- 12 Temmuz 2013
- 1.211
- 783
- 108
- Konu Sahibi delinefsim
-
- #8.201
merhabalar, daha önce bahsetmiştim eniştem de varikosel var doktor sperm testi istemişti ama ablamla eniştim bir türlü adım atmadığından ben doktor adı aramaya başlamıştım.. sağolsun herkes buradan bir kaç isme ulaştım..
sperm testi yaptırdı eniştem sonuca doktorların yorumu şöyle olmuş: "herşey normal, sonuç iyi. ameliyata gerek yok. 1 yıl deneyin. sonra tüp bebek vs konuşuruz" bizimkiler havaya uçtular sevinçten..
ben de mutluyum tabi ama sonuçta varikosel var. ablam 33 yaşında. ne bileyim 1 yıl denemek? hoş daha 3 ay denediler.. "olmuyor" için erken ama..
başka bir doktora da sormalı mı fikir ne dersiniz? yoksa doktorun tavrı gayet normal mi?
ben de bu konu ile ablamı eniştemi taciz etmek istemiyorum ama çok kolay vazgeçen ve hep "iyiyiz sorun yok" diyen kişiler.. yani sorun varsa da kabul etmeleri zaman alıyor..
Merhaba kızlar nasılsınız?
işler çok yoğundu giremedim bugün hemen.:26:
Bayağı sessiz kalmış buralarda...
ne yapıyornuz bakam
malesef benım kırmızılar geldi zaten cok umutlu degıldım bu ay hıc calısmadık esımde amelıyat stresı vardı bende temızlıkle falan uğrastım bakalım amelıyattan fayda gorcez mı Rabbim nasip etsin hayırlı sağlıklı evlatlar tum ısteyenlere
Uzulme canim benim..daha 1 ay oldu ameliyyat olalu..insallh fazla bklemezsiniz
.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hos geldin tatlım iyiyim teşekkürler sen nasılsın.. Bende uzun zamandır giremiyordum.. Ayrıca topik gerçekten çok sessiz...
yok kuzum yaa bua melıyat oncesınden adetım 12 gun oldu daha amelıyata yınede kucuk bı umut vardıinşallah hepimizn geliir meleklerı hayırlı en kısa zamanda
sağol bende iyiyim çok şükür koşturmaca işte...
gerçekten çok sessiz kaldı buaralar szileri özledim
ne demek canım bizi bizden başka kimse anlamaz başına gelmiş yaşayan insanlar bilir.
Jonguil katılıyorum.dileriz çok beklemeden tez zamanda hamile kalırsın.
kızlar günaydın mrb,
amelıyatımız çok güzel geçti şükür ,ama allah kimseye yaşatmasın ameliyat stresi çok başka bişey eşim ilk defa amelıyat oldu normalde lokal anestezi yapıolar ama eşim beni uyutun demiş amelıyat ortamını gorunce ,şükür iyi suan ben iş başı yaptım kayınvalidem evde ona bakıyor ,dikiş yerleri agrıyo biraz ,bugun 3.gün 10 gün sonra dikişleri aldırmakıcın gelın dedi doktor ve bize 15 gün ilişki yok dedi semen analizide 6.ay yapılacak dedi 3.ay diye okuyodum hep sızlerden ek bir ilaçta vermedi..artık beklicem bende sizler gibi hakkımızda hayırlısı ..
Canım çok çok geçmiş olsun.. bence doktor vermediyse bile siz ilaç başlayın.bu ilaçlar hep vitamin içerikli olduğu için bi sorun yaratacağını da zannetmiyorum.. faydası olur zararı olmaz..
bilgi için teşekkür ederim umarım iyi sonuç alırım
rıca ederım canm surecten benıde haberdar eder msn ?
hayırlı olsun canım çok sevindim. bir kişi daha kurtuldu çok şükür.Ve sonunda bende hamileyiiiiiiimmmmmmm :)
Varikosel Ameliyatından sonraki bekleyiş 5 ay sonra son buldu. Tam olarak ameliyatın etkisi mi bilemiyorum ama buraları çok okudum araştırdım.Şimdi bu güzel haberi sizinle paylaşmak istedim.Morfoloji sorununu olanlar kesinlikle araştırın.Biz Kaan Aydos'a da gittik Klomen kullandı eşim.Sonuca ulaştık nihayet.Sorunuz olursa seve seve yardımcı olurum.
Oyle cnm..bizim net yok tu bn de 3 gun yoktumm..ama eskisi ggibi degil..dagildik iyice..
kızlar günaydın mrb,
amelıyatımız çok güzel geçti şükür ,ama allah kimseye yaşatmasın ameliyat stresi çok başka bişey eşim ilk defa amelıyat oldu normalde lokal anestezi yapıolar ama eşim beni uyutun demiş amelıyat ortamını gorunce ,şükür iyi suan ben iş başı yaptım kayınvalidem evde ona bakıyor ,dikiş yerleri agrıyo biraz ,bugun 3.gün 10 gün sonra dikişleri aldırmakıcın gelın dedi doktor ve bize 15 gün ilişki yok dedi semen analizide 6.ay yapılacak dedi 3.ay diye okuyodum hep sızlerden ek bir ilaçta vermedi..artık beklicem bende sizler gibi hakkımızda hayırlısı ..
hayırlı olsun canım çok sevindim. bir kişi daha kurtuldu çok şükür.
belirtin oldu mu nasıl anladın ben bunu merak ettim..
evet ya hadi toplanalım gene...
çok sevindim canım toparlar eşinde yavaş yavaş biz birşey kullanmadık canım.
6 ay dolsu hala eşim tahlil vermedi.çoksabırlıyım galiba bekliyoruz bakalım.
nasıl olsa tüp olcak diyor.
Allah bana da versin senın gibi sabır canım inşallah,ilaç kullanalım mı kullanmayalım mı kararsız kaldım ben,doktor bişey vermedi agrı kesıcı ve antıbıyotık dısında,birde amelıyattan kaç gün sonra ilişki söyledı sizin doktor ?
canım bizim dikişler ameliyattan 3 gün sonra alındı.
eşim sormuş.istediğiniz zaman demiş.
yani ameliyat bir hafta sonraydı sanırım olduğunda.
çok şükür herhangi bir ağrısı olmamıştı.bende acaba kullansama mı dedim ama doktor ameliyat başarılı mı değil mi nasıl anlıcaz dedi.
dikişleri almaya gittiğinde istersen proeed plus var onu kullan demiş.ama kullanmadık açıkçası.
canım benim sabrım başımızda o gün dahil annemle (meme kanseri)ilgili sağlık sorunların gelişmesi ve halen devam etmesi.
inşh şu ramazan sonra bizde kendi olayımıza yoğunlaşıcaz.
canım çok sevindim tebrik ederim .darısı bize artık morfoloji kaçtı sizin kaç olduVe sonunda bende hamileyiiiiiiimmmmmmm :)
Varikosel Ameliyatından sonraki bekleyiş 5 ay sonra son buldu. Tam olarak ameliyatın etkisi mi bilemiyorum ama buraları çok okudum araştırdım.Şimdi bu güzel haberi sizinle paylaşmak istedim.Morfoloji sorununu olanlar kesinlikle araştırın.Biz Kaan Aydos'a da gittik Klomen kullandı eşim.Sonuca ulaştık nihayet.Sorunuz olursa seve seve yardımcı olurum.
teşekkür ederim canım ..Bakalım biraz agrıları geçsin ilaç arastırması yapıcam,hangisi daha etkili acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?