Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

inşallah yükselir ,rahim filmi zor bi işlem duydugum kadarıyla,ama dayanmamız lazım her zorluga ,sonucu güzel olsun inşallah..

inşallah yükselir ,rahim filmi zor bi işlem duydugum kadarıyla,ama dayanmamız lazım her zorluga ,sonucu güzel olsun inşallah..

Merhaba ;
Hangi ildesiniz bilmiyorum ama bende şubatta çektirmiştim.

çok korktuğum için annemin meme kanseri işlemleri için koşturmalı bir dönemde olduğumda yeterince gergindim birde buna katlananmam dedim.

ve araştırdım araştırdım İstanbulda fındızadede radyomarı duydum burda yazan bir sürü kişi var.

300 tl gibi bir fiyat ödedim hiç biry hissetmedim röntgen gibiydi.

sonucuda 15 dk da aldım döndüm.

ne ağrı ne kanama ne vs.. hiç yaşadım.

tavsiye ederim.

bazı yerlerde bunda kullanılan aletlerden kaynaklanıyor. yanlış hatırlamıyorsam c tipi diye bir cihaz rahimi çekmiyor çıkarmıyor döndürmüyor tutmuyor bu yüzden ağrı ve acıma ya da sonrasında kanama vs..yaratmıyor.

Bilg.

Herseygüzelolacak doğru söylüyo,benimde en yakin arkadaşım orada çektirdi, çekim dönüşü otobüsle iş yerine geri dönüp çalışmaya devam etti.. ayrıca çok korkuyorsanız anestezi alarak cektirin..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım sen tüp bebek yaptırmıştın değilmi? sana bi sorum olacak.şimdi ben bu ay klomen ve çatlatma iğnesi oldum,gebelik olmadı tabi bugün hasta oldum ve kist oluşmuş,devlet hastanesinde ki doktor 2.gün gel ultrasonla bakalım kist gitmişmi adetle gidiyor dedi,bende tüp bebek yaptıracağım merkezi aradım bugün hasta oldum ve haftasonu dedim onlarda bişi olmaz pazartesi baktırın salı günü gelin dediler salı günü hastalığımın 4.günü oluyor.sence bi sorun olurmu?bildiğim kadarıyla tüp bebek tedavisi içinde hastalığın 2 yada 3 günü başlanıyormuş.sen kaçıncı günü gittin? hemen ilaca başladınmı? 4.günü sence olurmu?

Tatlım ben de bu ay aşılama yaptırdım tutmadı tüp yaptırmadim bildiğim kadar kimi doktor adetin 5.gunu iğnelere başlatıyor O yüzden 4.gun geç kalmamış olursun canım .delinefsim yaptırdı tüp ona sorabilirsin yada adzeynep onun tüpü tuttu bilgisi var onların

merhaba canım sen tüp bebek yaptırmışsın.sana bi sorum olacak.şimdi ben bu ay klomen ve çatlatma iğnesi oldum,gebelik olmadı tabi bugün hasta oldum ve kist oluşmuş,devlet hastanesinde ki doktor 2.gün gel ultrasonla bakalım kist gitmişmi adetle gidiyor dedi,bende tüp bebek yaptıracağım merkezi aradım bugün hasta oldum ve haftasonu dedim onlarda bişi olmaz pazartesi baktırın salı günü gelin dediler salı günü hastalığımın 4.günü oluyor.sence bi sorun olurmu?bildiğim kadarıyla tüp bebek tedavisi içinde hastalığın 2 yada 3 günü başlanıyormuş.sen kaçıncı günü gittin? hemen ilaca başladınmı? 4.günü sence olurmu?cevap yazarsan çok sevinirim.

[SUB][/SUB]
çok sağol canım ya aynısını yazdım şimdi delinefsim e umarımm cevap yazar.

Bu anlattıklarınıza gore cok kolay gözüküyor ama yinede cekiniyor insan cok dayanılmıcak bi acı değilmiş gibi gözüküyor ne kadar sürüyor bu işlem birde aşılama için film sart mı acaba

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bana sorarmamışsın ama ben atladım kusura bakma...

bu işlem gerçekten söylediğim yerde acısız röntgen çekinmek gibi.

en fazla 15 dk sürmüştür herhalde.

aşılama için değil değilde ben tüp bebek için istendiğini biliyorum.

ama benim hep aklımda olan birşeydi acaba bende de mi sorun var diye hep baktırmak istediğim birşeydi...

bu anlamda kendimi rahatlatıyorsun herşeyden önce...

tüp bebek bölümünde okuduğum kadarıyla da rahim filmleri 5 yıl geçerli eğer tüp bebek için rapor çıkaracaksan kullana biliyormuşun orda okudum buna...

çok konuştum gene.

canım nasılsın?

Anlaşılan sende yaptırmadın cvp verdiğin için tşkler eşimin değerleti düzeldiğinde zaman kaybetmemek için aşılama yaptırmak istiyorum o yuzden aşılama yaptıranlara sesleniyorum eahim filmi şarttı mı diye cvp verirlerse sevinirim

canım merhaba
ben yaptırdım aşılama ama rahim filmi çektirmedim doğrusu
benim doktorum istemedi ama bazı doktorlar istiyorlarmış

kızlarr kan testı elime geçti...sonuç 1,20 (

Canım çokkkk üzüldüm okuyunca istem dışı çığlık atmışım,seni azda olsa anlıyorum,bende ilk aşılamam tutmayınca çok üzülmüştüm,resmen içim parçalanmıştı adet olunca ama sürekli sabır diledim,sonradan sakinleşince vardır bi hayır dedim,eğer inançlı olmasak çok zor bi durum hayırlı bi zamanda hayırlısı ile olur inşallah hepimiz için,ama Allah tan umudumuzu asla kesmeyelim inşallah, O bizim daha çok dua etmemizi istiyor inan,bizim sesimizi duymak istiyo çünkü bizi çok seviyo

Artermi onu bilmiyorum bizde acele etmeyelim diyoruz dikiş yerleri hala ağrıyo inşallah bi sorun yoktur

kızlarr kan testı elime geçti...sonuç 1,20 (

Canım üzülme sabrın sonu selamettir inşallah olumlu alıcaz hepimiz sana bir sorum olucak aşılamayı hangi değerler ile yaptınız yani aşılama için eşimin değerlerinin nasıl olması lazım bilgisi olanlar yardım edebilir mi?

merhabalar, daha önce bahsetmiştim eniştem de varikosel var doktor sperm testi istemişti ama ablamla eniştim bir türlü adım atmadığından ben doktor adı aramaya başlamıştım.. sağolsun herkes buradan bir kaç isme ulaştım..
sperm testi yaptırdı eniştem sonuca doktorların yorumu şöyle olmuş: "herşey normal, sonuç iyi. ameliyata gerek yok. 1 yıl deneyin. sonra tüp bebek vs konuşuruz" bizimkiler havaya uçtular sevinçten..
ben de mutluyum tabi ama sonuçta varikosel var. ablam 33 yaşında. ne bileyim 1 yıl denemek? hoş daha 3 ay denediler.. "olmuyor" için erken ama..
başka bir doktora da sormalı mı fikir ne dersiniz? yoksa doktorun tavrı gayet normal mi?
ben de bu konu ile ablamı eniştemi taciz etmek istemiyorum ama çok kolay vazgeçen ve hep "iyiyiz sorun yok" diyen kişiler.. yani sorun varsa da kabul etmeleri zaman alıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…