore karar veriyor doktor ameliyata spermle re etki etmiyorsa genelde yapmiyorlar ama ameliyattan başka yolu yok ameliyattan sonra düzelme çabuk olması için kurler ilaçlar var ama varikoseli tedavi edecek bir ilaç yokMerhaba bi çok mesajinizi okudum varikoselden dertli olan bi çok kişi varmis bizde ayni dertten yaniyoruz. Bu sene evlendik ama dugunden once esimde varikosel oldugunu ogrendik 2defa doktora gitti evlendikten sonra olmassa ameliyat demis sayfalara baktim bikac sey denedik ama yine doktora gozukmek lazim diye dusunuyorm. İstanbul da onerebileceginiz devlet hastanesinde olan iyi bi doktor var mi. Yada napmak gerekiyo yardimci olursaniz sevinirim. Rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin.
Randevu alip gidicez tekrar allahtan ümit kesilmez. Bi testinde ileri hareketlilik %4 cikmisken bi testinde hic yok. Rabbim hepimizin yardimcisi olsun.Canm varikosel in derece sine gore karar veriyor doktor ameliyata spermle re etki etmiyorsa genelde yapmiyorlar ama ameliyattan başka yolu yok ameliyattan sonra düzelme çabuk olması için kurler ilaçlar var ama varikoseli tedavi edecek bir ilaç yok
Himm bnm esimde de %3 çıkmıştı ileri hareket varikosel dediler ve yaptılar ameliyati şuanda ameliyat başarısız geçmiş olacak ki hala %5 ileri hareket tekrar ameliyat diyor doktor ama ameliyati yapan doktor daha bekleyelim diyor bekliyoruz ama siz iyi bir doktora gidin ameliyat derlerse en iyi şekil de ameliyat olsunnRandevu alip gidicez tekrar allahtan ümit kesilmez. Bi testinde ileri hareketlilik %4 cikmisken bi testinde hic yok. Rabbim hepimizin yardimcisi olsun.
Canımın bnce başka bir doktora daha gidin varikosel teşhisi elle muayene de konur ama sn yinede bska doktora da git sayı iyiarkadaslar merhaba,
varikoselden bugün ilkkez haberdar olduk. Fakat doktor ultrason yapmadan söylemis bunu. olabilir mi böyle?
biz 1,5 senedir istiyoruz bebek, ilkkez ürolojiye gittik. o da varikoselden bahsetmis.
esimin testlerinin sonucu su sekilde. tavsiyeleriniz ne olur?
viskozite: 3-4 cm
likefaksiyon süresi: 60dk üstü
konsantrasyon: 4.20 milyon
toplam: 26 milyon
normal mofoloji: %18
anormal morfoloji: %82
ileri hareketli % 34
yerinde % 3
hareketsiz %63
Yani hareketli sayısı iyi diyecetm toplam sayı biraz dusuk ama bu ameliyat tan sonra düzelir büyük ihtimal keçi boynuzu falan da icirirsin eşine .. bnm eşimin sayı 80 milyon ama ileri hızlı hareket %5 sayıyı yuksekltmek kolay ama hareket ve morfoloji düzeltmek zor senin onlar iyi amA..arkadaslar merhaba,
varikoselden bugün ilkkez haberdar olduk. Fakat doktor ultrason yapmadan söylemis bunu. olabilir mi böyle?
biz 1,5 senedir istiyoruz bebek, ilkkez ürolojiye gittik. o da varikoselden bahsetmis.
esimin testlerinin sonucu su sekilde. tavsiyeleriniz ne olur?
viskozite: 3-4 cm
likefaksiyon süresi: 60dk üstü
konsantrasyon: 4.20 milyon
toplam: 26 milyon
normal mofoloji: %18
anormal morfoloji: %82
ileri hareketli % 34
yerinde % 3
hareketsiz %63
Canm bizimde ameliyat başarısız geçtiği icin sayilr duzelmiyo bnde at kestanesi içiriyorum bu ay damarları duzeltiyormus yagida varmış masaj yaparsan oda damardaki tıkanmaya faydası oluyormuş dediler bir umut yapıyoruz klomen kullanıyor eşim bir macun hazırladm onu kullaniyo keçi boynuzu bu geçen ay icindim bu ay o yok bakalım ocak ayında tekrar gidecek düzelme yoksa biz ameliyat için Gaziantep e gitmeyi düşünüyorz oranın doktorları iyiymis.. biz k.marastayzcanim B Biravucmutluluk cok tesekkür ederim cevabin icin, ona bisey belli etmiyim diye, kimseyle de konusamadigim icin ne yapicagmi bilemedim, oyüzden her söylenen sey cok kiymetli benim icin. keciboynuzu kürü uyguluyoruz yaklasik iki aydir, ama bu testteki spermler 3 ay önce üretilmeye baslananlarmis. dolayisiyla tam erkisini göremedik. ayrica bir de pekmeze baslayalim diyorum.
doktor önerisi olan var mi istanbulda acaba?
İnsallah canm bütün evlat sahibi olmak isteyenlere versn Rabbim .. snada şifa olur insallah icirdiklerinanladim canim, at kestanesinin varislere iyi geldigini duymustum ben de, sifaya vesile olsun insallah, Rabbim cok bekletmeden hayirli evlatlar nasip etsin size de bize de..