• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Tatlım benim dediğim iğne göbekten yapılan iğne çatlama iğnesi değil sen hangi sehirdeydin. her yer farklı galiba

canm gobekten ıgnem gonal f di. catlatma ıgnesı ovıtrelle.

ben malatyadaym canm
Çok şükür canım iyiyim sen nasılsın nasıl geçti haftasonu?
26 sı gibi canım ama çok ümitsizim gelecek gene biliyorum ki.:26:

canım nasılsın?:nazar:
Maşallah büyüyorsunuz.Nasılmış bebiş?

Canım geçmiş olsun.Dualarımızdasın elbette.
Varikosel ameliyatını bu değil mi?

Merhaba canım hayırlı olsun inşh bu ay tutar.bu iğneler vesile olur.:16:

amın canm ıns :16:

Amin saolasın içimi rahatlattın <3 :17:

ne demek canım bizi bizden başka kimse anlamaz başına gelmiş yaşayan insanlar bilir.

jonguil katılıyorum.dileriz çok beklemeden tez zamanda hamile kalırsın.:16:

canım geçmiş olsun insallah ameliyatınız iyi geçer çok beklemeden hamile kalırsın.gelismeleri yaz bize

Çok şükür canım iyiyim sen nasılsın nasıl geçti haftasonu?
26 sı gibi canım ama çok ümitsizim gelecek gene biliyorum ki.:26:

canım nasılsın?:nazar:
Maşallah büyüyorsunuz.Nasılmış bebiş?

Canım geçmiş olsun.Dualarımızdasın elbette.
Varikosel ameliyatını bu değil mi?

Merhaba canım hayırlı olsun inşh bu ay tutar.bu iğneler vesile olur.:16:
iyiyim canım sen nasılsın?iyi bebiş, 26 haziranda 2 li taramamız var onuda atlatırız inşallah:)

Kizlar benim kirmizilar geldi gelmez olasica:41: Artik daha iyi biliyorum bu dunya adil degil gercekten.Iste bir arkadasim var 39 yaslarinda falan ilk hamileligi cok zor gecmis ve isemiyorum 1 tane yeter diyordu bu simdi hamileymis herkesten sakliyor simdilik istekilerden cunku dusurmeye calisiyor istemiyrum diye cok kizdim bende kac kadin agliyor bunun icin Allah sana hediye veriyor sen kabul etmiyorsun dedim.Kocasi calismiyor bende calisamam napcaz falan filan diyor hatta evde birsuru agir is yapmis dussun diye bak dedim kac kisiyiz is yerinde cocuk sahibi olmak isteyen dedim.Ben planlamamistim vs diyor.Yaptigin cok yanlis kiymetini bil sevin sonra biraz daha kararini degistirdi sanirim.Diger arkadasininda hicc olmamis buzamana kadar dusurmeye calismaktansa bana ver dgurda ben sana para ev veririm falan diyor.Valla bugun oraya geliyorum kendim icin sevinemiyorum bile tamda hasta olacak gunu buldum yani.Iste bu yuzden dunya adil degil istyen sahip olamiyor istemeyen oluyor.Ayda 2 kez yaptik sadece dedi.Bana diyo ki stresten olmuyor kimse bilmiyorki sorunumuz ne.Biktim yoruldum artik kizlar valla

Son düzenleme:
Kizlar benim kirmizilar geldi gelmez olasica:41: Artik daha iyi biliyorum bu dunya adil degil gercekten.Iste bir arkadasim var 39 yaslarinda falan ilk hamileligi cok zor gecmis ve isemiyorum 1 tane yeter diyordu bu simdi hamileymis herkesten sakliyor simdilik istekilerden cunku dusurmeye calisiyor istemiyrum diye cok kizdim bende kac kadin agliyor bunun icin Allah sana hediye veriyor sen kabul etmiyorsun dedim.Kocasi calismiyor bende calisamam napcaz falan filan diyor hatta evde birsuru agir is yapmis dussun diye bak dedim kac kisiyiz is yerinde cocuk sahibi olmak isteyen dedim.Ben planlamamistim vs diyor.Yaptigin cok yanlis kiymetini bil sevin sonra biraz daha kararini degistirdi sanirim.Diger arkadasininda hicc olmamis buzamana kadar dusurmeye calismaktansa bana ver dgurda ben sana para ev veririm falan diyor.Valla bugun oraya geliyorum kendim icin sevinemiyorum bile tamda hasta olacak gunu buldum yani.Iste bu yuzden dunya adil degil istyen sahip olamiyor istemeyen oluyor.Ayda 2 kez yaptik sadece dedi.Bana diyo ki stresten olmuyor kimse bilmiyorki sorunumuz ne.Biktim yoruldum artik kizlar valla

Gerçekten insanın tüm pozitifliğini iyi niyetini yok eden bir tablo...Ne kadar dayanıcaz tamam devam desekte bende böyle şeyler görünce üzülüyorum.
Allahım görüyor elbette bu durumları.Vardır bir sbebeimiz elbette yollarımız farklıysa...:16:

:32::32::32::32: down sendromlu olup olmadığına bakılacak tatlım.sağlık taraması yani.tabii öğren sende geçeceksin bu güzel günlerden:)

Sağol canım bizi aydınlattığın için :16: Allahım temiz temiz güzel güzel sonuçlar nasip etsin.:16:

sağoll canım inşh bakalım :nazar:

Gerçekten insanın tüm pozitifliğini iyi niyetini yok eden bir tablo...Ne kadar dayanıcaz tamam devam desekte bende böyle şeyler görünce üzülüyorum.
Allahım görüyor elbette bu durumları.Vardır bir sbebeimiz elbette yollarımız farklıysa...:16:

Sağol canım bizi aydınlattığın için :16: Allahım temiz temiz güzel güzel sonuçlar nasip etsin.:16:

rica edrim canım ne demek.aslında korkmuyorum,ne olursa olsun kabulum,az beklemedim ben onu.ama biliyorum gayet sağlıklı:)

canım adillikle alakası yok herkes sabrının mukafatını otekı dunyada alacak burada alamazsa...bebeğımızın olmamsı bızım ımtıhanımız onunda ıstemeden hamıle kalması onun ımtıhanı Rabbim kımseye tasıyamacagı yuku yuklemez ayet var Rabbim sabrımızı sınıyor zekerıyya a.s 90 yasında baba oldu hz.ibrahim bı evladım olsun kurban edıcem Allaha dedi onlar sabredıp mukafatını almışlar ki peygamber olmalarına ragmen o yuzden isyan derecesine gelme bol bol dua et Rabbim bizi göruyor vardır bı bıldıgı elbet deyıp beklıcez sabırla en kısa zamanda Rabbim hepımıze nasıp etsın:16:

malesef benım kırmızılar geldi zaten cok umutlu degıldım bu ay hıc calısmadık esımde amelıyat stresı vardı bende temızlıkle falan uğrastım bakalım amelıyattan fayda gorcez mı Rabbim nasip etsin hayırlı sağlıklı evlatlar tum ısteyenlere:49::49:

canım adillikle alakası yok herkes sabrının mukafatını otekı dunyada alacak burada alamazsa...bebeğımızın olmamsı bızım ımtıhanımız onunda ıstemeden hamıle kalması onun ımtıhanı Rabbim kımseye tasıyamacagı yuku yuklemez ayet var Rabbim sabrımızı sınıyor zekerıyya a.s 90 yasında baba oldu hz.ibrahim bı evladım olsun kurban edıcem Allaha dedi onlar sabredıp mukafatını almışlar ki peygamber olmalarına ragmen o yuzden isyan derecesine gelme bol bol dua et Rabbim bizi göruyor vardır bı bıldıgı elbet deyıp beklıcez sabırla en kısa zamanda Rabbim hepımıze nasıp etsın:16:

Amin insallah.Isyan etmiyorum ama boyle seyler oluncada insan ister istemez etkileniyor.Cevremdeki kisilerin sayisi az degil aa surpriz oldu istmiyorduk beklemiyorduk vs.Dusun yani istemiyor oluyor ve dusurmek icin elinden geleni yapiyor hap icmeyi falan dusunuyor o derece.Allah herkesin yardimcisi olsun ne diyelim.

asılama yaptırdım daha dogrusu asılama surecınden gectım ama asılama ıslemı yapılmadı.

anamed e gıdıyorum.

sız malatyada mı yasıyorsuz

yok malatyada yaşamıyorum ama bana doğufertil önerdiler tüp bebek için oraya gidicem sizin fikriniz nedir bu konuda

yok malatyada yaşamıyorum ama bana doğufertil önerdiler tüp bebek için oraya gidicem sizin fikriniz nedir bu konuda

benım doktorum dogu fertılde asılama ve tup bebek yapıyo tavsiye ederım gitmeni. iyi oldugunu duymustum oranın. bde uğras hoca varms o da ıyı dıyorlar

doktor sorun yok dediyse sorun yoktur.hem daha 3 ay ne ki?
ayrıca bırakın onlar karar versinler ne yapacaklarına.bu çok mahrem bir konu,şahsen kız kardeşim karışsa çok rahatsız olurdum.

canım teşekkür ederim ama benden ablam yardım istemişken onun için çabalamam "acaba bir doktordan daha fikir alsalar mı" demem neden bu kadar ters anlaşıldı anlayamadım.. yardımı "karışma" olarak görmez ablam.. sadece gereksiz yere de üzmek istemem onu.. bu ebeple sordum..
ben kapıya kulağımı dayayarak öğrenmedim ya da kafama göre yardıma kalkışmadım..
ablam şeker hastası ve "okudukça şekerim zıplıyor sen bul iyi bir doktor" dedi..
doğuştan varikoseli var ve 3 yıl önce sancı ile doktora koşup sperm testini daha yeni yaptıran eniştem gerçeği karşısında ablamın daha vakit kaybetmemesini istemek endişelenmek bence kardeşlik vazifesi..
sadece çok mutlular şu an doktorun sorun yok demesinden ben de öyle ama bir fikir daha almak iyi olmaz mı?
ablamın kadın doğumcusu sürekli acele etmesini söylüyor daha önce olduğu bir ameliyattan ötürü.. hatta tüp bebek diyor beklemeyin diyor vs..
tabiki karar onların.. bunun aksini zaten söylemedim..
sevgiler..

Back
X