Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Canım benim eşim içinde bal polen arı sütü de olan bi karışım kullanıyor biz de yeni başladık inşallah fayda eder eşin ameliyat oldu mu canım?

ay doktorlarda bir alem :) aynı bızede agrı kesıcı ve antıbıyotık verdı sadece .hadi inşallah hiç beklemediğimiz bir anda alırız bebiş haberlerimizi birbirimizin ..

Amin cnm inşallah :)
Bi toparlansınlarda şimdi nasıl eşiniz yatıyomu valla bnm eşim hala zorlanıyo yürümekte pztsi iş başı yapıcak şimdiden ne yapacm diyo burda okudum herkes 2 güne toparlanmış

Cnm bnm eşimdede testosteron sınırdaydı onun için ilaç verirsem soerm degerleriniz zarar görür dedi o yuzden bi kaç kez tekrarladık bi normale dönüyo bi düşüyo ama senin kasteddiğin sperm yukselmesi için mi

canım değerleriniz nasıldı . bizim hareket sorunumuz var

Bizimde kendiliğinden düşüyo az kaldı şuan bnm kırmızılar geldiği için daha başlamadık :) banyoyuda 2 gün sonra yaptı

biz kullandik ibrahim saracoglunun sitesinden aldik canim. esim varikoselden ameliyat olmustu 1 ay kullandik cok az bi duzelme oldu

gülbaşak sizin değerleer nasıldı . bize sadece proxeed ile evicap verdi . extradan neler yaptınız canım :)

Cnmm ben eşime arı sütü polen propolis karışımına çakşır otunu karıştırıp yedirdim..değerleri bilmiyorum 4.aydan önce test yaptirmam diyo eşim ama tüm bunların işe yaradığını düşünüyorum çünkü eşimin morfolojisi %1 di..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

gülbaşak sizin değerleer nasıldı . bize sadece proxeed ile evicap verdi . extradan neler yaptınız canım :)

Tatlım ml sperm sayısı 9milyon hareketli sperm %23 le %60 arası degisiyodu morfoloji %1 ile %2 arasında oynuyordu.. ilaclar coktu ama ben yinede extradan çok şey yedirip icirdim.saracoğlu keçi boynuzu kürü,arı sütü+polen+propolis karışımına çakşır otu karıştırıp yedirdim.. bol bol nohut ve kırmızı et.. ama inan bana hepsinden bol dua ettim... Allah buradaki herkese tez zamanda hayırlısıyla,sağlıklı evlat nasip etsin,yürekten dua ediyorum..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Amin cnm inşallah :)
Bi toparlansınlarda şimdi nasıl eşiniz yatıyomu valla bnm eşim hala zorlanıyo yürümekte pztsi iş başı yapıcak şimdiden ne yapacm diyo burda okudum herkes 2 güne toparlanmış

günaydın canım ,iyi şuan 5.günümüz bizim yataktan kalkarken biraz ağrısı oluyo zorladıgı ıcın oda ,onun dışında bi sıkıntısı yok şükür 3hafta rapor verdi bizim doktorumuzda,sabah bi baktım ameliyatlı tarafının uzerıne dogru yatmış korktum kaldırdım düz yatsın diye,10 günden sonra daha iyi olur diye düşünüyorum ben ..

her doktor ayrı birşey söylüyor :s banyoyu 5gunden sonra yapabılir dedi bize .ilişkide 10 gün sonra dedi..valla napsak bilemiyorum.

Allah hayırlı sıfalar versın inşallah çektiğimiz sıkıntılara değsin :)

Merhabalar Kızlar;
Naılsınız?

ben işteytim yarın ilk defa uzun aradan sonra eşimle doğa yürüyüşüne gidiyoruz.

Dün akşam o yüzden evde bayağı iş yaptım yorulmuşum koltukta sızmışım

Çok güzel oluyor doğada olmak insan tüm negatifliğini bırakıp geliyor sanki...

inşh hepsini bırakırım gene...

sperm testi yaptırdı eniştem sonuca doktorların yorumu şöyle olmuş: "herşey normal, sonuç iyi. ameliyata gerek yok. 1 yıl deneyin. sonra tüp bebek vs konuşuruz" bizimkiler havaya uçtular sevinçten..

DoktorLARIN yorumu demişsiniz,hem 3 ay gerçekten çok az bir zaman.keşke ameliyat hemen çözüm getirebilse.ben şuanda ameliyatı sadece vakit kaybı olarak görüyorum.2,5 yıl uğraştım varikoselle,yaptığım onca kür,ilaç vs hiç birinden yanıt alamadım.en son tüp bebekte buldum çareyi çok şükür ilk denememde tuttu.bu kadar uğraşmama değdi mş?hayır tabi ki keşke bu kadar uğraşana kadar tüp bebek deneseydik tabi zamanı şimdiymiş.

en azından 6 aya kadar beklesinler,lütfen stres çok büyük düşman.

doktorlar 1 yıla kadar bebek sahibi olmasının gerektiğini söylemiş anlıyorum ama keşke ameliyat tık diye çözüm olabilse,keşke...

hayatıımm,merhabaa.ben iyiyim sen nasılsın?

ohh çok iyi tatlım,yürüyüşe hele doğada yapılana içim gider her zaman.

bizde bu akşam kayınvalidemin köyüne gidiyoruz,sabırsızlanıyorum biran önce akşam olsun.bayılıyorum yeşilliğe:))

çok şükür iyiyim işte....

oy ne güzel yaa evet yeşil başka birşey..ben aslende karadenizliyim.

nerde bu köy sakıncası yoksa merak ettim bildiğim bir yer mi acaba?

çok şükür iyiyim işte....

oy ne güzel yaa evet yeşil başka birşey..ben aslende karadenizliyim.

nerde bu köy sakıncası yoksa merak ettim bildiğim bir yer mi acaba?

aay karadeniz dedin mi akan sular duruyor benim için:))geçen sene gittik düğün vardı.taa Artvin'e.yaa bayıldım yaaa,elimde olsa özellikle rizeye yerleşmeyi çok isterdim:)

Eskişehirliyim hayatım hiç geldin mi buraya?

Trabzonluyum canım bende oralıyım diye demiyorum ama seviyorum gerçekten topraklarımı...

geldim canım Eksişehire ben lisanslı voleybolcuyum üniversitede karşılaşmalara geldim kaldım oralarda

bak konuştukça neler çıkıyor yaa

Canım benim eşim içinde bal polen arı sütü de olan bi karışım kullanıyor biz de yeni başladık inşallah fayda eder eşin ameliyat oldu mu canım?

Bizimde kendiliğinden düşüyo az kaldı şuan bnm kırmızılar geldiği için daha başlamadık :) banyoyuda 2 gün sonra yaptı

biz kullandik ibrahim saracoglunun sitesinden aldik canim. esim varikoselden ameliyat olmustu 1 ay kullandik cok az bi duzelme oldu

bnm de eşim ameliyat oldu..inşaah bizede faydası olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…