Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Merhaba kızlar nasılsınız?

işler çok yoğundu giremedim bugün hemen.:26:

Bayağı sessiz kalmış buralarda...

ne yapıyornuz bakam

Tatlim henuz 3 ay olmus..cok endisee etme ve ablanida strese koymayin..oolur insallh..erken arastirman guzel..ama doktir kontrolunde olnasi gerekiyor..aayrica varikosel tek ttest le anlasilir bir hastalik deegil..bir ay araliklkii 3 test yapması gerekiyor.. Ondan sonra karar verilir varikolsel. Olduguna.... Ama degerler guzel olunca ameliyat onermiyorsa olnasinda.ablanda da bir sorun yoksa 1 yil olmasadaa 6 8 ay denessiinler..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba kızlar nasılsınız?

işler çok yoğundu giremedim bugün hemen.:26:

Bayağı sessiz kalmış buralarda...

ne yapıyornuz bakam

Hos geldin tatlım iyiyim teşekkürler sen nasılsın.. Bende uzun zamandır giremiyordum.. Ayrıca topik gerçekten çok sessiz...

Uzulme canim benim..daha 1 ay oldu ameliyyat olalu..insallh fazla bklemezsiniz

.

Uzulme canim benim..daha 1 ay oldu ameliyyat olalu..insallh fazla bklemezsiniz

.

yok kuzum yaa bua melıyat oncesınden adetım 12 gun oldu daha amelıyata yınede kucuk bı umut vardıinşallah hepimizn geliir meleklerı hayırlı en kısa zamanda

Hos geldin tatlım iyiyim teşekkürler sen nasılsın.. Bende uzun zamandır giremiyordum.. Ayrıca topik gerçekten çok sessiz...

sağol bende iyiyim çok şükür koşturmaca işte...

gerçekten çok sessiz kaldı buaralar szileri özledim

yok kuzum yaa bua melıyat oncesınden adetım 12 gun oldu daha amelıyata yınede kucuk bı umut vardıinşallah hepimizn geliir meleklerı hayırlı en kısa zamanda

Canim stresten olabilir..Rabbim hayirlisi ile en kisa zamnda hepimize nasip edr insalllj..

ne demek canım bizi bizden başka kimse anlamaz başına gelmiş yaşayan insanlar bilir.

Jonguil katılıyorum.dileriz çok beklemeden tez zamanda hamile kalırsın.

kızlar günaydın mrb,
amelıyatımız çok güzel geçti şükür ,ama allah kimseye yaşatmasın ameliyat stresi çok başka bişey eşim ilk defa amelıyat oldu normalde lokal anestezi yapıolar ama eşim beni uyutun demiş amelıyat ortamını gorunce ,şükür iyi suan ben iş başı yaptım kayınvalidem evde ona bakıyor ,dikiş yerleri agrıyo biraz ,bugun 3.gün 10 gün sonra dikişleri aldırmakıcın gelın dedi doktor ve bize 15 gün ilişki yok dedi semen analizide 6.ay yapılacak dedi 3.ay diye okuyodum hep sızlerden ek bir ilaçta vermedi..artık beklicem bende sizler gibi hakkımızda hayırlısı ..

Canım çok çok geçmiş olsun.. bence doktor vermediyse bile siz ilaç başlayın.bu ilaçlar hep vitamin içerikli olduğu için bi sorun yaratacağını da zannetmiyorum.. faydası olur zararı olmaz..

teşekkür ederim canım ..Bakalım biraz agrıları geçsin ilaç arastırması yapıcam,hangisi daha etkili acaba?

Ve sonunda bende hamileyiiiiiiimmmmmmm :)
Varikosel Ameliyatından sonraki bekleyiş 5 ay sonra son buldu. Tam olarak ameliyatın etkisi mi bilemiyorum ama buraları çok okudum araştırdım.Şimdi bu güzel haberi sizinle paylaşmak istedim.Morfoloji sorununu olanlar kesinlikle araştırın.Biz Kaan Aydos'a da gittik Klomen kullandı eşim.Sonuca ulaştık nihayet.Sorunuz olursa seve seve yardımcı olurum.

hayırlı olsun canım çok sevindim. bir kişi daha kurtuldu çok şükür.

belirtin oldu mu nasıl anladın ben bunu merak ettim..

Oyle cnm..bizim net yok tu bn de 3 gun yoktumm..ama eskisi ggibi degil..dagildik iyice..

evet ya hadi toplanalım gene...

çok sevindim canım toparlar eşinde yavaş yavaş biz birşey kullanmadık canım.
6 ay dolsu hala eşim tahlil vermedi.çoksabırlıyım galiba bekliyoruz bakalım.
nasıl olsa tüp olcak diyor.

Allah bana da versin senın gibi sabır canım inşallah,ilaç kullanalım mı kullanmayalım mı kararsız kaldım ben,doktor bişey vermedi agrı kesıcı ve antıbıyotık dısında,birde amelıyattan kaç gün sonra ilişki söyledı sizin doktor ?

canım bizim dikişler ameliyattan 3 gün sonra alındı.
eşim sormuş.istediğiniz zaman demiş.

yani ameliyat bir hafta sonraydı sanırım olduğunda.
çok şükür herhangi bir ağrısı olmamıştı.bende acaba kullansama mı dedim ama doktor ameliyat başarılı mı değil mi nasıl anlıcaz dedi.
dikişleri almaya gittiğinde istersen proeed plus var onu kullan demiş.ama kullanmadık açıkçası.

canım benim sabrım başımızda o gün dahil annemle (meme kanseri)ilgili sağlık sorunların gelişmesi ve halen devam etmesi.

inşh şu ramazan sonra bizde kendi olayımıza yoğunlaşıcaz.

Allah şifa versin canım benim..herşey güzel olacak eminim

canım çok sevindim tebrik ederim .darısı bize artık morfoloji kaçtı sizin kaç oldu

teşekkür ederim canım ..Bakalım biraz agrıları geçsin ilaç arastırması yapıcam,hangisi daha etkili acaba?

Benim eşimde grade 3varikosel var,tüm damarları bağlamışlar baya ilerlemiş demisti doktor..ameliyat olalı 2 ay oldu.. proxeed plus,evicap,klomen,trental ve lacarnitine verdi,2 aydır kullanıyoruz..ve bu ay hamile olduğumu öğrendim(maşallah :) ) bizim doktor tanıdık olduğu için dahada güveniyorum..Bence ilaçların illaki etkisi olmuştur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…