Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

ewet ya sen nerdesn ?? :)
canm cannı sıkma biizm de ilk 3 . Ayda degerler düşmüştü..6. Ayda yükseldiler ve sonra gene düştüler..şimdi yerlerde
ne kadr düşmüş..eşin sigaraya başlamasın 6. Ayı bklesin inan ilk 6 ay çok önmli..ilk 4. Ayda umutalrınızı çöpe atmayın..
Bak bizler daha neler yşaıyoruz...ameliyat olalı 10 ay oldu ..adam içecem dior bn hyr diyorum..tüp bebek yaptık bu ay eşim çıkarken ssigara almaya gitti izin vermedim sonuç alaım sonra dedim ki sonuc negatif içmememeye devam..içmiyecek ..sen de içtirme ..sadece eşine ilk 6. Ayı anlat..çocuk olsun sonra kaç paket istiyorlar içsinler..

Degerleriniz normal tabiki normal gebelik için değil..ama dediğim gibi 6. Ayı bkleyin..inşallah artış olur..
Arinmax diye vitamin takviye var..onu deneyin bizde faydası olmadı ama bir çok arkadaşda değerlri 3 katlamış..

Çok zor Allah hepimize güç versin canım, Maksada sabırla erişilir, aceleyle değil!
Sabret, doğrusunu Allah daha iyi bilir.

kızlar mrb,
17 haziran salı günü tek taraflı ameliyatımız var,ameliyat öncesi ve sonrası ile ilgili bilgi paylaşabilirmisiniz?
çok ihtiyacım var
Tatlım allah yardımcınız olsun eşim mikro cerrahi yöntem ile ameliyat oldu
ameliyat öncesi değerler
toplam sayı :35 milyon
ml de sayı konsantrasyon:16 milyon
ileri hareketli % 5
Morfoloji : ölçülmedi

ameliyat sonrası : en iyi sonuç 8.ay
toplam sayı:178 Milyon
Ml de sayı :90 milyon
Ileri hızlı:% 25
Morfoloji kruger % 6

kızlaarrr napıyosunuz bakalım amelıyattan kaç gun sonra ılıskıye başlamak en dogrusu :26: bıze doktor hıc bıse demedı ama nette 15 gun dıyolar toparlarmı acaba o zaman kadar:44: daha erken olan var mı

kızlaarrr napıyosunuz bakalım amelıyattan kaç gun sonra ılıskıye başlamak en dogrusu :26: bıze doktor hıc bıse demedı ama nette 15 gun dıyolar toparlarmı acaba o zaman kadar:44: daha erken olan var mı
Tatlım bizim ya 10.gun ya da 15.gun oldu meraktan inş artere zarar gelmemiştir niyeti ile bian önce denemek istedik .Allah korusun rabbim kimseye vermesin böyle dert ameliyat sonrası hissetmeme gibi durumlar az da olsa yaşanıyor kimi hastada işte artere zarar verdikleri için.

Son düzenleme:
Amin inşallah,doktorumuz solda 4 4lük bir varkoselınız var kesin amelıyat dedi..inşallah sağ salim atlatırız amelıyatı sonrasıda heralde kişiden kişiye değişiyo,Allah hepimizin yardımcsı olsun ..

ameliyatını kesinlikle olsun dediğim gibi kolay bir ameliyat mikrocerrahi yöntemiyle yapılmasında fayda var.ameliyat sonrası dediğin gibi kişiden kişiye değişiyor ama ameliyat olmadan tüp yada aşılama yapıldımıda olumlu sonuçlar alınmıyor o yüzden içinizi ferah tuttun inşallah herşey gönlünüzce olur

Amin ozaman dogru bi karar vermişiz biz ilk ameliyat olmakla,ay inşallah amelıyat sonrası gerek kalmaz aşılamaya tüp bebeğe,hayırlısı kaderde ne varsa artık

canımı sıkmamaya çalışıyorum ama olmuyor stresde bu işin başında geliyor daha cok kafaya takıyor insan.değerler zaten yüksek değildi ama aliyattan sonra hem hız hem sayı azda olsa düştü bu 4 aylık zaman zarfında yiyip içmediği sey kalmadı doğal olarak kiloda aldı dr kilonun sorun olabileceğini söyledi biraz zayıflamasını söyledi ve evicapın yanına zinco diye başka bir vitamin daha verdi .arginmaxı daha öncede önermiştin bana ama bu 3 vitamin bir arada kullanılırsa zararlı olmazmı acaba pazartesi netten o ilacı sipariş edicem hemen inşallah 3 bir arada kötü etki yapmaz boyle cok vitamini aynı anda kullananlar varsa tavsiye bekliyorum onlardan.
en önemli konu ise moral nasıl moral vereceğimi bilmiyorum (
desteğin için tşkler canım.

Amin ozaman dogru bi karar vermişiz biz ilk ameliyat olmakla,ay inşallah amelıyat sonrası gerek kalmaz aşılamaya tüp bebeğe,hayırlısı kaderde ne varsa artık

aynen canım gönül isterki herkes normal yolla cocuk sahibi olsun ama kaderimizde ne varsa onu yaşayacagız sizin değerleriniz ameliyat öncesi nasıl ve ne kadar zamandır cocuk sahibi olmak istiyorsunuz canım.

aynen canım gönül isterki herkes normal yolla cocuk sahibi olsun ama kaderimizde ne varsa onu yaşayacagız sizin değerleriniz ameliyat öncesi nasıl ve ne kadar zamandır cocuk sahibi olmak istiyorsunuz canım.

27 yaşındayım eşim 30 ,2 yıllık evliyiz 1 yıldır denıyoruz olmuyor,ilkönce ben gıttım kadın doğuma şükür bişey cıkmadı sonra eşim gitti işte; şuan yanımda sonuçları yok ama bizim morfoloji %4 tü bi hatırladıgım
toplam sayı 58milyon,ml 15di yanlış olmasında,bakarım şuan işyerındeyim , bu son gıttıgımız doktor yani salı gunu amelıyatımızı yapacak olan doktor aslında degerlerınız ıyı dedi heralde bu morfolojı de cok önemli olmamasında.

4.derece varikosele göre değerleriniz gayet iyi ameliyat sonrası dahada yükselicek inşallah.kadın doğuma bende gittim hormon testi ultrason fln ama asıl iş rahim filmi çektirmekde benim eşimin değerleri normalde döndüğünde çektirmeyi düşünüyorum ama cokda korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…