- 15 Eylül 2012
- 8.262
- 6.776
-
- Konu Sahibi delinefsim
- #10.021
merhaba canım bende 1 aşılama 1 tüp bebek malesef ikiside tutmadı ünlü bir tüp bebk merkezine gittim filmlerimi falan gösterdim hidrosalpinks olduğunu söyledi düşğn yani filmi çekileli 3 sene olmuş hiç kimse anlamadı tekrar rahim filmi çekildim ve doktorum hemen ameliyatla sağ tüpün alınmasına karar verdi aynı anda miyomda alıncakmış şuan dr araştırmasındayım o dr çok para istedi bu hidrosalpinks tüpte sıvı birikmesiymiş hiç duymamıştım daha önce ve bu sıvı rahme akıp engelliyomuş gebeliği hakkımızda hayırlısı muhakkak iyi bir dr muayene şartCanım nbr ne var ne yok ? Myomlarin geçti mi? Bende yeni tüp bebek tedavisi oldum maalesef tutmadı. artık tedavi olmayi uzun süre düşünmüyoruz. Sen neler yapıyorsun
Aynen canim iyi Dr şart . Evet o sıvı akışı spermleri öldürüyor o yüzden o sıvı akışını kesmek gerekiyor. Geçmiş olsun canım inşallah belki de normal yolla hamile kalacaksın rabbim hayırlı zamanda nasip etsin inşallah. Bende kışın yeni rahim filmi çekildim ama birşey yok dediler bende de aynı sorun olabilir mi acaba Bülent tıraş baktı rahim filmime sorun yok dedi ama kimseye de güven olmuyor biri a diyor biri b yoruma açık bisey sanki herkes ayrı bi yorum yapıyor şaşırdım kaldım bende bıraktım hastane işlerinimerhaba canım bende 1 aşılama 1 tüp bebek malesef ikiside tutmadı ünlü bir tüp bebk merkezine gittim filmlerimi falan gösterdim hidrosalpinks olduğunu söyledi düşğn yani filmi çekileli 3 sene olmuş hiç kimse anlamadı tekrar rahim filmi çekildim ve doktorum hemen ameliyatla sağ tüpün alınmasına karar verdi aynı anda miyomda alıncakmış şuan dr araştırmasındayım o dr çok para istedi bu hidrosalpinks tüpte sıvı birikmesiymiş hiç duymamıştım daha önce ve bu sıvı rahme akıp engelliyomuş gebeliği hakkımızda hayırlısı muhakkak iyi bir dr muayene şart
Çok haklısın canım öyle zor ki dr seçimi ve nasip kısmet herşey benim 3 sene olmuştu filmi çekileli kaç dr gördü sayısını bilmiyorum Bülent tıraş gördüyse doğrudur inş normal yolla olur senindeAynen canim iyi Dr şart . Evet o sıvı akışı spermleri öldürüyor o yüzden o sıvı akışını kesmek gerekiyor. Geçmiş olsun canım inşallah belki de normal yolla hamile kalacaksın rabbim hayırlı zamanda nasip etsin inşallah. Bende kışın yeni rahim filmi çekildim ama birşey yok dediler bende de aynı sorun olabilir mi acaba Bülent tıraş baktı rahim filmime sorun yok dedi ama kimseye de güven olmuyor biri a diyor biri b yoruma açık bisey sanki herkes ayrı bi yorum yapıyor şaşırdım kaldım bende bıraktım hastane işlerini
hoşgeldin cnm Nerelerdesin ..biz de yokuz aslinda..nasıl yaptın gelişme var mj sendeBir zamanlar listenin en başında olan konuyu bulmakta zorlandım :) .Ne çok şey paylaştık ne çok umut,heves,heyecan,üzüntü..ortalarda kimse yok,dilerim bu yokluk iyiliğe olsun kimseler bu derdi üzüntüyü yaşamasın.Rabbim dileyen herkese sağlıkla nasip etsin.
Merhaba canm bildiğim kadarıyla gecmiyor..hacamat ile geçtiği ni duydum..ama genelde ameliyat oneriliyor.bnm eşinde de oldu..Varikosel ilaçla tedavi edildiğinde geçiyor mu arkadaşlar.? Benim eşim üç ay kullandı ilaç iki hafta önce bitti. Haftaya yine kontrole gidicez inşallah gelişme vardır
Merhaba canm senin adına çok sevindim..bizim ki malesef ameliyatta. sonra dustu.beslenmeye dikkat ettik aslinda ama nedenini bulamadık ..nasıl bir beslenme uyguladıniz paylaşır misin ..teşekkür lerHanımlar benim eşimin de spermleri ilk yaptırdığımız testte çok düşüktü hareketli hız sıfırdı toplamda 4 milyon sperm vardı sonra varikosel olduğunu öğrendik eşim ameliyat oldu 7 ay boyunca besin vitamin takviyesi yaptık neler neler yedi içti eşim sperm sayısı ve hareketliliği az olanlar için yazıyorum belki umut olur diye şimdi eşimin sperm sayısı 54 milyona ulaştı hareket de sıfırdan yüzde 48 e çıktı morfoloji de yüzde 4 oldu umudunuzu yitirmeyin beslenme çok önemli :) isterseniz liste halinde yaptıklarımızı yazabilirim belki birilerine de şifa olur bu derdi yaşayan anlar herşeyde bir umut aramak nedir iyi biliyorum Rabbim şifalarınızı tez zamanda versin inşallahbiz de bebiş için tam gaz çalışmalara devam edicez çabalamaya devam:)
Merhaba canm senin adına çok sevindim..bizim ki malesef ameliyatta. sonra dustu.beslenmeye dikkat ettik aslinda ama nedenini bulamadık ..nasıl bir beslenme uyguladıniz paylaşır misin ..teşekkür ler
kuzucum bende gelişme yok.Geçen zamanda emre bakırcıoğlundan kaan aydosa gezdik.Zaten bakırcıoğlu öyle tedavi falan vermemişti.Kaan hocada ilaç verdi ama bir kez kullanıp bıraktık.Bir daha ne gittik nede ilaç aldık.Bebek yok tedavi yok.Biz zaten tüp yada aşılama denemedik.Eşim kabul etmiyor.Güzel şeyler yazamıyorum.Bende güzel şeyler yok ama sizde olmasını çok istiyorum.Rabbim inşaallah dileyen isteyen cümlesine nasip etsin.hoşgeldin cnm Nerelerdesin ..biz de yokuz aslinda..nasıl yaptın gelişme var mj sende
hayirlsi artik , .biz geçen sene de tuo bebek yaptım negatif sonuclandi..Mayıs gibi düşünüyoruz artik.Rabbim sabır ve kolaylik versin hepimize ..kuzucum bende gelişme yok.Geçen zamanda emre bakırcıoğlundan kaan aydosa gezdik.Zaten bakırcıoğlu öyle tedavi falan vermemişti.Kaan hocada ilaç verdi ama bir kez kullanıp bıraktık.Bir daha ne gittik nede ilaç aldık.Bebek yok tedavi yok.Biz zaten tüp yada aşılama denemedik.Eşim kabul etmiyor.Güzel şeyler yazamıyorum.Bende güzel şeyler yok ama sizde olmasını çok istiyorum.Rabbim inşaallah dileyen isteyen cümlesine nasip etsin.
senin adına çok sevindim..canm biz de bunlar benzer şeyler kullandik..arınmax evicap v.b. Sigara falan hepsi bıraktı ne bilim aktar dan maçına Çakır otu keçi boynuz u kuru özü v.b. adam yiye yiye bir hal oldu ama tık demedi ..hiç bir fayda saglamadi hayirlsi inşallah sen de en kisa zaman da hamile kalirsinCanım 1 yıldır ilaç kimyasal diye eşim kullanmak istemedi kür kullandık sürekli ve vitamin kullandık sırasıyla yazabilirim sana:) inşallah şifa olur birçok kişiye de;
İlk ay aktardan aldığımız bir karışımı kaynattık buz dolabına koyduk eşim sabah akşam onu içti bir çay bardağı 3 çeşit ot vardı içinde, yanındada yine aktardan aldığımız doğal otlardan oluşan tabletler kullandı günde 4 tane içti adı "Formen" internetten de sipariş verebiliyorsun sonraki ay 1 ay boyunca havuç kürü içti her akşam bir bardak, sonraki 2 ay hem keçiboynuzu kürü yaptık sabah akşam içti hemde arginmax diye doğal bir vitamin var internetten sipariş verdik forman hapını bırakıp bu vitamini günde 6 tablet içti hemde evicap e vitaminini kullandı doğal olucak ama eczaneye söyleyince veriyorlar evicapı kullanmaya devam etti 3 ay kadar günde bir tablet olarak sonra da 20 gün kadar keçiboynuzu özü soğukpres yine eczanelerden alabilirsiniz onu da tahta kaşık da veriyorlar yanında hergün sabah akşam 2 şer kaşık ondan yedi tüm bunların yanında sebze ağırlıklı beslendi brokoli brüksel lahanası karnıbahar çok tüketti brokoli çk faydalı e vitamini açısından zengin ve şekline de bakarsan aslında spermlere iyi geldiğini tahmin edebiliyorsun:) ve asitli içeceklerden aburcuburdan cips gbi mesela uzak durdu çok aşırı sıcak duşu yasaklmıştı doktorumuz 1 yıl önce ve ona uymaya çalıştı sıcak spermler için iyi değil pek
ve 1 yıl sonra test yaptırdık sonuç yüzümüzü güldürdü şifamız hangisinde bilmiyorum ama bunlar bir bütün olarak etki etti bence inşallah sizlere de şifa olurRabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
Hakkınızda hayırlısı olsun inşaallah.Bebiş mayısı beklemeden gelsin :).Nerede deniyeceksin peki yaşadığın yerdemi?Merkez önemli deselerde rabbim nerede nasip edecekse şifa orada diye düşünüyorum ben ama yinede belli şeylere dikkat etmek lazım.Bu yol zorlu ama şanslısın en azından bu yolsa seninle ilerleyen bir eşin var.Allah hayırlısını nasip etsin.hayirlsi artik , .biz geçen sene de tuo bebek yaptım negatif sonuclandi..Mayıs gibi düşünüyoruz artik.Rabbim sabır ve kolaylik versin hepimize ..
gidersek şimdilik ankara genart düşünüyoruz daha arastiriyorjz.eşimde sorun çok dna hasar.kromozom ve sprem sorunları genartta elektro piaaza pgt yöntemi var o yüzden orayı dusunuyorjz.Rabbim hayirlsi ni versinHakkınızda hayırlısı olsun inşaallah.Bebiş mayısı beklemeden gelsin :).Nerede deniyeceksin peki yaşadığın yerdemi?Merkez önemli deselerde rabbim nerede nasip edecekse şifa orada diye düşünüyorum ben ama yinede belli şeylere dikkat etmek lazım.Bu yol zorlu ama şanslısın en azından bu yolsa seninle ilerleyen bir eşin var.Allah hayırlısını nasip etsin.
bizim ki o kadar uzun zaman oldu ki ameliyat oldu ..aklıma gelmiyor..ama eşim 1 hafta evde yatıyordu ise gitmedi..sonra da otururken kalkarken hafif ağrı var diyordu ..inşallah faydasını görürsünüz Rabbim hayirlsi ni versin hakkinizdaiyi geceler bnm esimde tek tarafli normal varikosel ameliyat oldu on gun önce ama hala agrilari var ne kadar zamanda iyilesir acaba tecrübeli olanlar vardir muhakkak.
hayırlısı canım.Onca ilaç kür vs. anlamıyorum bu spermleri ya.Bilmiyorum ki millet yazıyor şunu kullandık ilk kutuda hamile kaldım.Bizde kullandık eşim içti bayağı birşey,ben kullandım.En son inofolic içtim ama olmayınca olmuyor demekki.Rabbim inşaallah nasip etsin canım.gidersek şimdilik ankara genart düşünüyoruz daha arastiriyorjz.eşimde sorun çok dna hasar.kromozom ve sprem sorunları genartta elektro piaaza pgt yöntemi var o yüzden orayı dusunuyorjz.Rabbim hayirlsi ni versin
ewet cnm olmayınca oomuyor..siz genetik tahliller yaptınız mi..hayırlısı canım.Onca ilaç kür vs. anlamıyorum bu spermleri ya.Bilmiyorum ki millet yazıyor şunu kullandık ilk kutuda hamile kaldım.Bizde kullandık eşim içti bayağı birşey,ben kullandım.En son inofolic içtim ama olmayınca olmuyor demekki.Rabbim inşaallah nasip etsin canım.