Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Gecmis olsun cnm insallah o guzel habere en yakin zamanda ulasirsiniz

hhuuuuhhhh huhhhhhhhhhhhh yasasin biri daha hamile ve biri daha kurtuldu bu illetten.Insallah darisi bizlere isteyen herkese versin Allahim.Benim sorum olacakAmeliyat oncesi ve sonrasi degerleriniz nasildi?

Oohhh süper gözünüz aydın olsun :) Allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin :) Rabb im buradakilere ve tüm ellerini açmış evlat isteyenlerr tez ve hayırlı zamanda evlat sevgisini tattirsin inşallah...:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

cnm gözün aydın darısı basımıza degerlerını yazabılırmısın amelıyat oncesı ve sonrası klomene ne zman basladınız

hadi yaa masallah
degerlerınızı yazabılırmısın amelıyat oncesı ve sonrası bıze 3 ay bekleyın dedı 3.ay degerlerınze gore verıcem ılac dedı belkıde ılaca gerk kalmaz dedı ama bızde sabırsızlanıyoruz kecıboynuzu ozu verıyorum sabahları

gecmıs olsun cnm benım esımde 14 gun once oldu cıft taraflı hem spınal hem genel anestezı uygulandı esımde genel anestezıden korkuyodu ama cok sukur ıyı gectı masallah ama bacakları 6-7 saat sonra kendıne geldı burdakı yorumlarda herkesın esı cok rahat gecırmıs ama 10 gun boyunca yattı esım bazı kısıler zor atlatıyo sımdı nasıl esınız

saol canım sanada geçmiş olsun,şuan iyi şükür ilk 10 gün yatsın dedi bizim doktorumuzda ,dikiş yerleri agrıyo bazen ,evin içinde yürüyo biraz,bakalım 27sinde dikiş aldırmaya gidicez.size takviye ilaçlarından verdımı doktor?

çok çok sevindim,Allah sağ salim kucagına almayı nasip etsın canım,peki amelıyattan ne kdar sonra aldın haberı .bakalım dikişler için doktora gıttıgımızde sorucam ilaçları ne diyecek..

çok çok sevindim,Allah sağ salim kucagına almayı nasip etsın canım,peki amelıyattan ne kdar sonra aldın haberı .bakalım dikişler için doktora gıttıgımızde sorucam ilaçları ne diyecek..

Allah hepinize tez zamanda tattirsin bu duyguyu inşallah.. 2 ay oldu ameliyat olalı,11 gün önce hamile olduğumu öğrendim..proxeed biraz pahalı bi ilaç ama durumun musaitse en çok onu tavsiye ediyolar..

maşallah darısı başımıza inşallah..eczanalerde satılıyor mu ?

canm gozun aydı Allah tamamına eriştirdin.

klomenı nasıl kullandı esın bı kutu mu kullandı bı de zamanı onemlı mı mesela bızım yumurtlama donemlerınden kac gun once kullanılıyo

Yok cnm ya bi ilaç vermedi 3 ay sonra sperm tahliline göreyazıcm dedi size verdimi

Bide bize 10.gün kalk maç yap dedi ne yatıyosun falan dedi eşim daha yeni kendine geldi

Vermedi bizede,dikişleri aldırmaya gittiğimizde sorcaz bakalım ne diyecek ? bazı doktrolar gerek duymuyor heralde

Bizde kontrole gittiğimizde ben sordum verdiğimiz ilaçları kullan dedi verdiği ilaçlarda antibiyotikle minoset :))))) sanki ben onu sordum bakalım 3 ay nasıl gecıcek hayırlısıyla inşallah takviyelere gerek kalmadan konar bebişlerimiz göbüşlerimize :)

ay doktorlarda bir alem :) aynı bızede agrı kesıcı ve antıbıyotık verdı sadece .hadi inşallah hiç beklemediğimiz bir anda alırız bebiş haberlerimizi birbirimizin ..

Tebrik eedrm tatlim .Rabbim bizedde yasatir insallh. Sadece morff. Sorununuz mu vardi. Teedavi surecnden bhsedeer misiin....

Vermedi bizede,dikişleri aldırmaya gittiğimizde sorcaz bakalım ne diyecek ? bazı doktrolar gerek duymuyor heralde

Bide bize 10.gün kalk maç yap dedi ne yatıyosun falan dedi eşim daha yeni kendine geldi

ay doktorlarda bir alem :) aynı bızede agrı kesıcı ve antıbıyotık verdı sadece .hadi inşallah hiç beklemediğimiz bir anda alırız bebiş haberlerimizi birbirimizin ..

Kizlar bizde dikis faln yoktu..yani ne zamn dikkis aldiracgz defim aldirmaya gerek yok onlar kndiliginden yok olurlat dedi...ve getcekten yoj oldular..ve ilsku ne kadr yasak defim ne yyasagi kizim dedi 3 gun sinra banyo yapabilir ilski yasak degil ne zamb iyi hissederse yapabilir defi..ve 7gun ilski oldu...

Kizlar aranizda esi bal polen ari sutu karisimi kullanan oldummu..40 gun de bu karisimi kullack esim..tup dden sonra basa donduk. Yukselnedi bir turlu bizim degerler..esiminb hormonlari esim gibi inatci..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…