- Konu Sahibi delinefsim
-
- #8.181
Tatlım benim dediğim iğne göbekten yapılan iğne çatlama iğnesi değil sen hangi sehirdeydin. her yer farklı galiba
Çok şükür canım iyiyim sen nasılsın nasıl geçti haftasonu?
26 sı gibi canım ama çok ümitsizim gelecek gene biliyorum ki.:26:
canım nasılsın?
Maşallah büyüyorsunuz.Nasılmış bebiş?
Canım geçmiş olsun.Dualarımızdasın elbette.
Varikosel ameliyatını bu değil mi?
Merhaba canım hayırlı olsun inşh bu ay tutar.bu iğneler vesile olur.
Başaracaksınız bu daha başı herşeyin....
Allahım başka dertler vermesin canım benim.Dualarımızdasın.
canım geçmiş olsun insallah ameliyatınız iyi geçer çok beklemeden hamile kalırsın.gelismeleri yaz bizeKIZLAR mrb,
yarın ameliyatımız var,eşimde bende çok heyeceanlıyız.
dualarımızı eksik etmeyelim birbirimizden lütfen
Amin saolasın içimi rahatlattın <3
canım geçmiş olsun insallah ameliyatınız iyi geçer çok beklemeden hamile kalırsın.gelismeleri yaz bize
canm gobekten ıgnem gonal f di. catlatma ıgnesı ovıtrelle.
ben malatyadaym canm
amın canm ıns
iyiyim canım sen nasılsın?iyi bebiş, 26 haziranda 2 li taramamız var onuda atlatırız inşallah:)Çok şükür canım iyiyim sen nasılsın nasıl geçti haftasonu?
26 sı gibi canım ama çok ümitsizim gelecek gene biliyorum ki.:26:
canım nasılsın?
Maşallah büyüyorsunuz.Nasılmış bebiş?
Canım geçmiş olsun.Dualarımızdasın elbette.
Varikosel ameliyatını bu değil mi?
Merhaba canım hayırlı olsun inşh bu ay tutar.bu iğneler vesile olur.
iyiyim canım sen nasılsın?iyi bebiş, 26 haziranda 2 li taramamız var onuda atlatırız inşallah:)
Çok sevindim canım iyi olmanıza...
İnşh atlarızsınız canımcahilimi mazur gör 2 li teste ne olur canım hem öğrenelim ya dimi.
Kizlar benim kirmizilar geldi gelmez olasicaArtik daha iyi biliyorum bu dunya adil degil gercekten.Iste bir arkadasim var 39 yaslarinda falan ilk hamileligi cok zor gecmis ve isemiyorum 1 tane yeter diyordu bu simdi hamileymis herkesten sakliyor simdilik istekilerden cunku dusurmeye calisiyor istemiyrum diye cok kizdim bende kac kadin agliyor bunun icin Allah sana hediye veriyor sen kabul etmiyorsun dedim.Kocasi calismiyor bende calisamam napcaz falan filan diyor hatta evde birsuru agir is yapmis dussun diye bak dedim kac kisiyiz is yerinde cocuk sahibi olmak isteyen dedim.Ben planlamamistim vs diyor.Yaptigin cok yanlis kiymetini bil sevin sonra biraz daha kararini degistirdi sanirim.Diger arkadasininda hicc olmamis buzamana kadar dusurmeye calismaktansa bana ver dgurda ben sana para ev veririm falan diyor.Valla bugun oraya geliyorum kendim icin sevinemiyorum bile tamda hasta olacak gunu buldum yani.Iste bu yuzden dunya adil degil istyen sahip olamiyor istemeyen oluyor.Ayda 2 kez yaptik sadece dedi.Bana diyo ki stresten olmuyor kimse bilmiyorki sorunumuz ne.Biktim yoruldum artik kizlar valla
down sendromlu olup olmadığına bakılacak tatlım.sağlık taraması yani.tabii öğren sende geçeceksin bu güzel günlerden:)
Gerçekten insanın tüm pozitifliğini iyi niyetini yok eden bir tablo...Ne kadar dayanıcaz tamam devam desekte bende böyle şeyler görünce üzülüyorum.
Allahım görüyor elbette bu durumları.Vardır bir sbebeimiz elbette yollarımız farklıysa...
Sağol canım bizi aydınlattığın içinAllahım temiz temiz güzel güzel sonuçlar nasip etsin.
sağoll canım inşh bakalım
Kizlar benim kirmizilar geldi gelmez olasicaArtik daha iyi biliyorum bu dunya adil degil gercekten.Iste bir arkadasim var 39 yaslarinda falan ilk hamileligi cok zor gecmis ve isemiyorum 1 tane yeter diyordu bu simdi hamileymis herkesten sakliyor simdilik istekilerden cunku dusurmeye calisiyor istemiyrum diye cok kizdim bende kac kadin agliyor bunun icin Allah sana hediye veriyor sen kabul etmiyorsun dedim.Kocasi calismiyor bende calisamam napcaz falan filan diyor hatta evde birsuru agir is yapmis dussun diye bak dedim kac kisiyiz is yerinde cocuk sahibi olmak isteyen dedim.Ben planlamamistim vs diyor.Yaptigin cok yanlis kiymetini bil sevin sonra biraz daha kararini degistirdi sanirim.Diger arkadasininda hicc olmamis buzamana kadar dusurmeye calismaktansa bana ver dgurda ben sana para ev veririm falan diyor.Valla bugun oraya geliyorum kendim icin sevinemiyorum bile tamda hasta olacak gunu buldum yani.Iste bu yuzden dunya adil degil istyen sahip olamiyor istemeyen oluyor.Ayda 2 kez yaptik sadece dedi.Bana diyo ki stresten olmuyor kimse bilmiyorki sorunumuz ne.Biktim yoruldum artik kizlar valla
rica edrim canım ne demek.aslında korkmuyorum,ne olursa olsun kabulum,az beklemedim ben onu.ama biliyorum gayet sağlıklı:)
merhaba,tüp bebek mi yaptırıyorsunuz? malatyadasınız sanırım hangi hastaneye gidiyorsunuz?
Gerçekten insanın tüm pozitifliğini iyi niyetini yok eden bir tablo...Ne kadar dayanıcaz tamam devam desekte bende böyle şeyler görünce üzülüyorum.
Allahım görüyor elbette bu durumları.Vardır bir sbebeimiz elbette yollarımız farklıysa...
canım adillikle alakası yok herkes sabrının mukafatını otekı dunyada alacak burada alamazsa...bebeğımızın olmamsı bızım ımtıhanımız onunda ıstemeden hamıle kalması onun ımtıhanı Rabbim kımseye tasıyamacagı yuku yuklemez ayet var Rabbim sabrımızı sınıyor zekerıyya a.s 90 yasında baba oldu hz.ibrahim bı evladım olsun kurban edıcem Allaha dedi onlar sabredıp mukafatını almışlar ki peygamber olmalarına ragmen o yuzden isyan derecesine gelme bol bol dua et Rabbim bizi göruyor vardır bı bıldıgı elbet deyıp beklıcez sabırla en kısa zamanda Rabbim hepımıze nasıp etsın
Sağol canım bizi aydınlattığın içinAllahım temiz temiz güzel güzel sonuçlar nasip etsin.
sağoll canım inşh bakalım
asılama yaptırdım daha dogrusu asılama surecınden gectım ama asılama ıslemı yapılmadı.
anamed e gıdıyorum.
sız malatyada mı yasıyorsuz
yok malatyada yaşamıyorum ama bana doğufertil önerdiler tüp bebek için oraya gidicem sizin fikriniz nedir bu konuda
doktor sorun yok dediyse sorun yoktur.hem daha 3 ay ne ki?
ayrıca bırakın onlar karar versinler ne yapacaklarına.bu çok mahrem bir konu,şahsen kız kardeşim karışsa çok rahatsız olurdum.
benım doktorum dogu fertılde asılama ve tup bebek yapıyo tavsiye ederım gitmeni. iyi oldugunu duymustum oranın. bde uğras hoca varms o da ıyı dıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?