- Konu Sahibi delinefsim
-
- #8.241
Kizlar aranizda esi bal polen ari sutu karisimi kullanan oldummu..40 gun de bu karisimi kullack esim..tup dden sonra basa donduk. Yukselnedi bir turlu bizim degerler..esiminb hormonlari esim gibi inatci..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ay doktorlarda bir alem :) aynı bızede agrı kesıcı ve antıbıyotık verdı sadece .hadi inşallah hiç beklemediğimiz bir anda alırız bebiş haberlerimizi birbirimizin..
Kizlar aranizda esi bal polen ari sutu karisimi kullanan oldummu..40 gun de bu karisimi kullack esim..tup dden sonra basa donduk. Yukselnedi bir turlu bizim degerler..esiminb hormonlari esim gibi inatci..
Ve sonunda bende hamileyiiiiiiimmmmmmm :)
Varikosel Ameliyatından sonraki bekleyiş 5 ay sonra son buldu. Tam olarak ameliyatın etkisi mi bilemiyorum ama buraları çok okudum araştırdım.Şimdi bu güzel haberi sizinle paylaşmak istedim.Morfoloji sorununu olanlar kesinlikle araştırın.Biz Kaan Aydos'a da gittik Klomen kullandı eşim.Sonuca ulaştık nihayet.Sorunuz olursa seve seve yardımcı olurum.
Kizlar bizde dikis faln yoktu..yani ne zamn dikkis aldiracgz defim aldirmaya gerek yok onlar kndiliginden yok olurlat dedi...ve getcekten yoj oldular..ve ilsku ne kadr yasak defim ne yyasagi kizim dedi 3 gun sinra banyo yapabilir ilski yasak degil ne zamb iyi hissederse yapabilir defi..ve 7gun ilski oldu...
Benim eşimde grade 3varikosel var,tüm damarları bağlamışlar baya ilerlemiş demisti doktor..ameliyat olalı 2 ay oldu.. proxeed plus,evicap,klomen,trental ve lacarnitine verdi,2 aydır kullanıyoruz..ve bu ay hamile olduğumu öğrendim(maşallah :) ) bizim doktor tanıdık olduğu için dahada güveniyorum..Bence ilaçların illaki etkisi olmuştur
maşallah darısı başımıza inşallah..eczanalerde satılıyor mu ?
gülbaşak sizin değerleer nasıldı . bize sadece proxeed ile evicap verdi . extradan neler yaptınız canım :)
Amin cnm inşallah :)
Bi toparlansınlarda şimdi nasıl eşiniz yatıyomu valla bnm eşim hala zorlanıyo yürümekte pztsi iş başı yapıcak şimdiden ne yapacm diyo burda okudum herkes 2 güne toparlanmış
kizlar bizde dikis faln yoktu..yani ne zamn dikkis aldiracgz defim aldirmaya gerek yok onlar kndiliginden yok olurlat dedi...ve getcekten yoj oldular..ve ilsku ne kadr yasak defim ne yyasagi kizim dedi 3 gun sinra banyo yapabilir ilski yasak degil ne zamb iyi hissederse yapabilir defi..ve 7gun ilski oldu...
günaydın canım ,iyi şuan 5.günümüz bizim yataktan kalkarken biraz ağrısı oluyo zorladıgı ıcın oda ,onun dışında bi sıkıntısı yok şükür 3hafta rapor verdi bizim doktorumuzda,sabah bi baktım ameliyatlı tarafının uzerıne dogru yatmış korktum kaldırdım düz yatsın diye,10 günden sonra daha iyi olur diye düşünüyorum ben ..
canım teşekkür ederim ama benden ablam yardım istemişken onun için çabalamam "acaba bir doktordan daha fikir alsalar mı" demem neden bu kadar ters anlaşıldı anlayamadım.. yardımı "karışma" olarak görmez ablam.. sadece gereksiz yere de üzmek istemem onu.. bu ebeple sordum..
ben kapıya kulağımı dayayarak öğrenmedim ya da kafama göre yardıma kalkışmadım..
ablam şeker hastası ve "okudukça şekerim zıplıyor sen bul iyi bir doktor" dedi..
doğuştan varikoseli var ve 3 yıl önce sancı ile doktora koşup sperm testini daha yeni yaptıran eniştem gerçeği karşısında ablamın daha vakit kaybetmemesini istemek endişelenmek bence kardeşlik vazifesi..
sadece çok mutlular şu an doktorun sorun yok demesinden ben de öyle ama bir fikir daha almak iyi olmaz mı?
ablamın kadın doğumcusu sürekli acele etmesini söylüyor daha önce olduğu bir ameliyattan ötürü.. hatta tüp bebek diyor beklemeyin diyor vs..
tabiki karar onların.. bunun aksini zaten söylemedim..
sevgiler..
Merhabalar Kızlar;
Naılsınız?
ben işteytim yarın ilk defa uzun aradan sonra eşimle doğa yürüyüşüne gidiyoruz.
Dün akşam o yüzden evde bayağı iş yaptım yorulmuşum koltukta sızmışım
Çok güzel oluyor doğada olmak insan tüm negatifliğini bırakıp geliyor sanki...
inşh hepsini bırakırım gene...
hayatıımm,merhabaa.ben iyiyim sen nasılsın?
ohh çok iyi tatlım,yürüyüşe hele doğada yapılana içim gider her zaman.
bizde bu akşam kayınvalidemin köyüne gidiyoruz,sabırsızlanıyorum biran önce akşam olsun.bayılıyorum yeşilliğe:))
çok şükür iyiyim işte....
oy ne güzel yaa evet yeşil başka birşey..ben aslende karadenizliyim.
nerde bu köy sakıncası yoksa merak ettim bildiğim bir yer mi acaba?
aay karadeniz dedin mi akan sular duruyor benim için:))geçen sene gittik düğün vardı.taa Artvin'e.yaa bayıldım yaaa,elimde olsa özellikle rizeye yerleşmeyi çok isterdim:)
Eskişehirliyim hayatım hiç geldin mi buraya?
Canım benim eşim içinde bal polen arı sütü de olan bi karışım kullanıyor biz de yeni başladık inşallah fayda eder eşin ameliyat oldu mu canım?
Cnm bnm eşimdede testosteron sınırdaydı onun için ilaç verirsem soerm degerleriniz zarar görür dedi o yuzden bi kaç kez tekrarladık bi normale dönüyo bi düşüyo ama senin kasteddiğin sperm yukselmesi için mi
Bizimde kendiliğinden düşüyo az kaldı şuan bnm kırmızılar geldiği için daha başlamadık :) banyoyuda 2 gün sonra yaptı
biz kullandik ibrahim saracoglunun sitesinden aldik canim. esim varikoselden ameliyat olmustu 1 ay kullandik cok az bi duzelme oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?