- 5 Haziran 2014
- 654
- 736
- 53
- Konu Sahibi delinefsim
-
- #8.161
Tatlım çatlama iğneni olduktan sonra 36 saat s ona yum çatlıyor 36 saat dolmadan çalışın 3 gün art arda çalışın ilk 3 gün önemliymis.
Napim canım bense bu at iğneli aşılama yaptırmak istiyordum rapor yetişmesi temmuza kaldı öyle canım inşallah bu ay hamile kalırız artık kaç ay oldu [emoji20]evt canm oyle yapıyoruz bakalm ıgden 14-16 gun sonra adet oluyorum genelde ben bakalm 28 hazıtanda test yaparım sen ne yaptın?
gıremedım uzun zamandır
Napim canım bense bu at iğneli aşılama yaptırmak istiyordum rapor yetişmesi temmuza kaldı öyle canım inşallah bu ay hamile kalırız artık kaç ay oldu [emoji20]
merhabalar, daha önce bahsetmiştim eniştem de varikosel var doktor sperm testi istemişti ama ablamla eniştim bir türlü adım atmadığından ben doktor adı aramaya başlamıştım.. sağolsun herkes buradan bir kaç isme ulaştım..
sperm testi yaptırdı eniştem sonuca doktorların yorumu şöyle olmuş: "herşey normal, sonuç iyi. ameliyata gerek yok. 1 yıl deneyin. sonra tüp bebek vs konuşuruz" bizimkiler havaya uçtular sevinçten..
ben de mutluyum tabi ama sonuçta varikosel var. ablam 33 yaşında. ne bileyim 1 yıl denemek? hoş daha 3 ay denediler.. "olmuyor" için erken ama..
başka bir doktora da sormalı mı fikir ne dersiniz? yoksa doktorun tavrı gayet normal mi?
ben de bu konu ile ablamı eniştemi taciz etmek istemiyorum ama çok kolay vazgeçen ve hep "iyiyiz sorun yok" diyen kişiler.. yani sorun varsa da kabul etmeleri zaman alıyor..
evt canm oyle yapıyoruz bakalm ıgden 14-16 gun sonra adet oluyorum genelde ben bakalm 28 hazıtanda test yaparım sen ne yaptın?
gıremedım uzun zamandır
canım,nasılsın?28 haziranda test sonucun varmış aşılamayı ne zaman olmuştun?
canım iğneli aşı raporu yani geç kaldım hafta sonu araya girdi adetin 5.gunu rapor çıkartıp ilaç Acanm sen ne raporu cıkardın.
benım raporu hemen cıkardılar hastaneden. senınkı farklı o zaman.
aynen canm aynı zamanda uc arkadas cocuk dusunuyorduk ıkısı dogum yaptı bıle ben kaldım bı tek:2:
sen bu ay bse kullandın mı pekı
canm benım gobekten ıgne ve catlatma ıgnesı oldu ama asılama ıslemı olmadı .doktor ılıskıde sorun yoksa bosuna asılamaya para verme dedı. bakalm catlatma ıgnesınden 14 gun sonra ıdrarda bellı olur dıolar..
sen nasılsın mınıgın nasıl
canım iğneli aşı raporu yani geç kaldım hafta sonu araya girdi adetin 5.gunu rapor çıkartıp ilaç A
alsam geç kalıyordum o yüzden.canim senden hangi belgeleri istediler iğneli aşı raporu için ? ben bu ay aşı yapmıştım tutmadı klomen kullanmıştım .Bu ay birsey kullanmıyorum 1 ay vücut dinlensin
hıı,pardon tatlım kaçırmışım ben:)
ay hadi inşallah 28 haziranda pozitif sonuçla seviniriz:)
iyiyiz teyzesi büyüyoruz bakalım:)
Tatlım benim dediğim iğne göbekten yapılan iğne çatlama iğnesi değil sen hangi sehirdeydin. her yer farklı galibacanm benden belge ıstemedıler sanrm benımkı farklı ıgnelerı devlet karsıladı. bırazını da ben verdım bı kutu ıgne ve catlatma ıgnesıne 145 verdım . eczane sadece nufus kayıt ornegı ıstedı.
ama kotu yanı ben daha once ıkı kez catlatma ıgnesı kullandım. rapor hakkım bttı.
gobekten ıgneler ıcın ayrı rapor var mı bılmıyorum.
ıyı yapmıısın canm ıslemlerını yapar dırekt ıgnelıden baslarsın. klomene kac yumujrtan oldu?
inşallah canm Rabbim mınıgınle sana saglık sıhhat versın
canm benden belge ıstemedıler sanrm benımkı farklı ıgnelerı devlet karsıladı. bırazını da ben verdım bı kutu ıgne ve catlatma ıgnesıne 145 verdım . eczane sadece nufus kayıt ornegı ıstedı.
ama kotu yanı ben daha once ıkı kez catlatma ıgnesı kullandım. rapor hakkım bttı.
gobekten ıgneler ıcın ayrı rapor var mı bılmıyorum.
ıyı yapmıısın canm ıslemlerını yapar dırekt ıgnelıden baslarsın. klomene kac yumujrtan oldu?
inşallah canm Rabbim mınıgınle sana saglık sıhhat versın
İyiyim canım aynı sen nasılsın bat ne zaman senin
doktor rapor çıkartırsa karşılıyor canım.
KIZLAR mrb,
yarın ameliyatımız var,eşimde bende çok heyeceanlıyız.
dualarımızı eksik etmeyelim birbirimizden lütfen
evt canm oyle yapıyoruz bakalm ıgden 14-16 gun sonra adet oluyorum genelde ben bakalm 28 hazıtanda test yaparım sen ne yaptın?
gıremedım uzun zamandır
çok şükür canım iyiyim sen nasılsın nasıl geçti haftasonu?
26 sı gibi canım ama çok ümitsizim gelecek gene biliyorum ki.:26:
Canım nasılsın?
Maşallah büyüyorsunuz.nasılmış bebiş?
Canım geçmiş olsun.dualarımızdasın elbette.
Varikosel ameliyatını bu değil mi?
Merhaba canım hayırlı olsun inşh bu ay tutar.bu iğneler vesile olur.
evet canım varikosel ameliyatı sol taraftan olacak sadece.allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah.heycan,endişe hepsini yoğun yasıyorum ..
anlıyorum canım..
Ama inan hiç korkma benim eşimde çift taraflı oldu grade 3 tü hemde.3 saate yakın ameliytta kaldı bu sebeple.
bende çok korktum çekindim ama hiç beklediğim gibi olmadı.
inşh sizinkide böyle çabucak geçer gider.
iyi geçti canım.insallah adet olmazsın canım allah kimseyi fazla bekletmesinÇok şükür canım iyiyim sen nasılsın nasıl geçti haftasonu?
26 sı gibi canım ama çok ümitsizim gelecek gene biliyorum ki.:26:
canım nasılsın?
Maşallah büyüyorsunuz.Nasılmış bebiş?
Canım geçmiş olsun.Dualarımızdasın elbette.
Varikosel ameliyatını bu değil mi?
Merhaba canım hayırlı olsun inşh bu ay tutar.bu iğneler vesile olur.
Aminn inşallah canım ,bizim doktorumuz 30 35 dk sürer ameliyat dedi ,kısa bi süre ama sonuçta ameliyat
İnsan korkuyor..
iyi geçti canım.insallah adet olmazsın canım allah kimseyi fazla bekletmesin
Haklısın bende öyle diyordum hatta ben narkozdan çok korkan biriyim fobi gibi benim için .
onu alan uyanamayacak gibi geliyor bana.birşey yaşandın mı yok ama çok korkuyorum işte.
çok dert etmiştim.kötü hisler kötüsünü çağırıyor.eşim ameliytanken annemin meme kanseri haberini aldım.:53 kimse yaşamasın elbette ama mutlaka hayırlısyla olup bitcek güzel düşün düşün olsun canım benim.
Hiç sanmıyorum canım ya olucam sanki ağrılarım başladı.
kandırmaya çalışıyorum kendimi ama gerçekler acı malesef.
Allah şifa versim canım cok üzüldüm,nerde kimin ne derdi varsa Allah hepsinin yardımcısı olsun inşallah,sabretmek cok önemli ve güçlü olmak ,bu benım için cok zor ama başarmak zorundayız ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?