- 5 Temmuz 2013
- 3.946
- 1.333
- 373
- Konu Sahibi delinefsim
-
- #8.121
arkadaşlar merhaba bir sure topiğe girmedim herşey cok cabuk ilerlemiş hamişş haberine cok sevındım.bende sevindiri haberler vermek istiyordum ama malesef nasip değilmiş ameliyatın üzerinden 4 ay geçti ve değerlerimizde hiç bir ilerleme olmamış tam tersi düşüş olmuş eşim moralmen cokmuş durumda ve artık ilaç kullanmak istemıyor sigarayı bıraktırmıştım tekrar başlıyacagını soyluyor dun ameliyat sonrası ilk testımızı yaptık değerler kötüüü
bu değerleri nasıl yükselticez ya cok bunaldımmmmm.yardımcı olun lütfennnn
ameliyat sonrası değerlerimiz
Total sperm sayısı 18 milyon
+1 hareketsiz %60
+2 yerinde hareketli %20
+3 yavaş hareketli %10
+4 ileri hızlı hareketli %10
merhaba canm hoş gldin..
Değerleriniz nasıl..
Canm bir çok kişide artış oldu.. Bazılarında azalma oldu...kimisi normal hamile kaldı kimisi tüp bebek veya aşılama ile...bizlerde daha bkliyoruz..tüp bebeğimiz de tutmadı..herşey nasip...elimizden gldiği kdr ileriye doğru gidecz..ne gerekiyorsa yapacaz..inşalah ameliyatıız sorunsuz geçer ve eşinin değerlerinde yükselme olur...
Ameliyat da basit bir operasyon..mikrocerrahi tercih edin..[/QUOTE
hoşbulduk canım ,
teşekkür ederim öncelikle ,çok garip ama yazılan cevapları okudukca insan umutlanıyo,içi rahatlıyo,buna şükür diyoruz Allah dermansız dert vermesin,
dediğin gibi özellikle mikrocerrahiyi tercih ettık arastırdık bulduk doktorumuzu,doktor muayenesınde 4 4lük varikoseli oldugunu ve kesin ameliyat dedi,eşimde Allah tan hemen olmak istedi bakalım salı günü olucazx amelıyat ,okuyorum amelıyattan kaçan ,korkan olmak istemeyen eşleri var bazı arkadasların,allah hepimizn yardımcısı olsun..ameliyat sonrası 6 ayı kesin bekleyin dıye yazıyo heryerde uzun bi süreç Allah yardımcımız olsun..
merhaba canm hoş gldin..
Değerleriniz nasıl..
Canm bir çok kişide artış oldu.. Bazılarında azalma oldu...kimisi normal hamile kaldı kimisi tüp bebek veya aşılama ile...bizlerde daha bkliyoruz..tüp bebeğimiz de tutmadı..herşey nasip...elimizden gldiği kdr ileriye doğru gidecz..ne gerekiyorsa yapacaz..inşalah ameliyatıız sorunsuz geçer ve eşinin değerlerinde yükselme olur...
Ameliyat da basit bir operasyon..mikrocerrahi tercih edin..[/QUOTE
hoşbulduk canım ,
teşekkür ederim öncelikle ,çok garip ama yazılan cevapları okudukca insan umutlanıyo,içi rahatlıyo,buna şükür diyoruz Allah dermansız dert vermesin,
dediğin gibi özellikle mikrocerrahiyi tercih ettık arastırdık bulduk doktorumuzu,doktor muayenesınde 4 4lük varikoseli oldugunu ve kesin ameliyat dedi,eşimde Allah tan hemen olmak istedi bakalım salı günü olucazx amelıyat ,okuyorum amelıyattan kaçan ,korkan olmak istemeyen eşleri var bazı arkadasların,allah hepimizn yardımcısı olsun..ameliyat sonrası 6 ayı kesin bekleyin dıye yazıyo heryerde uzun bi süreç Allah yardımcımız olsun..
EWET CANM..TEDİRGİN OLUYOR BAZEN İNSANALR..AMA KAÇIŞ YOK..
EWET İLK 6. AY ÇOK ÖNEMLİ BKLEMEK ÇOK ZOR AMA YAPACAK BAŞKA BİEY YOK..
O SIRADA İLAAÇLR VE KÜRLER DENERSİNİZ KİMİ DOKTOR İLAÇ VERMİYOR KNDİLİĞİNDEN NASIL DEĞİŞECK DİYE AMA BİZLER PEK ZAMN KAYBI OLMASINI İSTEMEDİĞİMİZ İÇİN ULLNIYORUZ İŞTE.. NASIP İŞTE..
EWET CANM..TEDİRGİN OLUYOR BAZEN İNSANALR..AMA KAÇIŞ YOK..
EWET İLK 6. AY ÇOK ÖNEMLİ BKLEMEK ÇOK ZOR AMA YAPACAK BAŞKA BİEY YOK..
O SIRADA İLAAÇLR VE KÜRLER DENERSİNİZ KİMİ DOKTOR İLAÇ VERMİYOR KNDİLİĞİNDEN NASIL DEĞİŞECK DİYE AMA BİZLER PEK ZAMN KAYBI OLMASINI İSTEMEDİĞİMİZ İÇİN ULLNIYORUZ İŞTE.. NASIP İŞTE..
BEN ŞUANDAN BAŞLADIM DAHA DÜŞÜNMEYE SONRASINI AMELIYAT OLMADAN ,SİZLER KİMBİLİR KAÇ AYDIR BEKLİYORSUNUZ,İLAÇLARA AMELIYATTAN HEMEN SONRA MI BAŞLAMAK LAZIM,BAKALIM VERECEK Mİ BİZİM DOKTORUMUZ ,HAYIRLISI BEKLEMEKTEN BAŞKA ÇAREMİZ YOK..İNŞALLAH ÇOK BEKLEMEYİZ AMELIYATTAN SONRA,ETRAFIMDA OKADAR COK HAMİLE ARKADAŞIM VARKİ ,İNSAN HEMMUTLU OLUO HEM İÇİ CIZ EDIO :2:
ewet kızlar bir tüp bebek denemesinin sonucunda yıkıldım ama hiç birinizin umudu kırılmasın herkesin kndi nasibi...olmadı bu ay yıkıldım ağladım hala da ağlıyorum ama toparlanırım..adetim bitsin yeni aya umut atarım ..yapacak başka bişey yok..benim yavrum biraz fazla ınatcı çıktı..tutunamadı bir türlü ama bir gelsin ..babasına ve bana yaşattıkşarını anlatacam . o pişman olur neden erken gelmedinğine : )
dediğim gibi yapacak bisey yok..herseyi hayırlsı..vardır bir hikmet..maddi menevi yıpransakta toparlanmak zorun da oldugumu biliyorum..bildiğim diğer sey yasım küçük elbet olacak ..blki olgunlaşmamaşım o yüzden bu kadr yıkıldım bilmiyorum..ama sonu bu kadr acı verecegini hiç tahmin etmemiştim..
nasip işte...hepimizden ALLAH RAZİ OLSUN ..destekleriniz için...cok tşkler...
KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN..RABBİM HAYIRLI EVLATLAR NASİP EDER İNŞALLAH...
BEN ŞUANDAN BAŞLADIM DAHA DÜŞÜNMEYE SONRASINI AMELIYAT OLMADAN ,SİZLER KİMBİLİR KAÇ AYDIR BEKLİYORSUNUZ,İLAÇLARA AMELIYATTAN HEMEN SONRA MI BAŞLAMAK LAZIM,BAKALIM VERECEK Mİ BİZİM DOKTORUMUZ ,HAYIRLISI BEKLEMEKTEN BAŞKA ÇAREMİZ YOK..İNŞALLAH ÇOK BEKLEMEYİZ AMELIYATTAN SONRA,ETRAFIMDA OKADAR COK HAMİLE ARKADAŞIM VARKİ ,İNSAN HEMMUTLU OLUO HEM İÇİ CIZ EDIO :2:
tatlım haklın çok zor bir bekleyiş..
biliyorum..bizim doktorda ilk 3. ayda hormon ilacı verdi..ama işe yaramdı düştü daha çok..daha sonra biz kndimiz araştırdık takviye vitaminler kulndık..ilk halfta zaten antibiotik ağrı kesici kulnır..doktor yazar mı bilmiyorum ama kulanmakta fayda var bnce.
Çok zor Allah hepimize güç versin canım, Maksada sabırla erişilir, aceleyle değil!
Sabret, doğrusunu Allah daha iyi bilir.
tatlım haklın çok zor bir bekleyiş..
biliyorum..bizim doktorda ilk 3. ayda hormon ilacı verdi..ama işe yaramdı düştü daha çok..daha sonra biz kndimiz araştırdık takviye vitaminler kulndık..ilk halfta zaten antibiotik ağrı kesici kulnır..doktor yazar mı bilmiyorum ama kulanmakta fayda var bnce.
Evet telefonum her çaldıgında acaba yıne kim hamile diyoruö ,üzülüyorum görüşmek istemedıgım zamnlarda oluyo hamile arkadaslarımla cok acı bişey bu ama öyle ,kıskanmak değil bu başka bişey ,ne bileyim Allah büyük..teşekkür ederim sohbetin için ameliyat sonrası yazarımyıne sana,inşallah ozmna kdr sende de iyi gelişmeler olur ..
Evet telefonum her çaldıgında acaba yıne kim hamile diyoruö ,üzülüyorum görüşmek istemedıgım zamnlarda oluyo hamile arkadaslarımla cok acı bişey bu ama öyle ,kıskanmak değil bu başka bişey ,ne bileyim Allah büyük..teşekkür ederim sohbetin için ameliyat sonrası yazarımyıne sana,inşallah ozmna kdr sende de iyi gelişmeler olur ..
ewet başkaların hamielik haberi alınca onların adına sevnsemde kndi adıma yıkılıyorum..onların oldu dıye kıskanıyorum ama senin dediği gibi kıskanamk dısında bişey bu..nasip işte..imtihan mı demelliyim yoksa bilemiyorum...inşallah cnm ..sizinde artışlarınız olur..ameliyatınız iyi geçer..
Tatlım allah yardımcınız olsun eşim mikro cerrahi yöntem ile ameliyat oldukızlar mrb,
17 haziran salı günü tek taraflı ameliyatımız var,ameliyat öncesi ve sonrası ile ilgili bilgi paylaşabilirmisiniz?
çok ihtiyacım var
Tatlım bizim ya 10.gun ya da 15.gun oldu meraktan inş artere zarar gelmemiştir niyeti ile bian önce denemek istedik .Allah korusun rabbim kimseye vermesin böyle dert ameliyat sonrası hissetmeme gibi durumlar az da olsa yaşanıyor kimi hastada işte artere zarar verdikleri için.kızlaarrr napıyosunuz bakalım amelıyattan kaç gun sonra ılıskıye başlamak en dogrusu :26: bıze doktor hıc bıse demedı ama nette 15 gun dıyolar toparlarmı acaba o zaman kadar:44: daha erken olan var mı
Amin inşallah,doktorumuz solda 4 4lük bir varkoselınız var kesin amelıyat dedi..inşallah sağ salim atlatırız amelıyatı sonrasıda heralde kişiden kişiye değişiyo,Allah hepimizin yardımcsı olsun ..
ameliyatını kesinlikle olsun dediğim gibi kolay bir ameliyat mikrocerrahi yöntemiyle yapılmasında fayda var.ameliyat sonrası dediğin gibi kişiden kişiye değişiyor ama ameliyat olmadan tüp yada aşılama yapıldımıda olumlu sonuçlar alınmıyor o yüzden içinizi ferah tuttun inşallah herşey gönlünüzce olur
ewet ya sen nerdesn ?? :)
canm cannı sıkma biizm de ilk 3 . Ayda degerler düşmüştü..6. Ayda yükseldiler ve sonra gene düştüler..şimdi yerlerde
ne kadr düşmüş..eşin sigaraya başlamasın 6. Ayı bklesin inan ilk 6 ay çok önmli..ilk 4. Ayda umutalrınızı çöpe atmayın..
Bak bizler daha neler yşaıyoruz...ameliyat olalı 10 ay oldu ..adam içecem dior bn hyr diyorum..tüp bebek yaptık bu ay eşim çıkarken ssigara almaya gitti izin vermedim sonuç alaım sonra dedim ki sonuc negatif içmememeye devam..içmiyecek ..sen de içtirme ..sadece eşine ilk 6. Ayı anlat..çocuk olsun sonra kaç paket istiyorlar içsinler..
Degerleriniz normal tabiki normal gebelik için değil..ama dediğim gibi 6. Ayı bkleyin..inşallah artış olur..
Arinmax diye vitamin takviye var..onu deneyin bizde faydası olmadı ama bir çok arkadaşda değerlri 3 katlamış..
Amin ozaman dogru bi karar vermişiz biz ilk ameliyat olmakla,ay inşallah amelıyat sonrası gerek kalmaz aşılamaya tüp bebeğe,hayırlısı kaderde ne varsa artık
aynen canım gönül isterki herkes normal yolla cocuk sahibi olsun ama kaderimizde ne varsa onu yaşayacagız sizin değerleriniz ameliyat öncesi nasıl ve ne kadar zamandır cocuk sahibi olmak istiyorsunuz canım.
27 yaşındayım eşim 30 ,2 yıllık evliyiz 1 yıldır denıyoruz olmuyor,ilkönce ben gıttım kadın doğuma şükür bişey cıkmadı sonra eşim gitti işte; şuan yanımda sonuçları yok ama bizim morfoloji %4 tü bi hatırladıgım
toplam sayı 58milyon,ml 15di yanlış olmasında,bakarım şuan işyerındeyim , bu son gıttıgımız doktor yani salı gunu amelıyatımızı yapacak olan doktor aslında degerlerınız ıyı dedi heralde bu morfolojı de cok önemli olmamasında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?